2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benim sağ kalça kemiğim tek nokta ağrıyor adım atamıyorum kilitlenip kalıyorum bıçak saplanır gibi çok fena, hiç kalkmasam sıkıntı yok o zaman az acıyor:KK43: doktorumu arasam bilemedim, tabi çatı ağrısı kasık ağrısı hep var, evet doğmasınlar daha çok erken
canım bende aynı problemleri yaşıyorum. magnezyum desteği çok rahatlattı. dr söyle magnezyum versin.

canım bende aynı problemleri yaşıyorum. magnezyum desteği çok rahatlattı. dr söyle magnezyum versin.
kullanıyorum canım hem onu hem de kalsiyumu hatta kalsiyum ilacımın içinde de var magnezyum

benim sağ kalça kemiğim tek nokta ağrıyor adım atamıyorum kilitlenip kalıyorum bıçak saplanır gibi çok fena, hiç kalkmasam sıkıntı yok o zaman az acıyor:KK43: doktorumu arasam bilemedim, tabi çatı ağrısı kasık ağrısı hep var, evet doğmasınlar daha çok erken

aa bu arada aramızda bi gün var
senin 10 ocak doğum görünüyor benim 11 ocak
doktorun söyledi mi doğum tarihini
bana daha bişe söylemedi

Esim cok kızıyor zaten millet bebegine klasik müzik dinlettiriyor sende müge anlı izlettiriyosun diyor:KK45:

haklı valla :KK48:

Cok guzel bi paylasim olmus canim cok duygulandim..

bende canm :KK37:

Oh ne güzel kv bizimki nerdeee pehh şanslısın yani bizimki anca kendilerini düşünür. annem benim gelinimize el bebek gül bebek baktı hamişken :)

her insan bir değil işte canm

Eki Görüntüle 1329586 Kızlarrr günaydınn nasışsınız biz çok iyiyiz dğn kontrolümüz vardı 45cm 2100gr olmuşuz hala başımız yukarda dönmeye pek niyeti yok sanırım oğlumunn

Bu da fotografımız ilk defa böyle gördük saçları çıkmıııııışşşşş gözlerini açıp kapatıyordu ben gülünce gülüp dilini çıkarıyorduuu maşallah canım oğluma benimmmm

maşallh canm yaa çok güzel

o kv den bnde istiyorum yaaaa . İstersen degişelim . Degişelimde anla kv nin kıymetini hahah ; )

ay yok yok iyi benimki çok saol:rolleyes:
neden gidip alacaksınki getrmk zorundalar bi kere bnada oyle yaptılar yanliş gelmişler geriye donmuşler bni aradılar adres yanliş zile bastık çıkan olmadı diye bnde dedim bn hep evdeydim zile basan filan olmadı sz yanliş geldysenz bnm suçummu dedim bn odeme şeklini kapıda odeme olarak tercih ettim dedim internetten alişveriş ypmiştim o zmn odeme yapmycm dedim paşa paşa getrdiler .

gittim aldım valla yaeşimi de görmüş oldm

bi aralar nezenin annesi vardı töbe yarabbim Allah yaratmış ama eşim her öğlen arası eve geldiğinde o kadını görmekten midesi bulanıyordu. adamın yemek yerken iştahı kaçıyo nolur değiştir diyordu.
doğum iznimde izliyordum bende mügeyi. nezenin ölüm olayının olduğu zamanlardı. o kadını da adamıda boğmak istemiştim. yazık kızcağıza..

ayy evet ya Allah nurunu almış derler ya, absürd bir yaşamları vardı zaten kız gitti pisi pisine ilgisiz anneden:KK43:
bazen o programı izleyince geriliyorum. hayırsız evlatlar tuhaf aileler görüyorum.
zaman çok kötü ya el kadar çocuklarda her türlü kötü alışkanlık var nasıl sahip çıkacaz nasıl koruyacaz onu düşünüyorum. iyi anne baba nasıl olurum inan şimdiden onun hayalindeyim

bi aralar nezenin annesi vardı töbe yarabbim Allah yaratmış ama eşim her öğlen arası eve geldiğinde o kadını görmekten midesi bulanıyordu. adamın yemek yerken iştahı kaçıyo nolur değiştir diyordu.
ayy evet ya Allah nurunu almış derler ya, absürd bir yaşamları vardı zaten kız gitti pisi pisine ilgisiz anneden:KK43:
ne kadındı dimi allahımmmmm:KK8:

