2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merve hayırlı olsun nevresim takımın. Mavimi aldın . Aslında bnada mavi takımlar gosterdiler ama fuşya daha çok hoşuma gtti. Resim yuklersen bakarz ; ) bu arada kurabiyeler çok guzel olmuş ya bebek detayına bayıldım eline saglık arkadasının. Suslerin bitincede bi resim atarsın artık .

Pınarcım yün de riskli alerjik durumlar için..Mesela benim evimde yün tek bir eşya yok olduğu anda tetikliyor alerjimi..

ya birde dnden beri yürümekte zorlanıyorum genital bölgein üst tarafına ağrılar giriyor adımımı attıkça fikri olabilecek var mı arkadaşlar.dokturumda 36.haftada gel dedi.

kızlar ya göğüs için kalkan alacak mısınız?göğüs ucumuz yara olursa ne yapmalı? erken doğumlar olunca panik oldum ayyy

Forumdakilerin çoğu aldı kalkan ve silikon uç.. Ayrıca doğum kısa bir süre önce çoğu kişi çeşitli marka kremlerden kullanacak.. Ayva çekirdiğini ezmek, soğan kesip koymak gibi doğal yöntemleri uygulayacak arkadaşlarda var..

1 km yürüyebiliyorsan şahsım adına tebrik diyorum seni

ya birde dnden beri yürümekte zorlanıyorum genital bölgein üst tarafına ağrılar giriyor adımımı attıkça fikri olabilecek var mı arkadaşlar.dokturumda 36.haftada gel dedi.

Bende akşamları var aynı sıkıntı.. gün boyu ofiste ayaklarımı 3-4 kere 5 er dakika uzatabiliyorum ama akşam koltukta uzatıp bir süre sonra yürümeye çalışınca bıçak batırıyorlar sanki...

aynen bnde sogan torbasının içinden çok kuçucuk bi sogan ayarlyp koycm çantama kesmeden : ) çunku doguma gderkn ayarlyamm . Bi on bes gun daha geçsn sogani bolmeden kuçugundn kuçuk bi kaba koycm.sonuçta çuruyen bşy degil bir kiş duruyoda bi şey olmuyr.

hahah cnm norml dogumuda izledinmi,?? İki dogum şeklide hiç iç açici degil izledgn zmn ikiside dehset verici. İstrsn sn bida izlme oyle seyler .

normali önceden izlemiştim ama tam göstermiyordu orada
daha da doğum videosu falan izlemem

kilosu iyi görünüyor canm belsnemiş bebişininş hepimiz hayırlısıyla alırız bebişleri kucAĞIMIZA

aynı ben canım ne sağa yatabiliyorum ne sola uzun süre
gece boyu dönüpdönüp duruyorum

benim de aynısı işte adım attıkça kalçama vuruyor bügün ekstra belime de vurmaya başladı

Bu arada bu konu ile ilgili hatırlamıyorum konuşuldu mu ama bir arkadaşım elmayı ikiye bölüp hafif oymuş onları koymuş göğsüne işe yaradığını söyledi

Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...

canım bizimde dualarımız seninle
S Sevdeangel doğum yapmış, seninde sezeryanın olacak ki belki olmuştur çoktan herkes merak ediyor
hepimiz heyecanla okuyoruz haberleri
birimizin doğumu yada herhangi birimizin doğumsal haberi,sanki kendimizinkiymiş gibi oluyor ve heyecanlanıyoruz ya
bu o kadar hoşuma gidiyor ki...
burda en cok sevdiğim şey bu oldu
birimizin heyecanlı bi haberini hepimiz duygusal anlamda ruhumuzda yaşıyoruz...
hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
gelişmelerden haberdar et olurmu
merak içinde bekliyoruz hepimiz
Allah yardımcın olsun
sagsalim bebeğini kucağına almışsındır inş...

kity79 arkadaşımız kucağına aldı kızını maşallah gayet iyiler

canım ya çok geçmiş olsun neden oldu acaba sütmü gerçekten
içine sinmeden içmişsin onun da etkisi olabilir sen bebişin iyiysen sorun yok şükürler olsun

evet canım idrar torbasına baskı yapıyor bizde çişimiz var sanıyoruz bana da çok oluyor gidiyorum hiç bişi yok

Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...

çok duygulanıyorum ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip esin canım haftan da iyi inş bebişin de çok iyidir

aynı duygulardayım canım bana bebişimiz en büyük hediye zaten eşimden

Çok teşekkür ederim canım ♥♡

doğum günün kutlu olsun canım

Canimmmm benim kizimin adi da elif olacak allah nasip ederse onada bakar misin rica etsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…