evet canim haklısın forumda çok tulum alan olmuş o yuzden filir için soruyum dedim ben ilk oglumda kullanamadan kuçulmuştu biri otekileride kullanamadım çok zorladı bni altını alirkn kopimple çıkarılması gerekiyr ilk bebegimde kişa denk gelmişti hastalar diye kullanamadan kaldılar altlı ustlu takımlar çok kullnişli oluyor 0-3 ay alinmali ama çogunluk 3-6 ay olmali arkadaslar bnden soylemesi yoksa giydrmeden kuçuluyrlar Sevgilercanım benim ilk bebeğim tulumları çok da seviyorum bana kalsa doldurcaktım her yeri tulumla ama etrafımda yeni bebeği olan çok arkadaşım var onlar beni uyardı hevesimi almalık 2 3 tane aldım genelde alt üst takım öneriyolar en kullanışlısı oymuş. tulumlarda hem bacak kıvrılıyo hızlı büyüyolar hemde altını alırken komple çıkarmak gerekiyomuş bizimkilerde kış bebeği hasta olurlar allah korusun
Ah canim gule gule kullansin bebeislerimiz adaş:)Oğlum için isme özel yastık aldım :) insanlar yataktan dolaptan başlar ben süsten püsten başladım :) ama görünce dayanamadım
Canim bugun giidecektim amcamin kizi doktor 31+6da git dedi32. Haftanin dolmasi gerekiyor mu calisabilir raporu icin?
Günaydınlar herkese cnm üzülme çok kötü bir kumaşı vardı :) sağlık ocağına gidicem birazdan hazırlanıp kalp atışı, kilo falan bakilip tahlil yapılacaktı hemşirem demişti.dua edin bize herşey yolunda olsun. bu arada boğazım ağrıyo ya burnum tıkalı çabuk iyileşirim inşallah gece doktora gittik hiç bir şey yapamam dinlen ve bol c vitamini al dedi :)üzülmeyim o zaman :) paketliydi benm baktıklarım kalitesini bilemedim açıkcası
Çok teşekkür ederimGünaydın canım,, aç tok fark etmiyor ve duş Alman'ın da bir zararı yok. Sadece acısı var işte ama kimisini etkilemiyor bile:)
Şimdiden çok geçmiş odun şifa olsjn inş
Tavsiyen için sagol sana da geçmiş olsunAc tok farketmiyor ana aşıdan önce duş sl bence ben aşıdan 5 saat sonra duş aldım ama yınede şişti kızardı aşı yerı su değince ilk aşıda olmamıştı öyle
Bi sorun cıkmaz Inşallah canim bende cok kötü grip olmustum aynen banada bi c vitamini bi ağrı kesici verdi 1 haftadır gecmedi hastalıgım hala burnum tıkalı zor nefes alıyorum inşallah seninki cabuk gecer.Günaydınlar herkese cnm üzülme çok kötü bir kumaşı vardı :) sağlık ocağına gidicem birazdan hazırlanıp kalp atışı, kilo falan bakilip tahlil yapılacaktı hemşirem demişti.dua edin bize herşey yolunda olsun. bu arada boğazım ağrıyo ya burnum tıkalı çabuk iyileşirim inşallah gece doktora gittik hiç bir şey yapamam dinlen ve bol c vitamini al dedi :)
canım korkma geçici bir durum hem ilacı varBenimde korktugum sey aslinda hamilelik reflusu.kendime söylemeye korkuyorum ama Kacarim yok.dedigin gibi dikkat etmem lazim
Off yandik biz.Benim Allahtan gece uykudan uyandirma gibi degil simdilik.uyudugumda zarari yok uyanikken derdim cayir cayir yaniyo oralarım Bende sali gidicem.bakalim duruma gore yine ya rennie duo yazar yada gaviscon yazar.soda falan icmedim bu aksam olursa icerim yaa
iyi pazarlar canlarım yine bi soruyla karşinizdayımgelelim soruya : arkadaslar beşiklerinizi kurdunuzmu i? Sepet beşigim kurulacak kutusunda duruyor daha erkenmi diye kurmadım kurmalimiyim ?