Bu kadar çeneden sonra virkaç resimde ben ekleyeyim :))

Kolonya şişelerimiz, larkin ile aynı , ben Merve sayesinde görmüştüm o resim paylaşmıştı bunu aldım:)
Mevlüt elbiselerimiz iki tane, sağlıkla huzurla giydirmek nasip olur inş..
Portbebesi eldiveni ve ayakkabısı...

Ayrıca ablamın hediyelik yaptığı reçel kavanozları:) ama ben kendime saklayacağım onları heheh :)
Ayyy çok güzel olmuşlar ablanın ellerine sağlık bayıldım

aa bu arada aramızda bi gün var
senin 10 ocak doğum görünüyor benim 11 ocak
doktorun söyledi mi doğum tarihini
bana daha bişe söylemedi
canım 5 ocak dedi sezaryan ya benimki ama bence o kadar duramayacak bu oğlum, sancılarım çok çünkü
bazen o programı izleyince geriliyorum. hayırsız evlatlar tuhaf aileler görüyorum.
zaman çok kötü ya el kadar çocuklarda her türlü kötü alışkanlık var nasıl sahip çıkacaz nasıl koruyacaz onu düşünüyorum. iyi anne baba nasıl olurum inan şimdiden onun hayalindeyim
öyle canım bende geriliyorum ama o pragram sayesinde çok tedbirli olmayı öğrendim ben, asla ama asla kadın olsun çocuk olsun kapıyı açmıyorum tanımadığıma, kapıyı açmadan konuşuyorum

o kaygılar çok normal biz şimdiden okulunun yanında ev tutalım ben camdan izliyim diyorum:) lisedeyken takip edeyim diyorum:)
ne kadındı dimi allahımmmmm:KK8:

pisin tekiydi ruhsuz gıcık herkes anne olamaza kanıttı!!!!

Dün akşamdan beri baş ağrısı boyun ağrısı çekiyorum kalkıyım artık pc başında daha çok ağrıyor

kesinlikle tek çıkma canım daha birde oğlun yanında Allah korusun sancı olur bir şey olur oğlunda korkar

3-6 yı yıkamak mantıklı

benimde öyle görünüyor buna göre:)

var daha demek ki:)

yok canım ayak olacak ve doğum zamanı atılmıyormuş gerçekten

olur tabi canım önce tarihi belli olanların ki olur, benim bu aralar zamanım olmuyor canım sancım çok oğlumun wc sıkıntısı var 3,5 yaşında ve çok yoruyor beni:KK43:

normal sınırda canım

canım böbrek sıkıntısı düzelen bir şey çoğu bebekte oluyormuş geçmiş olsun

yok canım yeni bir durum değil bizimki

maşaallah bebeğine

tabi canım git dr a hatta acile gitsen hemen nst yaparlar için rahat olur

üşendin mi:)

canım çok sağol ne güzel yazmışsın annen çok ama çok doğru demiş katılıyorum bu söze, benim kv kendi diyor her işi beceriyorsun benim oğlum nankör diye

maşaallah bebeğine

maşaallah bebeğine

maşaallah bebeğine

geçmiş olsun canım bebeğine zararı olmaz vücut onu wc yoluyla atar:)

o da ilginçmiş denemedim ben solu birde ben deniyim:)

canım kordon tekrar düzelebiliyormuş

nasıl oldun canım?

