isterim ama alan nerde.......Iyi geceler kizlar.
Eslerinize dogum hediyesi aldiracak mısınız?
Anladim canim. İnsallah dedigin gibi olur. Oyleyse ne zaman gelmek isterse gelsin bebegim. Gelisimini tamamlasin sag salim dogsun yeter ki.Doğuma 40 hafta olarak bakılsa da 37den sonra olan tüm doğumlara normal gözüyle bakılır. Daha önceki haftalarda olanlara prematüre denir. 37den sonra pıtır pıtır dökülür herkes. 40a kalan cok az vardır ondan demiştir canım.
Onun demek istediği Ocak başında gelişimini tamamlayacağı ve senin doğuma hazır olman gerektiği olabilir. 37. Haftadan sonra doğması normal küvöze girmez bebek. 40 ı hatta 41i de bekleyebilir.Kizlar bu arada ben bir sey soracagim. Simdi normalde benim sata gore dogum 21 ocak 40 haftam doluyor. İlk cocugum ve Allah izin verirse normal dogumu cok istiyorum. Ama doktorum bana tahmini gunu verirken ocak basina gitti. 8-9-10 ocak beklenen dogum. Bunun bir hafta oncesi de olabilir sonrasi da. Ocak ayinin basinda hazir ol dedi. Simdi 21 ocak neden olmadi? 37-39 hafta arasi ozellikle 38. Haftayi tahmini dogum diye soyluyor sizce? Her sey de normal kontrollerde.
kevserrrrrr bende istiyorummm.. mustafa eren :))bakarım şekerim arda:Algılaması yüksek, mantıklı, karar vermede tereddütlü olmasının yanı sıra sert bir mizacı olan, atılgan bir kişilik enerjisi verir.
taha:Bu isimdeki kişiler ketum olup duygularını açmakta zorlanırlar, bunun yanında algılaması yüksek, mantıklı, atılgan ve enerjik bir yapıya sahiptirler. Hayat onlara bazı şeyleri sert dersler vererek öğretir.
bence iki ismin birleşimi ayrıca bir kişilik enerjisi verecek güzel olmuş uyumu :)
Mervecim bence kapı süsüne iki beneğinin de adını yaz onlar özel olduğu belli olsun :) bugün için de geniş olsjn biz de Ocak başı olunca ağırlaşma erken oldu herhalde topiğe göre:)
Canım nerdesin sen? Aslında yurtdışında mahremiyete vs daha Önem veriyorlar tuşe Kontrolü doğum başlamadan sadee bir kez yapıyorlar ultrasona da çok sokmuyorlar. Benim doktorum Mezro ile Ölçüm yapıyor))
Bence de az Kullanılacak şeyleri öyle olmakta yarar var benim bile hiç kullanılmayan onca eşyam olacak o kadar çok almışım ki gerekli gereksiz napocam bilmem.:
Allah kimseye yaşatmasın duadan başka çare yok canım benim de göğsüme oturdu acısı.. Rabbim bizleri sizleri tüm bebek bekleyenleri sağlıkla kolaylıkla huzurla kucsğımıxa almayı nasip etsn inş.. Isteyenlere de tez vakitte bebek nasip eder sağlıkla...
Canım bebeğe zararı yok merak etme ... Ben de evde tek kaldığım için hafif korkularım vardı ve de doğumum olursa diye üzüldüm hemen benim doktorum da iç rahatla bitkisel diye yazdı aldık hatta ama kullanamadım istifralarım devam ettikçe midem bulandı bedeni gevşetiyor hafif dozda anlamazsın bile..
Mama sandalyesi 50-60 tlyi de uyguna var ama birçok Pahalı ürünü uyguna almak en Güzeli..
Canım satlar aynı dört gözle senin Mesajları takip ediyorum :) son zamanlar her yerimizin ağrısı çok normal ...
Şekere dikkat et canım bende de yeni çıktı tam 35 hafta bitti derken..
Canım birkaç gün kullan rahatladığını hissedince bırakırsın gevşek beden zihin hamilelik için de çok iyi :))
Canım yattıkça vücutta kilitleniyor Asım atarken kalçama vuruyor.. Normal drd doktorum benim..
Açıkça konuş canım sonra keşke dememek için diyeceklerini isteklerini kağıda yaz öyle konışiiuş hatta kağıdını ona bırak
Bence hiç alakası yok kuş kedi gibi doğuyor bebekler sonra böyle diyorlar ama nerde..
Mila mira miras alya sare Zeynep Asya duru Defne Zeynep asil ...
Benim ne normal doğumu ne sezeryanı izlemeye cesaretim yok. Izleyip korkmak istemiyorum cehalet mutluluktur.
Canim adet sancisi gibi degil bi nasil anlatsam bacak arasindako o kemikler varyq cok feci agriyor gece uyutmuyor belim bacaklarimin kemikleri agriyor ekstra olarakta. Bem cati agrisidir diye yorumladim ama :) bilmiyorum tqbiki bunlarin yaninda hic yuruyemecek gibi oldum iki gunde.
Nasıl tutcaz :)
Kızlar bende giriyorum bilgilerimi ama e posta adresimi kabul etmiyordoldurdum bile sağol
arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
Allah yardımcın olsun canım...Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz canımKızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
Canım Allah yardımcınız olsun. Biz de seni seviyoruz güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
bakarım tatlım mustafa:Ticarete yatkın, işlerini ağır yapan, bolluk içinde yaşama enerjisi olan, hayaller kuran, bu hayallerin bir kısmını projelendirebilen, ketum, duygularını açıklamakta zorlanan, algılaması yüksek, mantıklı, sakin, uysal, güvenilir, atılgan bir kişilik enerjisi verir.kevserrrrrr bende istiyorummm.. mustafa eren :))
canımKevser arkadaşım benimki nede bakarmısın hamza yiğit
canım zor bir kişilik enerjisi yine de sen bilirsin ben mesala ayça ve gökçe isminden bu sebeple vazgeçtim . inatçı ve asi oluyorlarmış . tabi ki inanma meselesi ben çok inanırım . burçlara da çok inanırım . inandığım içinde hep yaşarım . o yüzden vazgeçtim .K kevserrrrr
canım çookkk teşekkür ederim yalnız bu kadar özellik bana fena geldi bu ismi tekrar mı düşünsem nee
Teşekkürler canımcanım
hamza:Hayattan sert ders alan. Son derece güçlü ve mücadeleci bir yapıya sahip olan. Algılaması yüksek. Mantığını yerine göre çok iyi kullanabilen. Pratik bir zekâya sahip. Akademik anlamda okumayı ve kendini geliştirmeyi son derece seven bunun için mücadele eden.
yiğit:Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, iç dünyasında kırılgan olan, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ketum, duygularını açmakta zorlanan, zaman zaman esrarengiz davranan, hatta bazen tanımakta bile zorlanılan bir kişilik enerjisine sahiptir.
çok güzel olmuş ellerine sağlık. bence de kendine yapabilirsin, çok şirin gözüküyorOcak anneleri nasillar acaba :) inşallah herkes iyidir. Bi arkadaşımız doğum yapmis hayırlı olur inşallah. Mesleğine Rabbim uzun ömürler versin.
Bir ara kece isiyle ugrasiyordum. Bu havluyu kız kardeşime yapmıştım. Acaba diyorum hastane çantası için bi tanede kendime mi yapsam. Lohusa için uygun gibi :)
Iyi geceler kizlar.
Eslerinize dogum hediyesi aldiracak mısınız?
Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?