2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim soyle aciklayim sana noemalde 32de calisabilir raporu aldigini ve 37ye kadar calistigini varsayarsak, 5 hafta aktaricaksin. 38de dogum yaptigin icin de 40a iki hafta kaldigindan 2 hafta da ordan aktaricaksin. 8+5+2 dogum sonrasi iznin olacak. Ama 30da 32imis gibi calisabilir raporu alirsan. 35. Haftanda 37 olmus gibi izne ayrilacaksin. 5haftayi aktaricaksin. Dogumdan 1 hafta once izne ayrilmak yerine 3 hafta once izne ayrilacaksin. Ancak dogum tarihin 40.haftaymis gibi gorundugu icin normalde aktarabilecegin 2 haftalik sureyi aktaramamis olacaksin. Yani dogum sonrasina 8+5 hafta aktarmis olacaksin. Doktorunun soyledigi durumda tek avantajin sezeryandan 1 hafta once izne cikmak yerine 3 hafta once izne cikmis olacaksin.

aynennnn aynen ya :) bir de bana niye sormadın diyorlar

Canım lohusasepeti neden model beğenim sipariş ver annen gelirken getirsin.. Bunlar yaşayacağımız tecrübeler değişik tatlar de canını sıkma hiç :) ben kendime bir pijama bir gecelik takımı almıştım yeter diye ama sonradan lekelerin yetmeyeceğini anlayınca 3 tane daha aldım şimdiden birini rahat rahat giyiyorum..

Canım yurtdışında bebeklere ayaklı tulum giydirmiyorlar zaten kar ortasında bile parmak arası terliklerin gezip hasta olmuyorlar ya ben ona şaşırıyorum :))) çorap külotlu çorap üstüne ayasın normal pantolon giydir o kadar dert etme ben de amerikadayım karda kışta doğacak ama ayaklı tek alt pant yok çorap pantolon üstüne tulum giydir... Bir de aliexpress diye Çin sitesi var hem uygun hem ne ararsan var oradan sipariş verebilirsin.
Annen gelirken lcw den vs de alabilir.
İç çamaşırı için emzirme sütyeni ve külotlara ihtiyacın varsa onlarımda getirsin hiç stres yapma kendine.. Cırtcırtlılar beni de kesiyor artık hem kilodan hem de alt bölge hassas olduğundan herhalde... Bebeğin hayırlı olsun :)

Nerde olsak oranın bir zorluğu olacak işte deyip teselli etmek gerek kendimizi.. :)) Rabbim hep güzel günler göstersin inş..

Bayıldım bayıldım bayıldımmmm.. Kesecilerinkinr taş çıkarır valla yaptıkların.. Ellerine sağlık..

İzmit'te oturuyorum ben. Burada çok eski yıllardan beri bir kolonyacı var. Oradan aldık, içine boya kattılar, kavuğunu ben yaptım ben süsledim tabi ki Şişesi kolonyası 20 TL idi.
Saray kolonyası gibi olmuş gerçekten de en başımdan uğraştın ellerine sağlık mutlulukla kullanmak nasip olur inş.

Ben aldım ve direkt çöpe böyle saça takılan ucuz bineler olur ya tek kullanımlık onun gibiydiler penye değil erimiş tortu tortu kağıt gibi.. ASLA KUllanılmas canım ben almıştım indirimdeykrn ama her türlü pisliği yapar o.. Boşuna parani ziyan etme.. B iki liraya külotlara var onlardan al at istiyorsan

Sağlıkla gidip bebeğine kavuşursun inş.. Kaçıncı haftadasoın,, her bebek hareketli olacak diye bir şey yok bakarsın uslu bit bebiş doğar inş:) hiç sıkma canını burada da var öyle Nazlı bebeklerimiz :)

Mrb kızlar sezeryan doğumda kaçıncı haftada doğum gerçekleşiyor

Canım genelde 37-38 alıyorlar ama bu doktorun hinliği.. Planlı sezaryan olmayıp anne ebebek dostu sezaryanda bebek kendisi gelmek isteyince geliyor. Sancılar başlayınca ameliyata alınıyor..

