mesala eşimde . inatçı olsun asi olsun hayatta ezilmesin der . ben duygusal olsun uysal olsun derim . bu kararlar bizimle alakalı.bi adam var isimlerin etkileri üzerine kitapları var . adamın hayatı hep zor gidermiş . hiçbir işini tamamlayamazmış. bu isimler konusunda araştırma yapmış ve adını kemal diye değiştirmiş . 50 yaşından sonra kemale erdim . 70 e yakın kitap yazdım diyor. isimler sadece çocuklarımız için değil kuracağımız işler içinde önemli diyor. şirket isimleri de çok önemliymiş. birde 2 isim koyun diyor . biri yaramaz ise diğerinin olumlu tarafı yarasın diye . ama bana iki isim zor geliyor..
canım zor bir kişilik enerjisi yine de sen bilirsin ben mesala ayça ve gökçe isminden bu sebeple vazgeçtim . inatçı ve asi oluyorlarmış . tabi ki inanma meselesi ben çok inanırım . burçlara da çok inanırım . inandığım içinde hep yaşarım . o yüzden vazgeçtim .
Aaaaaa bizde şok olduk simdi. Bebeğin de sende sağlıklisindir inşallah bizi habersiz bırakma. Agrilarin bir an once geçer bebişinde kuvez den çabuk çıkar inşallah. Allah yardımcınız olsun.arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
kevserim benimde oğlanıma bi bakarmısın aras koycammmmm eğer zahmet olmazsa güzel anneisterim ama alan nerde.......
Tahlilleri iyi çıkmasına sevindim. Yorma kendini.Pınarım şükür bişi cıköadı.. Dr öle dedi biraz kılolu olabılır canavar dedi... Hihihih...
Cok yorgunum cooook... Ben bugun bittim resmen bittim...
Qeen babyforwe cok tesekkür ederimm canlarım.. Cok saolun.. Tahlıllerim yi cıkınca cok sevvindim.. Nst de sancı bi ara 100 e cıktı.. Sonra 50 60 öle dewam etti.. Ama sorun degil hissetmıyosun sancın olacak artı cocuk ittirdikce kendini dedi..
Bebişim cok datlukkkk
kuzum allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
Kizlar bu arada ben bir sey soracagim. Simdi normalde benim sata gore dogum 21 ocak 40 haftam doluyor. İlk cocugum ve Allah izin verirse normal dogumu cok istiyorum. Ama doktorum bana tahmini gunu verirken ocak basina gitti. 8-9-10 ocak beklenen dogum. Bunun bir hafta oncesi de olabilir sonrasi da. Ocak ayinin basinda hazir ol dedi. Simdi 21 ocak neden olmadi? 37-39 hafta arasi ozellikle 38. Haftayi tahmini dogum diye soyluyor sizce? Her sey de normal kontrollerde.
Kizlar benim sabahtan beri kasiklarimda ara ara vuran bi agrim var vuruyor geçiyor ama oyle şiddetli bel ağrısı yok sadece yogun ve aralıklarla kasik agrisi oluyor inşallah erken dogum falan olmaz ya korkuyorum
Günaydın kızlar, kaç gündür ara ara takip etmeye çalışıyorum. Doğum yapan arkadaşımıza gözün aydın diyorum. İnşallah bebeği de kendisi de iyidir. Ben sanırsam salı günü zehirlendim kaç gündür berbat haldeyim anca bugün kendimi iyi hissedip işe gelebildim. Tahlil sonuçlarımda da bir şey çıkmadı ama ishal, kusma, sindirim sorunu çektim. Çarşamba sabahı uyandığımda yüzümün her tarafında kırmızı döküntüler vardı, ordan anladım zaten birşeyin dokunduğunu, içtiğim sütten şüpheleniyorum ama tarihi filan da geçmemişti. İçerken biraz tadı farklı geldi ama öyle çok çok değişik bi fark yoktu. Çok dikkatli olmamız lazım çoooook
kızlar erken doğum haberleri korkutuyorumarım herkes iyidir.. ben 29 aralığı beklemeyeceğim izin için 2 hafta önceden hastalık raporu alıp çıkacağım..... bebek hareket ettikçe vajinamda yada mesanemde garip bir his ve hafif baskı olmaya başladı.. sanki hemen çişe gitmem gerekiyormuş gibi.. gidiyorum birşey yok bilmiyorum..devam ederse dr gideceğim.. sizde de oluyor mu?
Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
Geçmiş olsun kötü olmus ya Allah yardimcin olsun bebeğin için strese girmemeye çalış zor elbet elinde değil ama sen yine elinden geleni yapmaya çalışmalısınOkulda bi veliyle yasadigim olay mahkemeye tasindi, fazla detay soylemek istemiyorum canim su hamile halimle bide mahkemeye gidip gelicem cok canım sıkılıyor bu yüzden yasiyorum bu kadar stresi,sorunlarimla sizleri rahatsız ettiysem kusura bakmayin canim hakkinizi helal edin.
Aa geçmiş olsun kaçıncı haftadaydi acaba Allah yardımcısı olsunKIZLAR BU ARADA PINAR ARKADASIMIZ DA (kity79 ) suyu geldigi icin hastanede su an. Suyu az miktarda bosaldigi icin dogum olmamis, gozetim altindaymis. Ama her an ne olur bilinmez..
Aa geçmiş olsun kaçıncı haftadaydi acaba Allah yardımcısı olsun
şimdi bana sorarsan bende korkarım valla zaten dediğin gibi burç işi bozuyor. bence direk mülayim koyK kevserrrrr
yaa bende inanmam derim ama aklımda da kalır sonrada öyle olur zaten oğlak olacaklar inatçı bir kişilik birde ismini öyle koyarsak yanmış halimiz var gibi geldi mülayim mi koysam acaba
Aaaa bende şoka girdim cnm geçmiş olsun iyisiniz inşallah allahım sizinle olsun çok duygulandım bilgilendir bizi lütfen cnm :)arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
canım şekerim hemen baktım aras :Algılaması yüksek, mantıklı karar verebilen, tereddütlü olmasının yanı sıra sert bir mizacı olan, atılgan ve çok üretken bir kişilik enerjisi verir.kevserim benimde oğlanıma bi bakarmısın aras koycammmmm eğer zahmet olmazsa güzel anne
sağol teyzesi cok mutlu oldum ağzına sağlıkkkcanım şekerim hemen baktım aras :Algılaması yüksek, mantıklı karar verebilen, tereddütlü olmasının yanı sıra sert bir mizacı olan, atılgan ve çok üretken bir kişilik enerjisi verir.
bence çok güzel erkek dediğin biraz sert olur .. demi ama
Bebek için o kadar harcama oldu ki maddi olarak sıkıntıya giricez. Zaten maddi açıdan durum iyi olursa eşlerimız bize hediye alır ama sabretmek lazım almazlarsa para sikintisindan dolayi almazlar yoksa ellerinden gelse dünyayı alırlar baba oluyorlar yani ama kiyamam ben şu an eşime yeni iş kuruyor , bebek geliyor Allah yardımcımız olsun benim gözlerime mutluluk bakışı atsın bebeğini tedirgin olarak elinde tutup duygulandığını göreyim en büyük en güzel hediye olur.Ilginç bi soru :) kendi içinden gelirse alsın ben bana hediye al demem. :)
canım benim mutlu olmana çok sevindim .sağol teyzesi cok mutlu oldum ağzına sağlıkkk
Olmasin zaten cok korkuyrum sabahuyandigimda cok siddetliydi uzandm tekrardan suan yogun degil ama hareketleru cnmi acitiyor dondu gakiba kizcem kasiklarimda ve midemde hissediyorm cunku hareketlerini.bencede 38 baz alıyolar doktorlar galiba
sen dur bakalım daha 33 sünm
aynen gidiyorum tuvalete bişey yok bendede
dualarımız seninle canım hadi hayırlı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?