Canim korkma stres erken dogum sebebi. Rahat ol. Temizlik isinde ven jiletle yapiyorum su sira valla. Doktor agdayi pek onermedi. Canim az tepkim kuvvetli sterilize edilmeli vs. Mecbur jilet kullandim. Ama acikcasi ilk zamanlar gibi de umursamiyorum o isleri. Tek basima zorlasinca salladim. Napim normal zaman degil ki bu. Dogumdan sonra ilk is lazereSimdi uzaniyorum bebegin hareketlerini kasiklarimda hiswediyorum ve tirsiyorum
birazdq.insqllah erken gelmex en korktugumda su kisisel temizlik. Bugun halledecektim ama gitmesemmi bise mise olur muki
Canım benim sat 14 nisan. bugün 33+4 oluyorum. ve izne ayrılmam gereken tarih 29 aralık. yani tam 37 nin ilk gününde izne ayrılıyosun. artık devlet git evinde bekle burda doğurma diyor yani. sen bugün tam olarak kaçtasın söyle sana da hesaplarım.canım bilgin varsa izinlerle ilgili bir şey sorabilir miyim ? şimdi ben 33. haftaya yeni girdim ne zamana kadar işe gelmem gerekiyor ? ayın kaçına denk geliyor yani ?
benim sat 17 nisan canım şu an tam 33 hafta 1 günlük görüüyorum... ne zaman izne ayrılıyorum bakabilir misin ?Canım benim sat 14 nisan. bugün 33+4 oluyorum. ve izne ayrılmam gereken tarih 29 aralık. yani tam 37 nin ilk gününde izne ayrılıyosun. artık devlet git evinde bekle burda doğurma diyor yani. sen bugün tam olarak kaçtasın söyle sana da hesaplarım.
Gecmis olsun canim. Toparlanmana sevindim. Bebeisi doktor bir gorseydi keskeGünaydın kızlar, kaç gündür ara ara takip etmeye çalışıyorum. Doğum yapan arkadaşımıza gözün aydın diyorum. İnşallah bebeği de kendisi de iyidir. Ben sanırsam salı günü zehirlendim kaç gündür berbat haldeyim anca bugün kendimi iyi hissedip işe gelebildim. Tahlil sonuçlarımda da bir şey çıkmadı ama ishal, kusma, sindirim sorunu çektim. Çarşamba sabahı uyandığımda yüzümün her tarafında kırmızı döküntüler vardı, ordan anladım zaten birşeyin dokunduğunu, içtiğim sütten şüpheleniyorum ama tarihi filan da geçmemişti. İçerken biraz tadı farklı geldi ama öyle çok çok değişik bi fark yoktu. Çok dikkatli olmamız lazım çoooook
Ben de bu ay korka korka ağdaya gittim ama Allah'ın izniyle bir şey olmaz canım.Simdi uzaniyorum bebegin hareketlerini kasiklarimda hiswediyorum ve tirsiyorum
birazdq.insqllah erken gelmex en korktugumda su kisisel temizlik. Bugun halledecektim ama gitmesemmi bise mise olur muki
olur mu canım süt izni var 250 metre mesafede yer ayarlanmıyosa araba vermesi gerekiyodu sanırım işyerinin öyle bişey o madde 6111 sayılı kanun yanlış hatırlamıyosam orda yazar ona bakYa kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz
Aramizda 1 gun var canim senle. 1 ocak izne ayrilis tarihin oluyor. 37+0 ken.benim sat 17 nisan canım şu an tam 33 hafta 1 günlük görüüyorum... ne zaman izne ayrılıyorum bakabilir misin ?
yeni yıldan itibaren ben yokum yani iş yerinde ohh iyiiii :))Aramizda 1 gun var canim senle. 1 ocak izne ayrilis tarihin oluyor. 37+0 ken.
Artık son haftalardayız, sen bilirsin canım ama ağrında vardı sanırım senin, riske atma istersen, ağda çok rahat ama Allah korusun ya tetiklerse doğumu diye ben çok korkuyorum. O yüzden hep jilet kullandım. Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap.Simdi uzaniyorum bebegin hareketlerini kasiklarimda hiswediyorum ve tirsiyorum
canım rüzgar bakarmısın zahmet olmazsa
canım günaydın baktım bile rüzgar :Karar vermekte zorlanan, tereddütlü ve sert bir yapıya sahip olan, işlerini başarmak için çok çalışan fakat sürekli engellerle karşılaşan, okumayı seven ve akademik anlamda başarılı, inatçı bir kişiliğe sahip olan, zaman zaman gerginlikler yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı.
