İyimis valla her yönden bizim devletimiz bi çöp bile vermiyoBide 3 yaşına kadar aylık 500 euro anneye annelik parası veriliyor çalışmayıp evde cocuğa bakıyo dıye
Evt ya vermediğini geçtim hastanede rezilsınİyimis valla her yönden bizim devletimiz bi çöp bile vermiyo
Ben yurtdışında kızıma doguma giderken elimi kolumu sallayarak gıttım cunku orda bebeklerede annelerede hastanede kendı gıyıcekleri var ondan gıyıyosyn vede bebegede onlar gıydırıp çıkarıyor kirlilerini onlar hıjyenık şekilde yıkanıyo düşününce cok hoş gelmiyo sma inanki cok cok rahat oluyosun hastaneden çıkarken kendı kıtafetını giyip çıkıyosun alt çamaşır tek kullanımlık hasta bezi ped Sınırsız üst çamaşır Penye çamaşır hastanenın etiketi Yapılışı pıjama Takım'ı gecelik Çorap ne istersen ahhhh niye döndük biz yakismet bıde devlet DOGAN bebeğe kıyafet veriyo bu seneki verdikleri bunlar
Oğlum için isme özel yastık aldım :) insanlar yataktan dolaptan başlar ben süsten püsten başladım :) ama görünce dayanamadım
canım benim ilk bebeğim tulumları çok da seviyorum bana kalsa doldurcaktım her yeri tulumla ama etrafımda yeni bebeği olan çok arkadaşım var onlar beni uyardı hevesimi almalık 2 3 tane aldım genelde alt üst takım öneriyolar en kullanışlısı oymuş. tulumlarda hem bacak kıvrılıyo hızlı büyüyolar hemde altını alırken komple çıkarmak gerekiyomuş bizimkilerde kış bebeği hasta olurlar allah korusunarkadslar bebek tulunları kullanişli oluyormu acaba hemen kuçulup çok giydirilmiyomu kaçar tane aldınız lutfen yardımcı olurmusunuz daha hiç bir sey almadım bn bu hafta hepsini toplu alcam
çok geçmiş olsun canım haftasonu hiç girmemiştim iyisinizdir inşallahKizlarrr bugun aksamustu kahverengi lekem geldi 1 kez sonra pembe lekeye cevirdi hast.geldik apar topar yatis verdiler cok korktum erken dogum riski icin tedbir amacli dediler...ama ne bileyim simdi 2 serum bitti nst baglandi...offf yavrum daha cok kucuk ne olur dua edin beklesin zamanini:'(
Güle güle kullan canım çok şeker.Oğlum için isme özel yastık aldım :) insanlar yataktan dolaptan başlar ben süsten püsten başladım :) ama görünce dayanamadım
Aynı tarihimiz. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallah.merhaba arkadaslarr bende allah nasıpp ederse 28 ocakda oglusuma kavusacam :)
Ohhh mis gibiymiş. Burda da hamile kadın direkt iş yerinde külfet olarak görünüyor.Bide 3 yaşına kadar aylık 500 euro anneye annelik parası veriliyor çalışmayıp evde cocuğa bakıyo dıye
Maşallah ona :)Günaydın kızlar bebiş uyutmadı acıkmış kuzum
Yok canım herhangi bir kısıtlama yok.Günaydın kızlar tetanoz asisindan önce aç veya tok olmak farkediyor mu ? Asidan önce duş almanın bir zararı olur mu?
Günaydın kızlar tetanoz asisindan önce aç veya tok olmak farkediyor mu ? Asidan önce duş almanın bir zararı olur mu?
Ac tok farketmiyor ana aşıdan önce duş sl bence ben aşıdan 5 saat sonra duş aldım ama yınede şişti kızardı aşı yerı su değince ilk aşıda olmamıştı öyleGünaydın kızlar tetanoz asisindan önce aç veya tok olmak farkediyor mu ? Asidan önce duş almanın bir zararı olur mu?
Teşekkür ederimmmGünaydın kızlar, güzel bir hafta olsun inşallah. Hafta sonu oğlumuzun odasını boyadık heyecandan çıldırmak üzereyim. Resmen zaman geçmiyor. Biraz önce bebek bezi araştırmasına girdim daha çok heyecanlandım :)
Güle güle kullan canım çok şeker.
Aynı tarihimiz. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallah.
Ohhh mis gibiymiş. Burda da hamile kadın direkt iş yerinde külfet olarak görünüyor.
Maşallah ona :)
Yok canım herhangi bir kısıtlama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?