2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet canim haklısın forumda çok tulum alan olmuş o yuzden filir için soruyum dedim ben ilk oglumda kullanamadan kuçulmuştu biri otekileride kullanamadım çok zorladı bni altını alirkn kopimple çıkarılması gerekiyr ilk bebegimde kişa denk gelmişti hastalar diye kullanamadan kaldılar altlı ustlu takımlar çok kullnişli oluyor 0-3 ay alinmali ama çogunluk 3-6 ay olmali arkadaslar bnden soylemesi yoksa giydrmeden kuçuluyrlar Sevgiler

üzülmeyim o zaman :) paketliydi benm baktıklarım kalitesini bilemedim açıkcası
Günaydınlar herkese cnm üzülme çok kötü bir kumaşı vardı :) sağlık ocağına gidicem birazdan hazırlanıp kalp atışı, kilo falan bakilip tahlil yapılacaktı hemşirem demişti.dua edin bize herşey yolunda olsun. bu arada boğazım ağrıyo ya burnum tıkalı çabuk iyileşirim inşallah gece doktora gittik hiç bir şey yapamam dinlen ve bol c vitamini al dedi :)

Gunaydin ve guzel hafta sonlari ozellikle calisan annisler bizim evde hic bi is yapasimiz yokken sizdeki bu enerjiyi anlamiyorum.birde haril haril ev isi yapan annisler ozellille merve :) ay benim hic yapasim gelmiyo bi bakiyom istek var bi bakiyom yok sanirim esimin vardiyeli gitmesinden dolsyi bi tembellik oluyo 12 8 gider sabah geliyo ses cikarmamaya calisyorum 4 12 gider 3 kadar yaninda duruyorum is yapmiyorum sofrayi bile o gittikten sorna topluyorum.heh şimdi 8 4 bahanemde yok is basa düştü.
Simdi rahatim tabi coluk cocuk yok ister yap ister yapma bi kendi ac karnimi doyuruyom kizimda saolsun hic tekmeleiyo beni sanirim bana benzicek tembel olcak annesinin kuzusu aksam tepinir öğlenden sonra yada gece gec yattigim için sorun olmuyoo Allahim nolur kizimla gec yatip gec kalkalim uslu bi kizim olsun aglamasin Cokmu sey istedim nedir
Zaten babamiz 4 12 giderse 11 lere kadar yatariz biz ailecek kizimida benzetmem lazim kendim e

kızlaar ben a 101 ve bimden bi sürü bişi aldım bimdeki nevresimden aldım arabalı olandan. malı fena değil deseni de hoşuma gitti 20 tl ye deii dedim aldım. a101 den de küvet kova falan aldım. bi de oyuncak oynucak yaşa gelene kadar süs olarak durur dedim odasında yavruşumun :)

Bi sorun cıkmaz Inşallah canim bende cok kötü grip olmustum aynen banada bi c vitamini bi ağrı kesici verdi 1 haftadır gecmedi hastalıgım hala burnum tıkalı zor nefes alıyorum inşallah seninki cabuk gecer.

canım korkma geçici bir durum hem ilacı var
iyi pazarlar canlarım yine bi soruyla karşinizdayım gelelim soruya : arkadaslar beşiklerinizi kurdunuzmu i? Sepet beşigim kurulacak kutusunda duruyor daha erkenmi diye kurmadım kurmalimiyim ?

ben çoktan kurdum

kızlar çok normal bu rüyalar daha çok görürsünüz özellikle ilk gebelikte çok görülüyor ne olacağını bilmediğiniz için
çok güzel yazmışsın canım
Kızlar ben bişiy yaptim sormayın midye yedim 5-6 tame meğer zararlıymış midye napsamkiii
hiç yemediğim için bilemiyorum canım tadını bile bilmem:)
Oğlum için isme özel yastık aldım :) insanlar yataktan dolaptan başlar ben süsten püsten başladım :) ama görünce dayanamadım
çok güzel
bebek dogum cantam hazırr sımdı sıra kendı cantama geldıı sızc lıstemde eksık olan bırseyy varmıı
gecelik eksik canım
canım büyük yapı mağazalarında da oluyor sanırım
canım penye battaniye al derim çok ihtiyaç oluyor, aldıkların hayırlı olsun

bebişe iç zıbın altına tek alt üstünede hastane çıkışını giydirirler, battaniyeye sararlar canım
ohh güle güle kirletin

Bide 3 yaşına kadar aylık 500 euro anneye annelik parası veriliyor çalışmayıp evde cocuğa bakıyo dıye
ayyy ne güzelmiş canım gerçekten süper uygulama
aynen sinir oldum bizde de olsa ne olur sanki
Günaydın kızlar hastanedeyim açlık kan sekerim 88 cikti 50 yuklendi bwkliyorum aclik normal mi
iyi canım
Günaydın kızlar tetanoz asisindan önce aç veya tok olmak farkediyor mu ? Asidan önce duş almanın bir zararı olur mu?
canım önce al ki 3 gün duş almıycaksın aşıdan sonra yoksa şişiyor ağrı yapıyor, birde tok aç farketmez
hayırlı olsun canım arabanız

kışın çok çıkılmıyor zaten canım, en fazla annane babanneye gidilir o da kırkı çıkınca, birde hastane dr kontorolüne, port bebeye koyuyorsun battaniyeye sarıp sıcacık oluyor

güle güle kullanın canım

50 cc tokluk 179 çıktı

umarım öyle olur sonra ortada kalmıyım da

Yükswk çıkmış cnm 100 lük yapılır sana şimdı diyet verir önce bol yürüyüş

30 sayfalık geçmiş vardı okuyamadım
Naber canlar
Cumartesi annem ben kardeşim çarşıya gittik ne ciciler aldık ne ciciler birazdan ekliyorum ciciler sayfasına
Dün de evdeydim kışlık yazlık değişim işini hallettim dolapları topladım pikeler baza altına nevresimler dolaba falan canım çıktı
yarın yarım gün çarşamba tatil temizliği de bu 2 güne bıraktım bu 2 gün ilaç gibi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…