şimdi bana sorarsan bende korkarım valla zaten dediğin gibi burç işi bozuyor. bence direk mülayim koyriske atma derim . şaka şaka ama isim bulmakta zor . valla umarım sitede ki arkadaşların kafasını karıştırmıyorumdur üzülürüm
Olmasin zaten cok korkuyrum sabahuyandigimda cok siddetliydi uzandm tekrardan suan yogun degil ama hareketleru cnmi acitiyor dondu gakiba kizcem kasiklarimda ve midemde hissediyorm cunku hareketlerini.
Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
Inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım. Bizim dualarımız da seninle..Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua
Canım ya senide yormak istemiyorum ama cokta merak ediyorum rica etsem zeynep melis ismine de bakar mısın?canım benim mutlu olmana çok sevindim .
Allah yardimcin olsunKızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
Ay cnm allah sizinle olsun bebisinle sağ salim evinize dönün inşallah bu gün benim doğum günüm ve iki bebiş dogdu çok duygulandım çok bildiginiz gibi değil allahım uzun ömürler versin analı babalı büyütün inşallah :)Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
canımcım Zeynep :Ruhsal karışıklık yaşar, mutluluğu ve hüznü birlikte yaşar, gelgitler içindedir. Hisleri oldukça kuvvetli ve sağ duyulu bir insandır. Kendinden emin kişilik özellikleri gösterir. Girdikleri ortamda kendine güvenli tavırlarıyla dikkat çeker. Geçmişte yaşadıklarını asla unutmaz, yaşadıkları üzüntüler kişiliğine yansır. Güçlü kişilik özellikleri gösterir. Öğrenmeyi severler. Akademisyen olabilirler. Bilimsel ve deneysel çalışmaları severler.melis:Ticarete yatkın, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sanatsal yetenekleri olan, kırılgan, hayaller kuran, bu hayallerin bir kısmını projelendirebilen bir kişilik enerjisi verir.Canım ya senide yormak istemiyorum ama cokta merak ediyorum rica etsem zeynep melis ismine de bakar mısın?
cnm iyiki doğdun musmutlu yıllar olsunAy cnm allah sizinle olsun bebisinle sağ salim evinize dönün inşallah bu gün benim doğum günüm ve iki bebiş dogdu çok duygulandım çok bildiginiz gibi değil allahım uzun ömürler versin analı babalı büyütün inşallah :)
Çok teşekkür ederim canım ♥♡cnm iyiki doğdun musmutlu yıllar olsun️
@sezin_uk nerelerdesin? bu hafta hiç görünmedin buralarda, bir sıkıntın yoktur umarım..
Yirim onlari ya :) zamaninda geksinker insallahdönüyodur o benimkide bir dönüyor ittiriyor ahanda geliyor diyorum
Ay cnm allah sizinle olsun bebisinle sağ salim evinize dönün inşallah bu gün benim doğum günüm ve iki bebiş dogdu çok duygulandım çok bildiginiz gibi değil allahım uzun ömürler versin analı babalı büyütün inşallah :)
Canım inşallah saglıkla kucagına alırsın ya, cok heyecanlıı :)Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
kevsercim, isimlerin karakter özelliklerine nereden bakıyorsun, sanırım kaçırmışım, cok merak ettim ve ilgimi çekti, bende henüz karar veremedimdeşimdi bana sorarsan bende korkarım valla zaten dediğin gibi burç işi bozuyor. bence direk mülayim koyriske atma derim . şaka şaka ama isim bulmakta zor . valla umarım sitede ki arkadaşların kafasını karıştırmıyorumdur üzülürüm
Yirim onlari ya :) zamaninda geksinker insallah
Ne Güzel başladı doğumlar. Zaman geçiyor ve ben korkuyorum
Bu aralar bel ağrılarım başladı bazen çok rahatsız ediyorum. Yürüyemiyorum. Biraz uzandıktan ya da oturduktan sonra kalkmak işkence oluyor. Bu durumu yaşayanlar var mı.
Aman iyi olsun..Sezin iyi arkadaşlar.. Telefonu serviste olduğu için sık giremedim bugün katılır aramıza diye umut ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?