2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayy inanmıyorum masraf mı hesapladılar. İşte benim sinir olduğum da bu tarz davranışlar. Bi arkadaşım mesela hepsinin tek tek etiketine baktı, markaları nedir diye görmek adına, bi başkasına göre hep aynı renk şeyler almışım tüm giydirdiklerim hep aynı kıyafet gibi gözükecekmiş. Taktığımdan değil de insan sonuçta kendi için özel birşeyi paylaşıyor daha hassas olmaları lazım.

çok teşekkürler canım :) çok sevindim :)

çok teşekkür ederim canım :) amin inş hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanırız :)
bebişimiizin ismi ırmak eşimle 2 sendir evliyiz ama 6 sene sevgili kaldık o süreçte kız olursa ırmak erkek olursa çınar koyarız demiştik ,
o yüzden ilk göz ağrımıza ırmak ismini vereceğiz inş

kızlar 31.haftamdayım daha ama çok agırlaştığımı hissediyorum
saga yatıyorum olmuyo sola yatıyorum baskıdan midem agrıyo sırt üstü yatmak bebege zararlı
şaştım kaldım
karnım şimdiden gerilmiş durumda
acaba diyorum 40.haftaya kadar bebek karnımın içine nasıl sıgacak
bide benim karnım füze gibi öne doğru büyüyor
siz napıyorsunuz geceleri nasıl yatıyorsunuz

canım gece yatmayı bırak akşam oturamıyorum bile 30. haftamdayım bende aynı şeyi düşünüyorum 2 ay nasıl duracak içeride nasıl sığacak karnıma

evet yazıyor canim ayın 5 inden 8 ine teslimat yapılr yazıyordu cumartesi gunune kadar gelmesi lazım bakıyım beklicez artık napıyım. Sen ne siparişi vermiştin canim memnun kaldınmı bnm butik bebeden ilk siparişim merak ediyorum nasıl çıkacak diye

Hayırlı akşamlar hanımlar, bu akşam kontrolüm vardı, bebeğim zaten aşağıdaydı ama daha da aşağı inmiş, cumartesi 33. Haftaya giriyoruz, dr 35i görsek çok iyi olur dedi, sanırım topiğin ilk doğuranı ben olucam, dr böyle giderse aralığı bile beklemeyebilir dedi, kontrolden bir çıktık gelene kadar arabada ağladım tutamadım kendimi, ne olur bana dua edin kızlar, küveze girsin istemiyorum kızım, inşaallah sağlıkla, huzurla kucağıma alırım.

uzulme canim vardır bundada bir hayır inş gununde dogar kızın bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır yat. Dualarım seninle uzulme streste etkiler Allah korusun

canım gece yatmayı bırak akşam oturamıyorum bile 30. haftamdayım bende aynı şeyi düşünüyorum 2 ay nasıl duracak içeride nasıl sığacak karnıma
aynen otururkende nefes darlığım oluyo
10dk ayakta dursam yorgunluktan carpıntım oluyo
Allah yardımcımız olsun
gerci bebek zamanında doğsunda bunlarada katlanırız ama zormuş gercekten
doğum yapan kardesim doğuma yaklaştığım son zamanlarda dogursam içimden cıkarsamda bi rahatlasam derdim hep diyo
haklıymıs yafff

Canim 35.haftada dogan bi bebis sanmiyorum ki kuvoze girsin. Hic kendini uzup stres yapma. Allah bizim ve bebislerimiz icin en iyi en dogru zamani bilir ve o zamanda dogurmayi nasip eder insaallah. Belinin altina destek koyup bacaklarini havada tutmaya calis canim. Insaallah hayirlisiyla mumkun olan en guzel zamanda gelisimini tamamlayip gelir bebisin.

Canım ben de 31. Haftamdayım. Gece ben de çok rahat yatamıyorum. Bi de çok iş yaparsam belim çok ağrıyo. Yere yatıp ayaklarımı kanepeye koyuyorum o iyi geliyo belime. Gece yatarkende tek bulabildiğim çözüm bacaklarımın arasına yastık koymak başka da yapacak bişe yok

Sana da geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşiriz hepimiz.

hayırlı akşamlar canım gönlünü ferah tut sağlıklı olsunda erken gelsin önemli değil o
benim yeğen 1.5 ay önce doğdu küveze girmedi hayırlısı olsun seninde inş

çok guzelmiş ya minicik yerim bn onun elbisesini gule gule giysin kızın cnm

çok teşekkür ederiz canm :)

inanırmısın bugün ablamla konuşuyoruz oda diyorki boşver sağlıklı olsun da erken gelsin diyo

dedim nasıl dua ediyorsun zamanında gelsin de

onun 2. çocuğu doğdu ilk çocuğu 3 yaşında
2. çocuğu 4 aylık civarı
çok zorlandı son zamanlarda hamileyken ondan öyle diyor

Maşallah çok güzel canım, inşallah sağlıkla, huzurla giydirirsin bebeğine.

amin canm çok teşekkürler

Teşekkürler canım...

Evet canim gelmesi 3 haftayi buluyor

c
canim ben yaptim markanin bitis süresinden sonra 8 gun ićinde geldi.bu sabah aldim hatta

Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar, zaman ayırıp yazmışsınız eksik olmayın. Ben yeni bir dertle karşınızdayım, bdvlik oldum desem yeridir.
Lojmanda bir hanımla görüştüm bu akşam, işyerinden tavsiye ile gittim. Kapalı bir hanım olduğunu da biliyordum benim için problem yok, eşime de söylemiştim tamam demişti. Hatta birlikte gidecektik ama hanımın eşi vardiyalı çalıştığı için ben tek gittim. Tanıştık neyse, yetişkin çocukları var, yıllardır burada oturuyor birkaç bebek bakmış, düzgünce bir hanımdı. Evimizde bakmayı da kabul etti, ücret konusunda da 3 aşağı 5 yukarı anlaştık. Ancak şöyle bir durum var, ben evden 7:45'te çıkıyorum eşim 8:30'da çıkıyor ve bu hanım eşimle evde yalnız kalmak istemediğini söyledi. Ben de bu durumda 8:30'da gidebileceğim ama neyse dedim işyerinde idare ederler süt iznim de olacak akşam ona göre gelirim. Eve geldim eşime anlattım, çok sinirlendi( normalde çok sakindir) bu nasıl zihniyet ben kesinlikle böyle düşünen bir kadının çocuğuma bakmasını istemiyorum, ben onunla karşılaşınca rahatsız olurum dedi. Çocuğumu bırakmam böyle birine başka birini bulalım diyor. Çok tepki gösterdi ben de çok üzüldüm, eşime de hak veriyorum ama herkesin inancıdır ya da yetiştirilme tarzıdır, etraftan konu komşu bişey der diye düşünüyor olabilir, belki de zamanla uyum sağlanır diyorum ama riske de giremiyorum. Bu kadına hayır dersek böyle birini bulamayız diye de korkuyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Oofffff!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…