pamuk yatak çok yumusak olur sen kararını vermişin ama bn yunden yapmani tavsiye ederm genede. Daha sert oluyr bbgn sırtına daha uygun bn yunden diktm yinede sen bilirsin. Yapcaksanda yuksek olmali onbes santime ayarla yatak kalın olmali biraz yattıgında sırtı yere yapışmsn. Beşşge gore olçu al ama biraz olcun beser santim buyuk olsun içine pamuk doldurcan için kaldırack kumaşi dar olmasın snra.
kızlar ya göğüs için kalkan alacak mısınız?göğüs ucumuz yara olursa ne yapmalı? erken doğumlar olunca panik oldum ayyy
Ben de senin gibiyim canım. Önceden km lerce yürüyodum şimdi bir km de yoruluyorum. Dinlenip kalkmak istediğimde bel ve ayak ağrısı oluyor. Toplamda 10 kilo aldım. Çok da almadım ama bebek vücudumuzun denge merkezini bozuyor ondan bu ağrılar. Doğumlarda başlamış. Allahım hepimize hayırlı doğumlar basip etsin. Bebişine kavuşanların gözleri aydın olsun...
ya birde dnden beri yürümekte zorlanıyorum genital bölgein üst tarafına ağrılar giriyor adımımı attıkça fikri olabilecek var mı arkadaşlar.dokturumda 36.haftada gel dedi.
bizim evin içi hep yun : ) alerjisi olan kullanmasn tabi ama bnce çok saglıklı yun yataklarda buyuduk ama ne bi alerji ne baska bşy olmadiPınarcım yün de riskli alerjik durumlar için..Mesela benim evimde yün tek bir eşya yok olduğu anda tetikliyor alerjimi..
bizim evin içi hep yun : ) alerjisi olan kullanmasn tabi ama bnce çok saglıklı yun yataklarda buyuduk ama ne bi alerji ne baska bşy olmadi
avent mi kalkanlar?Forumdakilerin çoğu aldı kalkan ve silikon uç.. Ayrıca doğum kısa bir süre önce çoğu kişi çeşitli marka kremlerden kullanacak.. Ayva çekirdiğini ezmek, soğan kesip koymak gibi doğal yöntemleri uygulayacak arkadaşlarda var..
aynen bnde sogan torbasının içinden çok kuçucuk bi sogan ayarlyp koycm çantama kesmeden : ) çunku doguma gderkn ayarlyamm . Bi on bes gun daha geçsn sogani bolmeden kuçugundn kuçuk bi kaba koycm.sonuçta çuruyen bşy degil bir kiş duruyoda bi şey olmuyr.Forumdakilerin çoğu aldı kalkan ve silikon uç.. Ayrıca doğum kısa bir süre önce çoğu kişi çeşitli marka kremlerden kullanacak.. Ayva çekirdiğini ezmek, soğan kesip koymak gibi doğal yöntemleri uygulayacak arkadaşlarda var..
avent mi kalkanlar?
tamam canım teşekkürlerAraştırman gerek Aventte alan var, chicco da, diğer markalarıda..Hangisi sana mantıklı gelirse
hahah cnm norml dogumuda izledinmi,?? İki dogum şeklide hiç iç açici degil izledgn zmn ikiside dehset verici. İstrsn sn bida izlme oyle seyler .
