2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Benimde bugün ikinci doz yapıldı, bende sabah eşim işe giderken arabayla gittim.Dönüş yolunda nasıl belim ağrıdı yağmurda yağıyordu, yavaş yavaş geldim ama çok belim ağrıdı aynen bende pastanede dinlendim.pastaneci kadın çay ikram etti bizim sağlık ocağıda uzak ama ordan geçen minibüs yok taksici için de kısa mesafe diye gitmiyorlard

Benim tansiyonumda seninki gibi hep düşük.hamilelikte böyle oldu normalde hep normaldir tuzlu ayran iyi fikir

Ayyy çok güzel bir haber Allah analı babalı büyütsün miniği.

Kızlar bugün elbisemin altına pentiden aldıgım hamile kilotlu çorabını giydim xl olmasına rağmen karnimi o kadar sıktı ki akşamı zor ettim, karnımda çok iri degil aslında ,başka bi marka falan var mı önerebileceginiz?

Hayırlı olsun canım. .. 11 saat dogumhanede beklemek mi ? Böyle duydukca korkuyorum normal dogumdan
Cnm ben kist ameliyatı oldum açık ameliyat sezeryanlı gibiyim suanda ama rahimim kesilmedi sağdece 15 günde zor kaktım yürüyemedim dikişlerden gülemedim ağlayamadım çok zordu yani 1 gün sanvı çekmişim inan çok değil

Maşallah allah bağışlasın cnm geçmiş olsun. darısı bizlere :)

Canım nasıl dayandın öyle ya allah bi daha yasatmasin..

Çok sagolun kizlar
Evet 11 saat sanci çekti ama su anki rahatligini bir görseniz. Normal hayatına geri dondu.
İnşallah bize de nasip olur güzel doğumlar.

Canım Allah bağışlasın inş sağlıkla kolaylıkla darısı bizim Başımıza..

Kızlar ben moralman çökmüş durumdayım.. Her şeye yetemiyormuşum

Eşim yokken ne yemek yapabiliyorum ne bir yere gidebiliyorum istifralarım arttı çok kötü durumdayım..

Ne olacak bilmiyorum nasıl doğum yapacağım 31 hafta olduk artık ağırlaştım yoruluyorum hastayım burada havalar berbat..

Canım nasıl dayandın öyle ya allah bi daha yasatmasin..
Sorma 10 cm deoid kist alındı genel anastezi yedim zor günlerdi daha 1 aylık evliydim vajinusmustum eşimle biraeaya gelemedim zağten 1 aylıktım ameliyat oldum ssk da oldum doktotum çok iyiydi kinysunda uzmandı benden sonra emekli oldu zağten sinra 6 ay daha olamadım sinra zorladım kendimi oldu ama inan 2.5 oldu evleneli hep zor zahmet oluyo hamile kaldığımdan beri hiç olmadı allahtan çok anlayışlı eşim var. Birde ben 34 yaşındayım olmadı işte

Artik haftalar ilerledi canim bak 31 olmussun aramizda bi ay var insallah en kisa zamanda gecer sikintilarin.istifra cok kotu bilirim bi gun sabahtan komple herseyi cikardim daha yeni hemde yeme yiyemiyosun dogal olarak gucsuz oluyosun.Allah en hafif sekilde atlatmamizi saglasin insallah

Kizlar benim kafama bisey takildi.simdi yarin ben normal hesapta 27.haftama baslayacagim ama gebelik takvimine gore bi sonraki haftanin icinde oluyoruz ya yani yarin ben 28.haftanin icine goricem o hesaba gore benim uyusmazlik ignem var normalde bi sonraki hafta salidan sonra gidicektim.ama mide yanmamdan dolayi yarina randevu almistim yarim gun oldugu icin tamda son siraydi bi isime yaramaz yanmamda geçtiği icin iptal ettim.simdi ben randevumu iptal etmeseydim yada prs cuma sira alsam ignemi vurulabilirmiyim rekora gidiyorum resmen doktora gitmeme konusunda 20 gun oldu benim doktorum saolsun iki haftada bir cagiriyoduda

Canim benim yaa neler yaşamıssın öyle inşallah bebısin kolaycik dogar da unutturur sana bu acıları..valla bence eşin seni cok seviyor her erkek dayanmaz yani allah muhabbetinizi daha da arttırsın

Ay canim ya sen ne cekmissin.ama hayirlisiyla sikintilarin biter insallah melegin sana unutturur kotu günlerini guzel gunler hepimizi bekliyor hayirlisiyla :)

Ben de geçen hafta gittim iğne için 28. Haftaya girdim diye ama doktorum 28.hafta bitince gel dedi. Sen de öyle gidersin herhalde. Ben şu anda 28'in içindeyim perşembe bitecek cumartesi iğne yaptıracağım.

