canım işte özel hastane bir tane o anlamda seçenek yok sorun buTeşekkür ederim canım. İşin de zor valla ama her söylenilene kulak asma yaa hiç mi doğum yapan olmamış özeldeki doktorda, yine iyice bi araştır çok olumsuz şeyler duyarsan başka doktorlara bakarsın. Yaşadığın yerde çok seçeneğin var mı bilmiyorum ama küçük yerdeysen bi de her kafadan bi ses çıkıyor içini ferah tut canım
bugün 33+0 olduk ve dün yine acili bekledim ama oğluşum şimdilik iyiymiş ama kasılmalarım varmış minik kuzum 2350 gr olmuş ama sakın daha şimdi doğurma yoksa kuveze girer dedi çok korkunçtu ama şimdi herşey yolunda gibi
Selam kızlar bugün devlette ki dr uma gittim, moralim bozuk iki hafta önce 2400 gr dı şimdi 2600dr normal dedi ama ben dedim ki ilk gebeliğimde de böyle oldu son ay durakladı kilo alması , o zaman her hafta gel bakalım dedi, çok gergin duruyorsun sakinleş dedi bebeğimin başı epey aşağı inmiş ultrasonla bakarken canım yandı tam kasığımda başı, aşağılamış epey dedi
Canım sıkkın niye böyle oluyor hep stresten tabi, daha dr umu kesinleştiremedim, özelde olacaktı bugün devlette ki dr da sıra beklerken sağlık ocağındaki ebemde ordaydı o da hamile ve özeldekini asla tavsiye etmedi, ben ortada kaldım resmendevlette bu gittiğim erkek ve eşim asla ona yaptırmaz sezaryanı, canım sıkkın ne olacak bilmiyorum
Ben doktora gittim sabah. özellikle senin için lökosit miktarını sordum. benimki 29 dan 18e düşmüş. normal bu tedaviyi kesiyoruz dedi. olması gereken bu civar dedi. yani seninki de normal. bana doktorum 3. aydan beri magnezyum ilacı vermişti. kasılmalar ve bebek kemik gelişimi içinmiş. o yüzden bacağımda falan olmadı benim. senin doktorun da verebilir belki. genelde doktorlar onu son aylarda veriyormuş. bana progestan verdi sancı olmasın diye fitil olarak kullanacakmışım. fitil dedi benim surat düştü hiç sevmiyorum onu kullanmayı
canım kilosu iyi de ilk bebeğiminde bu haftalarda alması yavaşlamaya başlamıştı sonra sıkıntılar oldu iştemaşallah canım bebişe beklesinler bebişlerimiz inş biraz daha
canım iyi kilosu bence bebeğin yaa hiç sitreslenme boşuna
çok saol canım yaa sevindim o zaman keşke bana da verseymiş ama yeni oldu böyle 1 hafta falan olsu şimdi de kuyruk sokumuma vurdu her adımda kuyruk sokumum acıyor
yarın ne dicek bakalm dr
tabi inş yarın çalışıyordur çalışmasa bile başka dr a görüneceğim
senin adına da çok sevindim azalmış enfeksiyonun :)
cnm kilosu gzl ama sen ilk oglunda oldgu gbi kilo alnası durck diye endişelenysn . Vitamin haplarını duzenli kullanıp bebege yarayack seyler yersen bunun onune geçebilirsn bide stres olma oda çk etkiloyr bol bolda dinlenmeye bak çunku anne yorulunca bebekte yorulurmuş. Bnlara dikkat et ; )canım verirsin hiç merak etme sen
maşaallah canım kuzuna:)
bebek büyüyorya canım bende de oluyor arada
benimde var ve dr bugün bebek epey aşağı inmiş dedi
aaa canım benim nasıl oldu bebeğin inşaallah bir an önce çıkar küvezden
canım inşaallah sıkıntın diner
aaaaaa
canım benim inşaallah kuzunun kilosuda suyuda düzelir bir an önce canı gönülden diliyorum
kızzz çok güldürdün beni
benimki almaz bir şey ilktede almadı zaten, seninkide hoşmuş yani:)
bebeğinin kilosu ileriyse ondan demiştir canım
canım çok geçmiş olsun
canım doğmuş bebeğin ikinizede sağlık diliyorum
maşaallah:)
canım geçmiş olsun vaktinde gelsin yavrun
karışık canım hem de çoközelde tek bayan o eşim erkek istemiyor devletteki erkeğe gidiyorum ya surat asıyor hep ama ben umursamıyorum, devlette gittiğim bayandı önce ama hanfendi ultrasonla bakmak istemeyince bıraktım onu, başak bir tane bayan var ona da sıra bulmak mümkün değil o da favori dr , kilosu iyi aslında endişem ilte ki gibi sıkıntı olması kilo almasının durması
