İlk haftalarda yapıldı canım, negatif çıktı. Aslında iğnenin olayı şöyle, doğum sırasında bebeğin kanı anneninkine karışıyormuş, anne için risk oluşmasın diye iğne yapılıyormuş. Bebeğin kanı negatifse zaten bir risk yok, pozitifse 72 saat içinde bir ilaç veriliyormuş, böylece anne etkilenmiyormuş. Hatta doktorum avrupada bu iğne yapılmıyor ama amerikada yapılıyor, yaptırmayabilirsin doğuma kadar bir problem olmaz dedi.Bak bu igne olayini bilmiyodum
Sana indirect coombs testi yapildimi.
Bu kipirti olayina gelince sanirim ozlicem icimde olmasini bambaska bi duygu onu tasimak icimde oldginu bilmek kucagimizda olcak ayri ama hamilelikte annelik gibi anlatilmaz bisey
Canim[/QUOTE]Canım 28+5 teydi benim randevum, vurdular bana uyusmazlik ignesini. 29 da gel demedi. Calisabilir raporu icinde 32+0 da gel dedi. 32 yi bitirince aliniyor diye yqzan arkadaslar olmus kafam karistiE="ebrubirol, post: 37505707, member: 236938"]Anladim canim ozaman ben haftaya gideyim.bizim hamilelik takvimine göre haftaya sali falan ben 29.haftaya baslicam rahat rahat ozaman giderim ama ozaman melegimide gormeyeli nerdeyse 1 ay olcak ilk defa bu kadar uzun zaman olcak büyük basari
Dediğin gibi doğru, 28+5 te zaten 28 hafta bitmiş 29.haftadan da 5 gün almışsın demek. 32+0 da 32. Haftanın bittiği gün demek. İkisi de olması gereken zamanlar.[/QUOTE]
Aslinda kafami karistiran benim ilk baslarda dr um ben pek yapilmasi taraftari degilim demisti ilk baslarda tabi 18.haftadan sonra 2 kere test yapildi ikiside negatif cikti istedigimiz de bu zaten dedi.acaba dr un ben gerek duymuyorum gebelikte demek istemesinin sebebi negatif cikarsami bunuda merak etmiyor degilim.ondan sonrada konuyla alakalo konusmadik sadece zamani gelince o testi yaptirdim.ozellikle benim bu hafta randevu almamin amaci oydu belkki dr testi tekrarlayip tekrar negatif cikarsa igneyi dogum oncesi yapmaz sa diye dusundum.İlk haftalarda yapıldı canım, negatif çıktı. Aslında iğnenin olayı şöyle, doğum sırasında bebeğin kanı anneninkine karışıyormuş, anne için risk oluşmasın diye iğne yapılıyormuş. Bebeğin kanı negatifse zaten bir risk yok, pozitifse 72 saat içinde bir ilaç veriliyormuş, böylece anne etkilenmiyormuş. Hatta doktorum avrupada bu iğne yapılmıyor ama amerikada yapılıyor, yaptırmayabilirsin doğuma kadar bir problem olmaz dedi.
Inan abartısıZ dediklerim cocuk Doğdu 3 gün yattım ben cocuğu sadece emzirmeye getirdiler uyandıkça getirdiler sen rahat et dinlen uyu dediler ne alt değiştirdim nede kıyafet 3 gün toparlandım çıkacaktım istersen fizyoterapıyw girebilirsin hastanenin içinde kuaförde var bakım yaptır dediler ücretsiz kemiklerine iyi gelir masaj terapi yok anam kapalı olunca erkek olunca orda terapıst yaptıramadım :)Selam benim güzel annişlerim ve tepikleyen minişleri
Ben Mustafa'nın adını Tepik Can koydumO kadar çok hareket ediyor ki neredeyse hiç durmuyor
Artık hissetmenin ötesinde hareketleri karnıma dışardan bakınca da sürekli görünüyor
Bugün sağlık ocağına izleme gittim. Kalp atışlarını dinleyecek ebe; dinleyemiyor bir türlü.
Ne kadar çok hareket ediyor, nerede kalp atışını yakalasam hemen kaçıyor zor dinledik dedi
Canım oğlum yaaa çok yaramaz olacak çoook
@sarfansari gözünüz aydıın, çok sevindim. Allah bağışlasın, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Ablana bizden çok selam söyle. Darısı hayırla sağlıkla tüm hamilelerin başına...
