Ay cnm gercekmi cok sevindim izmirdeyim ben sahildydik yanımıza tezgah acti yegenler yedi cnm cekti 5-6 tane yedim sonra int baktım hamileyken ilk yedim çünkü zararlı yazıyor korktum sagol icime su serptinben hamileliğimde 3 yada 4 kere yemişimdir midye bişi olmadı şükürler olsun her yiyişimde de 4-5 tane yedim
32. Haftanin dolmasi gerekiyor mu calisabilir raporu icin?Selam kizlar hafta ici calisinca hafta sonu baya yogun geciyor..dun gezdik bugun dvyemekli misafirim vardi gorumcemler eltim kaynim falan uzun zamandir gelmiyorlardi hepai bi arada cikti iyi oldu kizimda cok mutlu oldu doguma kadar kimse gelez artikhafta ici temiZligi yava yavas yapip bitirdim ama kapi ve camlar kaldi onuda haftaya hafta sonu yaarim ...bu arada esim yarin balikesire gidiyor persembeye kadar yok iyiki kizim var kankam oldu bwnim annemle kankayz diyo bide oglusum gelirde uc kanka olursak :) dunyalar bizim olur ins saglikla....bu hafta 29ekimdn dolayi tatil var aekadasimla gezip tozacagiz ev oturmalarina gideriz ohhh degmeyin keyfime esi gonderip kwyif yapcam bu arada yaein 31+0oluyoeum calisabilir apoeu alicam sabah muayeneye gidip oglusumuda gorururm ..kiyafetlerimizi yikadm yarinda utuleyip canta hazrlicam ...
Ben nevresim almadım mavi vardı açıp baktım dandik geldi bana cnm :)ama ucu normal biberonlara benzemiyo eflalim bilemedm bende
ayy ben emzik emsin istiyorum yaa
bugün 3-4 a101 gezdim emzik battanye askı buldum hemen kaptım nevresim buldum ama pembeydi hep bize uymadı
Ay cnm gercekmi cok sevindim izmirdeyim ben sahildydik yanımıza tezgah acti yegenler yedi cnm cekti 5-6 tane yedim sonra int baktım hamileyken ilk yedim çünkü zararlı yazıyor korktum sagol icime su serptin
Oğlum için isme özel yastık aldım :) insanlar yataktan dolaptan başlar ben süsten püsten başladım :) ama görünce dayanamadım
Yazın tatilde bende yedim bişey olmaz cnm fazla yemedikten sonra 6-7 tane yemistim bişe olmadı :)Kızlar ben bişiy yaptim sormayın midye yedim 5-6 tame meğer zararlıymış midye napsamkiii
Aman ne yogun bi Gündü rv temizleyip serdim kışlık halıları cam kapıyı bıraz doguma yakın sılerm cunku kirli degil zeytın aldık onu dilimle Tuzla hergun 2 kere suyu değişecek çamaşır bitirdim ütü kaldı cok yogun gecıyo ya daha oğlumun eksiği cok cekmeceli komıdın yaptırıyoz o gelse yıkar ütüler yerleştıtırdım eksiği daga cok belli olurdu tek tansıyonum yükselmesinde yaoarım 4 gün mahvetti beni cok sukur 2 gundur iyiyim
üzülmeyim o zaman :) paketliydi benm baktıklarım kalitesini bilemedim açıkcasıBen nevresim almadım mavi vardı açıp baktım dandik geldi bana cnm :)
çantanin içinde hastane çikişida olacaksa onu giydirirler canim bnce hastane çikişi daha iyi olur zaten kundak ve kalın battaniyeye sarılır polar tuluma gerek yok ama yedege koyabilirsin. Hastane çikişi bebegin kilosuna baglı olarak kuçuk gelebilir. Benim oglm biraz iri dogmuştu olmadı yedegini giydirmişlerdi .İyi akşamlar kızlar bugün bebişe 8 li hastane çıkışı aldık, polar tulum, eldiven, çıtçıtlı body,çorap aldık bismillah ilk aldıklarımız bunlar aklıma takıldı annem 7 li, ben 8 li aldım hastane için uygunmudur battaniyesi yok sorun olurmu ki evde var 2 tane pazen battaniye onlardan koysam nasıl olur.birde içine zıbın üstünede polar tulum giydirirler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?