Bugunlerde ruyamda digum görüyorum dun dr doguma alacakmis beni guya..diyorum ki daha 27. Haftadayim diyorum normal icin bekkemek istiyorum diyorum. .dr da diyoki en fazka bi hafta daha bekleriz diyo:) uyandim dedimki acaba erkenmi dogum yapacam nedir
kızlar çok normal bu rüyalar daha çok görürsünüz özellikle ilk gebelikte çok görülüyor ne olacağını bilmediğiniz içinBende dün doğum yapıyordum rüyamda. Epudral yapmışlar korkuyordum ayaklarımı hissetmezsem diye. Doğumhane gibi bir yere alıyorlardı, normal doğum yapanlar vardı, onlardan etkilenmemeye çalışıyordum. Sonra birden korku geldi ondan sonra da düşündüm birazdan oğluşumu bağrıma basıcam ne güzel diye kendimi sakinleştiriyodum. Baya gerçek gibiydi ama doğuramadan uyandım
çok güzel yazmışsın canımDogumdan bahsedilmiş nedense içimi heyecanla karışık bir korku kapladı.ikinci dogumum olacak aslında dogum başlayana kadar korku heyecan stres falan filan oluyor..sonra iş ciddiye binince bir cesaret geliyor insana korkmayın yani daha dogrusu korkmayalım
hiç yemediğim için bilemiyorum canım tadını bile bilmem:)Kızlar ben bişiy yaptim sormayın midye yedim 5-6 tame meğer zararlıymış midye napsamkiii
çok güzelOğlum için isme özel yastık aldım :) insanlar yataktan dolaptan başlar ben süsten püsten başladım :) ama görünce dayanamadım
gecelik eksik canımbebek dogum cantam hazırr sımdı sıra kendı cantama geldıı sızc lıstemde eksık olan bırseyy varmıı
canım büyük yapı mağazalarında da oluyor sanırımiyi akşamlar hanimlar yaa bugun oglumdan kalan sepet beşigimi kuruyum dedim sallama aparatı yok içinde normalde dort tane olması lazım uç tane yaa annemlerde kalmiş olmali Manisa dainternetten baktım Allahtan varmiş dortlu satılıyor fiyatıda çk uygun ama beşigime uyarmi bilmiyorum 14 santimmiş beşigin aparatını olçtum 19 santim fark edermiki acaba boyu baglama yerleri onemli olan galiba uzunluk onemli degil gbime geldi bktmda. Sepet beşigi olanlar bir bakıp bna yardımcı olabilirlermi
canım penye battaniye al derim çok ihtiyaç oluyor, aldıkların hayırlı olsunİyi akşamlar kızlar bugün bebişe 8 li hastane çıkışı aldık, polar tulum, eldiven, çıtçıtlı body,çorap aldık bismillah ilk aldıklarımız bunlar aklıma takıldı annem 7 li, ben 8 li aldım hastane için uygunmudur battaniyesi yok sorun olurmu ki evde var 2 tane pazen battaniye onlardan koysam nasıl olur.birde içine zıbın üstünede polar tulum giydirirler mi
ohh güle güle kirletinİyi aksamlar kızlar..
Misafirlerimi yolcu ettim şkür..
Cok yoruldum ıkı gündür..
Dünde misafirim vardı....ani misafir .. İnanın yoruldu ama geçti şükür..
Dün itibariyle büyük temizligim bitti..
Artık hazırım şükür..
Avizelerim koltuk ve halım camlar kaldı.. Diceksiniz ki ne bitti..
Yatk odam oturma odam vemisafir oodam dip köse temizledim..
Mutfakda aynı şekılde..
Önümzdeki ay bebege hazırlık yapıca nasipse.. 1 hafta sonra yani..
Ondan sonra son işlerimi halletcem..yawas yawas yapınca zaman vabuk geçiyo..
Ben yurtdışında kızıma doguma giderken elimi kolumu sallayarak gıttım cunku orda bebeklerede annelerede hastanede kendı gıyıcekleri var ondan gıyıyosyn vede bebegede onlar gıydırıp çıkarıyor kirlilerini onlar hıjyenık şekilde yıkanıyo düşününce cok hoş gelmiyo sma inanki cok cok rahat oluyosun hastaneden çıkarken kendı kıtafetını giyip çıkıyosun alt çamaşır tek kullanımlık hasta bezi ped Sınırsız üst çamaşır Penye çamaşır hastanenın etiketi Yapılışı pıjama Takım'ı gecelik Çorap ne istersen ahhhh niye döndük biz yakismet bıde devlet DOGAN bebeğe kıyafet veriyo bu seneki verdikleri bunlar
ayyy ne güzelmiş canım gerçekten süper uygulamaBide 3 yaşına kadar aylık 500 euro anneye annelik parası veriliyor çalışmayıp evde cocuğa bakıyo dıye
aynen sinir oldum bizde de olsa ne olur sankiGerçekten öle.. Bu konuda hala bi adım atabilmiş degiliz.. Eger dogum gece olursa tamam yandın dmektir.. Cok cok özel olucak ki gelsin dr.. Burda mesela normal bi hast 250 tl bi hast 600 bi hastnede 1000 lira ki artısı var.. Peki bu ınsanların doguran kadının degeri parasına göremi..
Devlet hast gidiyosun.. Apandiz ameliyatı olmus kadınla aynı yerdesi..
Yada kadın hast ameliyat olmus , yada bi odada 5 tane lohusa var.. Bu en iyisi.. Doguma kadar ellemeyen kalmıyo.. Önüne gelen bakıyo.. İlgi yok alaka yok..
Dr desen ticarete dönüşmüş..
Ben ilk defa duydum sasırdım.. Böle bişi neden yok.. Aylık ücret mesela ilk 3 sene ne kadar güzel.. Aylık 500 euro 1000 küsür türk kirası yapıyo en son 3 e yakındı euoro şimdi nekadar bilmmde yani bırakın 1000 lirayı ayda 300 verseler yine hiç yoktan iyi ..