@truth88 çok geçmiş olsun tekrardan. Çok dikkat et kendine. Her şey hazır olur, her şey yetişir, sakın hazırlık yapacağım diye kalkma yerinden. Senden bebeğinden önemli değil dikkat et kendine.
Pinking Tree canım yaaa Allah yardımcın olsun Allah kolaylıklar versin. Hem gurbettesin şimdi, hem eşin yanında değil, hemde bulantıların varmış dikkat et kendine.
Bende sendenim herhalde. O kadar şey aldım, çocuğumun giyecek çokta bir şeyi yok onu fark ettim
Yani var tabi ki ama yapılan alış-verişlere harcanan paralara göre elde çok bir şey yok.
Zaman yaklaşsın bir şeyler alacağım sanırım.
SILA_M Allah kolaylık versin sılam. Hem halsizlik hem çocuklar hem ev çok zordur çook.
Ben iyiyim elhamdülillah, annem ablam yardıma geliyor hep evi temizlemeye.
Gelmeyin diyorum ama dinlemiyorlar. Gerçi çok iyi oluyor ne yalan söyleyeyim benimde yemek yapmaya evi derli toplu tutmaya halim kalıyor. Olmasalar çok zor olurdu. Birde bizde başka ufaklık yok bakım isteyen ilgi isteyen. Allah kolaylık versin canım.
pringles ahh onlar ne harika şeyler öyle. Zaten yurt dışında doğum yapmak istiyorum diyorum sürekli, bir kat daha arttı isteğim. Ama öyle bir imkanım yok tabi ki maalesef.
Teyzemin 40 sene önce Almanya'da yaptığı doğum hala Türkiye'de yok. 40 sene önce dile kolay...Hayranlıkla dinliyorum onun doğumunu
Sorma 10 cm deoid kist alındı genel anastezi yedim zor günlerdi daha 1 aylık evliydim vajinusmustum eşimle biraeaya gelemedim zağten 1 aylıktım ameliyat oldum ssk da oldum doktotum çok iyiydi kinysunda uzmandı benden sonra emekli oldu zağten sinra 6 ay daha olamadım sinra zorladım kendimi oldu ama inan 2.5 oldu evleneli hep zor zahmet oluyo hamile kaldığımdan beri hiç olmadı allahtan çok anlayışlı eşim var. Birde ben 34 yaşındayım olmadı işte
Artik haftalar ilerledi canim bak 31 olmussun aramizda bi ay var insallah en kisa zamanda gecer sikintilarin.istifra cok kotu bilirim bi gun sabahtan komple herseyi cikardim daha yeni hemde yeme yiyemiyosun dogal olarak gucsuz oluyosun.Allah en hafif sekilde atlatmamizi saglasin insallah
Selam benim güzel annişlerim ve tepikleyen minişleri
Pinking Tree canım yaaa Allah yardımcın olsun Allah kolaylıklar versin. Hem gurbettesin şimdi, hem eşin yanında değil, hemde bulantıların varmış dikkat et kendine.
Bende sendenim herhalde. O kadar şey aldım, çocuğumun giyecek çokta bir şeyi yok onu fark ettim
Yani var tabi ki ama yapılan alış-verişlere harcanan paralara göre elde çok bir şey yok.
Zaman yaklaşsın bir şeyler alacağım sanırım.
pringles ahh onlar ne harika şeyler öyle. Zaten yurt dışında doğum yapmak istiyorum diyorum sürekli, bir kat daha arttı isteğim. Ama öyle bir imkanım yok tabi ki maalesef.
Teyzemin 40 sene önce Almanya'da yaptığı doğum hala Türkiye'de yok. 40 sene önce dile kolay...Hayranlıkla dinliyorum onun doğumunu
Ben bu arada Tepikcanın kıyafetlerini yıkadım. Dalan Roxy Matik le. Çok memnun kaldım. Çok güzel kokuyor bebek gibi.
Annem ütülememi kesin olarak yasakladı. Onlar yapacakmış o kadar zaman ayakta kalma sakın elleme dedi. Tamam dedim
Ve bugün bebek odamızı aldııık. Ama en geç 1 ay içinde gelecekmiş. Stoğu bitmiş yatağının üretime giriyormuş. Biraz geç gelecek. ama ödemeyi yaptık.
Hayırlı olsun inşallah. Bende oradayken teşhir ürününün iç ölçülerini aldım, tüm rafları ve çekmeceleri.
