2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bak bu igne olayini bilmiyodum
Sana indirect coombs testi yapildimi.
Bu kipirti olayina gelince sanirim ozlicem icimde olmasini bambaska bi duygu onu tasimak icimde oldginu bilmek kucagimizda olcak ayri ama hamilelikte annelik gibi anlatilmaz bisey
İlk haftalarda yapıldı canım, negatif çıktı. Aslında iğnenin olayı şöyle, doğum sırasında bebeğin kanı anneninkine karışıyormuş, anne için risk oluşmasın diye iğne yapılıyormuş. Bebeğin kanı negatifse zaten bir risk yok, pozitifse 72 saat içinde bir ilaç veriliyormuş, böylece anne etkilenmiyormuş. Hatta doktorum avrupada bu iğne yapılmıyor ama amerikada yapılıyor, yaptırmayabilirsin doğuma kadar bir problem olmaz dedi.

Canım 28+5 teydi benim randevum, vurdular bana uyusmazlik ignesini. 29 da gel demedi. Calisabilir raporu icinde 32+0 da gel dedi. 32 yi bitirince aliniyor diye yqzan arkadaslar olmus kafam karisti E="ebrubirol, post: 37505707, member: 236938"]Anladim canim ozaman ben haftaya gideyim.bizim hamilelik takvimine göre haftaya sali falan ben 29.haftaya baslicam rahat rahat ozaman giderim ama ozaman melegimide gormeyeli nerdeyse 1 ay olcak ilk defa bu kadar uzun zaman olcak büyük basari[/QUOTE]
Canim

Böle karnımda bi hareketlenmeler var..aksam oldumu bnm tosun baslıyo ama canım acıyo artık okadar.. Göbegimin etrafında tepecikler oludıyo.. Böle tekme degilde sanki birer dakika birer dakika göbek etrafında yükselmeler aşcşamalar yawas yawas.. Napıyo bu cocuk anlamadım ki...nefes alamıyorum..
Bu aralar cok yoruldum ondan mı...
Afedersiniz bide ilşkiye girerken rahim agzın diyim orda bi tarafta sanki çizik çizik bi acılar oldu ama canm acıdı aman korktum ama bili olmadı kanama falan şkür..

Bese bende uyumaya calısayım

Canim[/QUOTE]
Dediğin gibi doğru, 28+5 te zaten 28 hafta bitmiş 29.haftadan da 5 gün almışsın demek. 32+0 da 32. Haftanın bittiği gün demek. İkisi de olması gereken zamanlar.

Ben bu arada Tepikcanın kıyafetlerini yıkadım. Dalan Roxy Matik le. Çok memnun kaldım. Çok güzel kokuyor bebek gibi.
Annem ütülememi kesin olarak yasakladı. Onlar yapacakmış o kadar zaman ayakta kalma sakın elleme dedi. Tamam dedim

Ve bugün bebek odamızı aldııık. Ama en geç 1 ay içinde gelecekmiş. Stoğu bitmiş yatağının üretime giriyormuş. Biraz geç gelecek. ama ödemeyi yaptık.
Hayırlı olsun inşallah. Bende oradayken teşhir ürününün iç ölçülerini aldım, tüm rafları ve çekmeceleri.
Kapitöneden örtü dikeceğiz içlerine.
Kullanmayan varsa tavsiye ederim. Benim mutfağımda, yatak odamda ve salonun vitrin konsol vs içinde kapitöneden örtüler var her yerinde. Hem şık duruyor hemde çok kullanışlı. Temiz tutuyor, arada bir içini boşaltıp silkelemek bile yetiyor.
O yüzden Mustafaya da yapılacak tabi ki

Odamız bu Newjoy Blue Birdy modeli. İnşallah hayırlı olur bizim için.

Dediğin gibi doğru, 28+5 te zaten 28 hafta bitmiş 29.haftadan da 5 gün almışsın demek. 32+0 da 32. Haftanın bittiği gün demek. İkisi de olması gereken zamanlar.[/QUOTE]

Sezincim sen ne zaman çıkıyorsun izne? Nasılsın neler yapıyorsun, nasıl geçiyor günlerin. Şeker testini yaptırdın mı birde. Geçenlerde doktorunun işi çıkmıştı, yaptıramamıştın.

