2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

kesinlikle yasak 37 sonra çalışmak
o iş yerindekileri şikayet etsen ceza yerler

hahaha çok iyi ya gül geç canım boşver takma. 37. haftaya kadar çalışıp 38 de doğum yapan arkadaşlar var. belki o da öyledir. istesen de drlar 37 den sora çalışabilir raporu vermiyolar zaten ayrıca da sen iki kişisin kolay mı sanıyolar acaba hem çalış hem eve hem kendine hem bebişe bakmayı. ne zaman yorulursan o zaman bırak gitsin. ben öyle yapıcam şahsen hiiç de umrumda değil. doğurcam ben be boru mu o kadarcık kendimi şımartmak da hakkım bence hıh. daha doğrusu hakkımızzzz

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİKKAT ETMEK LAZIM

140 gecince yüksek cnm

ANLAŞILDI KAÇIŞ YOK SANIRIM

sonuna kadar katılıyorum canım
ben şimdi bile kalkıp gelmek de zorlanıyorum
Millet evde yatarken yok oram ağırdı yok buram ağırdı valla çalışan ve hamile olmak daha zor

eşlerin bizleri anlamasını beklemek hata olur galiba ....gittik ce ağırlaştığımızın ya farkında değiller yada işlerine gelmiyor...Allah yardımcımız olsun canım

Slm kızlar hayırsız topik arkadasiniz geldi son zamanlarda ilk aylardaki gibi sürekli uyumak istiyorum bugun 12 bucuk tu uyandigimda o saatten sonra ne is olursa ki yapacak halim de yok sanki ben değilim o kadar uyuyan poff nolcam ben böyle ya iyice ise yaramaz biri oldum

sonuna kadar katılıyorum canım
ben şimdi bile kalkıp gelmek de zorlanıyorum
Millet evde yatarken yok oram ağırdı yok buram ağırdı valla çalışan ve hamile olmak daha zor
Kesinlikle çalışanlara çok hak veriyorum ben evdeyim calismiyorum ve inanin hiçbir işin ucundan da tutasim gelmiyor ams çocuklar okuldan geldimi mecburiyetten yapıyorum islerimi rabbim sizlere de çok yardımcı olsun insallah .

oğlanlar ne yapıyo kız sende 1 e kadar uyuyunca evi darma durman ediyorlardır eminim

canım 32 dolunca çalışabilir raporu alıyosun en fazla 37. hafta dolana kadar çalışabiliyosun sonrası atom karınca gibi olsanda yasal olarak izne çıkmak zorundasın. üç gün kalana kadar çalışma ancak bebeğin haftasını kağıt üzerinde küçük gösterirsen olabilir ama o da riskli fark edilirse devredeceğin izinleri yakıyuolar işe gittiğinle kalıyosun

Amin canım sende 2 çocuk var çalışmaktan beter

canım kimsenin anlamasını bekleme .. sen ne zaman kendini uygun hissedersen o zaman çık .. yaşamayan anlamaz .. kimseden anlayış beklemeyeceksin , cidden insan çok kırılıyor...

merhaba canlar bugun bnm tetonoz aşimin ikinci doz aşisi vardı onu yaptırdım biraz once geldim saglşk ocagından . Ayy çok yoruldum . Yuruyerek gittim yuruyuş olsun diye ama saglik ocagından donerken yokda kan şekerim duştu. Elim ayagım titredi bayılıyodum yolda kendimi bi magazaya zor attım orda biskuvi filan yedrdiler su filan içtimde oyle geçti dinlendim birazda. Off yuruyerek gttigime pişman oldum bida gtmicem hp eşimin yuzundn yuruyuş olur gt dedi off ne zor mş şu hamilelik

Uzakmiydi saglik ocagi böyle oldun aman sakin bi daha yürüme yalniz basina.Allah korusun :)

Anlamıyorum şu insanları yani şu kadar çalış bu kadar çalışma senin bünyen nasılsa nereye kadar çalışmaya dayanırsa çalışırsın istersen 32. haftanda izini alırsın istersen 37. haftanda yani bu sana bağlı çok üzülüyorum böyle kırıcı şeyler söylediklerinde. sen hiç üzülme canım kim ne derse desin isterse eşin olsun sen ne zaman izin almak istiyorsan o zaman al milleti dinleme kendi vücudunu dinle hiçççççç canını sıkma

geçmiş olsun canım dikkat et bende dün merdivenlerden inerken ayağım kaydı 2 merdiven düştüm allahtan dizimin üstüne düştüm ama çok korktum artık çok fazla yalnız hareket etmemek lazım

Bisey sormak istiyorum, normalde benim tansiyonum hep düşüktü, büyük 10 yada 9 kucuk 7 veya 6 falan olurdu. Hamilelikten sonra 12 - 10 yada 11 -9 falan oluyordu ama dün gecedendir 9 - 4 e kadar düşüyor, başım dönüyor biraz ve halsizlik yapıyor, benim gibi tanstansiyon düşüklüğü yaşayan var mı acaba?

geçmiş olsun canım dikkat et bende dün merdivenlerden inerken ayağım kaydı 2 merdiven düştüm allahtan dizimin üstüne düştüm ama çok korktum artık çok fazla yalnız hareket etmemek lazım
ayy sanada geçmiş olsun canim ya Allahtan bişey olmamiş hamileykn enn korktugum şey duşmek Allah korusun dikkat et çok tehlikeli

biraz uzaktı canim sagolasın bidaha asla yuruyerek gtmem
Artikzor günler bizi bekliyor dunde ben gorumcemle disari ciktim esim evdeydi.eve gelirken arabaya yetiseyim diye hizli adim attim baktim olacak gibi degil tingir mingir yürüdüm. Kasigima batma hissetmeye vbasladim çünkü. Ee dogal olarak gun içerisinde de gezdim yürüdüm.bende yavas gittim yarim saat sonraki arabaya bindim bekledim yarim saat napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…