- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
şimdi size bir sorum olacak. Anladığım kadarıyla doğum öncesi izinler 32- 37 haftalar arası oluyor ama 37 den sonraya kalmıyordur herhalde. Geçen akşam eşimle konuşuyorduk dedim dayanabildiğim kadar dayanıcam 37 haftayı bir tamamlasam çok iyi olacak 2 haftada evde olurum ancak dedim, eşime bu kadar çalışmam az gelmiş olacak ki bana diyor ki bilmem nerde bir abla varmış onunla konuşmuşlar, o muhterem abla doğuma 3 gün kalana kadar çalışmış bende öyle yapsaymışım. Belli etmedim ama çok gücüme gitti ben zaten dayanayım diyorum ama beklentileri karşılamıyor demek. Zaten kv de 15 gün kalana kadar çalışsam dediğimde napcan 15 gün evde git çalışmana demişti.
hahaha çok iyi ya gül geç canım boşver takma. 37. haftaya kadar çalışıp 38 de doğum yapan arkadaşlar var. belki o da öyledir. istesen de drlar 37 den sora çalışabilir raporu vermiyolar zatenşimdi size bir sorum olacak. Anladığım kadarıyla doğum öncesi izinler 32- 37 haftalar arası oluyor ama 37 den sonraya kalmıyordur herhalde. Geçen akşam eşimle konuşuyorduk dedim dayanabildiğim kadar dayanıcam 37 haftayı bir tamamlasam çok iyi olacak 2 haftada evde olurum ancak dedim, eşime bu kadar çalışmam az gelmiş olacak ki bana diyor ki bilmem nerde bir abla varmış onunla konuşmuşlar, o muhterem abla doğuma 3 gün kalana kadar çalışmış bende öyle yapsaymışım. Belli etmedim ama çok gücüme gitti ben zaten dayanayım diyorum ama beklentileri karşılamıyor demek. Zaten kv de 15 gün kalana kadar çalışsam dediğimde napcan 15 gün evde git çalışmana demişti.
Merhaba arkadaslar canim cok sıkkın 2 3 haftadir nefes alamama kalp carpintisi baygınlık hissi gibi durumlari gün icinde ara ara yasiyordum.bugun yine bunlar oldu üstüne kulaklarim bir an çok az duymaya basladi ve dizlerimin bagi cozuldu öğretmenim ve 1 saat ter döktüm sildim sürekli. Doktorumu aradim kalp eko su çekmemiz lazim ne olur ne olmaz dedi cumartesi gidecegim doktora cok endiseliyim.
140 gecince yüksek cnm
hahaha çok iyi ya gül geç canım boşver takma. 37. haftaya kadar çalışıp 38 de doğum yapan arkadaşlar var. belki o da öyledir. istesen de drlar 37 den sora çalışabilir raporu vermiyolar zatenayrıca da sen iki kişisin kolay mı sanıyolar acaba hem çalış hem eve hem kendine hem bebişe bakmayı. ne zaman yorulursan o zaman bırak gitsin. ben öyle yapıcam şahsen hiiç de umrumda değil. doğurcam ben be boru mu o kadarcık kendimi şımartmak da hakkım bence hıh. daha doğrusu hakkımızzzz
şimdi size bir sorum olacak. Anladığım kadarıyla doğum öncesi izinler 32- 37 haftalar arası oluyor ama 37 den sonraya kalmıyordur herhalde. Geçen akşam eşimle konuşuyorduk dedim dayanabildiğim kadar dayanıcam 37 haftayı bir tamamlasam çok iyi olacak 2 haftada evde olurum ancak dedim, eşime bu kadar çalışmam az gelmiş olacak ki bana diyor ki bilmem nerde bir abla varmış onunla konuşmuşlar, o muhterem abla doğuma 3 gün kalana kadar çalışmış bende öyle yapsaymışım. Belli etmedim ama çok gücüme gitti ben zaten dayanayım diyorum ama beklentileri karşılamıyor demek. Zaten kv de 15 gün kalana kadar çalışsam dediğimde napcan 15 gün evde git çalışmana demişti.
Kesinlikle çalışanlara çok hak veriyorum ben evdeyim calismiyorum ve inanin hiçbir işin ucundan da tutasim gelmiyor ams çocuklar okuldan geldimi mecburiyetten yapıyorum islerimi rabbim sizlere de çok yardımcı olsun insallah .sonuna kadar katılıyorum canım
ben şimdi bile kalkıp gelmek de zorlanıyorum
Millet evde yatarken yok oram ağırdı yok buram ağırdı valla çalışan ve hamile olmak daha zor
Slm kızlar hayırsız topik arkadasiniz geldi son zamanlarda ilk aylardaki gibi sürekli uyumak istiyorum bugun 12 bucuk tu uyandigimda o saatten sonra ne is olursa ki yapacak halim de yok sanki ben değilim o kadar uyuyan poff nolcam ben böyle ya iyice ise yaramaz biri oldum
canım 32 dolunca çalışabilir raporu alıyosun en fazla 37. hafta dolana kadar çalışabiliyosun sonrası atom karınca gibi olsanda yasal olarak izne çıkmak zorundasın. üç gün kalana kadar çalışma ancak bebeğin haftasını kağıt üzerinde küçük gösterirsen olabilir ama o da riskli fark edilirse devredeceğin izinleri yakıyuolar işe gittiğinle kalıyosunşimdi size bir sorum olacak. Anladığım kadarıyla doğum öncesi izinler 32- 37 haftalar arası oluyor ama 37 den sonraya kalmıyordur herhalde. Geçen akşam eşimle konuşuyorduk dedim dayanabildiğim kadar dayanıcam 37 haftayı bir tamamlasam çok iyi olacak 2 haftada evde olurum ancak dedim, eşime bu kadar çalışmam az gelmiş olacak ki bana diyor ki bilmem nerde bir abla varmış onunla konuşmuşlar, o muhterem abla doğuma 3 gün kalana kadar çalışmış bende öyle yapsaymışım. Belli etmedim ama çok gücüme gitti ben zaten dayanayım diyorum ama beklentileri karşılamıyor demek. Zaten kv de 15 gün kalana kadar çalışsam dediğimde napcan 15 gün evde git çalışmana demişti.
