bu doğum izni çok karmaşık bir durum bilen varmı aranızda mesala2.sezeryan ve 38.haftada kesin doğum olucak.dr.dedi ki 32.hafta değilde 30.haftada çalışabilir veriyim bu durumda 32 haftalık gibi verilen rapor ne avantaj sağlıyor
çok güzeller ya, ben de yapıcam çok kıskandımloğusa terliği takımımı da hazırladm :)kendi imalatım :)Eki Görüntüle 1294179 Eki Görüntüle 1294180
diğeri şöyleydi bunu da kendim yaptım
Eki Görüntüle 1294187
aynennnn aynen ya :) bir de bana niye sormadın diyorlarKızlar yaa bu bebek konusunda niye herkes çok bilmiş davranıyor. Herkeste bi akıl verme modu, en iyi kendi biliyomuşçasına tavırlar filan. Tamam ilk bebeğime hamileyim tecrübesizim bu konuda ama, biz de araştırıyoruz, didikliyoruz, annelik iç güdüsüyle herşeyin evladımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Niye sinirliyim bu kadar onu da söyleyeyim, bebeğe aldıklarımı görmek isteyenler oluyor, gösteriyorum hemen başlıyo akıl vermeler. İnsan sonuçta hevesli hevesli alıyor böyle şeyleri, uyuz oluyorum yaa
Demir ilacı kullanıyorum gynoferon diye birde devit 3 kullanıyodum onuda bu hafta kesti doktor daha yazmadı.
ayy evet bende ilk görünce korkmuştum turuncu sarıyı görünce
Kızlar Yurtdışındayım annem Aralık ortasında yanıma gelecek inşallah .Burada üzerime uyan lohusa geceliği falan bulamadım. Malum Japonlar'ın hamile oldukları bile zar zor anlaşılıyor benim gibi bir Türk kızıda o geceliklere pijamalara sığamıyor haliyle ,içine sığabildiklerimde çok tipsiz şeyler oluyor. Geceliği internetten alıp anneme göndereyim gelirken getirsin diyorum. Önerebileceğiniz internet siteleri var mı bu gecelik pijama alışverişi için. Birde kaç takım neler aldınız , yazarsanız üzerimden büyük bir yük kaldıracaksınız kızlar.
Canım yurtdışında bebeklere ayaklı tulum giydirmiyorlar zaten kar ortasında bile parmak arası terliklerin gezip hasta olmuyorlar ya ben ona şaşırıyorum :))) çorap külotlu çorap üstüne ayasın normal pantolon giydir o kadar dert etme ben de amerikadayım karda kışta doğacak ama ayaklı tek alt pant yok çorap pantolon üstüne tulum giydir... Bir de aliexpress diye Çin sitesi var hem uygun hem ne ararsan var oradan sipariş verebilirsin.Cok Sagol canim. Turkiyede bildiginiz ortamda olmak inanilmaz bir nimet kiymetini bilin arkadaslar ,gecen hastanede kullanmak uzere ic camasiri alayim dedim 1 saat bakindim magazada neyin ne icin oldugunu zor anladim en sonunda alttan cirtcirtli bir camasir aldim en buyuk beden eve geldim denedim daha simdiden bacakalarimin kenarini kesti darliktan. Ne yapcam bilemiyorum heralde herseyi turkiyeden getirtmek zorunda kalacagim. Ayaklari kapali tulum bile yok bebekler icin. Japonlar yaz kis bebeklerini ciplak ayakla gezdiriyorlar. Anlamiyorum nasil dayaniyor o cocuklar. Herseyleri bir tuhaf adamlarin . Neyse cok sikayetci olmayayim bunada sukur Allah buyuk . Bunlarida yasamamin bir sebebi vardir .
