2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
o batma kasılma bendede olyor canim yurudugum zaman . Artık son iki aya girdik çok dikkat etmk lazım

ben canim normalde biraz duşuk olan tansiyonum hamilelikte duşuyor tuzlu ayran iç çikarıyr duşunce

geçmiş olsun canım dikkat et bende dün merdivenlerden inerken ayağım kaydı 2 merdiven düştüm allahtan dizimin üstüne düştüm ama çok korktum artık çok fazla yalnız hareket etmemek lazım
Bende bugün sabah sağlık ocağına rutun kontrollerime gittiğimde evden çıktım çukura girdi ayağ8m yan gelsim az daha düşüyordym hala ayağım sızlıyor allah korusun hepimizi

slm kızlar cok sukur 30 hftaya girdik, yalnız benım vajinanın içinde öyle bir agrı var kı anlatamam. sankı ıkı kışı bacaklarımdan cekıştırıyor da benım vajıına kemiğim esnıyo, özellikle gece yatmak dönmek çook zor, onun dısında agrı kasılma yanma yok . ılk bebegım korkuyorum acaba neden boyle oluyo , yoksa erken doğum sancısımı bu ? benım gıbı olan var mııııııııııııııı

takılma bunlara ya bosver sen kendını nasıl hısserden oyle yap benım esımde bu hamılelık konusunda benı anlama konusunda ne yazıkkı senın esınden pek asagı kalmıyor hamılelık nazı yapıcam dıye odu kopuyor bende hıc sallamıyorum kızımı bututmenın tadını cıkarıyorum

Canım anladığım kadarıyla sen çok güçlü bir kadınsın, kendine yeten, sızlanmayan, kimseye yük olmak istemeyen birisin. İşte o yüzden çevrendekiler, en yakının da olsa seni güçlü görüyor böyle abuk subuk konuşuyorlar. Sen nerede çalışıyorsun ki son güne kadar gidesin, insan ancak kendi işi olur da gözü arkada kalmasın diye son güne kadar çalışır. Üstelik sgklı çalışan isen zaten kullanmadığın izin yanacak, son güne kadar çalıştın diye sgk hizmet ödülü vermiyor yani.
Bence biraz kendini naza çekmeye bak, artık ağırlaşmaya başlıyoruz. Kendini iyi hissetsen de yorgunum de, şuram ağrıyor buram sızlıyor de biraz senin de sıkıntıların olabileceğini anlasınlar. Bu da can yahu, valla sinirlendim

Kozlar ablam doğum yaptı :)
İlk bebegiydi ve ablam ebe hemşire
Normal doğum oldu
12 saat hastanede Hafif şiddetli sancilar çekti
Sonra dogumhaneye alindi
Orada 11 saat sonra bebekle cikti çok şükür.
Herkes sezenyanlik olduğunu söylemiş doğum sirasinda
Ablam normal diye çok israrci olmus
Suni sanci da istememiş
8 cm aciklikta suyunu patlattilar sonra daha yoğun sancilar baslamis ve bebek geldi.
İkisinde iyi simdi çok şükür.
Darisi bize insallah

Ay cok guzelmis ya..Güzel günlerde büyütsün ablan insallah kizini.(kiz diye hatirliyorum)
Darisi gercekten bizim basimiza.hayirlisi olsun insallah vakti gelince gelsin bebislerimiz

Ah canim hayirli olsun ..saglikli sihhatli buyusun annesine millete hayili evlat olsun..darisi hepimize olsun :)

insallahhh canımm ya hayırlı saglıklı olarak almayıı nasıp etsın rabbım olmayanlara da versınn

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin darisi hepimizin basina insallah:)

Hayırlı olsun canım. .. 11 saat dogumhanede beklemek mi ? Böyle duydukca korkuyorum normal dogumdan

hayirli olsun canim.darisi hepimize olsun

Ay cok guzelmis ya..Güzel günlerde büyütsün ablan insallah kizini.(kiz diye hatirliyorum)
Darisi gercekten bizim basimiza.hayirlisi olsun insallah vakti gelince gelsin bebislerimiz

Ah canim hayirli olsun ..saglikli sihhatli buyusun annesine millete hayili evlat olsun..darisi hepimize olsun :)

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin darisi hepimizin basina insallah:)

Hayırlı olsun canım. .. 11 saat dogumhanede beklemek mi ? Böyle duydukca korkuyorum normal dogumdan

hayirli olsun canim.darisi hepimize olsun
Çok sagolun kizlar
Evet 11 saat sanci çekti ama su anki rahatligini bir görseniz. Normal hayatına geri dondu.
İnşallah bize de nasip olur güzel doğumlar.

11 saat fazla kalmiş cnm ama suni sanci almadıgı için . Suni sanciyi alsaydı daha çabuk dogum yapardı ama sancisi çok daha şiddetli olurdu . Boylesi daha iyi olmuş . Darısı bize inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…