o batma kasılma bendede olyor canim yurudugum zaman . Artık son iki aya girdik çok dikkat etmk lazımArtikzor günler bizi bekliyor dunde ben gorumcemle disari ciktim esim evdeydi.eve gelirken arabaya yetiseyim diye hizli adim attim baktim olacak gibi degil tingir mingir yürüdüm. Kasigima batma hissetmeye vbasladim çünkü. Ee dogal olarak gun içerisinde de gezdim yürüdüm.bende yavas gittim yarim saat sonraki arabaya bindim bekledim yarim saat napim
ben canim normalde biraz duşuk olan tansiyonum hamilelikte duşuyor tuzlu ayran iç çikarıyr duşunceBisey sormak istiyorum, normalde benim tansiyonum hep düşüktü, büyük 10 yada 9 kucuk 7 veya 6 falan olurdu. Hamilelikten sonra 12 - 10 yada 11 -9 falan oluyordu ama dün gecedendir 9 - 4 e kadar düşüyor, başım dönüyor biraz ve halsizlik yapıyor, benim gibi tanstansiyon düşüklüğü yaşayan var mı acaba?
ayy sanada geçmiş olsun canim ya Allahtan bişey olmamiş hamileykn enn korktugum şey duşmek Allah korusun dikkat et çok tehlikeli
Bende bugün sabah sağlık ocağına rutun kontrollerime gittiğimde evden çıktım çukura girdi ayağ8m yan gelsim az daha düşüyordym hala ayağım sızlıyor allah korusun hepimizigeçmiş olsun canım dikkat et bende dün merdivenlerden inerken ayağım kaydı 2 merdiven düştüm allahtan dizimin üstüne düştüm ama çok korktum artık çok fazla yalnız hareket etmemek lazım
takılma bunlara ya bosver sen kendını nasıl hısserden oyle yap benım esımde bu hamılelık konusunda benı anlama konusunda ne yazıkkı senın esınden pek asagı kalmıyor hamılelık nazı yapıcam dıye odu kopuyor bende hıc sallamıyorum kızımı bututmenın tadını cıkarıyorumşimdi size bir sorum olacak. Anladığım kadarıyla doğum öncesi izinler 32- 37 haftalar arası oluyor ama 37 den sonraya kalmıyordur herhalde. Geçen akşam eşimle konuşuyorduk dedim dayanabildiğim kadar dayanıcam 37 haftayı bir tamamlasam çok iyi olacak 2 haftada evde olurum ancak dedim, eşime bu kadar çalışmam az gelmiş olacak ki bana diyor ki bilmem nerde bir abla varmış onunla konuşmuşlar, o muhterem abla doğuma 3 gün kalana kadar çalışmış bende öyle yapsaymışım. Belli etmedim ama çok gücüme gitti ben zaten dayanayım diyorum ama beklentileri karşılamıyor demek. Zaten kv de 15 gün kalana kadar çalışsam dediğimde napcan 15 gün evde git çalışmana demişti.
Kizlar merhaba..Haftasonu bebek arabasi icin arastirma yaptim ancak kafam biraz karisti!Birkac arac arasinda kararsiz kaldim..Aslinda kraft twist air almayi planliyordum ancak biraz agir olmasi ve su anda piyasada bulunmamasi nedeniyle almadim..Bunun disinda Bebe Confort Streety Plus-Greco Nova ve Casual Cadillac air arasinda kararsiz kaldim..bu arabalar hafif ve uzerinde puseti varken kapanabiliyor..bu arabalardan kullanan arkadaslar bana yorum yapabilirse sevinirim..
