- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
merhaba canlar bugun bnm tetonoz aşimin ikinci doz aşisi vardı onu yaptırdım biraz once geldim saglşk ocagından . Ayy çok yoruldum . Yuruyerek gittim yuruyuş olsun diye ama saglik ocagından donerken yokda kan şekerim duştu. Elim ayagım titredi bayılıyodum yolda kendimi bi magazaya zor attım orda biskuvi filan yedrdiler su filan içtimde oyle geçti dinlendim birazda. Off yuruyerek gttigime pişman oldum bida gtmicem hp eşimin yuzundn yuruyuş olur gt dedi off ne zor mş şu hamilelik
Bisey sormak istiyorum, normalde benim tansiyonum hep düşüktü, büyük 10 yada 9 kucuk 7 veya 6 falan olurdu. Hamilelikten sonra 12 - 10 yada 11 -9 falan oluyordu ama dün gecedendir 9 - 4 e kadar düşüyor, başım dönüyor biraz ve halsizlik yapıyor, benim gibi tanstansiyon düşüklüğü yaşayan var mı acaba?
Kozlar ablam doğum yaptı :)
İlk bebegiydi ve ablam ebe hemşire
Normal doğum oldu
12 saat hastanede Hafif şiddetli sancilar çekti
Sonra dogumhaneye alindi
Orada 11 saat sonra bebekle cikti çok şükür.
Herkes sezenyanlik olduğunu söylemiş doğum sirasinda
Ablam normal diye çok israrci olmus
Suni sanci da istememiş
8 cm aciklikta suyunu patlattilar sonra daha yoğun sancilar baslamis ve bebek geldi.
İkisinde iyi simdi çok şükür.
Darisi bize insallah
Cnm ben kist ameliyatı oldum açık ameliyat sezeryanlı gibiyim suanda ama rahimim kesilmedi sağdece 15 günde zor kaktım yürüyemedim dikişlerden gülemedim ağlayamadım çok zordu yani 1 gün sanvı çekmişim inan çok değilHayırlı olsun canım. .. 11 saat dogumhanede beklemek mi ? Böyle duydukca korkuyorum normal dogumdan
Maşallah allah bağışlasın cnm geçmiş olsun. darısı bizlere :)Kozlar ablam doğum yaptı :)
İlk bebegiydi ve ablam ebe hemşire
Normal doğum oldu
12 saat hastanede Hafif şiddetli sancilar çekti
Sonra dogumhaneye alindi
Orada 11 saat sonra bebekle cikti çok şükür.
Herkes sezenyanlik olduğunu söylemiş doğum sirasinda
Ablam normal diye çok israrci olmus
Suni sanci da istememiş
8 cm aciklikta suyunu patlattilar sonra daha yoğun sancilar baslamis ve bebek geldi.
İkisinde iyi simdi çok şükür.
Darisi bize insallah
Canım nasıl dayandın öyle ya allah bi daha yasatmasin..Cnm ben kist ameliyatı oldum açık ameliyat sezeryanlı gibiyim suanda ama rahimim kesilmedi sağdece 15 günde zor kaktım yürüyemedim dikişlerden gülemedim ağlayamadım çok zordu yani 1 gün sanvı çekmişim inan çok değil
Çok sagolun kizlar
Evet 11 saat sanci çekti ama su anki rahatligini bir görseniz. Normal hayatına geri dondu.
İnşallah bize de nasip olur güzel doğumlar.
Sorma 10 cm deoid kist alındı genel anastezi yedim zor günlerdi daha 1 aylık evliydim vajinusmustum eşimle biraeaya gelemedim zağten 1 aylıktım ameliyat oldum ssk da oldum doktotum çok iyiydi kinysunda uzmandı benden sonra emekli oldu zağten sinra 6 ay daha olamadım sinra zorladım kendimi oldu ama inan 2.5 oldu evleneli hep zor zahmet oluyo hamile kaldığımdan beri hiç olmadı allahtan çok anlayışlı eşim var. Birde ben 34 yaşındayım olmadı işteCanım nasıl dayandın öyle ya allah bi daha yasatmasin..
Artik haftalar ilerledi canim bak 31 olmussun aramizda bi ay var insallah en kisa zamanda gecer sikintilarin.istifra cok kotu bilirim bi gun sabahtan komple herseyi cikardim daha yeni hemde yeme yiyemiyosun dogal olarak gucsuz oluyosun.Allah en hafif sekilde atlatmamizi saglasin insallahKızlar ben moralman çökmüş durumdayım.. Her şeye yetemiyormuşum
Eşim yokken ne yemek yapabiliyorum ne bir yere gidebiliyorumistifralarım arttı çok kötü durumdayım..
