2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

var canım ben 10 dk lık yol geldim ne belim yürüttü ne kalçam
yürüdekçe hem belime hem bacağıma vurdu
eskiden sadece kalçam dı şimdi belim de eklendi

hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız... doğum haberleri okumak çok heyecanlıııııı

amin canm

ayy pıtır pıtır 2 tane ne güzel rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişleri inş canm

avent mi kalkanlar?

chicco göğüs ucu aldım ben

işte bizim sabun şişelerimizzzz
ne yaptıysam resmi döndürüp yükleyemedim nasıl olursa olsun forum yan ekliyor sanırım gıcık oldummmmmEki Görüntüle 1325234

çok güzel görünüyor canm eline sağlık

kity79 arkadaşımız kucağına aldı kızını maşallah gayet iyiler

oyy maşallah :) çok sevindim yaaa darısı başımıza inş

eveetttt sezeryanı olduuu kity aldı bebişini kucağına ikisine de maşallahh

Kızlar ya iyi ki varsınız.. bebek haberini duyduğum andan itibaren kimseye ihtiyaç duymadan her yaşadığımı paylaştım. O kadar iyi geldiniz ki... Sanki bir çoğunuzu tanıyor gibi hissediyorum. Ya da kötü bir şey olsa sizden yardım isteyebilecek gibi hissediyorum. Şu doğum haberlerine verilen cevaplar, tepkiler ne kadar içten .. Hepinizi seviyorum , iyi ki varsınız

Ayy yorgunluktan oluyorum kapı cam supurgelıklerı sıldım halıları verdm perdelerı yıkayp kocama taktırdım duvarları sıldırdım anam ne zormus halılr pazartesı dedı overlokta cekıyormus halılar gelmeden dogurmasam bari :)doguranlar mı oldu cok ılerlemıs sayfa sımdı uyuyum sonra okurm doguranlarn gozu aydın

kızlar şimdi unuttuğum bişey varmı die baktım herşey hazır hatta öyle bi tırstımki bu erken doğum olaylarından tırnaklarımı en dipten kestim kollarımı aldım sadece onlar kalmıstı oturma odası bide salon yastıklarını yıkadım nevresimi değiştirdim oğluşumun çantasını son kez kontrol ettim göğüs pompasını strıl ettim onuda attım çantaya ay heycanladım azcıkta korktum valla

sende iyiki varsınnn güzel anne aslında burdaki herkez iyiki var allah herkezden razı olsun hep birbirimize destek oluyoruzzzz nazar değmesin

teşekkür ederim canım benim ya daha güzelleri sizin olsun inşallah

Bende beşiğe yaptırıyorum canım.. Kendi süngerden yapılmış yatağına güvenmedim.. Yaklaşık 12 cm felan olacak..

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yatak işi gerçekten çok karışık, her kafadan bir ses çıkıyor. İnternette bir sürü bilgi var ama ben burdakilere sormak istedim, tanıdık hissi veriyor burdaki herkes, daha güvenilir geliyor böyle
PINAR45 pamuk yumuşak olur demişsin ya hani, bir de yüksek yaptır demişsin, tam tersi yüksek yaptırınca daha yumuşak olmaz mı? Sanki daha alçak yaptırsam o yumuşaklık hissi daha az olur gibi geldi bana. Yüksek olursa bebek daha çok gömülmez mi içine? Çok sordum ama kafam çok karıştı

kity79 arkadaşımız kucağına aldı kızını maşallah gayet iyiler
Oh çok şükür iyi olsunlar.

Çok teşekkür ederim canım ♥ ♡ ♥:)

bizde seni seviyoruz canım

kity79 arkadaşım Gözünüz aydın olsun kucağına almışsin miniğini darısı bizlere inşallah yay Burcu oldu benim gibi :) maşaallah ay çok heyecanlandim

cnm bak o yatagı dikeceksin . Dumduz duracak bak daha detaylı anlatayım. Beşigine gore olçuyu alacaksın ama pamugun kaldırma payını hesap ederek beser cantim en boy fazla olarak olçuyu al o olçulerde terziye beyaz astar diktireceksin sonra kendin o astarın içine pamugu duzgunce yerleştrceksin on bes santim yuksek olmali sonra guzelce agzını dikeceksin ondan snra buyuk çuvaldızlar varya ona kalin beyaz ip takacaksın onar santim alttan ustten çuvaldızı geçirerek dikeceksin kare biçiminde dolanacaksın bir kez yatagı . Yatagının duz durması için bu şekilde dikilmesi lzm yoksa duzen tutmaz oraya buraya salınır. Bu işlm bitincede ustune olçulernde ortu diktrp geçirip dikeceksn bu kadar . Ama kndn yapablrmsn bilmyrm bi bilen birinden yardm alsan daha iyi olur yada yolla bn dikiyim ; )

Rosa sana cvp yazamadım unuttum. Evet bn kayseride oturuyorum. Sendemi kayserilisin. Kayserinşn neresndensin ?

ya birde dnden beri yürümekte zorlanıyorum genital bölgein üst tarafına ağrılar giriyor adımımı attıkça fikri olabilecek var mı arkadaşlar.dokturumda 36.haftada gel dedi.
çatı agrısı o cnm bbk dogum kanalina girince asagı inince baslıyr o agrı . Bndede oluyor fazla yorma kndni agır iş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…