Nerde olsak oranın bir zorluğu olacak işte deyip teselli etmek gerek kendimizi.. :)) Rabbim hep güzel günler göstersin inş..Yazılarını okuyunca kendi Hayatım gözümün önünden geçti bende kızımı fınlandıyada dogum yaptım bnm annemde gelememişti Dediğin gibi bir şey arasam bulamadım istediğim gibi varsa bile dil bilmeyince soramadım cok ama cok zor allahım kimseyi gurbete düşürmesin dönüş yaptık bizde cok şükür rahatlığıda vardı ama yinede allahım gerek etmesin
Bayıldım bayıldım bayıldımmmm.. Kesecilerinkinr taş çıkarır valla yaptıkların.. Ellerine sağlık..Bunlarda evimin hali ve elyaf dolgulu bilimum süsleme için kullanacağımız fiyonklarımız.
Evimiz tuhafiyeye döndü resmen
Tuhaf eşyaların olduğu yer
Eki Görüntüle 1291984 Eki Görüntüle 1291985 Eki Görüntüle 1291986 Eki Görüntüle 1291987 Eki Görüntüle 1291988 Eki Görüntüle 1291989 Eki Görüntüle 1291990 Eki Görüntüle 1291991
Saray kolonyası gibi olmuş gerçekten de en başımdan uğraştın ellerine sağlık mutlulukla kullanmak nasip olur inş.
İzmit'te oturuyorum ben. Burada çok eski yıllardan beri bir kolonyacı var. Oradan aldık, içine boya kattılar, kavuğunu ben yaptım ben süsledim tabi kiŞişesi kolonyası 20 TL idi.
Ben aldım ve direkt çöpe böyle saça takılan ucuz bineler olur ya tek kullanımlık onun gibiydiler penye değil erimiş tortu tortu kağıt gibi.. ASLA KUllanılmas canım ben almıştım indirimdeykrn ama her türlü pisliği yapar o.. Boşuna parani ziyan etme.. B iki liraya külotlara var onlardan al at istiyorsanhamileyken çalışmak gerçekten zor sonuçta senin halinden her ne kadar anlıyoruz deselerde cıkkk anlayamazsınız diyesim geliyor...
bir de bu tek kullanımlık loğusa külotları var e bebekte fln satılıyor onlardan alan var mı ?
Sağlıkla gidip bebeğine kavuşursun inş.. Kaçıncı haftadasoın,, her bebek hareketli olacak diye bir şey yok bakarsın uslu bit bebiş doğar inş:) hiç sıkma canını burada da var öyle Nazlı bebeklerimiz :)Günaydinnnn güzel anneler ben nezamandir giremiyordum internete hic takip edemedim sizi
benim oglus cok fazla hareket etmiyor acaba normalmidir?sizinkilerde öylemi? merak etmiyorum degil ayin 10 unda randevu var dörtgözle bekliyorum.
dogumumu almanyada yapicam allah izin verirse. bu ayin 20 sinde almanyaya ucuyorum insallah
sizler nasilsiniz hamişler
Mrb kızlar sezeryan doğumda kaçıncı haftada doğum gerçekleşiyor
Hepsi çoook tatlı bakarken aklım çıkıyor isterse yan olsun ne olacak eğeriz kafaları:)) ben eklemeyi bile beceremiyoru kii :)bebişlerin cicileri sayfasına birsürü resim yükledim ama hepsini yan yüklemişim ne kadar da aptalım
Yapar canım birbirini tetikliyor midem yandıkça istifra edersin ettikçe asitler gene mideni yakar hamilelik reflüsü gibi mideni yakan şeylerden uzak dur gaviscon ya da alternatif bir şeyler sor doktoruna... Çok zor bem de çekiyorum Allah yardımcın olsun ini..Mide yanması bulantı yapar mı kızlar...
Geceden beri çok fenayım midemi mi üşüttüm ne
canım ben gynoferon demir hapını zaten kulanıyorum doktor en başındada demişti onu sürekli kullanmalısın diye.devit 3 ü kesti bu hafta.canım sen bir daha doktora sor çünkü demir hapını emzirirken bile kullanacaksın..
