Âmin canım çok teşekkür ederim :)) florürlü su varsa tr'de onlardan iç y da florür al. Benim dişlerim İpana reklamlarındaki gibi inci gibiydi ama geçen seferki hamileliğimde 4 dişimi kaybettim. O Yüzden bol protein kalsiyum ye yiyebiliyorsanve florür al. Çok geçmiş olsun

(
Evet canım kol kemik bilek ağrısı gibi vücut Güçsüz düştüğü için heryerimiz ağrıyabilir. Kimilerinde ileride derece oluyor doğum sonraki bileklik bile takıyorlar. Magnezyum al..
Teşekkür ederiiimm:))
Aldırana kadar canım çıktı sağlıkla kullanırız inş :))
Canım idrarda yanma vs var mı? Ben hamileliğin başından beri çekiyorum malesef oluyor, idrar testi ve kültür ver istersen.. Çok geçmiş olsun..
Benim yüne alerjim bar o Yüzden elyaf olacak bir de pamuk aldım.. Bir uyku seti iki nevresim takımı aldım.. Yatak da tempur dan bebek yatağı aldık..
Canım sanırım evin Dubleks.. Ben şöyle Yaptım Odası'nı hazırladım.. Kendi odama pilli sallanan beşiklerden aldım. Alt kata da ablam bambu sallanan Beşik vermişti onu koydum. Taç linens nevresimlerde indirim var ve çok kaliteli. Uyku setine gerek yok gece yatacağı yere alırsın. Sonra zaten yatağın takımı oluyor gündüz uydururken battaniye ile uyutursun.. Ben tel uyku seti aldım daha da açmadım gerek olmadı yataklara..
Çok teşekkür ederim canım

sana kutuları vereceğim sorduğum gün öğrendim arkadaşım faZla getirmiş Meğerse kendisine de almış karışmış, ondan daha yazamadım bilgi de veremedim kusura bakma olur mu

faLa yokmuş yani, kendisine imiş kutular
Yok canım zarar vermez ben hamilelik başından beri serum tedavisi görüyorum.. Kum döküyorum vs.. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle ..
Evdeki küçük valizi hastane için hazırlayacağım bebek çantalarına da baktım ama çok çirkinler yaaa:))bir tane beğendim onun da markasını bilmiyorum ama royal bebe de falan sarılıyor..
ahh ahh :)))