Ayy inanmıyorum masraf mı hesapladılar. İşte benim sinir olduğum da bu tarz davranışlar. Bi arkadaşım mesela hepsinin tek tek etiketine baktı, markaları nedir diye görmek adına, bi başkasına göre hep aynı renk şeyler almışım tüm giydirdiklerim hep aynı kıyafet gibi gözükecekmiş. Taktığımdan değil de insan sonuçta kendi için özel birşeyi paylaşıyor daha hassas olmaları lazım.Çok ama çok tatlı ayrıca sepet de çok zarif olmuş büyüyünce bile tokaları için vs kullanabilir dışarıdakiler strafordan vs oluyor bu sepet çok güzel olmuş ellerine sağlık.. Bebişinin ismi ne olacak bir de:)) onu bilmiyorum ben:) süsler çok güzel mutlulukla kullanırız inş..
Canım yapıcı yorumları alıp diğerlerini duymamak lazım.. Ben de kıyafeti çok aldım diye laf söyleyenler vardı parasını kendi mi ödüyor ya da çamaşırları gelip kendisi mi yıkayacak ona ne.. Kaldı ki kaliteliveli ve ucuza diye alıyorum ileride doğacak yeğenlerim ya da. Çocuklarım da kullanır :)) Allah izin verirse ...
Bir de korkutanlar var.. Zaten berbat bir haldeyim bunlar iyi günlerin şöyle olacak böyle olacak depresyona gireceksin diyenler var çıldırıyorum.. Normal doğum isteğimi duyunca hep kötü hikayelerle korkutmalar.. Kimse hamileleri rahatlatmaya çalışmıyor ve bence bunu yapanlar iyi niyetli insanlar değil... O yüzden takmamak en iyisi.. Ben aldığım cicileri göstermiyorum mesela artık öyle kimselere.. Utanmadan benim bebeğime yaptığım masrafları bile hesaplamaları görünce böyle yapıyorum artık :) sen de boşver takma..
Sorma cnm sırf bu bilmişlik yüzünden bazı yakınlarımla bile görüşmüyorum.Bekar olanlar bile yorum yapıp akıl verir oldu kaldıki bnm ikinci bebeğim Allah nasip ederse.Bende onlara akıl veriyorum artık netten tecrübem sayesinde bu seferde eskiden öylemiydi, eskiden böylemiydi diyolar gıcıklık işte
Bende ninnili uyku arkadaşım oyuncaklarından almayı düşünüyordum peluş olanlardan fiyatları çok uçuk geldi ninniyi tablettende dinletirim dedim sonra sağ salim doğsunda.
Cnm benim 1 haftayı geçti atlatmam bol su, narenciye, ve dinlenme. Geçmiş olsun.
Bayıldım çok hoş ve güzel sepet harika olmuş eline emeğine sağlık
Çok ama çok tatlı ayrıca sepet de çok zarif olmuş büyüyünce bile tokaları için vs kullanabilir dışarıdakiler strafordan vs oluyor bu sepet çok güzel olmuş ellerine sağlık.. Bebişinin ismi ne olacak bir de:)) onu bilmiyorum ben:) süsler çok güzel mutlulukla kullanırız inş..
Canım yapıcı yorumları alıp diğerlerini duymamak lazım.. Ben de kıyafeti çok aldım diye laf söyleyenler vardı parasını kendi mi ödüyor ya da çamaşırları gelip kendisi mi yıkayacak ona ne.. Kaldı ki kaliteliveli ve ucuza diye alıyorum ileride doğacak yeğenlerim ya da. Çocuklarım da kullanır :)) Allah izin verirse ...
Bir de korkutanlar var.. Zaten berbat bir haldeyim bunlar iyi günlerin şöyle olacak böyle olacak depresyona gireceksin diyenler var çıldırıyorum.. Normal doğum isteğimi duyunca hep kötü hikayelerle korkutmalar.. Kimse hamileleri rahatlatmaya çalışmıyor ve bence bunu yapanlar iyi niyetli insanlar değil... O yüzden takmamak en iyisi.. Ben aldığım cicileri göstermiyorum mesela artık öyle kimselere.. Utanmadan benim bebeğime yaptığım masrafları bile hesaplamaları görünce böyle yapıyorum artık :) sen de boşver takma..