bebişlerin cicileri sayfasına birsürü resim yükledim ama hepsini yan yüklemişim ne kadar da aptalım
Hepsi çoook tatlı bakarken aklım çıkıyor isterse yan olsun ne olacak eğeriz kafaları:)) ben eklemeyi bile beceremiyoru kii :)

Mide yanması bulantı yapar mı kızlar...
Geceden beri çok fenayım midemi mi üşüttüm ne
Yapar canım birbirini tetikliyor midem yandıkça istifra edersin ettikçe asitler gene mideni yakar hamilelik reflüsü gibi mideni yakan şeylerden uzak dur gaviscon ya da alternatif bir şeyler sor doktoruna... Çok zor bem de çekiyorum Allah yardımcın olsun ini..

evet canım genelde o alındı
ben e bebekten joie marka aldım çok sağlam ve şık duruyor http://www.e-bebek.com/joie-illusion-park-yatak_JOI-P1212ABMAF0 tavsiye ederim bi bak istersen
canım nerelerdesin sen eskisi gibi yazmıyorsun
canım sende haklısın tabi ki karışılması hoş değil ama bebeğin olup da tecrübe kazanınca sende farkında olmadan aynısını yapacaksın emin ol buna demişti dersin:) sorulmadan söylenmesi sinir bozucu o ayrı ama burda da soruyoruz ya şu gerekir mi bu gerekir mi diye onun gibi aslında
Kızlarrrr oğlumun mobilyaları gelecek az sonra çok heyecanlıyım :)
foto bekliyorum:)
Kızlar bu nezle ya da grip ilaçsız kaç gün sürer? Sizin kaç günde geçti?

benim bir hafta on gün sürüyor canım, geçmiş olsun

Canım ben her gün 3 tane falan mandalina yiyorum zaten onu yiyerek çok çabuk atlattım 3 gün falan sürdü, ama hala yemeğe devam ediyorum tekrarlamasın diye, Allah acil şifalar versin.
Amin canım. Ben de üç mandalina ve bir portakal yiyorum. Bugün benim 4. Günüm. Benim de yakında geçer inşallah.

Anladım canım teşekkür ederim. İnternette de 1 haftada ilaçsız geçer yazıyordu. Hadi inşallah.

çok saol canım :)

Günaydınlar, bende dün kontrole gittim bebeğim iyi maşaallah tekrar baş aşağı dönmüş, bundan sonra iki haftada bir gidicem inşaallah

bebişine maşşalh canım :) kilosu da çok güzel inş hep böyle devam eder :)

çok saol canım almak şart o zaman

çok şirin bunlar :)bende beğenemiyorum bir türlü kapı süsü ,beğendiklerim de 200 tl

Eki Görüntüle 1294759 Eki Görüntüle 1294760

Dün malzemeleri kızılaydan aldım bugün sabah da yapmaya başladım çok güzel olur inş

çok güzel görünüyorlar canım :)

aramıza hoşgeldin :) dalan roxy bence

valla canım bence biz daha tecrübeliyiz araştırıyoruz herşeyin en iyisini almaya çalışıyoruz ,bence bunu onlara da göster, görmüyorlarsa gözlerine sok araştırıyorum diye
onlar nasıldı acaba çok mu biliyorlardı doğurduklarında

herkes biliyor nasıl titizlikle araştırıp aldığımı, etrafımdaki herkes sen ne güzel bilinçli anne olucaksn diyor

Kızlarrrr oğlumun mobilyaları gelecek az sonra çok heyecanlıyım :)

foto bekliyoruz

çok güzeller ya, ben de yapıcam çok kıskandım

canım eminim sende çooook güzel yaparsın

iyi akşamlar kızlar,aranızda bebek mob,lyası gelen varmı,bzimki 1 hafta oldu geleli,tabi malumm mobilya kokusu,ilk günkü kadr değil ama halen kokuyo umarım 1 haftaya kdr geçer,hergün cam açıyorum akşm kapatıyorum,bugune kdr 2 defa sildim yarın yine bir defa daha silicem,koku çıkmadığı için bebeğin hiçbirşeyini yıkayamıyorum,koku çıkınca haftaya yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi planlıyorum,sizlerde öylemi yaptınız yada yapacaksınız ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…