2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
oğluşumun2 tane tulumu var biri 6aylık ben almıştım birini de 9-12 ay annanesi almış demişti annem zaten tulum almayalım alt üst takım iyioluyor diye kadının bildiği varmış iyi ki almamışım
ama dolu tel altımız ve çıtçıtlı badilerimiz var

canım bim'e nevresim ne zaman geldi...A101 e geldi onu biliyorum ama.

gunaydın anneler ve melekleri nasılsınız

canım ben lierac krem aldım şimdilik memnunum çatlak olmadı ama ilerleyen aylarda nolur bilemiyorum doktorum vücudun çatlamaya elverişliyse ne yaparsan yap çatlar dedi

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

canım ben lierac krem aldım şimdilik memnunum çatlak olmadı ama ilerleyen aylarda nolur bilemiyorum doktorum vücudun çatlamaya elverişliyse ne yaparsan yap çatlar dedi

Valla nivea losyon aldım daha 1 kere sürdüm
şu an çatlak yok ama kilo alıp verdiğim için zaten çatlağım çok

canım biraz yüksek çıkmış muhtemelen 100 lük ister dr

Yükswk çıkmış cnm 100 lük yapılır sana şimdı diyet verir önce bol yürüyüş

madem yüksek niye daha da yüklüyolar yaa yok ben 100 lük istemiyorum doktorla konuşamadım ama hamur işi pilav ekmek azaltırım ama içmem onun 100 lük olanını

madem yüksek niye daha da yüklüyolar yaa yok ben 100 lük istemiyorum doktorla konuşamadım ama hamur işi pilav ekmek azaltırım ama içmem onun 100 lük olanını
canım dr yönlendirir seni ama genelde yapıyorlar

Bi sorun cıkmaz Inşallah canim bende cok kötü grip olmustum aynen banada bi c vitamini bi ağrı kesici verdi 1 haftadır gecmedi hastalıgım hala burnum tıkalı zor nefes alıyorum inşallah seninki cabuk gecer.
Sağol cnm şimdi geldim eve ilaç vermedi bana hemşire de dun gittiğim doktorda bol c vitamini ve istirahat. Dedi. bebişim in kalbini dinledim çok iyi dedi 74 kilo olmuşum boyun var normal dedi.tansiyon iyi.cantani hazırla erken doğum olur ne olur ne olmaz hazır olsun dedi :) 2 ay kalmış doğuma dedi ay bi heyecanlandim allahım sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah meleklerimizi.

valla ben adapazarındayım. bizim burdaki bime geldi aldım ben de. ama uşakta bi ark bizim burda yok dedi bilemedim
farklı oluyo bazen.mesela bu perşembe a101 e gelecek olan oyuncak ve bi kaç parça ürün bizim burdakinde bu hafta gelmişti.bunu daha önce adapazarındada grmüştüm karasuya gelmiştik yazın bi sonraki ürünlerönceki hafta gelmişti sanırım bazı bölgeler önden gidiyo :)
belki bizim burdakindede vardır ben gitmedim ama katalogdan takip ediyorum

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…