2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

eline sağlık canım :)

oh kızlar valla imrendim çok size oturduğum yerden kalkıp tolete gidemiyorum şuan

ayy çok teşekkür ederim hem bu kadar ayrıntılı anlattığın hem de yolla dikeyim dediğin için çok güzel anlatmışsın ama ben dikemem maalesef, hiç öyle becerilerim olmadı şimdiye kadar. annem yanımda olsaydı o hallederdi bir şekilde ama uzakta maalesef kayınvalidemin evinde bir yatak var kullanılmayan, onu bozup ondan diktirmeyi düşünüyorum. bu işleri yapan bir tanıdıkları var. ama ben emin olamıyorum düzgünce yapabileceğinden. o yüzden tüm ayrıntısını öğrenip kadına da iyice anlatmak istiyorum böyle böyle olsun diye.
yani ben kadına istediğim son şeklini tarif etsem yapar herhalde. yüksekliğini ve enini boyunu söylesem, bir de yatağın mutlaka düz durması gerektiğini, toplanmasını istemediğimi söylesem yapar dimi?
park yatağım 60x120. sen toplanma ihtimaline karşı beşer cm fazla söyle diyorsun, bu da aklımda olsun.

OTE="PINAR45, post: 38151280, member: 552876"]Rosa sana cvp yazamadım unuttum. Evet bn kayseride oturuyorum. Sendemi kayserilisin. Kayserinşn neresndensin ?[/QUOTE]
Evet Kayseriliyim Bünyan a baglı bir kasabadan.Çocuklugum hep Kayseri Kılıçarslan, Alparslan mahallelerinde geçti. Her yıl gidiyorum ama insan özlüyor memleketini.

Gecmis olsun canim. Toparlanmana sevindim. Bebeisi doktor bir gorseydi keske
Gittim zaten canım doktoruma, nstye aldı bi problem yoktu onda çok şükür
Bana da çok oluyo canım bi yere gezmeye çıkmaya korkuyorum yolun yarısında çişim gelir diye
bencede 38 baz alıyolar doktorlar galiba
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim tatlım
Doğum günün kutlu olsun canım, Rabbim bebişinle güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım benimkide 29 kasımdı sende yay sın o zaman
Ben de yayım ben de

canım ya çok geçmiş olsun neden oldu acaba sütmü gerçekten
içine sinmeden içmişsin onun da etkisi olabilir sen bebişin iyiysen sorun yok şükürler olsun
Tam süt mü ondan da emin değilim ama o gün işe gitmemiştim hep evde yedim öyle bozuk filan bişi de yoktu. Eşim de yedi aynılarından süt içmemişti o, içerken bunun tadı değişik gibi sanki biraz dedim her zaman içtiğim günlük süt aslında

Selam kızlar bugün devlette ki dr uma gittim, moralim bozuk iki hafta önce 2400 gr dı şimdi 2600 dr normal dedi ama ben dedim ki ilk gebeliğimde de böyle oldu son ay durakladı kilo alması , o zaman her hafta gel bakalım dedi, çok gergin duruyorsun sakinleş dedi bebeğimin başı epey aşağı inmiş ultrasonla bakarken canım yandı tam kasığımda başı, aşağılamış epey dedi

Canım sıkkın niye böyle oluyor hep stresten tabi, daha dr umu kesinleştiremedim, özelde olacaktı bugün devlette ki dr da sıra beklerken sağlık ocağındaki ebemde ordaydı o da hamile ve özeldekini asla tavsiye etmedi, ben ortada kaldım resmen devlette bu gittiğim erkek ve eşim asla ona yaptırmaz sezaryanı, canım sıkkın ne olacak bilmiyorum

Ben doktora gittim sabah. özellikle senin için lökosit miktarını sordum. benimki 29 dan 18e düşmüş. normal bu tedaviyi kesiyoruz dedi. olması gereken bu civar dedi. yani seninki de normal. bana doktorum 3. aydan beri magnezyum ilacı vermişti. kasılmalar ve bebek kemik gelişimi içinmiş. o yüzden bacağımda falan olmadı benim. senin doktorun da verebilir belki. genelde doktorlar onu son aylarda veriyormuş. bana progestan verdi sancı olmasın diye fitil olarak kullanacakmışım. fitil dedi benim surat düştü hiç sevmiyorum onu kullanmayı

Canim kafan hala karisik sanirim doktor konusunda devlette bayan doktor yokmu ona devam etsem yada özelde baska doktor bulsan.bebegin icinde endiselenme haftaya bi bakarsin kapatmis arayi Allahin izniyle.Fazlada yorma kendini assagi indigine gore.doktor isinide bir an once sonuclandir istersen Allah gecinden versin tabiki ama ne olur ne olmaz :)

amin canim insallah hepimiz vaktinde sag salim bebislerimizle kavusuruz

Canım sakin ol, eşine anlatsan o doktor hakkında iyi bahsetmiyorlar diye ısrarcı olur mu acaba, belki o da sesini çıkarmaz şu an gittiğin doktora?