Kapitöneden örtü dikeceğiz içlerine.
Kullanmayan varsa tavsiye ederim. Benim mutfağımda, yatak odamda ve salonun vitrin konsol vs içinde kapitöneden örtüler var her yerinde. Hem şık duruyor hemde çok kullanışlı. Temiz tutuyor, arada bir içini boşaltıp silkelemek bile yetiyor.
O yüzden Mustafaya da yapılacak tabi ki
Odamız bu Newjoy Blue Birdy modeli. İnşallah hayırlı olur bizim için.
Eki Görüntüle 1284635 Eki Görüntüle 1284636 Eki Görüntüle 1284637
Inan abartısıZ dediklerim cocuk Doğdu 3 gün yattım ben cocuğu sadece emzirmeye getirdiler uyandıkça getirdiler sen rahat et dinlen uyu dediler ne alt değiştirdim nede kıyafet 3 gün toparlandım çıkacaktım istersen fizyoterapıyw girebilirsin hastanenin içinde kuaförde var bakım yaptır dediler ücretsiz kemiklerine iyi gelir masaj terapi yok anam kapalı olunca erkek olunca orda terapıst yaptıramadım :)
Odanıza bayıldım canım, bu tam bir ABİ odası olmuş, büyüyünce de kullanabileceği birmodel seçmişsiniz çok güzel. Yalnız öyle tepikcan falan olmuyor, burada teyzeleri var Mustafa'nın, lütfen yani !!! :)Ben bu arada Tepikcanın kıyafetlerini yıkadım. Dalan Roxy Matik le. Çok memnun kaldım. Çok güzel kokuyor bebek gibi.
Annem ütülememi kesin olarak yasakladı. Onlar yapacakmış o kadar zaman ayakta kalma sakın elleme dedi. Tamam dedim
Ve bugün bebek odamızı aldııık. Ama en geç 1 ay içinde gelecekmiş. Stoğu bitmiş yatağının üretime giriyormuş. Biraz geç gelecek. ama ödemeyi yaptık.
Hayırlı olsun inşallah. Bende oradayken teşhir ürününün iç ölçülerini aldım, tüm rafları ve çekmeceleri.
Kullanmayan varsa tavsiye ederim. Benim mutfağımda, yatak odamda ve salonun vitrin konsol vs içinde kapitöneden örtüler var her yerinde. Hem şık duruyor hemde çok kullanışlı. Temiz tutuyor, arada bir içini boşaltıp silkelemek bile yetiyor.
Dediğin gibi doğru, 28+5 te zaten 28 hafta bitmiş 29.haftadan da 5 gün almışsın demek. 32+0 da 32. Haftanın bittiği gün demek. İkisi de olması gereken zamanlar.
günaydin annisler.bebisler artk uyutmuyo.uyumayi özler oldum.sabah erkenden uyandirdilar kuzucuklarim.bende gözumu acar acmaz butikbebeden alisveris bile yaptim.ama ilk defa butikbebeden alisveris yaptm.aranizda yapip memnun kalan var mi?
Bende bugün sabah sağlık ocağına rutun kontrollerime gittiğimde evden çıktım çukura girdi ayağ8m yan gelsim az daha düşüyordym hala ayağım sızlıyor allah korusun hepimizi
slm kızlar cok sukur 30 hftaya girdik, yalnız benım vajinanın içinde öyle bir agrı var kı anlatamam. sankı ıkı kışı bacaklarımdan cekıştırıyor da benım vajıına kemiğim esnıyo, özellikle gece yatmak dönmek çook zor, onun dısında agrı kasılma yanma yok . ılk bebegım korkuyorum acaba neden boyle oluyo , yoksa erken doğum sancısımı bu ? benım gıbı olan var mııııııııııııııı
Merhaba kizlar bugün kontrolum vardı bebisimiz gayet iyi 1300 kg 37 cm dr normal dedi sizce nasil 29.haftmizdayiz
Ben bu arada Tepikcanın kıyafetlerini yıkadım. Dalan Roxy Matik le. Çok memnun kaldım. Çok güzel kokuyor bebek gibi.
ben ben bengünaydin annisler.bebisler artk uyutmuyo.uyumayi özler oldum.sabah erkenden uyandirdilar kuzucuklarim.bende gözumu acar acmaz butikbebeden alisveris bile yaptim.ama ilk defa butikbebeden alisveris yaptm.aranizda yapip memnun kalan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?