- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
ondam sonra cigerleri de gelismis oluyormus bende bol bol dua ediyorum kizim 36 yi gecsin ddiye rabbim zamaninda saglikla kucagimiza almayi nasip etsininşallah en azzından 36 atlatırsak çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Ne Güzel başladı doğumlar. Zaman geçiyor ve ben korkuyorum
Bu aralar bel ağrılarım başladı bazen çok rahatsız ediyorum. Yürüyemiyorum. Biraz uzandıktan ya da oturduktan sonra kalkmak işkence oluyor. Bu durumu yaşayanlar var mı.
hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız... doğum haberleri okumak çok heyecanlıııııı
Benim böbrekler dolayi doktor sağa yatma dedi ama hep sola da yapamıyorum çürümüş solum resmen.bide sağa yatsam bi Pıtırdi yo sola yatsam öbürü Pıtırdi yo Vicdanın el vermiyor ole olunca.sabaha kadar savaşıyoru m
resmen
avent mi kalkanlar?
işte bizim sabun şişelerimizzzz
ne yaptıysam resmi döndürüp yükleyemedim nasıl olursa olsun forum yan ekliyor sanırım gıcık oldummmmmEki Görüntüle 1325234
canım bizimde dualarımız seninle
@Sevdeangel doğum yapmış, seninde sezeryanın olacak ki belki olmuştur çoktan herkes merak ediyor
hepimiz heyecanla okuyoruz haberleri
birimizin doğumu yada herhangi birimizin doğumsal haberi,sanki kendimizinkiymiş gibi oluyor ve heyecanlanıyoruz ya
bu o kadar hoşuma gidiyor ki...
burda en cok sevdiğim şey bu oldu
birimizin heyecanlı bi haberini hepimiz duygusal anlamda ruhumuzda yaşıyoruz...
hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
gelişmelerden haberdar et olurmu
merak içinde bekliyoruz hepimiz
Allah yardımcın olsun
sagsalim bebeğini kucağına almışsındır inş...
Maşallah. Ayy çok duygusal yaa. Darısı başımıza...
Ayy maşallah bu çok güzel bir haberr
sende iyiki varsınnn güzel anne aslında burdaki herkez iyiki var allah herkezden razı olsun hep birbirimize destek oluyoruzzzz nazar değmesinKızlar ya iyi ki varsınız.. bebek haberini duyduğum andan itibaren kimseye ihtiyaç duymadan her yaşadığımı paylaştım. O kadar iyi geldiniz ki... Sanki bir çoğunuzu tanıyor gibi hissediyorum. Ya da kötü bir şey olsa sizden yardım isteyebilecek gibi hissediyorum. Şu doğum haberlerine verilen cevaplar, tepkiler ne kadar içten .. Hepinizi seviyorum , iyi ki varsınız
teşekkür ederim canım benim ya daha güzelleri sizin olsun inşallahvar canım ben 10 dk lık yol geldim ne belim yürüttü ne kalçam
yürüdekçe hem belime hem bacağıma vurdu
eskiden sadece kalçam dı şimdi belim de eklendi
amin canm
ayy pıtır pıtır 2 tane ne güzel rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişleri inş canm
chicco göğüs ucu aldım ben
çok güzel görünüyor canm eline sağlık
oyy maşallah :) çok sevindim yaaadarısı başımıza inş
Bende beşiğe yaptırıyorum canım.. Kendi süngerden yapılmış yatağına güvenmedim.. Yaklaşık 12 cm felan olacak..
pamuk yatak çok yumusak olur sen kararını vermişin ama bn yunden yapmani tavsiye ederm genede. Daha sert oluyr bbgn sırtına daha uygun bn yunden diktm yinede sen bilirsin. Yapcaksanda yuksek olmali onbes santime ayarla yatak kalın olmali biraz yattıgında sırtı yere yapışmsn. Beşşge gore olçu al ama biraz olcun beser santim buyuk olsun içine pamuk doldurcan için kaldırack kumaşi dar olmasın snra.
Oh çok şükür iyi olsunlar.
maşallah maşallah darısı başımıza
Çok teşekkür ederim canım ♥ ♡ ♥:)canım ya çok geçmiş olsun neden oldu acaba sütmü gerçekten
içine sinmeden içmişsin onun da etkisi olabilir sen bebişin iyiysen sorun yok şükürler olsun
evet canım idrar torbasına baskı yapıyor bizde çişimiz var sanıyoruz bana da çok oluyor gidiyorum hiç bişi yok
çok duygulanıyorum ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip esin canım haftan da iyi inş bebişin de çok iyidir
aynı duygulardayım canımbana bebişimiz en büyük hediye zaten eşimden
doğum günün kutlu olsun canım
bizde seni seviyoruz canımKızlar ya iyi ki varsınız.. bebek haberini duyduğum andan itibaren kimseye ihtiyaç duymadan her yaşadığımı paylaştım. O kadar iyi geldiniz ki... Sanki bir çoğunuzu tanıyor gibi hissediyorum. Ya da kötü bir şey olsa sizden yardım isteyebilecek gibi hissediyorum. Şu doğum haberlerine verilen cevaplar, tepkiler ne kadar içten .. Hepinizi seviyorum , iyi ki varsınız
Evet cnm çok sağol yay burcuyum :)Doğum günün kutlu olsun canım benimkide 29 kasımdı sende yay sın o zaman
cnm bak o yatagı dikeceksin . Dumduz duracak bak daha detaylı anlatayım. Beşigine gore olçuyu alacaksın ama pamugun kaldırma payını hesap ederek beser cantim en boy fazla olarak olçuyu al o olçulerde terziye beyaz astar diktireceksin sonra kendin o astarın içine pamugu duzgunce yerleştrceksin on bes santim yuksek olmali sonra guzelce agzını dikeceksin ondan snra buyuk çuvaldızlar varya ona kalin beyaz ip takacaksın onar santim alttan ustten çuvaldızı geçirerek dikeceksin kare biçiminde dolanacaksın bir kez yatagı . Yatagının duz durması için bu şekilde dikilmesi lzm yoksa duzen tutmaz oraya buraya salınır. Bu işlm bitincede ustune olçulernde ortu diktrp geçirip dikeceksn bu kadar . Ama kndn yapablrmsn bilmyrm bi bilen birinden yardm alsan daha iyi olur yada yolla bn dikiyim ; )Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yatak işi gerçekten çok karışık, her kafadan bir ses çıkıyor. İnternette bir sürü bilgi var ama ben burdakilere sormak istedim, tanıdık hissi veriyor burdaki herkes, daha güvenilir geliyor böyle
PINAR45 pamuk yumuşak olur demişsin ya hani, bir de yüksek yaptır demişsin, tam tersi yüksek yaptırınca daha yumuşak olmaz mı? Sanki daha alçak yaptırsam o yumuşaklık hissi daha az olur gibi geldi bana. Yüksek olursa bebek daha çok gömülmez mi içine? Çok sordum ama kafam çok karıştı
Oh çok şükür iyi olsunlar.
çatı agrısı o cnm bbk dogum kanalina girince asagı inince baslıyr o agrı . Bndede oluyor fazla yorma kndni agır iş yapmaya birde dnden beri yürümekte zorlanıyorum genital bölgein üst tarafına ağrılar giriyor adımımı attıkça fikri olabilecek var mı arkadaşlar.dokturumda 36.haftada gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?