kızlar 31.haftamdayım daha ama çok agırlaştığımı hissediyorum
saga yatıyorum olmuyo sola yatıyorum baskıdan midem agrıyo sırt üstü yatmak bebege zararlı
şaştım kaldım
karnım şimdiden gerilmiş durumda
acaba diyorum 40.haftaya kadar bebek karnımın içine nasıl sıgacak
bide benim karnım füze gibi öne doğru büyüyor
siz napıyorsunuz geceleri nasıl yatıyorsunuz
evet yazıyor canim ayın 5 inden 8 ine teslimat yapılr yazıyordu cumartesi gunune kadar gelmesi lazım bakıyım beklicez artık napıyım. Sen ne siparişi vermiştin canim memnun kaldınmı bnm butik bebeden ilk siparişim merak ediyorum nasıl çıkacak diyeevet canım ben de 23 ekimde vermiştim siparişi daha dün geldi. ürüne tıklayınca açıklamalarında orada zaten kargoya verecekleri tarihi yazıyorlar . bazende aynı gün kargo yazan satışlar var. ama genelde satışları kapandıktan sonra kargoya veriyorlar..
uzulme canim vardır bundada bir hayır inş gununde dogar kızın bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır yat. Dualarım seninle uzulme streste etkiler Allah korusunHayırlı akşamlar hanımlar, bu akşam kontrolüm vardı, bebeğim zaten aşağıdaydı ama daha da aşağı inmiş, cumartesi 33. Haftaya giriyoruz, dr 35i görsek çok iyi olur dedi, sanırım topiğin ilk doğuranı ben olucam, dr böyle giderse aralığı bile beklemeyebilir dedi, kontrolden bir çıktık gelene kadar arabada ağladım tutamadım kendimi, ne olur bana dua edin kızlar, küveze girsin istemiyorum kızım, inşaallah sağlıkla, huzurla kucağıma alırım.
çok guzelmiş ya minicik yerim bn onun elbisesini gule gule giysin kızın cnm
aynen otururkende nefes darlığım oluyocanım gece yatmayı bırak akşam oturamıyorum bile 30. haftamdayım bende aynı şeyi düşünüyorum 2 ay nasıl duracak içeride nasıl sığacak karnıma
Maşallah çok güzel canım, inşallah sağlıkla, huzurla giydirirsin bebeğine.
Hayırlı akşamlar hanımlar, bu akşam kontrolüm vardı, bebeğim zaten aşağıdaydı ama daha da aşağı inmiş, cumartesi 33. Haftaya giriyoruz, dr 35i görsek çok iyi olur dedi, sanırım topiğin ilk doğuranı ben olucam, dr böyle giderse aralığı bile beklemeyebilir dedi, kontrolden bir çıktık gelene kadar arabada ağladım tutamadım kendimi, ne olur bana dua edin kızlar, küveze girsin istemiyorum kızım, inşaallah sağlıkla, huzurla kucağıma alırım.
Canım ben de 31. Haftamdayım. Gece ben de çok rahat yatamıyorum. Bi de çok iş yaparsam belim çok ağrıyo. Yere yatıp ayaklarımı kanepeye koyuyorum o iyi geliyo belime. Gece yatarkende tek bulabildiğim çözüm bacaklarımın arasına yastık koymak başka da yapacak bişe yokkızlar 31.haftamdayım daha ama çok agırlaştığımı hissediyorum
saga yatıyorum olmuyo sola yatıyorum baskıdan midem agrıyo sırt üstü yatmak bebege zararlı
şaştım kaldım
karnım şimdiden gerilmiş durumda
acaba diyorum 40.haftaya kadar bebek karnımın içine nasıl sıgacak
bide benim karnım füze gibi öne doğru büyüyor
siz napıyorsunuz geceleri nasıl yatıyorsunuz
Sana da geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşiriz hepimiz.Bence oyuncaklar çok gereksiz.. Ama ben ne kadar kıyafet süste çıldırıyorsam babamız da oyuncaklar da çıldırıyor şimdiden ayıcıkları barbieleri yürüteni topları uyku arkadaşı vs hazır. Çocuğa bi küçük top bile oyuncak aslında... Ama diş kalıtımı ve uyku arkadaşı alabilirsin onun tutacağı şekilde ve de renkli olarak... Bir de müzikali ses çıkaran şeyler ilgisini çeker..
Canım kendine dikkat edersen bi haftada geçer ben ne zaman iyi olsam ya üşüttüm ya da terledim sonuç iki aydır çekiyorum bir haftadır da antibiyotik kullanıyorum. Bol su c vitamini bir de..
Canım ben mobilyalar gelince sildim raflara bez serdim yıkanan kıyafetleri de ağırlamadan yerleştirdim valla.. Sonra odayı açıp havalandırmam ama koku çıkmıyor kolayca malese..