canım eşime söyledim eve dönerken, o da biliyor ama ben özel istiyorum diye eşim özele razı oldu doğum için, her dr a kötü diyorlar kimi iyi kimi kötü diyor dedi, devlette özel oda sıkıntı olduğu için özeli istedim eşimde hak verdi artık ama dr hakkında da olumsuz yorum var, bu devlette gittiğim erkek asla ona sezaryan yaptırmaz eşim razı olsa babası karışır çok muhafazakar, babası bilmiyor erkeğe gittiğimi duysa yüzümüze bakmaz o derecekaldım ortada moralim bozuk her anlamda, şimdi doğum olsa ben nereye gidicem bilmiyorum
canim bende esim doguma girsin istiyordum.esimde ben cok istiyorum diye kabul etmisti.doktorumla konustk o girmesine izin vermiyoruz birde baba adaylariyla sıkıntı yasiyoruz.bayilan midesi bulanan die.kabul etmiyor anlayacagin.artk dişarda bekleyecek babamizkızlar benim dr erkek ve eşimin doğuma girmesini istiyorum
ablamlara söyledim eşinden utanmazmısın gibi şeyler söylediler girmesin dediler ne alaka yani
adam işini yapıcak eşim ha içeride ha dışarıda ne farkeder hatta görmesi daha doğru olmaz dışarıda içi içini yiyeceğine
bu arada eşimde yanımda olmak istiyor konuştuk aramızda ama hastaneye sormadık sadece yarın unutmazsak soralm
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
bu arada artık adım atamaz duruma geldim
her adım attığımda kalçama vuruyordu şimdi de kuyruk sokumuma vuruyor
bir an önce sabah olsun ve dr a gideyim istiyorum inş çare bulur ve hemen geçer bu ağrılar yoksa son günlerim çok kötü geçecek
böyle olsun istemiyorum
canin ben girmesini istiyordum doktorum izin vermiyor.evde sezeryan videosu izleyince esim iyikide izin vermedi doktor ben seni bole görmeye dayanamazdim diioBabyforve bn kndi adıma eşimin dogum yaparkn gormesini istemzdm ki ztn dogumada grmck istemyrm terch meselesi utanma degilde bz bile kndmzden korkarz o manzarada bn kndm dogum yaparkn gormedm ama nette izledgm zmn bi tuhaf oldum bn bile bole oldysam eşim : (
Heh bu aciklama iyice icime sindi. İyiii 38 de tamamliyorsa isini gucunu gelebilir de bebisim yaniçünkü genelde hamilelik 9 ay sürüyor ve 9 ayda 38+5 de doluyor doktorlarda 9 ayın bitimi olarak baz alıyorlar doğumu 40 hafta 9 ay 10 gün oluyor
Bende senin gibi düşünüyorum o an insan bir hoş oluyor yani erkegin gözünde kadın olarak farklı bir durum olsa gerekBabyforve bdi adıma eşimin dogum yaparkn gormesini istemzdm ki ztn dogumada grmck istemyrm terch meselesi utanma degilde bz bile kndmzden korkarz o manzarada bn kndm dogum yaparkn gormedm ama nette izledgm zmn bi tuhaf oldum bn bile bole oldysam eşim : (
Bende istiyorum ama Esim istemiyirkızlar benim dr erkek ve eşimin doğuma girmesini istiyorum
ablamlara söyledim eşinden utanmazmısın gibi şeyler söylediler girmesin dediler ne alaka yani
adam işini yapıcak eşim ha içeride ha dışarıda ne farkeder hatta görmesi daha doğru olmaz dışarıda içi içini yiyeceğine
bu arada eşimde yanımda olmak istiyor konuştuk aramızda ama hastaneye sormadık sadece yarın unutmazsak soralm
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
bu arada artık adım atamaz duruma geldim
her adım attığımda kalçama vuruyordu şimdi de kuyruk sokumuma vuruyor
bir an önce sabah olsun ve dr a gideyim istiyorum inş çare bulur ve hemen geçer bu ağrılar yoksa son günlerim çok kötü geçecek
böyle olsun istemiyorum
Ayy kızlar benim belimin sag tarafı kopuyor gibi agrıyor yaa.Çok fena oturamıyorum, ayakta biraz dolaşsam tamam işim bitik akşama dogru..sadece uzanıcam o zaman biraz iyi gibi.ilk hamileligimde daha fittim yaa yaşlandım galiba
