Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bn kslp atısı ve bbk için ddm 500 ken bbgi nasıl gorduu ki daha cok küçük oluo
Bebeği değil canım keseyi görmüştü, hani 1500 falan olmalı diyorlar ya benimki görünmüştü kese yani eski ultrason kağıdına bir daha bakıcam:) yanlış olmasın, bebeği canım 6. haftadan sonra görebiliyorsun 8. haftaya kadar kalp atışını görmemek normal kabul ediliyor
Cnm bn kslp atısı ve bbk için ddm 500 ken bbgi nasıl gorduu ki daha cok küçük oluo
Canım düzelttim mesajımı yanlış hatırlamışım okursun, değerin gayet güzel artmış canım hiç korkma rahat ol lütfen stres iyi değilPkı bnm salı gunu bhcg 1600 du bgn verdım 2869 ama tam 48 saat olmadan verdım salı gunu aksam 8 de verdım bgnde 12 de yanı 8 saat eksık sızce bı anormllık olabılırmı
Ilk hcg 262 son da 530 lardaydi. Bos gebelik olursa cok uzulurim kurtaj dan da cok korkuyorum o kadar kötüyüm ki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uzulme cnm bos gebelik olsa o ksdar bile cikmaz deger .
Canım düzelttim mesajımı yanlış hatırlamışım okursun, değerin gayet güzel artmış canım hiç korkma rahat ol lütfen stres iyi değil
Canım değerinin artışı gayet güzel düşükte değil muhtemelen geç döllenme seninki sakın korkma boş gebeliği getirme aklına bu değerle göremez zaten
Canım yanlış yazmışım kusura bakma 5553 dü gördüğünde keseyiBebeği değil canım keseyi görmüştü, hani 1500 falan olmalı diyorlar ya benimki görünmüştü kese yani eski ultrason kağıdına bir daha bakıcam:) yanlış olmasın, bebeği canım 6. haftadan sonra görebiliyorsun 8. haftaya kadar kalp atışını görmemek normal kabul ediliyor
Ya benimde lekelenmem olmuştu 2 hafta önce bende adet olucam sanmistim çok şükür simdi yok ya kızlar benim 494 çıktı b hgc cokmu düşük anlamadimki sizinkileri okuyunca benimki çok dusuk
Canım yanlış yazmışım kusura bakma 5553 dü gördüğünde keseyi
Canım son adet tarihin nedir? Düşük değildir adet tarihlerimiz faklı sonuçta
tamam canım anladımGec dollenme olamaz cunku ovulasyon gunum 26 sıydı esım 27 sınde yurtdısına cıktı gec dollnme ımkanı yok yanı:)😃😃
kullanma canım kimyasal şeyleri gül suyu kullan temizlemek içinkızlar loreal'in yüz temizleme jelini kullanıyorum, sivilcelere karşı bir ürün. hamilelikte sakıncalı mı böyle ürünler? kullandığınız ürünlerde değişiklik yaptınız mı?
Canım geç döllenmedir benim sat 5 nisan 17. gün yumurtladım muhtemelen sen daha geç yumurtlamışsındır düşünme boş gebeliğiHcg istemedi ki canim bugunvajinal ve normal ultrasonla bakti kese görüldü ama kalp atışıni duyamadi.6 nisandi son adet tarihim gec dollenme olabilit dedi. Veya boş gebelik
haftaya yine gideceğim. Cok moralim bozuk cokk.
Canım seninki boş gebelik olmuyor kimyasal gebelik oluyorAmin cnm. Cunku ben yasadim . Benim degerim 11 di. Bos oldugunu anladim 2 gun sonra gittim . 0 cilti. Cok dusuk deger. İnsallah rabbim kucaklarimizi bos birakmaz. Aminn
Son adet 11 nisan ovul gunumde 26 nisan 27 sınde koca gıttı zatenn