2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hay maşşalh ne çok şey veriyorlarmış öyle

Gerçekten öle.. Bu konuda hala bi adım atabilmiş degiliz.. Eger dogum gece olursa tamam yandın dmektir.. Cok cok özel olucak ki gelsin dr.. Burda mesela normal bi hast 250 tl bi hast 600 bi hastnede 1000 lira ki artısı var.. Peki bu ınsanların doguran kadının degeri parasına göremi..
Devlet hast gidiyosun.. Apandiz ameliyatı olmus kadınla aynı yerdesi..
Yada kadın hast ameliyat olmus , yada bi odada 5 tane lohusa var.. Bu en iyisi.. Doguma kadar ellemeyen kalmıyo.. Önüne gelen bakıyo.. İlgi yok alaka yok..
Dr desen ticarete dönüşmüş..
Ben ilk defa duydum sasırdım.. Böle bişi neden yok.. Aylık ücret mesela ilk 3 sene ne kadar güzel.. Aylık 500 euro 1000 küsür türk kirası yapıyo en son 3 e yakındı euoro şimdi nekadar bilmmde yani bırakın 1000 lirayı ayda 300 verseler yine hiç yoktan iyi ..
Ayy cok kızdım şimdi.. Nese daha kötülerini düşünüp şükretmek ten baska care yok

Oğlum için isme özel yastık aldım :) insanlar yataktan dolaptan başlar ben süsten püsten başladım :) ama görünce dayanamadım

Yastığa bayıldım Gül'e Gül'e kullan isme özel olan her leye bayılıyorum altına da doğum tarihi bir de:) ama gel Gör ki en sonunda kapıyı çekip çıkacağım eşyalar Yüzünden ev beni almayacak (

Hayırlı hafta olsun herkese.....
Hayırlı sabahlar... Sabaha kadar yagmur yagdı ki hala yagıyo.. Rabbim dısard yGmurdan dolayı zordurumda olanlara yardım etsın...

Kizlar merhaba..Haftasonu bebek arabasi icin arastirma yaptim ancak kafam biraz karisti!Birkac arac arasinda kararsiz kaldim..Aslinda kraft twist air almayi planliyordum ancak biraz agir olmasi ve su anda piyasada bulunmamasi nedeniyle almadim..Bunun disinda Bebe Confort Streety Plus-Greco Nova ve Casual Cadillac air arasinda kararsiz kaldim..bu arabalar hafif ve uzerinde puseti varken kapanabiliyor..bu arabalardan kullanan arkadaslar bana yorum yapabilirse sevinirim..

Günaydın kızlar hastanedeyim açlık kan sekerim 88 cikti 50 yuklendi bwkliyorum aclik normal mi

arkadslar bebek tulunları kullanişli oluyormu acaba hemen kuçulup çok giydirilmiyomu kaçar tane aldınız lutfen yardımcı olurmusunuz daha hiç bir sey almadım bn bu hafta hepsini toplu alcam
canım benim ilk bebeğim tulumları çok da seviyorum bana kalsa doldurcaktım her yeri tulumla ama etrafımda yeni bebeği olan çok arkadaşım var onlar beni uyardı hevesimi almalık 2 3 tane aldım genelde alt üst takım öneriyolar en kullanışlısı oymuş. tulumlarda hem bacak kıvrılıyo hızlı büyüyolar hemde altını alırken komple çıkarmak gerekiyomuş bizimkilerde kış bebeği hasta olurlar allah korusun

çok geçmiş olsun canım haftasonu hiç girmemiştim iyisinizdir inşallah

Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun inşallah. Hafta sonu oğlumuzun odasını boyadık heyecandan çıldırmak üzereyim. Resmen zaman geçmiyor. Biraz önce bebek bezi araştırmasına girdim daha çok heyecanlandım :)

Oğlum için isme özel yastık aldım :) insanlar yataktan dolaptan başlar ben süsten püsten başladım :) ama görünce dayanamadım
Güle güle kullan canım çok şeker.

merhaba arkadaslarr bende allah nasıpp ederse 28 ocakda oglusuma kavusacam :)
Aynı tarihimiz. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallah.

Bide 3 yaşına kadar aylık 500 euro anneye annelik parası veriliyor çalışmayıp evde cocuğa bakıyo dıye
Ohhh mis gibiymiş. Burda da hamile kadın direkt iş yerinde külfet olarak görünüyor.

Günaydın kızlar bebiş uyutmadı acıkmış kuzum
Maşallah ona :)

Günaydın kızlar tetanoz asisindan önce aç veya tok olmak farkediyor mu ? Asidan önce duş almanın bir zararı olur mu?
Yok canım herhangi bir kısıtlama yok.

Günaydın kızlar tetanoz asisindan önce aç veya tok olmak farkediyor mu ? Asidan önce duş almanın bir zararı olur mu?

Günaydın canım,, aç tok fark etmiyor ve duş Alman'ın da bir zararı yok. Sadece acısı var işte ama kimisini etkilemiyor bile:)
Şimdiden çok geçmiş odun şifa olsjn inş

Ac tok farketmiyor ana aşıdan önce duş sl bence ben aşıdan 5 saat sonra duş aldım ama yınede şişti kızardı aşı yerı su değince ilk aşıda olmamıştı öyle

Teşekkür ederimmm

Günaydın hanımlar:)

Hamile kalmadan evvel araştırmalara başladım tek hevesim stokke xplory puset idi:))) her aksesuarını alacaktım Pahalı ama heves ediyordum ve çok iyi OLDUĞUNU düşünüyordum bebek yüksekte egzosa maruz kalmayacak falan amma velakin dün chicco nun fit bilmem ne en ucuz modelini aldım :)))) Çok hafif ve çok kolay kapanıyordu ve ana kucağı kasası vs 200 tl idi :))
Diğerleri tak çıkar Eğil kalk kapa kaldır çok zor diye bunu aldım inş sağlıkla kullanırız

Bir de o kadar boş yere tulumlara para verdim ki ama çocuğun giyeceği adam gibi hiçbir şey yok :)) saç bantları süsler çoraplar Süslü tulumlar doldurdu dolabı( karda Kışta bu çocukları nasıl dışarı çıkaracağız Allah bilir

günaydın annişkolar. yeni bir p.tesi sendromu daha. ama bu seferki daha yoğun 5 gün tatil yaptıktan sora baya zor geldi sanırım ben 32 haftayı tamamlayıp perte cıkanlardan olucam kihkihkih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…