Ben de geçen hafta gittim iğne için 28. Haftaya girdim diye ama doktorum 28.hafta bitince gel dedi. Sen de öyle gidersin herhalde. Ben şu anda 28'in içindeyim perşembe bitecek cumartesi iğne yaptıracağım.
Anladim canim ozaman ben haftaya gideyim.bizim hamilelik takvimine göre haftaya sali falan ben 29.haftaya baslicam rahat rahat ozaman giderim ama ozaman melegimide gormeyeli nerdeyse 1 ay olcak ilk defa bu kadar uzun zaman olcak büyük basari

Ben hep ayda bir gidiyorum üstelik son iki defadır yüzünü göstermiyor bizimki
Ama olsun ben onun kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum ya görmesem de olur.
Bu arada iğnenin 28.haftada yapılmasının esprisi şuymuş, iğnenin yarılanma süresi 12 haftaymış yani son 12 hafta boyunca etkin olabilmesi için 28. Hafta bitiminde yapılıyormuş. Doğuma kadar etkisi sürsün diye.

Bak bu igne olayini bilmiyodum
Sana indirect coombs testi yapildimi.
Bu kipirti olayina gelince sanirim ozlicem icimde olmasini bambaska bi duygu onu tasimak icimde oldginu bilmek kucagimizda olcak ayri ama hamilelikte annelik gibi anlatilmaz bisey

Selam benim güzel annişlerim ve tepikleyen minişleri

Ben Mustafa'nın adını Tepik Can koydum O kadar çok hareket ediyor ki neredeyse hiç durmuyor
Artık hissetmenin ötesinde hareketleri karnıma dışardan bakınca da sürekli görünüyor
Bugün sağlık ocağına izleme gittim. Kalp atışlarını dinleyecek ebe; dinleyemiyor bir türlü.
Ne kadar çok hareket ediyor, nerede kalp atışını yakalasam hemen kaçıyor zor dinledik dedi
Canım oğlum yaaa çok yaramaz olacak çoook

@sarfansari gözünüz aydıın, çok sevindim. Allah bağışlasın, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Ablana bizden çok selam söyle. Darısı hayırla sağlıkla tüm hamilelerin başına...

truth88 çok geçmiş olsun tekrardan. Çok dikkat et kendine. Her şey hazır olur, her şey yetişir, sakın hazırlık yapacağım diye kalkma yerinden. Senden bebeğinden önemli değil dikkat et kendine.

Pinking Tree canım yaaa Allah yardımcın olsun Allah kolaylıklar versin. Hem gurbettesin şimdi, hem eşin yanında değil, hemde bulantıların varmış dikkat et kendine.
Bende sendenim herhalde. O kadar şey aldım, çocuğumun giyecek çokta bir şeyi yok onu fark ettim
Yani var tabi ki ama yapılan alış-verişlere harcanan paralara göre elde çok bir şey yok.
Zaman yaklaşsın bir şeyler alacağım sanırım.

SILA_M Allah kolaylık versin sılam. Hem halsizlik hem çocuklar hem ev çok zordur çook.
Ben iyiyim elhamdülillah, annem ablam yardıma geliyor hep evi temizlemeye.
Gelmeyin diyorum ama dinlemiyorlar. Gerçi çok iyi oluyor ne yalan söyleyeyim benimde yemek yapmaya evi derli toplu tutmaya halim kalıyor. Olmasalar çok zor olurdu. Birde bizde başka ufaklık yok bakım isteyen ilgi isteyen. Allah kolaylık versin canım.

pringles ahh onlar ne harika şeyler öyle. Zaten yurt dışında doğum yapmak istiyorum diyorum sürekli, bir kat daha arttı isteğim. Ama öyle bir imkanım yok tabi ki maalesef.
Teyzemin 40 sene önce Almanya'da yaptığı doğum hala Türkiye'de yok. 40 sene önce dile kolay...Hayranlıkla dinliyorum onun doğumunu

İyi geceler kızlar....
Nasılsınz bakalım..
Ayyy ben bi fena oldum.. Son bi saattir midem bulanıyo istifar ediyom karnım agrıyo cok fena.. Noldu bana ya zehirlendimmi desem eşim horul horul uyuyı....hayy rabbim ya
Başımda agrıyo bıgun daraldım iki defa dus aldım hemen az basım ıslak kaldıya tamam.. Mecbur minoset içtim...
Hep agrı hep agrı inş bi zararı olmax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…