Hayırlı olsunnn, sağlıkla, huzurla uyusun bebişin içinde.Kızlarrrr oğlumun mobilyaları gelecek az sonra çok heyecanlıyım :)
daha güzelleri sizin olsun inşşÇok tatlılar cnm güzel olcak eminim :)
teşekkür ederimmmçok güzel olmuş zaten şekerim
sallanıyor mu bu
Canım ben her gün 3 tane falan mandalina yiyorum zaten onu yiyerek çok çabuk atlattım 3 gün falan sürdü, ama hala yemeğe devam ediyorum tekrarlamasın diye, Allah acil şifalar versin.Kızlar bu nezle ya da grip ilaçsız kaç gün sürer? Sizin kaç günde geçti?
evet canım genelde o alındıben aranıza yeni katıldığım için pek ne konuşuldu geriye dönük çok sayfa vardı bakamadım dalan roxy adını gördüm şimdi geçti ondan mı memnun kaldınız yeni doğan kıyafetlerini yıkamak için
canım nerelerdesin sen eskisi gibi yazmıyorsunben e bebekten joie marka aldım çok sağlam ve şık duruyor http://www.e-bebek.com/joie-illusion-park-yatak_JOI-P1212ABMAF0 tavsiye ederim bi bak istersen
canım sende haklısın tabi ki karışılması hoş değil ama bebeğin olup da tecrübe kazanınca sende farkında olmadan aynısını yapacaksın emin ol buna demişti dersin:) sorulmadan söylenmesi sinir bozucu o ayrı ama burda da soruyoruz ya şu gerekir mi bu gerekir mi diye onun gibi aslındaKızlar yaa bu bebek konusunda niye herkes çok bilmiş davranıyor. Herkeste bi akıl verme modu, en iyi kendi biliyomuşçasına tavırlar filan. Tamam ilk bebeğime hamileyim tecrübesizim bu konuda ama, biz de araştırıyoruz, didikliyoruz, annelik iç güdüsüyle herşeyin evladımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Niye sinirliyim bu kadar onu da söyleyeyim, bebeğe aldıklarımı görmek isteyenler oluyor, gösteriyorum hemen başlıyo akıl vermeler. İnsan sonuçta hevesli hevesli alıyor böyle şeyleri, uyuz oluyorum yaa
foto bekliyorum:)Kızlarrrr oğlumun mobilyaları gelecek az sonra çok heyecanlıyım :)
Kızlar bu nezle ya da grip ilaçsız kaç gün sürer? Sizin kaç günde geçti?
Kızlar yaa bu bebek konusunda niye herkes çok bilmiş davranıyor. Herkeste bi akıl verme modu, en iyi kendi biliyomuşçasına tavırlar filan. Tamam ilk bebeğime hamileyim tecrübesizim bu konuda ama, biz de araştırıyoruz, didikliyoruz, annelik iç güdüsüyle herşeyin evladımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Niye sinirliyim bu kadar onu da söyleyeyim, bebeğe aldıklarımı görmek isteyenler oluyor, gösteriyorum hemen başlıyo akıl vermeler. İnsan sonuçta hevesli hevesli alıyor böyle şeyleri, uyuz oluyorum yaa
sagol cnm bugun baska bi markete baktım varmiş ordamarketten buldum ama ebebekte falan da var, bakabilirsin.
Amin canım. Ben de üç mandalina ve bir portakal yiyorum. Bugün benim 4. Günüm. Benim de yakında geçer inşallah.Canım ben her gün 3 tane falan mandalina yiyorum zaten onu yiyerek çok çabuk atlattım 3 gün falan sürdü, ama hala yemeğe devam ediyorum tekrarlamasın diye, Allah acil şifalar versin.
