2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım işte özel hastane bir tane o anlamda seçenek yok sorun bu akşam eşimle etraflıca konuşmam ve karara bağlamam lazım erken doğacak hissediyorum ben zaten, sağol ilgin için

maşallah canım bebişe beklesinler bebişlerimiz inş biraz daha

canım iyi kilosu bence bebeğin yaa hiç sitreslenme boşuna

çok saol canım yaa sevindim o zaman keşke bana da verseymiş ama yeni oldu böyle 1 hafta falan olsu şimdi de kuyruk sokumuma vurdu her adımda kuyruk sokumum acıyor
yarın ne dicek bakalm dr
tabi inş yarın çalışıyordur çalışmasa bile başka dr a görüneceğim

senin adına da çok sevindim azalmış enfeksiyonun :)

canım kilosu iyi de ilk bebeğiminde bu haftalarda alması yavaşlamaya başlamıştı sonra sıkıntılar oldu işte

kızlar benim dr erkek ve eşimin doğuma girmesini istiyorum

ablamlara söyledim eşinden utanmazmısın gibi şeyler söylediler girmesin dediler ne alaka yani

adam işini yapıcak eşim ha içeride ha dışarıda ne farkeder hatta görmesi daha doğru olmaz dışarıda içi içini yiyeceğine

bu arada eşimde yanımda olmak istiyor konuştuk aramızda ama hastaneye sormadık sadece yarın unutmazsak soralm

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

bu arada artık adım atamaz duruma geldim
her adım attığımda kalçama vuruyordu şimdi de kuyruk sokumuma vuruyor

bir an önce sabah olsun ve dr a gideyim istiyorum inş çare bulur ve hemen geçer bu ağrılar yoksa son günlerim çok kötü geçecek
böyle olsun istemiyorum

cnm kilosu gzl ama sen ilk oglunda oldgu gbi kilo alnası durck diye endişelenysn . Vitamin haplarını duzenli kullanıp bebege yarayack seyler yersen bunun onune geçebilirsn bide stres olma oda çk etkiloyr bol bolda dinlenmeye bak çunku anne yorulunca bebekte yorulurmuş. Bnlara dikkat et ; )

Babyforve bn kndi adıma eşimin dogum yaparkn gormesini istemzdm ki ztn dogumada grmck istemyrm terch meselesi utanma degilde bz bile kndmzden korkarz o manzarada bn kndm dogum yaparkn gormedm ama nette izledgm zmn bi tuhaf oldum bn bile bole oldysam eşim : (

KıZlar bu arada bugun bimden oda ısı ve nem olçer aldım fiyatıda çok uygunmuş on tl sadece. Bide bekledgmden iyi çikti çok ozellikliymiş hem oda ısısı nemini olçuyor hmde bunun yanında dijital saati ve alarmi var ayrıca tarihte gosteryr ve minimum maximum oda ısısı ve nem oranını gosteryr . Ayrıca iki yıl garantili : ) sanki on liralik seyi bozulunca garantiye gondercm Allhmya : )

canim bende esim doguma girsin istiyordum.esimde ben cok istiyorum diye kabul etmisti.doktorumla konustk o girmesine izin vermiyoruz birde baba adaylariyla sıkıntı yasiyoruz.bayilan midesi bulanan die.kabul etmiyor anlayacagin.artk dişarda bekleyecek babamiz

canin ben girmesini istiyordum doktorum izin vermiyor.evde sezeryan videosu izleyince esim iyikide izin vermedi doktor ben seni bole görmeye dayanamazdim diio

Bende senin gibi düşünüyorum o an insan bir hoş oluyor yani erkegin gözünde kadın olarak farklı bir durum olsa gerek

Ayy kızlar benim belimin sag tarafı kopuyor gibi agrıyor yaa.Çok fena oturamıyorum, ayakta biraz dolaşsam tamam işim bitik akşama dogru..sadece uzanıcam o zaman biraz iyi gibi.ilk hamileligimde daha fittim yaa yaşlandım galiba