Cok tesekkur ederimm:) cok begendim

Merhaba canlarr.sabirsiz miniklere masallah.Annelerinde gözü aydin olsun inşallah. En kisa zamanda toparlanir evlerine gecerler inşallah.
Bir dunya isim var hic bise yapmadim wc ile banyoyu temizlicem yarin misafirim var yarina biraktim bebisimin yeni aldiklarimi yikadim utuden sonra cantaya girecekler artik kendimi tamamen hazirlamak istiyorum icimde sanki erken gelcekmis gibi bi his var.Hayirdir inşallah.pazar gunu makine ile haliyi yikamayi dusunuyoruz gorumcem yardima gelecek eger esimde pazar calismazsa pazarda kizimin odasini boyayacaklar.artik son demlere yanastik.herseyi bitirmek lazim ne olur ne olmaz.en cok korktugum sey hazirliksiz olmak.sanki buyuk olay biri getiremez ama ne bilim bu ani dogumlar ve doktorumun oyle konusmasi boyle dusunduruyor
Dogum hediyesi konusulmus benim en buyuk istedigim uc isimli kolye kendi ismimden var ama çekici gelmiyo bana artik.çünkü biz 3 kisiyiz artik he bundan oncede iki kisiydik ama esimdende istedim hamile kalmadan öncede söylemiştim simdide ara ara hatirlatiyorum he alir almaz onun bilecegi is yarinin ne gosterecegi hic belli olmaz masraflardan dolayi alamasada cani saolsun kocamin.taksit az daha fazlalastirsalardi iyiydi

OTE="PINAR45, post: 38151280, member: 552876"]Rosa sana cvp yazamadım unuttum. Evet bn kayseride oturuyorum. Sendemi kayserilisin. Kayserinşn neresndensin ?
Evet Kayseriliyim Bünyan a baglı bir kasabadan.Çocuklugum hep Kayseri Kılıçarslan, Alparslan mahallelerinde geçti. Her yıl gidiyorum ama insan özlüyor memleketini.[/QUOTE]
alparslan kayserinin luks mahallelernden biri . Biliyorm o mahalleyi. Kayseri guzel yer ya gezilck yeri çok ve buyuk bn seviyorum ama genede dogup buyudgm yer Manisam bi baska

canım verirsin hiç merak etme sen
maşaallah canım kuzuna:)
Bayanlqr gobek deligi cevremde sabahtan beri agri var oturunca daha da fena uzaniyorum hep nedendir bu icten icten aci gibi agri oluyor
bebek büyüyorya canım bende de oluyor arada
benimde var ve dr bugün bebek epey aşağı inmiş dedi
arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
aaa canım benim nasıl oldu bebeğin inşaallah bir an önce çıkar küvezden
canım inşaallah sıkıntın diner
KIZLAR BU ARADA PINAR ARKADASIMIZ DA ( @kity79 ) suyu geldigi icin hastanede su an. Suyu az miktarda bosaldigi icin dogum olmamis, gozetim altindaymis. Ama her an ne olur bilinmez..
aaaaaa
canım benim inşaallah kuzunun kilosuda suyuda düzelir bir an önce canı gönülden diliyorum
kızzz çok güldürdün beni
benimki almaz bir şey ilktede almadı zaten, seninkide hoşmuş yani:)
bebeğinin kilosu ileriyse ondan demiştir canım
canım çok geçmiş olsun
Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
canım doğmuş bebeğin ikinizede sağlık diliyorum
maşaallah:)
canım geçmiş olsun vaktinde gelsin yavrun
karışık canım hem de çok özelde tek bayan o eşim erkek istemiyor devletteki erkeğe gidiyorum ya surat asıyor hep ama ben umursamıyorum, devlette gittiğim bayandı önce ama hanfendi ultrasonla bakmak istemeyince bıraktım onu, başak bir tane bayan var ona da sıra bulmak mümkün değil o da favori dr , kilosu iyi aslında endişem ilte ki gibi sıkıntı olması kilo almasının durması
Canım sakin ol, eşine anlatsan o doktor hakkında iyi bahsetmiyorlar diye ısrarcı olur mu acaba, belki o da sesini çıkarmaz şu an gittiğin doktora?

canım eşime söyledim eve dönerken, o da biliyor ama ben özel istiyorum diye eşim özele razı oldu doğum için, her dr a kötü diyorlar kimi iyi kimi kötü diyor dedi, devlette özel oda sıkıntı olduğu için özeli istedim eşimde hak verdi artık ama dr hakkında da olumsuz yorum var, bu devlette gittiğim erkek asla ona sezaryan yaptırmaz eşim razı olsa babası karışır çok muhafazakar, babası bilmiyor erkeğe gittiğimi duysa yüzümüze bakmaz o derece kaldım ortada moralim bozuk her anlamda, şimdi doğum olsa ben nereye gidicem bilmiyorum

cnm bilen birine yaptrcaksan o ayarlar yapar zaten ama yinede sen soyle pamugun kumaşi kaldrma durumunu olçuleri ona gore yapsın . O dedgin yatak hiç kullanilmamişmi eger kullanıldysa yıkanması gerek bn olsam yıkar oyle yapardım sonuçta uyurkn terliyosun bşy oluyr yatagada geçyr . Sen bilirsnde . Bn soyleym yinede. Bn bbgime diktklerimi hep yıkadım kullanılmamiş oldgu halde

Teşekkür ederim canım. İşin de zor valla ama her söylenilene kulak asma yaa hiç mi doğum yapan olmamış özeldeki doktorda, yine iyice bi araştır çok olumsuz şeyler duyarsan başka doktorlara bakarsın. Yaşadığın yerde çok seçeneğin var mı bilmiyorum ama küçük yerdeysen bi de her kafadan bi ses çıkıyor içini ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…