2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Zafergul gule gule giysin oglusunn tulumlarini cok tatlilar

Baybforwe birinci seti begendim bende

Erken dogum riski olan arkadaslr korkmayin Allah saglikli hayirli zamanda nasip eder ins

ben hamileliğimde 3 yada 4 kere yemişimdir midye bişi olmadı şükürler olsun her yiyişimde de 4-5 tane yedim
Ay cnm gercekmi cok sevindim izmirdeyim ben sahildydik yanımıza tezgah acti yegenler yedi cnm cekti 5-6 tane yedim sonra int baktım hamileyken ilk yedim çünkü zararlı yazıyor korktum sagol icime su serptin

32. Haftanin dolmasi gerekiyor mu calisabilir raporu icin?

ama ucu normal biberonlara benzemiyo eflalim bilemedm bende

ayy ben emzik emsin istiyorum yaa
bugün 3-4 a101 gezdim emzik battanye askı buldum hemen kaptım nevresim buldum ama pembeydi hep bize uymadı
Ben nevresim almadım mavi vardı açıp baktım dandik geldi bana cnm :)

Ay cnm gercekmi cok sevindim izmirdeyim ben sahildydik yanımıza tezgah acti yegenler yedi cnm cekti 5-6 tane yedim sonra int baktım hamileyken ilk yedim çünkü zararlı yazıyor korktum sagol icime su serptin

önemli değil canım ne demek :)

Oğlum için isme özel yastık aldım :) insanlar yataktan dolaptan başlar ben süsten püsten başladım :) ama görünce dayanamadım

bende geçen gördüm bu yastıklardan kararsız kaldım evde 4 adet bebekyastığı var nereye koyarım dedim sonra ama çok güzel gerçekten

iyi akşamlar kızlar dün öğleden beri sularımız kesik çıldırmak üzereyim yarında formasyon dersim var akşam 8 de evde oluyorumm

mutfağı temizlesem tolet kalıyor toleti temizlesem mutfak

şuan ikiside brbat durumda

susuzluk çok kötü rabbim kimseyi sususz bırakmasın

çok snir durumdayım çıldıracam valla

Iyi aksamlar annisler.bugun kocam evde oturdu bende disari ciktim Gorumcem le.sali gunu esimin kuzeninin oglunun dogum günü var ona bisey aldim kizimada bi tane miniminnacik patik aldim bi tek malum carsamba tatil ozaman tekrar inicem esimle esofman takimi almayi dusunuyorum kizima :) hastane cikisimda tulum olmadigini soylemistim degismeyi dusunuyodum esimle cok severek aldik hem o yüzden hemde aldigim yerde tulumlu set erkekte vrdi baska yere baktim bana 99 lira dedi tulum olan seti ama kumasini gormeniz.lazım kazik gibi pazardaki.hastane çıkışları gibi kumasi aradaki fark pazarda 30 orda 99.90 benim aldigim resmen ipek gibi iyiki geri vermemisim...

Aman ne yogun bi Gündü rv temizleyip serdim kışlık halıları cam kapıyı bıraz doguma yakın sılerm cunku kirli degil zeytın aldık onu dilimle Tuzla hergun 2 kere suyu değişecek çamaşır bitirdim ütü kaldı cok yogun gecıyo ya daha oğlumun eksiği cok cekmeceli komıdın yaptırıyoz o gelse yıkar ütüler yerleştıtırdım eksiği daga cok belli olurdu tek tansıyonum yükselmesinde yaoarım 4 gün mahvetti beni cok sukur 2 gundur iyiyim

iyi akşamlar hanimlar yaa bugun oglumdan kalan sepet beşigimi kuruyum dedim sallama aparatı yok içinde normalde dort tane olması lazım uç tane yaa annemlerde kalmiş olmali Manisa da internetten baktım Allahtan varmiş dortlu satılıyor fiyatıda çk uygun ama beşigime uyarmi bilmiyorum 14 santimmiş beşigin aparatını olçtum 19 santim fark edermiki acaba boyu baglama yerleri onemli olan galiba uzunluk onemli degil gbime geldi bktmda. Sepet beşigi olanlar bir bakıp bna yardımcı olabilirlermi

ellerine sağlık canım

eksikler bitmiyor gerçekten oh tamam diyoruz sonra bişi çıkıyor hemn

İyi akşamlar kızlar bugün bebişe 8 li hastane çıkışı aldık, polar tulum, eldiven, çıtçıtlı body,çorap aldık bismillah ilk aldıklarımız bunlar aklıma takıldı annem 7 li, ben 8 li aldım hastane için uygunmudur battaniyesi yok sorun olurmu ki evde var 2 tane pazen battaniye onlardan koysam nasıl olur.birde içine zıbın üstünede polar tulum giydirirler mi

İyi aksamlar kızlar..
Misafirlerimi yolcu ettim şkür..
Cok yoruldum ıkı gündür..
Dünde misafirim vardı....ani misafir .. İnanın yoruldu ama geçti şükür..

Dün itibariyle büyük temizligim bitti..
Artık hazırım şükür..
Avizelerim koltuk ve halım camlar kaldı.. Diceksiniz ki ne bitti..
Yatk odam oturma odam vemisafir oodam dip köse temizledim..
Mutfakda aynı şekılde..
Önümzdeki ay bebege hazırlık yapıca nasipse.. 1 hafta sonra yani..
Ondan sonra son işlerimi halletcem..yawas yawas yapınca zaman vabuk geçiyo..

çantanin içinde hastane çikişida olacaksa onu giydirirler canim bnce hastane çikişi daha iyi olur zaten kundak ve kalın battaniyeye sarılır polar tuluma gerek yok ama yedege koyabilirsin. Hastane çikişi bebegin kilosuna baglı olarak kuçuk gelebilir. Benim oglm biraz iri dogmuştu olmadı yedegini giydirmişlerdi .

Ben yurtdışında kızıma doguma giderken elimi kolumu sallayarak gıttım cunku orda bebeklerede annelerede hastanede kendı gıyıcekleri var ondan gıyıyosyn vede bebegede onlar gıydırıp çıkarıyor kirlilerini onlar hıjyenık şekilde yıkanıyo düşününce cok hoş gelmiyo sma inanki cok cok rahat oluyosun hastaneden çıkarken kendı kıtafetını giyip çıkıyosun alt çamaşır tek kullanımlık hasta bezi ped Sınırsız üst çamaşır Penye çamaşır hastanenın etiketi Yapılışı pıjama Takım'ı gecelik Çorap ne istersen ahhhh niye döndük biz ya kismet bıde devlet DOGAN bebeğe kıyafet veriyo bu seneki verdikleri bunlar

Eklentiler

• image.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 137
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…