Bende istiyorum ama Esim istemiyir
Hastaneye ise hic sormadim esimi ikna edemediğim için
Sizin hastane de izin verir inşallah

Benimde DİBİM ağrıyo
ona bide bıcak kesiği gibi hissettiğim kasık agrıları eklendi son 1 haftadır
özellikle uzandıgım yerden doğruunca ve ayaga kalkınca oluyor..

canım kilosu iyi de ilk bebeğiminde bu haftalarda alması yavaşlamaya başlamıştı sonra sıkıntılar oldu işte

Bende istiyorum ama Esim istemiyir
Hastaneye ise hic sormadim esimi ikna edemediğim için
Sizin hastane de izin verir inşallah

ya arkadaşlar hastaneye sorduktan sonra tekrar düşüneceğim ama annem babam yok yanımda yalnızım gurbet ellerde sürekli konuşuyorum onlarla ama yanlarında gibi olmuyor çok yalnız hissediyorm
eşim bu yanlızlığıma ortak oluyor saolsun onu çok seviyorum ve ondan hiç bir şeyimi gizlemedim yıllardır
annesine babasına olan hislerimi bile oda beni anlar iyi kötü yorum yapar kırmaz
annem ve babam gelicekler ama doğum haberimi alınca çıkarlar yola büyük ihtimal
işte ben bütün bunların yanında kendimi çok yanlız hissediyorum yine de
eşim yanımda olmazsa yapamam gibime geliyor çok duygusalım bu arada
o beni her halimle sevdi her halimle katlandı bana yıllardır
o bana destek olucak sonuçta başımda duracak altta ne olduğuna bakmıcak ki elimi tutup destek olucak
böyle düşünüyorum ben
o yüzden çok istiyorum yanımda olmasını

Benimde DİBİM ağrıyo
ona bide bıcak kesiği gbendede.ttiğim kasık agrıları eklendi son 1 haftadır
özellikle uzandıgım yerden doğruunca ve ayaga kalkınca oluyor..
Ah canım biliyorum o agrıyıda sanki bacaklarımdan tutup iki yana çekiyorlarmış gibi bir agrı vardı bendede.Şimdi agrımayan yerim yok gibi yaa

cnm dogum anında yanında kim var yok hç umrunda bile olmuyr kndi canının derdine duşuyosun . Sezeryan olursan bilemem o zmn hm uyank olacksın hm bişey hissetmcksn bu şekilde gelip elini tutup sana sestwk olabilir eşin ama diger turlu bilemiyrm bn sahsen kimsenin bni o sekilde gormesini istemm sadece alt tarafın goruntusu olarak degil acıdn kıvranrkn bagırrkn gormesni

Hayirli aksamlar kizlar.. 2 arkadasimiz daha dogum yapmis Rabbim evlatlarini bağışlasin insallah.. bende cok fena hastayim grip oldum bogazim filan cok agriyo.. malum ilacta kullanamiyoruz biraz zor gececek gibi.. esim bugun yurtdisina gitti.. cok agladim ya arkasindan.. o kadar duygusalim ki.. herseye agliyorum.. 3 gun nasil gececek diye dusunuyorum simdi cok ozledim onu simdiden.. ve cok sıkıldım bana dua edermisiniz kizlar..

Ayy canım benim ilk dogumun olacak sanırım..sen istiyorsan neden olmasınki ben kendi adıma istemem sanki dogumdan sonra beni o halimle hatırlayacak zannediyorum ne bileyim.zaten ilk dogumda eşim dogum başlayana kadar yanımdaydı sonra doktor onun yüzünü görünce siz hif iyi görünmüyorsunuz deyip çıkartmıştı eşimi.Bazı erkekler bizden güçsüzler.inşallah dilediginiz gibi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…