Yok canım vajinale karşı değildim devlette bakmaz sanıyordum ondan karından görünsün istemiştim:) ama dr ben demeden hemen bebişi göremedim vajinal bakıyım dedi içim rahatladı:) inşallah sende vericeksin canım güzel haber
sağol canım amiinn darısı başına
sağol canım evet çok tatlı:)
değil mi ama anneyiz biz:)
maşallah canım

çok sevindim
Canım kendini boşuna üzüyorsun çünkü ilk üç ay bebeğin sende varolan besinlerle beslenecek ilk üç ay kilo bile versen bebeğin besleniyor sakın üzme kendini tamam mı ve yemek yiyicem yapıcam diye zorlama yoksa dokuz ay tiksinirsin
maşallah canım çok güzel
ayyy maşallah canım
6 mm canım senin ki kaç mm?
canım vajinalin bir sakıncası yok ki neden karşısın?3-5 saniyelik bir şey zorlamayan bir uygulama
Canım 12. haftaya kadar sürer sonra rahatlıycaksın az kaldı
Yapabiliyor canım yapan çok şimdiden düşünüp üzme kendini inşallah normal doğum olur, benim ilk sezaryen ama bunu Allah nasip ederse normal istiyorum
maşallah canım
Canım ben evlenmeden görmüştüm ilki erkek ikinci kızdı ama şimdi emin olamıyorum çünkü bir düşüğüm oldu belki o kızdı
Canım parasını sonradan tutamayacak olanlar veriyor biz sonradan tutabiliriz tutmamız lazım yani, benimde borcum var oğlumdan hem hamileyken hem emzirirken tutamamıştım
Canım benimki tam kan sayımı istedi dün verdim idrarda istedi
Canım para vermiycez biz borçlu oluyoruz çünkü sağlığımız sonra tutmaya müsait, parayı yaşlılar kronik hastalığı olanlar veriyor sonradan tutamadıkları için
sağol canım aminn darısı başına
canım 12. haftadan sonra 3 ay süper olucaz enerjik olucaz en güzeli 2. trimester:)
maşallah canım

bende okuyum canım
günaydın
hoş geldin hayırlı olsun
hoş geldin hayırlı olsun