Aslinda kafami karistiran benim ilk baslarda dr um ben pek yapilmasi taraftari degilim demisti ilk baslarda tabi 18.haftadan sonra 2 kere test yapildi ikiside negatif cikti istedigimiz de bu zaten dedi.acaba dr un ben gerek duymuyorum gebelikte demek istemesinin sebebi negatif cikarsami bunuda merak etmiyor degilim.ondan sonrada konuyla alakalo konusmadik sadece zamani gelince o testi yaptirdim.ozellikle benim bu hafta randevu almamin amaci oydu belkki dr testi tekrarlayip tekrar negatif cikarsa igneyi dogum oncesi yapmaz sa diye dusundum.
Bu dogum sonrasında ozellikle yapilmasinin nedeni seninde dedigin gibi ogrendim.dogum esnasinds annenin kanina karisir diyeymis.ama asil önemli olan dogum sonrasi ignesi.ikinci bebek icin ozelliklede.

Inan abartısıZ dediklerim cocuk Doğdu 3 gün yattım ben cocuğu sadece emzirmeye getirdiler uyandıkça getirdiler sen rahat et dinlen uyu dediler ne alt değiştirdim nede kıyafet 3 gün toparlandım çıkacaktım istersen fizyoterapıyw girebilirsin hastanenin içinde kuaförde var bakım yaptır dediler ücretsiz kemiklerine iyi gelir masaj terapi yok anam kapalı olunca erkek olunca orda terapıst yaptıramadım :)

Geçmiş olsun Can'ın Allah başka dert vermesin bebekle birlikte bundan sonra rahat edersn inş..

Âmin ecmain canım inş.. Çok zor ben ilk haftalardan beri böyleyim malesef artık sinirlerim çok bozuk dayanacak gücüm kalmadı..stres Dr bulantıyı tetikliyor kısır döngü içindeyim (

Selam güzel anniş ve yaramaz tepikcanı:)

Bugün dr randevum vardı ve eşime de kamera açtım. Açmaz olaydım dr doğumun vaktinden önce olmasının imkansız Olduğunu söyledi( ve ilk Doğumlar 36 saatten fazla Sürer dedi.. Böylece işkolik eşim son ana kadar Yanıma gelmeyecek( belki bilerek yapmayacak ama işine verdiği Önem disiplin daha vakit var Nasılsa diye gelmesini geciktirecek bundan da epey stres oldum şimdi berbat haldeyim(

Sanırım ihtiyaçtan çok süse Önem verince aldıklarımızda bir sapıtma oluyor ben de balerin tulumlar fırfırlar her şey var fırtınada doğacak bebeğe kışlık bir şey yok :)) kendimi toparlayınca onları da halledeceğim bu sefer not alarak ve notun dışına çıkmayarak alışveriş yapacağım inş :)

Bir de yurtdışında doğum miami de isviçre de vs çok özel yerlerde değilse veya doğum desteklenmiyorsa hiç de o kadar abartıldığı gibi olmuyor şimdilerde.. Benim de imkanım olsa suda doğum yaptıran özel doğum hastanelerini isterdim ama her şey nasip kısmet..

Ben dalan bulamadım başka marka aldım, ablam da dalan bebek gibi kokuyuyor Demişti. Ütü için hiç yorma kendini madem ailen yardımcı çünkü ufak ufak Parçalar bir süre sonra belini yamultuyor. Bebek Odası'nı çok sevdim zarif kibar bir bebek odası olmuş Güle Gül'e kullansın tepikcan paşa yatağında huzurla uyusun inş..

Ben de hep kapitone kullanırdım ama malesef bu sefer raf içi kağıtörtü serdim, yaptırmay uğraşamadım. Ilerde inş.. :)

Canım dediklerin iyi güzel hoş insan imreniyor doğrusu. Burada paranla bile insan muamelesi göremiyorsun hastanelerde.. Ama bizde devlet çocuk parası verse Paso doğuracak insanlar var. Çocuk parasını Yurtdışındaki ebeveynler learning playing Class lar vs için değerlendiriyor biz de anneler harcar ya da kendine altın alırdı:))
Bir de bence ten tene temas çok önemli.. Bebek bakımı altında bebek anneden uzaklaştırılmamalı, bu en büyük kötülük ( inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..

Günaydın kizlat nasilsiniz ne var ne yok. . Biz iyiyiz..kizim hareketli masallah..bende bu hafta cikmadan cantami hazirlamak istiyorum artik..kizimin herseyi tamam da benim sadece bi pijama takimi bide gigus pedim var :) daha hicbise almadim..