Kesinlikle çalışanlara çok hak veriyorum ben evdeyim calismiyorum ve inanin hiçbir işin ucundan da tutasim gelmiyor ams çocuklar okuldan geldimi mecburiyetten yapıyorum islerimi rabbim sizlere de çok yardımcı olsun insallah .
canım kimsenin anlamasını bekleme .. sen ne zaman kendini uygun hissedersen o zaman çık .. yaşamayan anlamaz .. kimseden anlayış beklemeyeceksin , cidden insan çok kırılıyor...şimdi size bir sorum olacak. Anladığım kadarıyla doğum öncesi izinler 32- 37 haftalar arası oluyor ama 37 den sonraya kalmıyordur herhalde. Geçen akşam eşimle konuşuyorduk dedim dayanabildiğim kadar dayanıcam 37 haftayı bir tamamlasam çok iyi olacak 2 haftada evde olurum ancak dedim, eşime bu kadar çalışmam az gelmiş olacak ki bana diyor ki bilmem nerde bir abla varmış onunla konuşmuşlar, o muhterem abla doğuma 3 gün kalana kadar çalışmış bende öyle yapsaymışım. Belli etmedim ama çok gücüme gitti ben zaten dayanayım diyorum ama beklentileri karşılamıyor demek. Zaten kv de 15 gün kalana kadar çalışsam dediğimde napcan 15 gün evde git çalışmana demişti.
Benim de boş günüm çarşamba hiç yaramadı bana daNe güzel herkes çarşamba tatil diye sevinmiş, benim o gün normalde dersim 07.10da başlayıp 08.40ta bitiyordu, simdi 8.30ta tören başlayacak, kimbilir kaçta bitecek. Bana hiç yaramadı bu iş :)
Uzakmiydi saglik ocagi böyle oldun aman sakin bi daha yürüme yalniz basina.Allah korusun :)merhaba canlar bugun bnm tetonoz aşimin ikinci doz aşisi vardı onu yaptırdım biraz once geldim saglşk ocagından . Ayy çok yoruldum . Yuruyerek gittim yuruyuş olsun diye ama saglik ocagından donerken yokda kan şekerim duştu. Elim ayagım titredi bayılıyodum yolda kendimi bi magazaya zor attım orda biskuvi filan yedrdiler su filan içtimde oyle geçti dinlendim birazda. Off yuruyerek gttigime pişman oldum bida gtmicem hp eşimin yuzundn yuruyuş olur gt dedi off ne zor mş şu hamilelik
biraz uzaktı canim sagolasın bidaha asla yuruyerek gtmemUzakmiydi saglik ocagi böyle oldun aman sakin bi daha yürüme yalniz basina.Allah korusun :)
merhaba canlar bugun bnm tetonoz aşimin ikinci doz aşisi vardı onu yaptırdım biraz once geldim saglşk ocagından . Ayy çok yoruldum . Yuruyerek gittim yuruyuş olsun diye ama saglik ocagından donerken yokda kan şekerim duştu. Elim ayagım titredi bayılıyodum yolda kendimi bi magazaya zor attım orda biskuvi filan yedrdiler su filan içtimde oyle geçti dinlendim birazda. Off yuruyerek gttigime pişman oldum bida gtmicem hp eşimin yuzundn yuruyuş olur gt dedi off ne zor mş şu hamilelik
ayy sanada geçmiş olsun canim ya Allahtan bişey olmamiş hamileykn enn korktugum şey duşmek Allah korusun dikkat et çok tehlikeligeçmiş olsun canım dikkat et bende dün merdivenlerden inerken ayağım kaydı 2 merdiven düştüm allahtan dizimin üstüne düştüm ama çok korktum artık çok fazla yalnız hareket etmemek lazım
Artikzor günler bizi bekliyor dunde ben gorumcemle disari ciktim esim evdeydi.eve gelirken arabaya yetiseyim diye hizli adim attim baktim olacak gibi degil tingir mingir yürüdüm. Kasigima batma hissetmeye vbasladim çünkü. Ee dogal olarak gun içerisinde de gezdim yürüdüm.bende yavas gittim yarim saat sonraki arabaya bindim bekledim yarim saat napimbiraz uzaktı canim sagolasın bidaha asla yuruyerek gtmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?