2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
mesala eşimde . inatçı olsun asi olsun hayatta ezilmesin der . ben duygusal olsun uysal olsun derim . bu kararlar bizimle alakalı.bi adam var isimlerin etkileri üzerine kitapları var . adamın hayatı hep zor gidermiş . hiçbir işini tamamlayamazmış. bu isimler konusunda araştırma yapmış ve adını kemal diye değiştirmiş . 50 yaşından sonra kemale erdim . 70 e yakın kitap yazdım diyor. isimler sadece çocuklarımız için değil kuracağımız işler içinde önemli diyor. şirket isimleri de çok önemliymiş. birde 2 isim koyun diyor . biri yaramaz ise diğerinin olumlu tarafı yarasın diye . ama bana iki isim zor geliyor..

kity79 Allah yardımcın olsun..sağlıklı olarak kavuş inşallah bebegine.Heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini

canım ben iki isim düşünüyorum iki isim için de bakabiliyor musun ?

K kevserrrrr
yaa bende inanmam derim ama aklımda da kalır sonrada öyle olur zaten oğlak olacaklar inatçı bir kişilik birde ismini öyle koyarsak yanmış halimiz var gibi geldi mülayim mi koysam acaba

arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
Aaaaaa bizde şok olduk simdi. Bebeğin de sende sağlıklisindir inşallah bizi habersiz bırakma. Agrilarin bir an once geçer bebişinde kuvez den çabuk çıkar inşallah. Allah yardımcınız olsun.
hosgelmis bebisin sefalar getirmiş

Tahlilleri iyi çıkmasına sevindim. Yorma kendini.

bencede 38 baz alıyolar doktorlar galiba

Kizlar benim sabahtan beri kasiklarimda ara ara vuran bi agrim var vuruyor geçiyor ama oyle şiddetli bel ağrısı yok sadece yogun ve aralıklarla kasik agrisi oluyor inşallah erken dogum falan olmaz ya korkuyorum

sen dur bakalım daha 33 sün

Geçmiş olsun canım

aynen gidiyorum tuvalete bişey yok bendede

Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...

dualarımız seninle canım hadi hayırlı olsun şimdiden

Geçmiş olsun kötü olmus ya Allah yardimcin olsun bebeğin için strese girmemeye çalış zor elbet elinde değil ama sen yine elinden geleni yapmaya çalışmalısın

K kevserrrrr
yaa bende inanmam derim ama aklımda da kalır sonrada öyle olur zaten oğlak olacaklar inatçı bir kişilik birde ismini öyle koyarsak yanmış halimiz var gibi geldi mülayim mi koysam acaba
şimdi bana sorarsan bende korkarım valla zaten dediğin gibi burç işi bozuyor. bence direk mülayim koy riske atma derim . şaka şaka ama isim bulmakta zor . valla umarım sitede ki arkadaşların kafasını karıştırmıyorumdur üzülürüm

kevserim benimde oğlanıma bi bakarmısın aras koycammmmm eğer zahmet olmazsa güzel anne
canım şekerim hemen baktım aras :Algılaması yüksek, mantıklı karar verebilen, tereddütlü olmasının yanı sıra sert bir mizacı olan, atılgan ve çok üretken bir kişilik enerjisi verir.
bence çok güzel erkek dediğin biraz sert olur .. demi ama

sağol teyzesi cok mutlu oldum ağzına sağlıkkk

Ilginç bi soru :) kendi içinden gelirse alsın ben bana hediye al demem. :)
Bebek için o kadar harcama oldu ki maddi olarak sıkıntıya giricez. Zaten maddi açıdan durum iyi olursa eşlerimız bize hediye alır ama sabretmek lazım almazlarsa para sikintisindan dolayi almazlar yoksa ellerinden gelse dünyayı alırlar baba oluyorlar yani ama kiyamam ben şu an eşime yeni iş kuruyor , bebek geliyor Allah yardımcımız olsun benim gözlerime mutluluk bakışı atsın bebeğini tedirgin olarak elinde tutup duygulandığını göreyim en büyük en güzel hediye olur.

bencede 38 baz alıyolar doktorlar galiba

sen dur bakalım daha 33 sün m

aynen gidiyorum tuvalete bişey yok bendede

dualarımız seninle canım hadi hayırlı olsun şimdiden
Olmasin zaten cok korkuyrum sabahuyandigimda cok siddetliydi uzandm tekrardan suan yogun degil ama hareketleru cnmi acitiyor dondu gakiba kizcem kasiklarimda ve midemde hissediyorm cunku hareketlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…