2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar.. Sevde den haber varmı, ben msjlarda göremedimde atladımmı acaba. İyilermiymiş bebişle ikisi

Anladim canim. İnsallah dedigin gibi olur. Oyleyse ne zaman gelmek isterse gelsin bebegim. Gelisimini tamamlasin sag salim dogsun yeter ki.

Onun demek istediği Ocak başında gelişimini tamamlayacağı ve senin doğuma hazır olman gerektiği olabilir. 37. Haftadan sonra doğması normal küvöze girmez bebek. 40 ı hatta 41i de bekleyebilir.

kevserrrrrr bende istiyorummm.. mustafa eren :))

Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...

Benim ne normal doğumu ne sezeryanı izlemeye cesaretim yok. Izleyip korkmak istemiyorum cehalet mutluluktur.

bande ilkinde izlememiştim bundada izlemedim gerçi normali öğrendim ama genede açıp izleyemem

benim ağrımda aynı şekilde koltuktan yataktan kalkarken ağlayasım geliyor

Nasıl tutcaz :)

hahah gerçekten nasıl olcek o

sevde arkadaşımıza geçmiş olsun hayırlı olsun bebişi sağlıcakla büyütsün allah bizleride kurtarsın hayırlısıyla inş. hediye kon usunda annem hem bana hem bebeğime aldı şimdiiden eşim de bilezik alıcam sana dedi ama o kadar masraf yaptık zaten kullanana bniri değilim hiç gerek yok dedim zaten gitcek ikimizin parasıyla alcak ve ben onu kullanmıcam her şeyim vra ne gerek var sen arabayı değiştir otomatik yap ben iyi olunca o da tamam dedi geçen gün de bak anlaşalım sana nasıl çiçek yaptırıyım şöyle olsaydı böyle olsaydı deme sonra diye soruyor:) kalıcı olsun diye yapma çiçek mi istersin ama sen sevmessin buket yaptırcam o zamn da hemen soldu ama kalıcı olsaydı mı dersin napıyım diyor:) birde kişisel temizlik konusu konuşulmuş kızlar 35 36 37 haftalarda benim agdacım agda yapmam o haftalar doğumu tetikleyebilir bebek için rskli olabilir dedi 34 te gittim 38 de gidicem bir de ama gerçekten norma olmuyor artık daha hassasız canım yanıyor bebeğim de bir o tarafa bir bu tarafa kaçıyor artık sen bebeğini tut seni hissetsin dedi kadın anlayışlı bilgili bir kuaför jiletle kullanıp doğuma gitmek istemiyorum agda daha uzun süreli ve temiz d,ye ama onun da böyle zorlukları var tabi

Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
Canım Allah yardımcınız olsun. Biz de seni seviyoruz güzel haberlerini bekliyoruz.

kevserrrrrr bende istiyorummm.. mustafa eren :))
bakarım tatlım mustafa:Ticarete yatkın, işlerini ağır yapan, bolluk içinde yaşama enerjisi olan, hayaller kuran, bu hayallerin bir kısmını projelendirebilen, ketum, duygularını açıklamakta zorlanan, algılaması yüksek, mantıklı, sakin, uysal, güvenilir, atılgan bir kişilik enerjisi verir.
eren :Üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, karar vermekte tereddüt eden, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden, sağduyulu, yaratıcı bir kişilik enerjisi verir.

Kevser arkadaşım benimki nede bakarmısın hamza yiğit
canım
hamza:Hayattan sert ders alan. Son derece güçlü ve mücadeleci bir yapıya sahip olan. Algılaması yüksek. Mantığını yerine göre çok iyi kullanabilen. Pratik bir zekâya sahip. Akademik anlamda okumayı ve kendini geliştirmeyi son derece seven bunun için mücadele eden.
yiğit:Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, iç dünyasında kırılgan olan, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ketum, duygularını açmakta zorlanan, zaman zaman esrarengiz davranan, hatta bazen tanımakta bile zorlanılan bir kişilik enerjisine sahiptir.

K kevserrrrr
canım çookkk teşekkür ederim yalnız bu kadar özellik bana fena geldi bu ismi tekrar mı düşünsem nee
canım zor bir kişilik enerjisi yine de sen bilirsin ben mesala ayça ve gökçe isminden bu sebeple vazgeçtim . inatçı ve asi oluyorlarmış . tabi ki inanma meselesi ben çok inanırım . burçlara da çok inanırım . inandığım içinde hep yaşarım . o yüzden vazgeçtim .

Teşekkürler canım

çok güzel olmuş ellerine sağlık. bence de kendine yapabilirsin, çok şirin gözüküyor

Iyi geceler kizlar.
Eslerinize dogum hediyesi aldiracak mısınız?

benim hiç öyle bir düşüncem yok. eşimin de olduğunu zannetmiyorum birlikte bir sürü masraf yaptık zaten, hiç gerekli görmüyorum. ikimize de hediyelerin en büyüğü bebeğimiz olacak inşallah

Oyy çok heyecanlı ya.. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Habersiz bırakma bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…