Ne olacak bilmiyorum nasıl doğum yapacağım 31 hafta olduk artıkağırlaştım yoruluyorum hastayım burada havalar berbat..
Canim benim yaa neler yaşamıssın öyle inşallah bebısin kolaycik dogar da unutturur sana bu acıları..valla bence eşin seni cok seviyor her erkek dayanmaz yani allah muhabbetinizi daha da arttırsınSorma 10 cm deoid kist alındı genel anastezi yedim zor günlerdi daha 1 aylık evliydim vajinusmustum eşimle biraeaya gelemedim zağten 1 aylıktım ameliyat oldum ssk da oldum doktotum çok iyiydi kinysunda uzmandı benden sonra emekli oldu zağten sinra 6 ay daha olamadım sinra zorladım kendimi oldu ama inan 2.5 oldu evleneli hep zor zahmet oluyo hamile kaldığımdan beri hiç olmadı allahtan çok anlayışlı eşim var. Birde ben 34 yaşındayım olmadı işte
Ay canim ya sen ne cekmissin.ama hayirlisiyla sikintilarin biter insallah melegin sana unutturur kotu günlerini guzel gunler hepimizi bekliyor hayirlisiyla :)Sorma 10 cm deoid kist alındı genel anastezi yedim zor günlerdi daha 1 aylık evliydim vajinusmustum eşimle biraeaya gelemedim zağten 1 aylıktım ameliyat oldum ssk da oldum doktotum çok iyiydi kinysunda uzmandı benden sonra emekli oldu zağten sinra 6 ay daha olamadım sinra zorladım kendimi oldu ama inan 2.5 oldu evleneli hep zor zahmet oluyo hamile kaldığımdan beri hiç olmadı allahtan çok anlayışlı eşim var. Birde ben 34 yaşındayım olmadı işte
Ben de geçen hafta gittim iğne için 28. Haftaya girdim diye ama doktorum 28.hafta bitince gel dedi. Sen de öyle gidersin herhalde. Ben şu anda 28'in içindeyim perşembe bitecek cumartesi iğne yaptıracağım.Kizlar benim kafama bisey takildi.simdi yarin ben normal hesapta 27.haftama baslayacagim ama gebelik takvimine gore bi sonraki haftanin icinde oluyoruz ya yani yarin ben 28.haftanin icine goricem o hesaba gore benim uyusmazlik ignem var normalde bi sonraki hafta salidan sonra gidicektim.ama mide yanmamdan dolayi yarina randevu almistim yarim gun oldugu icin tamda son siraydi bi isime yaramaz yanmamda geçtiği icin iptal ettim.simdi ben randevumu iptal etmeseydim yada prs cuma sira alsam ignemi vurulabilirmiyim rekora gidiyorum resmen doktora gitmeme konusunda 20 gun oldu benim doktorum saolsun iki haftada bir cagiriyoduda
Anladim canim ozaman ben haftaya gideyim.bizim hamilelik takvimine göre haftaya sali falan ben 29.haftaya baslicam rahat rahat ozaman giderimBen de geçen hafta gittim iğne için 28. Haftaya girdim diye ama doktorum 28.hafta bitince gel dedi. Sen de öyle gidersin herhalde. Ben şu anda 28'in içindeyim perşembe bitecek cumartesi iğne yaptıracağım.
Ben hep ayda bir gidiyorum üstelik son iki defadır yüzünü göstermiyor bizimkiAnladim canim ozaman ben haftaya gideyim.bizim hamilelik takvimine göre haftaya sali falan ben 29.haftaya baslicam rahat rahat ozaman giderimama ozaman melegimide gormeyeli nerdeyse 1 ay olcak ilk defa bu kadar uzun zaman olcak büyük basari
Bak bu igne olayini bilmiyodumBen hep ayda bir gidiyorum üstelik son iki defadır yüzünü göstermiyor bizimki
Ama olsun ben onun kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum ya görmesem de olur.
Bu arada iğnenin 28.haftada yapılmasının esprisi şuymuş, iğnenin yarılanma süresi 12 haftaymış yani son 12 hafta boyunca etkin olabilmesi için 28. Hafta bitiminde yapılıyormuş. Doğuma kadar etkisi sürsün diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?