2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

yok yok ben değiştireyim buna ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum

Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...

allah yardımcın olsun sağ salim çıkarsınız inşallah.hayırlı doğumlar.

Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
Ay cnm allah sizinle olsun bebisinle sağ salim evinize dönün inşallah bu gün benim doğum günüm ve iki bebiş dogdu çok duygulandım çok bildiginiz gibi değil allahım uzun ömürler versin analı babalı büyütün inşallah :)

Canım ya senide yormak istemiyorum ama cokta merak ediyorum rica etsem zeynep melis ismine de bakar mısın?
canımcım Zeynep :Ruhsal karışıklık yaşar, mutluluğu ve hüznü birlikte yaşar, gelgitler içindedir. Hisleri oldukça kuvvetli ve sağ duyulu bir insandır. Kendinden emin kişilik özellikleri gösterir. Girdikleri ortamda kendine güvenli tavırlarıyla dikkat çeker. Geçmişte yaşadıklarını asla unutmaz, yaşadıkları üzüntüler kişiliğine yansır. Güçlü kişilik özellikleri gösterir. Öğrenmeyi severler. Akademisyen olabilirler. Bilimsel ve deneysel çalışmaları severler.melis:Ticarete yatkın, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sanatsal yetenekleri olan, kırılgan, hayaller kuran, bu hayallerin bir kısmını projelendirebilen bir kişilik enerjisi verir.
bence çok güzel

cnm iyiki doğdun musmutlu yıllar olsun

Ne Güzel başladı doğumlar. Zaman geçiyor ve ben korkuyorum
Bu aralar bel ağrılarım başladı bazen çok rahatsız ediyorum. Yürüyemiyorum. Biraz uzandıktan ya da oturduktan sonra kalkmak işkence oluyor. Bu durumu yaşayanlar var mı.

Doğum günün kutlu olsun canım benimkide 29 kasımdı sende yay sın o zaman

Canım inşallah saglıkla kucagına alırsın ya, cok heyecanlıı :)

kevsercim, isimlerin karakter özelliklerine nereden bakıyorsun, sanırım kaçırmışım, cok merak ettim ve ilgimi çekti, bende henüz karar veremedimde

hepimizde aynı sorun var canım yatsan olmuyor otursan olmuyor biraz fazla yürü olmuyor ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…