Iyi geceler kizlar evde yoktum netimde olmadigindan yazamadim.bugun kontrolum vrdi yine gecenki gibi suyun sinirda dedi.bende ozele ve üniversite hastanesinde normal olduğunu soyledim oda anlik azalma ve çoğalma olabilir bebek cisini yapar belki çoğalır falan dedi.bebegim 2100 gram dedi fazlada tartabilir cihaz dedi hala aynı cihaz bozuk olduğunu dusunuyo bende 2 hafta once 1350 demisti bana ayni gun suyum az dedignde bolu universite hastanesine gitmiştim ordada ayni gram demişlerdi bozuk olsa ordada fark cikardi dedim.sonra zaten haftama bakti normal dedi.neyse geceyim onu.bana sen bizim hastaneye fazlasin dediyani ben seni riskli gebe durumunda goruyorum dedi Istersen kontrollerine üniversite hastanesinde devam et dedi eger dedi erken doğum gibi bisy olursa kuvez sikintisi olmasin dedi istersen burayada gel dedi ben oraya gidersem sana zaten gelmem daha her an hersey olabilir gunde 3-5 ten az hareket ederse acile git dedi.aspirininde su arttirdigini soyluyolar istersen fazla olmadan kullan dedi bende armutu soyledim ondan sonra hareketi duzeldi dedim.yani bizden haberler boyle.kilosu dogruysa eger dogsada sayet fazla korkmamam lazim sanirim coota ufak degil tabi Allah en gecinden versin ama.bu pzt degil diger pzt universite hastanesine gidicem ordan devam edicem kontrole duruma bagli inşallah bisey cikmaz.Bu arada hala ters kizim.
bu arada geçmişi okuyamadim ama face grupta paylasmislar sevdaangel doğum yapmış ayy ben cook panikliyorm.gecmisi yarin okurum Allahin izniyle haber vermek icin girdim.bi sutumu iceyimde unutmadan bizim için cok onemli bu aralar.
Uyuyamıyorum yine bogazım yanıyor, bir kaç yudum süt içtim işe yarar belki.Sol tarafa yatmaktan sol yanım uyuştu artık arada bir sag sol yapıyorum gece..ama artık dönmek bile o kadar zorki.Kendimi çamurda yuvarlanan fil gibi hissediyorum son 1haftadır.Normalde hiç kilolu biri olmadıgımdan sanırım bu kadar zorlanmam..
Mervecim bence kapı süsüne iki beneğinin de adını yaz onlar özel olduğu belli olsun :) bugün için de geniş olsjn biz de Ocak başı olunca ağırlaşma erken oldu herhalde topiğe göre:)
Canım nerdesin sen? Aslında yurtdışında mahremiyete vs daha Önem veriyorlar tuşe Kontrolü doğum başlamadan sadee bir kez yapıyorlar ultrasona da çok sokmuyorlar. Benim doktorum Mezro ile Ölçüm yapıyor))
Bence de az Kullanılacak şeyleri öyle olmakta yarar var benim bile hiç kullanılmayan onca eşyam olacak o kadar çok almışım ki gerekli gereksiz napocam bilmem.:
Allah kimseye yaşatmasın duadan başka çare yok canım benim de göğsüme oturdu acısı.. Rabbim bizleri sizleri tüm bebek bekleyenleri sağlıkla kolaylıkla huzurla kucsğımıxa almayı nasip etsn inş.. Isteyenlere de tez vakitte bebek nasip eder sağlıkla...
Canım bebeğe zararı yok merak etme ... Ben de evde tek kaldığım için hafif korkularım vardı ve de doğumum olursa diye üzüldüm hemen benim doktorum da iç rahatla bitkisel diye yazdı aldık hatta ama kullanamadım istifralarım devam ettikçe midem bulandı bedeni gevşetiyor hafif dozda anlamazsın bile..
Mama sandalyesi 50-60 tlyi de uyguna var ama birçok Pahalı ürünü uyguna almak en Güzeli..
Canım satlar aynı dört gözle senin Mesajları takip ediyorum :) son zamanlar her yerimizin ağrısı çok normal ...
Şekere dikkat et canım bende de yeni çıktı tam 35 hafta bitti derken..
Canım birkaç gün kullan rahatladığını hissedince bırakırsın gevşek beden zihin hamilelik için de çok iyi :))
Canım yattıkça vücutta kilitleniyor Asım atarken kalçama vuruyor.. Normal drd doktorum benim..
Açıkça konuş canım sonra keşke dememek için diyeceklerini isteklerini kağıda yaz öyle konışiiuş hatta kağıdını ona bırak
Bence hiç alakası yok kuş kedi gibi doğuyor bebekler sonra böyle diyorlar ama nerde..
Mila mira miras alya sare Zeynep Asya duru Defne Zeynep asil ...