Odanıza bayıldım canım, bu tam bir ABİ odası olmuş, büyüyünce de kullanabileceği birmodel seçmişsiniz çok güzel. Yalnız öyle tepikcan falan olmuyor, burada teyzeleri var Mustafa'nın, lütfen yani !!! :)
Dediğin gibi doğru, 28+5 te zaten 28 hafta bitmiş 29.haftadan da 5 gün almışsın demek. 32+0 da 32. Haftanın bittiği gün demek. İkisi de olması gereken zamanlar.

Sezincim sen ne zaman çıkıyorsun izne? Nasılsın neler yapıyorsun, nasıl geçiyor günlerin. Şeker testini yaptırdın mı birde. Geçenlerde doktorunun işi çıkmıştı, yaptıramamıştın.[/QUOTE]
Canım ben 37'ye kadar gideceğim kısmet olursa, izinlerim çok kıymetli. Bu aralar bakıcı arayışındayım, inşallah iyi birini bulurum. 3 aylıkken bırakıcam Adin'imi bakıcının ellerine, çoookk zor
Şeker testini yaptırdım canım iyi çıktı, aynen devam ediyorum gerekli gereksiz ne varsa yemeye, acaba diyorum şekerim yüksek çıksaydı da diyet yapsaydım daha mı iyi olurdu ki? :)
Benim işlerim yoğun gidiyor, yeni eleman başladı onu yetiştiriyorum, ben yokken işlerime bakacak. O sürekli tepemde o yüzden kaçamak yapıp giremiyorum pek gün içinde. Bugün çoğu kişi izinli, girebilriim sanırım.
Çamaşır yıkama ütüleme işlerinde kolay gelsin canım, kendini yorma bak ne güzel iki gönüllü yardımcın var. Benim kocamdan başka kimse yok yanımda. O da sağ olsun elinden geleni yapıyor.

Günaydın güzel annişler eşimi işe gönderdim şimdide kızım uyandı okul yarım günmüş bugün 10 da gidecek onada kahvaltı hazırlıyım görüşmek üzere kızlar...

günaydin annisler.bebisler artk uyutmuyo.uyumayi özler oldum.sabah erkenden uyandirdilar kuzucuklarim.bende gözumu acar acmaz butikbebeden alisveris bile yaptim.ama ilk defa butikbebeden alisveris yaptm.aranizda yapip memnun kalan var mi?

merhaba anneler dün geçmişi okudum alıntıladım ama cevap yazamadan yattım
musait olursam okurum meark ediyorum böyle
bugün de gelin mevlüdü var gitsem mi gitmesem mi bilemedim evini de görmedim merak ediyorum

bebişe uyku seti aldık yorganı yok, yorgan arayışına girdim

bebişin yıkancaklara devam ediyorum ev mis gibi koktu bu roxy sabun yüzünden
bebişin odası hele nasıl güzel kokuyor

rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin mis kokularını içimize çekelim inş

günaydin annisler.bebisler artk uyutmuyo.uyumayi özler oldum.sabah erkenden uyandirdilar kuzucuklarim.bende gözumu acar acmaz butikbebeden alisveris bile yaptim.ama ilk defa butikbebeden alisveris yaptm.aranizda yapip memnun kalan var mi?

ben yapıyorum canım memnunum

Bende bugün sabah sağlık ocağına rutun kontrollerime gittiğimde evden çıktım çukura girdi ayağ8m yan gelsim az daha düşüyordym hala ayağım sızlıyor allah korusun hepimizi

amann canım yaa çok dikkat etmemiz lazım sanada çok geçmiş olsun

kızımda varmıydı hatırlayamıyorum ama şu anda bendede var öyle bir ağrı sanki birisi bacağımın arasına tekme atmış gibi oturduğum yerden kalkarken çok ağrıyor.

Merhaba kizlar bugün kontrolum vardı bebisimiz gayet iyi 1300 kg 37 cm dr normal dedi sizce nasil 29.haftmizdayiz

maaşallah canım gayet iyi bence

canım çok güzel odanız maşallah iyi günlerde kullanırsınız inşallah

ben ben ben kızımın kıyafetlerinin %80inini ordan aldım hepsi de çok güzel geldi fiyatlar da çok uygun eksik kalan bi kaç parçamız var önümüzdeki ay onları da butikbebeden alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…