2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar gunaydin.dogum yapan arkadaslara hayirli olsun. Benim de bu ikinci olacak ve erken dogum endisem var ama tamamen psikolojik dr oyle bi risk yok dedi gecen kontrolumde. Regl dongusu 28gunden az olanlar sat tarihinden once dogurabilir benim ilkinde 9 gun erken oldu normal dogumla 3200 gr. İki haftaya kadar erken olmasi normal sanirim. Gerci ilkinde calisiyordum 37 ye kadar cok hareketliydim izne ayrilip islerimi bitirdim dinlenemeden geldi kizim.bunda calissaydim 32 de ayrilacaktim izne. Ama istifa ettigim icin gerek kalmadi:)

Simdi uzaniyorum bebegin hareketlerini kasiklarimda hiswediyorum ve tirsiyorum
birazdq.insqllah erken gelmex en korktugumda su kisisel temizlik. Bugun halledecektim ama gitmesemmi bise mise olur muki
Canim korkma stres erken dogum sebebi. Rahat ol. Temizlik isinde ven jiletle yapiyorum su sira valla. Doktor agdayi pek onermedi. Canim az tepkim kuvvetli sterilize edilmeli vs. Mecbur jilet kullandim. Ama acikcasi ilk zamanlar gibi de umursamiyorum o isleri. Tek basima zorlasinca salladim. Napim normal zaman degil ki bu. Dogumdan sonra ilk is lazere

canım bilgin varsa izinlerle ilgili bir şey sorabilir miyim ? şimdi ben 33. haftaya yeni girdim ne zamana kadar işe gelmem gerekiyor ? ayın kaçına denk geliyor yani ?
Canım benim sat 14 nisan. bugün 33+4 oluyorum. ve izne ayrılmam gereken tarih 29 aralık. yani tam 37 nin ilk gününde izne ayrılıyosun. artık devlet git evinde bekle burda doğurma diyor yani. sen bugün tam olarak kaçtasın söyle sana da hesaplarım.

Günaydın kızlar, kaç gündür ara ara takip etmeye çalışıyorum. Doğum yapan arkadaşımıza gözün aydın diyorum. İnşallah bebeği de kendisi de iyidir. Ben sanırsam salı günü zehirlendim kaç gündür berbat haldeyim anca bugün kendimi iyi hissedip işe gelebildim. Tahlil sonuçlarımda da bir şey çıkmadı ama ishal, kusma, sindirim sorunu çektim. Çarşamba sabahı uyandığımda yüzümün her tarafında kırmızı döküntüler vardı, ordan anladım zaten birşeyin dokunduğunu, içtiğim sütten şüpheleniyorum ama tarihi filan da geçmemişti. İçerken biraz tadı farklı geldi ama öyle çok çok değişik bi fark yoktu. Çok dikkatli olmamız lazım çoooook

benim sat 17 nisan canım şu an tam 33 hafta 1 günlük görüüyorum... ne zaman izne ayrılıyorum bakabilir misin ?

Gecmis olsun canim. Toparlanmana sevindim. Bebeisi doktor bir gorseydi keske

olur mu canım süt izni var 250 metre mesafede yer ayarlanmıyosa araba vermesi gerekiyodu sanırım işyerinin öyle bişey o madde 6111 sayılı kanun yanlış hatırlamıyosam orda yazar ona bak

Simdi uzaniyorum bebegin hareketlerini kasiklarimda hiswediyorum ve tirsiyorum
birazdq.insqllah erken gelmex en korktugumda su kisisel temizlik. Bugun halledecektim ama gitmesemmi bise mise olur muki
Artık son haftalardayız, sen bilirsin canım ama ağrında vardı sanırım senin, riske atma istersen, ağda çok rahat ama Allah korusun ya tetiklerse doğumu diye ben çok korkuyorum. O yüzden hep jilet kullandım. Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap.

kızlar erken doğum haberleri korkutuyor umarım herkes iyidir.. ben 29 aralığı beklemeyeceğim izin için 2 hafta önceden hastalık raporu alıp çıkacağım..... bebek hareket ettikçe vajinamda yada mesanemde garip bir his ve hafif baskı olmaya başladı.. sanki hemen çişe gitmem gerekiyormuş gibi.. gidiyorum birşey yok bilmiyorum..devam ederse dr gideceğim.. sizde de oluyor mu?

ayyy kevsercim banada bak lütfeeen arda taha
bakarım şekerim arda:Algılaması yüksek, mantıklı, karar vermede tereddütlü olmasının yanı sıra sert bir mizacı olan, atılgan bir kişilik enerjisi verir.
taha:Bu isimdeki kişiler ketum olup duygularını açmakta zorlanırlar, bunun yanında algılaması yüksek, mantıklı, atılgan ve enerjik bir yapıya sahiptirler. Hayat onlara bazı şeyleri sert dersler vererek öğretir.
bence iki ismin birleşimi ayrıca bir kişilik enerjisi verecek güzel olmuş uyumu :)

daha etmez heralde canım yaa kaçta randevun haber et bize

bu işide hep beraber atlatıcaz canım doğumdan sonrada zayıflama topiği ohh zıpla zıpla

Bebişine çok evindim canım çok geçmiş olsun hepimiz artık yoruluyoruz valla az zaman kaldı geçicek bu zamanlarda alıcaz bebişlerimizi kucağımıza minik minik onları

Bayanlqr gobek deligi cevremde sabahtan beri agri var oturunca daha da fena uzaniyorum hep nedendir bu icten icten aci gibi agri oluyor

canımcım topikte birinde daha vardı aynı şikayet ama kimdi hatırlayamadım

Eşine yuh ve pes ve çüş diyorum izninle :)
Söyle sana güzel bi doğum hediyesi alsın canım. Almıyorsa siparişini ver parasını ödet. Deli misin ya?!!

Doğuma 40 hafta olarak bakılsa da 37den sonra olan tüm doğumlara normal gözüyle bakılır. Daha önceki haftalarda olanlara prematüre denir. 37den sonra pıtır pıtır dökülür herkes. 40a kalan cok az vardır ondan demiştir canım.

benim sat 17 nisan canım şu an tam 33 hafta 1 günlük görüüyorum... ne zaman izne ayrılıyorum bakabilir misin ?

1 ocakta ayrılıyosun canım.

olur mu canım süt izni var 250 metre mesafede yer ayarlanmıyosa araba vermesi gerekiyodu sanırım işyerinin öyle bişey o madde 6111 sayılı kanun yanlış hatırlamıyosam orda yazar ona bak

bu konuda 657 nolu devlet memurları kanuna bakın ya da işin içinden çıkamazsanız devlet personel başkanlığını arayıp izinlerle ilgili bilgi alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…