Forumdakilerin çoğu aldı kalkan ve silikon uç.. Ayrıca doğum kısa bir süre önce çoğu kişi çeşitli marka kremlerden kullanacak.. Ayva çekirdiğini ezmek, soğan kesip koymak gibi doğal yöntemleri uygulayacak arkadaşlarda var..
Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
canım bizimde dualarımız seninle
S Sevdeangel doğum yapmış, seninde sezeryanın olacak ki belki olmuştur çoktan herkes merak ediyor
hepimiz heyecanla okuyoruz haberleri
birimizin doğumu yada herhangi birimizin doğumsal haberi,sanki kendimizinkiymiş gibi oluyor ve heyecanlanıyoruz ya
bu o kadar hoşuma gidiyor ki...
burda en cok sevdiğim şey bu oldu
birimizin heyecanlı bi haberini hepimiz duygusal anlamda ruhumuzda yaşıyoruz...
hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
gelişmelerden haberdar et olurmu
merak içinde bekliyoruz hepimiz
Allah yardımcın olsun
sagsalim bebeğini kucağına almışsındır inş...
Günaydın kızlar, kaç gündür ara ara takip etmeye çalışıyorum. Doğum yapan arkadaşımıza gözün aydın diyorum. İnşallah bebeği de kendisi de iyidir. Ben sanırsam salı günü zehirlendim kaç gündür berbat haldeyim anca bugün kendimi iyi hissedip işe gelebildim. Tahlil sonuçlarımda da bir şey çıkmadı ama ishal, kusma, sindirim sorunu çektim. Çarşamba sabahı uyandığımda yüzümün her tarafında kırmızı döküntüler vardı, ordan anladım zaten birşeyin dokunduğunu, içtiğim sütten şüpheleniyorum ama tarihi filan da geçmemişti. İçerken biraz tadı farklı geldi ama öyle çok çok değişik bi fark yoktu. Çok dikkatli olmamız lazım çoooook
kızlar erken doğum haberleri korkutuyorumarım herkes iyidir.. ben 29 aralığı beklemeyeceğim izin için 2 hafta önceden hastalık raporu alıp çıkacağım..... bebek hareket ettikçe vajinamda yada mesanemde garip bir his ve hafif baskı olmaya başladı.. sanki hemen çişe gitmem gerekiyormuş gibi.. gidiyorum birşey yok bilmiyorum..devam ederse dr gideceğim.. sizde de oluyor mu?
Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
Bebek için o kadar harcama oldu ki maddi olarak sıkıntıya giricez. Zaten maddi açıdan durum iyi olursa eşlerimız bize hediye alır ama sabretmek lazım almazlarsa para sikintisindan dolayi almazlar yoksa ellerinden gelse dünyayı alırlar baba oluyorlar yani ama kiyamam ben şu an eşime yeni iş kuruyor , bebek geliyor Allah yardımcımız olsun benim gözlerime mutluluk bakışı atsın bebeğini tedirgin olarak elinde tutup duygulandığını göreyim en büyük en güzel hediye olur.
Çok teşekkür ederim canım ♥♡
Canimmmm benim kizimin adi da elif olacak allah nasip ederse onada bakar misin rica etsemmcanımcım Zeynep :Ruhsal karışıklık yaşar, mutluluğu ve hüznü birlikte yaşar, gelgitler içindedir. Hisleri oldukça kuvvetli ve sağ duyulu bir insandır. Kendinden emin kişilik özellikleri gösterir. Girdikleri ortamda kendine güvenli tavırlarıyla dikkat çeker. Geçmişte yaşadıklarını asla unutmaz, yaşadıkları üzüntüler kişiliğine yansır. Güçlü kişilik özellikleri gösterir. Öğrenmeyi severler. Akademisyen olabilirler. Bilimsel ve deneysel çalışmaları severler.melis:Ticarete yatkın, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sanatsal yetenekleri olan, kırılgan, hayaller kuran, bu hayallerin bir kısmını projelendirebilen bir kişilik enerjisi verir.
bence çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?