Anladım canım teşekkür ederim. İnternette de 1 haftada ilaçsız geçer yazıyordu. Hadi inşallah.evet canım genelde o alındı
canım nerelerdesin sen eskisi gibi yazmıyorsun
canım sende haklısın tabi ki karışılması hoş değil ama bebeğin olup da tecrübe kazanınca sende farkında olmadan aynısını yapacaksın emin ol buna demişti dersin:) sorulmadan söylenmesi sinir bozucu o ayrı ama burda da soruyoruz ya şu gerekir mi bu gerekir mi diye onun gibi aslında
foto bekliyorum:)
benim bir hafta on gün sürüyor canım, geçmiş olsun
maşaallah bebeğine
güzelmiş canım
sorun değil canım
canım bencede öyle bend ün giremedim ondandır
yok canım ya ne çoğu gayet normal almışsın
tabi konuş mervem,ilişkileri konuştuklarımız değil konuşamadıklarımız içimizde attıklarımız yıpratıyor
canım dur daha çok var:)
dr girmez devlette acil bir şey olmazsa ebeler yaptırır doğumu
yok canım hurafe:)
maşaallah canım bebeğine, benimde üç gündür belimden karnıma doğru sancım var ağrı değil sancı adet sancısı, dün girdim nst ya o esnada yoktu sancım çıkmadı, canım nst de sancı şöyle oluyor mesela 20 dk girdin diyelim 20 dk da 2-3 kere sancı çıkarsa sancı deniliyor
canım ağrıysa artık karındaki yükte olur sancıysa doktora sormak lazım
güzelmiş canım
canım hiç öyle düşünme, ne demek bdv ye konu aç burda hepimizde yazıyoruz derdimizi sıkıntımızı her zaman ya zcanım lütfen sakın alınma,istemeyen okumaz olur biter!!
yemek konusunda bende yazılmasın diyorum canım senle alakalı değil sadece, mesela buzluğa atılacaklara ben isim yazmadım canı isteyen olur diye, ki gurbette tek çok arkadaşımız var ve yapılamıyor çoğu şey tek başına, bu sadece senin yazdığınla alakalı değil canım benim
ayyy çok güzel olmuş eline sağlık canım, hemen lc den alıyorum terliği
canım ilaç yapmaz bence doktoruna sor onu
canım tekrar at makşnaya 30 derecede deterjansız yıka
arkadaşın dediği dalan değil dalin, övende benim dalanı
Günaydınlar, bende dün kontrole gittim bebeğim iyi maşaallah tekrar baş aşağı dönmüş, bundan sonra iki haftada bir gidicem inşaallah
anladığım kadarıyla hasta bezi hemen doğumdan sonra yoğun günlerde yatarken falan daha rahat oluyor, mesane pedi de dediğin gibi orkid ten daha büyük onu da sonraki günlerde kullanırsın. ben ikisini de lazım olur düşüncesiyle aldım hatta yatak koruyucu da aldım 60x90 ölçüsünde bulunsun kullanılır. Şimdi kullanmasak çocuğu çişe falan alıştırırken gece yatağına yayılıyor.
Kızlaaar bebek şekerleri yani lavantali magnetler geldi Sepetinde etiketlenmiş çok güzel el örgüsü :) Eki Görüntüle 1294703 Eki Görüntüle 1294706 Eki Görüntüle 1294707 Eki Görüntüle 1294704 sadece kapı süsü kaldı onuda başka yerden bakcam burdakileri begenmemistim
Eki Görüntüle 1294759 Eki Görüntüle 1294760
Dün malzemeleri kızılaydan aldım bugün sabah da yapmaya başladım çok güzel olur inş
ben aranıza yeni katıldığım için pek ne konuşuldu geriye dönük çok sayfa vardı bakamadım dalan roxy adını gördüm şimdi geçti ondan mı memnun kaldınız yeni doğan kıyafetlerini yıkamak için
Kızlar yaa bu bebek konusunda niye herkes çok bilmiş davranıyor. Herkeste bi akıl verme modu, en iyi kendi biliyomuşçasına tavırlar filan. Tamam ilk bebeğime hamileyim tecrübesizim bu konuda ama, biz de araştırıyoruz, didikliyoruz, annelik iç güdüsüyle herşeyin evladımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Niye sinirliyim bu kadar onu da söyleyeyim, bebeğe aldıklarımı görmek isteyenler oluyor, gösteriyorum hemen başlıyo akıl vermeler. İnsan sonuçta hevesli hevesli alıyor böyle şeyleri, uyuz oluyorum yaa
Kızlarrrr oğlumun mobilyaları gelecek az sonra çok heyecanlıyım :)
çok güzeller ya, ben de yapıcam çok kıskandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?