canım kilosu iyi de ilk bebeğiminde bu haftalarda alması yavaşlamaya başlamıştı sonra sıkıntılar oldu işte
Babyforve bn kndi adıma eşimin dogum yaparkn gormesini istemzdm ki ztn dogumada grmck istemyrm terch meselesi utanma degilde bz bile kndmzden korkarz o manzarada bn kndm dogum yaparkn gormedm ama nette izledgm zmn bi tuhaf oldum bn bile bole oldysam eşim : (
canim bende esim doguma girsin istiyordum.esimde ben cok istiyorum diye kabul etmisti.doktorumla konustk o girmesine izin vermiyoruz birde baba adaylariyla sıkıntı yasiyoruz.bayilan midesi bulanan die.kabul etmiyor anlayacagin.artk dişarda bekleyecek babamiz
Bende istiyorum ama Esim istemiyir
Hastaneye ise hic sormadim esimi ikna edemediğim için
Sizin hastane de izin verir inşallah
Ah canım biliyorum o agrıyıda sanki bacaklarımdan tutup iki yana çekiyorlarmış gibi bir agrı vardı bendede.Şimdi agrımayan yerim yok gibi yaaBenimde DİBİM ağrıyo
ona bide bıcak kesiği gbendede.ttiğim kasık agrıları eklendi son 1 haftadır
özellikle uzandıgım yerden doğruunca ve ayaga kalkınca oluyor..
cnm dogum anında yanında kim var yok hç umrunda bile olmuyr kndi canının derdine duşuyosun . Sezeryan olursan bilemem o zmn hm uyank olacksın hm bişey hissetmcksn bu şekilde gelip elini tutup sana sestwk olabilir eşin ama diger turlu bilemiyrm bn sahsen kimsenin bni o sekilde gormesini istemm sadece alt tarafın goruntusu olarak degil acıdn kıvranrkn bagırrkn gormesniya arkadaşlar hastaneye sorduktan sonra tekrar düşüneceğim ama annem babam yok yanımda yalnızım gurbet ellerde sürekli konuşuyorum onlarla ama yanlarında gibi olmuyor çok yalnız hissediyorm
eşim bu yanlızlığıma ortak oluyor saolsun onu çok seviyorum ve ondan hiç bir şeyimi gizlemedim yıllardır
annesine babasına olan hislerimi bile oda beni anlar iyi kötü yorum yapar kırmaz
annem ve babam gelicekler ama doğum haberimi alınca çıkarlar yola büyük ihtimal
işte ben bütün bunların yanında kendimi çok yanlız hissediyorum yine de
eşim yanımda olmazsa yapamam gibime geliyor çok duygusalım bu arada
o beni her halimle sevdi her halimle katlandı bana yıllardır
o bana destek olucak sonuçta başımda duracak altta ne olduğuna bakmıcak ki elimi tutup destek olucak
böyle düşünüyorum ben
o yüzden çok istiyorum yanımda olmasını
Ayy canım benim ilk dogumun olacak sanırım..sen istiyorsan neden olmasınki ben kendi adıma istemem sanki dogumdan sonra beni o halimle hatırlayacak zannediyorum ne bileyim.zaten ilk dogumda eşim dogum başlayana kadar yanımdaydı sonra doktor onun yüzünü görünce siz hif iyi görünmüyorsunuz deyip çıkartmıştı eşimi.Bazı erkekler bizden güçsüzler.inşallah dilediginiz gibi olur canımya arkadaşlar hastaneye sorduktan sonra tekrar düşüneceğim ama annem babam yok yanımda yalnızım gurbet ellerde sübileyim.uşuyorum onlarla ama yanlarında gibi olmuyor çok yalnız hissediyorm
eşim bu yanlızlığıma ortak oluyor saolsun onu çok seviyorum ve ondan hiç bir şeyimi gizlemedim yıllardır
annesine babasına olan hislerimi bile oda beni anlar iyi kötü yorum yapar kırmaz
annem ve babam gelicekler ama doğum haberimi alınca çıkarlar yola büyük ihtimal
işte ben bütün bunların yanında kendimi çok yanlız hissediyorum yine de
eşim yanımda olmazsa yapamam gibime geliyor çok duygusalım bu arada
o beni her halimle sevdi her halimle katlandı bana yıllardır
o bana destek olucak sonuçta başımda duracak altta ne olduğuna bakmıcak ki elimi tutup destek olucak
böyle düşünüyorum ben
o yüzden çok istiyorum yanımda olmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?