Ben de genelde tavsiyelere kulak vermeye çalışıyorum gereksizlerden kaçınıp mutlaka denilen şeyleri almaya çalışıyorım ilk bebek sonuçta :)
Sezincim Allah kolaylık versin işyerindekilere de merhamet.. Bir de sen her şeye yetişmeye çalıştıkça onlar seni hiç umursamaz... Senin üzerindeki işleri yanında yetiştirdiğin elemana da böl yakında o sorumlu olacak zaten.. Ben Evlenirken her şeyi yapıp çıktım öyle olması gerektiğini düşünüyordum ve işyerindekilere hep başındaydı ama sonradan işyerinde başka arkadaş evlendi ve kız Leyla gibi davranıp o dönemi rahat geçirdi.. Oysa ben hem iş hem evlilik stresi koşturmadı yaşadım ama suç benimmiş sanırım.. Her şeye koştuğum için( kıymetim de bilinmiyordu :)) sen yazılı cevap iste artık ağırlaştığını söyle olması doktorundan rapor al.. Ama sindirini bozmadan kendine zarar vermeden ve işyerinde yavaş hareket ederek yap bunları... Allah yardımcın olsun..
Giysileri bebişin kokutur inş sıkma canını :) ben çamaşırları 3 saatlik 60-70 derecedelik programda yıkadım:))) ne koku ne boy hiçbir şey kalmadı
Çantam ve bebeğin eşyaları hazır valize teptim aslında ama son bir düzenleme lazım bir de babamıza da kıyafet koymam lazım hiç koymadım.. Onun dışında tamam gibi bir iki eksik var hurma zemzem çıkış kıyafeti ve hastane evrakları gibi.. Hastaneye de bi paket koydum hasta bezi.. Az olmasın fazla olsun aklım rahat olsun diye..
Bir de valizde olanları bir kağıda yazıp valizin iç kapağına yapıştırdım ben yatarken eşim valize bakıp bulsun diye yolsa asla aramaz çantada:)) içinde her şeyin olduğunu görsün istedim.. Kasım ortası gibi de çantayı arabaya indireceğim inş..
Hayırlı akşamlar hanımlar, bu akşam kontrolüm vardı, bebeğim zaten aşağıdaydı ama daha da aşağı inmiş, cumartesi 33. Haftaya giriyoruz, dr 35i görsek çok iyi olur dedi, sanırım topiğin ilk doğuranı ben olucam, dr böyle giderse aralığı bile beklemeyebilir dedi, kontrolden bir çıktık gelene kadar arabada ağladım tutamadım kendimi, ne olur bana dua edin kızlar, küveze girsin istemiyorum kızım, inşaallah sağlıkla, huzurla kucağıma alırım.
çok guzelmiş ya minicik yerim bn onun elbisesini gule gule giysin kızın cnm
aynen otururkende nefes darlığım oluyo
10dk ayakta dursam yorgunluktan carpıntım oluyo
Allah yardımcımız olsun
gerci bebek zamanında doğsunda bunlarada katlanırız ama zormuş gercekten
doğum yapan kardesim doğuma yaklaştığım son zamanlarda dogursam içimden cıkarsamda bi rahatlasam derdim hep diyo
haklıymıs yafff
Maşallah çok güzel canım, inşallah sağlıkla, huzurla giydirirsin bebeğine.
Teşekkürler canım...Sorma cnm sırf bu bilmişlik yüzünden bazı yakınlarımla bile görüşmüyorum.Bekar olanlar bile yorum yapıp akıl verir oldu kaldıki bnm ikinci bebeğim Allah nasip ederse.Bende onlara akıl veriyorum artık netten tecrübem sayesinde bu seferde eskiden öylemiydi, eskiden böylemiydi diyolar gıcıklık işte
Bende ninnili uyku arkadaşım oyuncaklarından almayı düşünüyordum peluş olanlardan fiyatları çok uçuk geldi ninniyi tablettende dinletirim dedim sonra sağ salim doğsunda.
Cnm benim 1 haftayı geçti atlatmam bol su, narenciye, ve dinlenme. Geçmiş olsun.
Bayıldım çok hoş ve güzel sepet harika olmuş eline emeğine sağlık
Evet canim gelmesi 3 haftayi buluyorkızlar butik bebeden bir hafta once sipariş vermiştim ama daha kargoya bile verilmemiş tedarik surecinde yazıyor . Bu siteden sipariş verenler varmi sizedemi bu kadar beklettiler. Odemesi filanda yapıldı ilk defa bu kadar bekledim anlamadımki
canim ben yaptim markanin bitis süresinden sonra 8 gun ićinde geldi.bu sabah aldim hattakızlar butik bebeden bir hafta once sipariş vermiştim ama daha kargoya bile verilmemiş tedarik surecinde yazıyor . Bu siteden sipariş verenler varmi sizedemi bu kadar beklettiler. Odemesi filanda yapıldı ilk defa bu kadar bekledim anlamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?