Ayy cok kızdım şimdi.. Nese daha kötülerini düşünüp şükretmek ten baska care yok
iyi canımGünaydın kızlar hastanedeyim açlık kan sekerim 88 cikti 50 yuklendi bwkliyorum aclik normal mi
canım önce al ki 3 gün duş almıycaksın aşıdan sonra yoksa şişiyor ağrı yapıyor, birde tok aç farketmezGünaydın kızlar tetanoz asisindan önce aç veya tok olmak farkediyor mu ? Asidan önce duş almanın bir zararı olur mu?
hayırlı olsun canım arabanızGünaydın hanımlar:)
Hamile kalmadan evvel araştırmalara başladım tek hevesim stokke xplory puset idi:))) her aksesuarını alacaktım Pahalı ama heves ediyordum ve çok iyi OLDUĞUNU düşünüyordum bebek yüksekte egzosa maruz kalmayacak falan amma velakin dün chicco nun fit bilmem ne en ucuz modelini aldım :)))) Çok hafif ve çok kolay kapanıyordu ve ana kucağı kasası vs 200 tl idi :))
Diğerleri tak çıkar Eğil kalk kapa kaldır çok zor diye bunu aldım inş sağlıkla kullanırız
Bir de o kadar boş yere tulumlara para verdim ki ama çocuğun giyeceği adam gibi hiçbir şey yok :)) saç bantları süsler çoraplar Süslü tulumlar doldurdu dolabı( karda Kışta bu çocukları nasıl dışarı çıkaracağız Allah bilir
kızlaar ben a 101 ve bimden bi sürü bişi aldımbimdeki nevresimden aldım arabalı olandan. malı fena değil deseni de hoşuma gitti 20 tl ye deii dedim aldım. a101 den de küvet kova falan aldım. bi de oyuncak oynucak yaşa gelene kadar süs olarak durur dedim odasında yavruşumun :)
canım korkma geçici bir durum hem ilacı var
ben çoktan kurdum
kızlar çok normal bu rüyalar daha çok görürsünüz özellikle ilk gebelikte çok görülüyor ne olacağını bilmediğiniz için
çok güzel yazmışsın canım
hiç yemediğim için bilemiyorum canım tadını bile bilmem:)
çok güzel
gecelik eksik canım
canım büyük yapı mağazalarında da oluyor sanırım
canım penye battaniye al derim çok ihtiyaç oluyor, aldıkların hayırlı olsun
bebişe iç zıbın altına tek alt üstünede hastane çıkışını giydirirler, battaniyeye sararlar canım
ohh güle güle kirletin
ayyy ne güzelmiş canım gerçekten süper uygulama
aynen sinir oldum bizde de olsa ne olur sanki
iyi canım
canım önce al ki 3 gün duş almıycaksın aşıdan sonra yoksa şişiyor ağrı yapıyor, birde tok aç farketmez
hayırlı olsun canım arabanız
kışın çok çıkılmıyor zaten canım, en fazla annane babanneye gidilir o da kırkı çıkınca, birde hastane dr kontorolüne, port bebeye koyuyorsun battaniyeye sarıp sıcacık oluyor
güle güle kullanın canım
canım benim eşim 3 saatlik programa atmış her şey Mahvolsu ama 15 dk kısa hassas programlar var öyle atarsan bir şey olmaz.. Makine eskitmez korkma..
dalin de de koruyucu madde parfüm vs var diyorlar en iyisi dalan roxy ben başlanır marka kullanıyorum ikisini de bulamadım tabi :))
ben de babyme aldım bol bol kullanıp atarım en güzeli ve temizi :))
Ablam da ikiye bölüp kullanıyordum çok büyük demişti..
Belki de en güzelini sen yapıyorsun canım son zamanlar biz her işi bitirirsen telaş içinde beklerken sen hazırlıklarla oyalayacaksın:))
Canım bol bol komposto ve su iç dedi doktorum susuz kalmazsan bebeğe zarar gelmez.. Merak etme,. Inş
canım ben de rüzgar ve yiğit i beğendim.. Poyraz çok sert geldi nedense..
Canım durumun varsa içine sindiyse al.. Ama bebek çantası ilk 6 ay kullanıyorlar sonra anneler de bebek çantasından bıkıyorlar kendi büyük çantalarına dönüyorlar :))
benim arkadaşım da sırtına çanta önüne bebeği takıp takıp geziyordu hem de karda kışa ve ufacık boyuyla.. Geçecekten de pratik oluyor:)
Bende şimdi gidicem işe evde kalıp tv izlemek, dinlenmek vardi şimdi neyseGunaydn kizlar evi toplayip ise gitme zamani optum hepiniizi
50 cc tokluk 179 çıktı
Sonuna yetişmişim bende bitti bileFox tv yi acın kızlar bebek hemsiresi ayşe öner var programda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?