Canım anladığım kadarıyla sen çok güçlü bir kadınsın, kendine yeten, sızlanmayan, kimseye yük olmak istemeyen birisin. İşte o yüzden çevrendekiler, en yakının da olsa seni güçlü görüyor böyle abuk subuk konuşuyorlar. Sen nerede çalışıyorsun ki son güne kadar gidesin, insan ancak kendi işi olur da gözü arkada kalmasın diye son güne kadar çalışır. Üstelik sgklı çalışan isen zaten kullanmadığın izin yanacak, son güne kadar çalıştın diye sgk hizmet ödülü vermiyor yani.şimdi size bir sorum olacak. Anladığım kadarıyla doğum öncesi izinler 32- 37 haftalar arası oluyor ama 37 den sonraya kalmıyordur herhalde. Geçen akşam eşimle konuşuyorduk dedim dayanabildiğim kadar dayanıcam 37 haftayı bir tamamlasam çok iyi olacak 2 haftada evde olurum ancak dedim, eşime bu kadar çalışmam az gelmiş olacak ki bana diyor ki bilmem nerde bir abla varmış onunla konuşmuşlar, o muhterem abla doğuma 3 gün kalana kadar çalışmış bende öyle yapsaymışım. Belli etmedim ama çok gücüme gitti ben zaten dayanayım diyorum ama beklentileri karşılamıyor demek. Zaten kv de 15 gün kalana kadar çalışsam dediğimde napcan 15 gün evde git çalışmana demişti.
Ay cok guzelmis ya..Güzel günlerde büyütsün ablan insallah kizini.(kiz diye hatirliyorum)Kozlar ablam doğum yaptı :)
İlk bebegiydi ve ablam ebe hemşire
Normal doğum oldu
12 saat hastanede Hafif şiddetli sancilar çekti
Sonra dogumhaneye alindi
Orada 11 saat sonra bebekle cikti çok şükür.
Herkes sezenyanlik olduğunu söylemiş doğum sirasinda
Ablam normal diye çok israrci olmus
Suni sanci da istememiş
8 cm aciklikta suyunu patlattilar sonra daha yoğun sancilar baslamis ve bebek geldi.
İkisinde iyi simdi çok şükür.
Darisi bize insallah
Ah canim hayirli olsun ..saglikli sihhatli buyusun annesine millete hayili evlat olsun..darisi hepimize olsun :)Kozlar ablam doğum yaptı :)
Normal doğum oldu
Sonra dogumhaneye alindi
Suni sanci da istememiş
8 cm aciklikta suyunu patlattilar sonra daha yoğun sancilar baslamis ve bebek geldi.
Darisi bize insallah
insallahhh canımm ya hayırlı saglıklı olarak almayıı nasıp etsın rabbım olmayanlara da versınnGünaydın kızlar, güzel bir hafta olsun inşallah. Hafta sonu oğlumuzun odasını boyadık heyecandan çıldırmak üzereyim. Resmen zaman geçmiyor. Biraz önce bebek bezi araştırmasına girdim daha çok heyecanlandım :)
Güle güle kullan canım çok şeker.
Aynı tarihimiz. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallah.
Ohhh mis gibiymiş. Burda da hamile kadın direkt iş yerinde külfet olarak görünüyor.
Maşallah ona :)
Yok canım herhangi bir kısıtlama yok.
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin darisi hepimizin basina insallah:)Kozlar ablam doğum yaptı :)
Normal doğum oldu
Sonra dogumhaneye alindi
Suni sanci da istememiş
Darisi bize insallah
Herkesin bos günü carsamba galiba :) benim de oyle.yarin ogleden sonra da 1 saat dersim var umarim tatildir. :)Benim de boş günüm çarşamba hiç yaramadı bana da
Hayırlı olsun canım. .. 11 saat dogumhanede beklemek mi ? Böyle duydukca korkuyorum normal dogumdanKozlar ablam doğum yaptı :)
Normal doğum oldu
Sonra dogumhaneye alindi
Suni sanci da istememiş
Darisi bize insallah
hayirli olsun canim.darisi hepimize olsunKozlar ablam doğum yaptı :)
Normal doğum oldu
Sonra dogumhaneye alindi
Suni sanci da istememiş
Darisi bize insallah
Ay cok guzelmis ya..Güzel günlerde büyütsün ablan insallah kizini.(kiz diye hatirliyorum)
Darisi gercekten bizim basimiza.hayirlisi olsun insallah vakti gelince gelsin bebislerimiz
Ah canim hayirli olsun ..saglikli sihhatli buyusun annesine millete hayili evlat olsun..darisi hepimize olsun :)
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin darisi hepimizin basina insallah:)
Hayırlı olsun canım. .. 11 saat dogumhanede beklemek mi ? Böyle duydukca korkuyorum normal dogumdan
Çok sagolun kizlarhayirli olsun canim.darisi hepimize olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?