her zaman çift durulama yap canım

aslında böyle durumda hastanede gözetim altında tutmaları lazım bana da hep öyle oluyor

sağlıkla büyüsün bebeği

sağol canım desteğin için

Canım seni çok seviyorum ben önce bunu belirteyim:) yazdıklarını sıkılmadan okuyorum hep yaz sen hep çenen düşsün:)

yazdıklarında çok haklısın her kelimesinde hem de, insan kendi duygularını ifade edemez ya sen benim yerime çok güzel etmişsin, bunu hissettiren eşim canım toplumun ne düşündüğüne pek önem vermem ben, bir şeyi yapıyorsam kendi içime sinmesi lazım elalem ne demiş pek umrumda olmaz

sorun eşimden kaynaklı, aslında biliyorum o da elinden geleni yapıyor fazlasıyla fedakarlık yapıyor ama işte yılların birikimi benim duygusal yapım derken çok ama çok yıprandık, her şeyi takıyorum sevdiğim kişilerle ilgiliyse özellikle, bunu mu dedi bunu mu demek istedi gibi kafamda kurarım hep

dinimizce ne kadar değerli olduğumuz konusunda çok haklısın haklarımı çok iyi biliyorum ve hep eşime bunu söylerim ama çoğu erkek gibi işine geleni kabul ediyor maalesef

benim gerçekten kendi içimde ne kadar değerli olduğumu anlamam lazım önce kendime bunu kabul ettirmem lazım, ben kendimi değersiz hissederken karşımda ki insanlardan beni değerli görmelerini beklemek ironik oluyor, kız eflal sen kendine saygı duyuyormusun ki saygı bekliyorsun diye çok söylüyorum ama icraata geçiremiyorum:)

neyse larkinim güzel insan diyorum sana köşe yazarı ol diye sonra doğum organizatörü falan:)

çok merak ediyorum seni

ben merakla bekliyorum zevkle bakıyorum canım

sen var ya senin annen ablan var ya süpersiniz elinize emeğinize gözünüzün nuruna sağlık, maşaallah süphanallah, Rabbim nazarlardan korusun canım, ailen haklı nazar edilecek kadar güzel şeyler yapıyorsunuz kem gözlü çok bencede face koyma ne gelirse yakınından geliyor zaten

hepsi birbirinden güzel ya insan biberona kılıf örer mi çok çok güzel hepsi

şehzade mustafan sağlıkla huzurla kullansın hepsini, Rabbim yavrunun doğumuyla muhabbetinizi neşenizi artırsın

içinden birini bile beğenmedim diyemem

amin canım sağol

ay canım senin dr da hep böyle yapıyor önceden tembih mi etsen ne:) maşaallah bebeğine

canım çok doğru yazmışsın ama sonuna kadar katılıyorum, sen amerikadamısın?

maşaallah bebeğine canım

canım güzel taktik senin söylediğin, içimden gelmiyor ama yapmak ama zorlamam lazım kendimi

maşaallah kv ne canım kıymetini bil sev kadını çekinmeden:)

oyy maşallah çok tatlı canım

biri beni anlatıyor:KK70::KK70:
Şimdi çok hafif bir ağrım var sadece daha iyiyim şükür 1 saate dişçiye gidicem döndüğümde yine durumumu yazarım. Sorduğun için teşekkürler

Allahım ne giysiymiş yıka yıka bitmedi hala çalişiyor makine . Ayrı ayrı yıkadm ondan uzun surdu açik renler bi koyu renler bi peluş battaniyeler ayrı penyeler ayrı bide hastane çikiş setini unutmuşum oda yeni çıktı asılck. Bn nası utulicm bunların hepsini ya . Heralde bi tek bn kalmişim bebişin giysilerini yıkamayan herks yıkamiş utulmş çanta bile hazırlnmiş. Darısı bna bir an once kurusalarda utuleyip yerlerine yerleştrsem çantamida hazırlasam . Dun netten çanta siparişimide verdim inş satıcı mızıklanmazda kargoya verir erknden hızlı kargo yazıyoduya bakalım en geç pazartesi gelmesse iptal ederim. Kndi ihtiyaçlarımı koycm bu çantaya bbk için almiştim ztn ayrı ayrı çanta hazırlıcm daha iyi olur bnce. Ahh bi bitsede bnde rahatlasam .