bakarım şekerim arda:Algılaması yüksek, mantıklı, karar vermede tereddütlü olmasının yanı sıra sert bir mizacı olan, atılgan bir kişilik enerjisi verir.ayyy kevsercim banada bak lütfeeen arda taha
Ben de Ceyda düşünmüştüm arkadaşlarım hiç beğenmedi akıllarına esra Ceyda kardeşler geliyormuş. Ben de onlar beğenmeyince vazgeçtim ama bence güzel isim.
arkadaşlar birşey soracağım size. benim yarın doktor kontrolüm var. 34+1im. 2 hafta önce sancılarım olduğu için hastaneye yatırmıştı beni 5 günlüğüne. meğer idrar yolları enfeksiyonu olmuşum sancım ondanmış. şimdi sancım yok. gelelim soruma... yarın doktor beni alttan muayene eder mi sizce ??? çok geriliyorum düşündükçe
asıl ben napıyımm 60 kg ydum evlendiğimde 5 sene korudum kilomu 65 e çıktım 1,5 sene evvel hooppp gebe kaldım 3 ayda 69 a cıktım bebeğimi kaybettimşimdi yasasaydı 1 yasındaydı suan ,o kıloları veremeden 69 la bu nısanda gebe kaldım,16 kg aldım bugun 85 kg ydum bu fotodayken 60 kg ydum ben yokkk ben bu halıme geri dönememmm
Eki Görüntüle 1324493
İyi aksamlar kızlar.. Karseşimden baglnıyprum anca eve geldim..
Hastaneye gittim..
Bebegim 2800 durum iyi.. Sancım cıktı ama normal.. Nst oldu kısaca yazıyprum..
Kasıntı vcut genişledigi için olma ihtimali varmıs.. Krem verdi.. Şülür tahlılerim iyi cıktı..dogum 28 aralık!!!
Eksıklerımı aldım.. Kapı süsü yapıyoruz kardeşimle.. Telimin sarjı bittydi.. Yeni doldu anca girdim..
Bni merak eden arkadaslarım olduysa lütfen kusuruma bakmayın.. Cok yoruldum..
Bu arada saglık ocagı tahlıl istiyo zaten dısardan de istemesede.. İstesede yaptırmak zorunda nasıl bişimiş o git nerde istiyosan orda yaptır.. Yani bunu demeye hakları yok...!!!
Cok yoruldum kızlar.. Keske önceden yapsaydım vallahı varya mahvoldum..
İşini bitirmeyenler bnce herseyi tamamlayın son 1 ay yta yata geçirin...
Bayanlqr gobek deligi cevremde sabahtan beri agri var oturunca daha da fena uzaniyorum hep nedendir bu icten icten aci gibi agri oluyor
doldurdum bile sağolKızlar merhaba molfix bir kampanya başalatmış ücretsiz adrese 1 paket bez gönderiyor siteyi ziyaret edip formu doldurmanız yeterli
http://molfixyenidogan.com/tesekkurler/
Doğum hediyeleri konuşulmuş :) alıntı yapmıştım ama kayboldu hepsi(
Benim eşim de benden bilinen bir markanın saatini istiyor prens george olduğu ve ben bir doğururken onun "90" doğuracağı gibi bir şeye inandığı için :))
Bana hediye almayı düşünmüyor hediye alsa da kuşgözü gibi sembolik bir şey alır sanırım :) ama benden saat istiyor ve sen 1 doğuracaksın ama ben 90 doğurdum diyor:) ne hamileliğimde Yanımda oldu ne bir masajını gördüm ne desteğini ama bunu diyor:)) Ne bi bardak içecek hazırladı :))) ama çok yorulmuş paşam çok çekmiı:)) nasıl nazladıysam:))
Ben hem bebeğime hem bana kalıbı ve güzel bir hediyr almasını isterdim
Kizlar bu arada ben bir sey soracagim. Simdi normalde benim sata gore dogum 21 ocak 40 haftam doluyor. İlk cocugum ve Allah izin verirse normal dogumu cok istiyorum. Ama doktorum bana tahmini gunu verirken ocak basina gitti. 8-9-10 ocak beklenen dogum. Bunun bir hafta oncesi de olabilir sonrasi da. Ocak ayinin basinda hazir ol dedi. Simdi 21 ocak neden olmadi? 37-39 hafta arasi ozellikle 38. Haftayi tahmini dogum diye soyluyor sizce? Her sey de normal kontrollerde.
benim sat 17 nisan canım şu an tam 33 hafta 1 günlük görüüyorum... ne zaman izne ayrılıyorum bakabilir misin ?
olur mu canım süt izni var 250 metre mesafede yer ayarlanmıyosa araba vermesi gerekiyodu sanırım işyerinin öyle bişey o madde 6111 sayılı kanun yanlış hatırlamıyosam orda yazar ona bak
Hayirli olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsünarkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?