Merhabalar.
Dun 11.30 bugun 12.30 da kalktim kendimden utandim resmen gecede cok gec yatmadim en fazla 1.30da dalmisimdir uykuya.sabah esim giderken kalkmistim bi gec daldim.garibimde 11.30 da msj atmis napiyon diye.bende kalktim 12.30da utandim kahvalti yapiyom dedm :-) :-) halbuki simdi yapiyom nolcak benim bu halim.kalkliyorum surekli yine uyumaya çalışıyorum biliyorum son zamanlarim bol bol uyu diceksiniz :)
Ben de saat kurmuyorum kaçta uyanırsam o zaman kalkıyorum. Erken kalksam madalya mı takacaklar:) uykuya ihtiyacım olmasa uyanırım sonuçta diyorum :)

Ay cnm ya benim resimleri hep sildirdi eşim face den bebek doğunca da sakın resim falan koyma diyo dün akşam tehdit etti beni:KK48:nazar çok oluyo bize başımıza gelmeyen kalmadı bizim ama heves ediyorum dediğin gibi :KK46:kaç seneden sonra 4 kayıp ve bebişim olcak :nazar: hep ozenirdim resim atanlara face de allahım imrendirme diye dua ederdim hepo_O:KK61:duygulandım yine:KK61:

bende koymayacam resim sevmiyorum bebek resmi koymayı da eşim kıyafetlerini koymama bile uyuz oluyo :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ben anne olmasaydım eğer

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi ıslak mendil bir adet oyuncak düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38'5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

:KK61::KK61:
Bir çocuk doğduğu anda bir anne doğarmış Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım...

ayyyyyyy :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Allahım ne giysiymiş yıka yıka bitmedi hala çalişiyor makine . Ayrı ayrı yıkadm ondan uzun surdu açik renler bi koyu renler bi peluş battaniyeler ayrı penyeler ayrı bide hastane çikiş setini unutmuşum oda yeni çıktı asılck. Bn nası utulicm bunların hepsini ya . Heralde bi tek bn kalmişim bebişin giysilerini yıkamayan herks yıkamiş utulmş çanta bile hazırlnmiş. Darısı bna bir an once kurusalarda utuleyip yerlerine yerleştrsem çantamida hazırlasam . Dun netten çanta siparişimide verdim inş satıcı mızıklanmazda kargoya verir erknden hızlı kargo yazıyoduya bakalım en geç pazartesi gelmesse iptal ederim. Kndi ihtiyaçlarımı koycm bu çantaya bbk için almiştim ztn ayrı ayrı çanta hazırlıcm daha iyi olur bnce. Ahh bi bitsede bnde rahatlasam .
Hayır canım bir sen kalmamıştın ben daha yıkamadım giysilerini. Evin çamaşırı bitmiyor ki onlara geçeyim. Havalar hiç müsait değil yıkadığım çamaşır üç günden önce kurumuyor. Gece rüyamda bebek doğmuş giysilerini yıkamamışım yıkamadan giydiriyordum. İçime dert oldu demek ki.

Merhabalar.
Dun 11.30 bugun 12.30 da kalktim kendimden utandim resmen gecede cok gec yatmadim en fazla 1.30da dalmisimdir uykuya.sabah esim giderken kalkmistim bi gec daldim.garibimde 11.30 da msj atmis napiyon diye.bende kalktim 12.30da utandim kahvalti yapiyom dedm :-) :-) halbuki simdi yapiyom nolcak benim bu halim.kalkliyorum surekli yine uyumaya çalışıyorum biliyorum son zamanlarim bol bol uyu diceksiniz :)

Bende artık izne kaçıp uyumak istiyorummmmmmmmmmmmm :mad::mad::mad::mad::mad:

Back
X