2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bağcılar medipol den bahsettin dimi? baktım biraz da doğum eğer mesai saatlerine denk gelmiyosa dr lar sıkıntı çıkarıyolarmış orda.. ekstra ücret ödendiği halde doğuma yetişemeyenler falan.. orda doğum yapan arkadaşlarına sorman mümkün mü acaba mesai saati dışında, hafta sonu doğum yapanlar falan var mı? varsa bi sıkıntı olmuş mu?

canım senin annenin 38 yaşında olabilme ihtimalini düşünemiyorum.58.yaşında ne şaheserler yaratıyosa 38 olsaydı aman yarabbim maşallah annene

Bende bugün çok hevesli gittim oğluşumu görücem diye doktor kızgın kızgın bebek çok kilolu kafası haftasında ama kilo ve boyu uzun dedi. Vitamin ilacını bırakıyorsun dedi.eminmisin sat da dedi bende eminim 7 haftalıkken gelmiştim dedim.Allahtan ultrason resmim falan vardı korktum bende çok şekerle ilgili olabilir dedi.Bebişimin zamanında doğmasını umut ediyorum ki benim çantam hazır ama bebişimin 2 3 kıyafeti var ve ayın 20 sine kadarda alamam.

gece yarısı yaptı kız arkadaşım,diğer dr ları bilmiyorum ama elif çiler gece gelmişti cnm,zaten sen şimdi kilo olayı nı normal doğurabilirmiyim gibi kafandaki soruları sormak için yinede kendi dr unu bırakmadan bu hastaneden elif hnm a randevu al,hem gittiğinde herşeyi sorarsın,hemde gece gelme olayınıda danışırsın

mervecim konuyu açan SILA arkadaşımız nerelerde 3.cü oğluşuna hamileydi. hiç girmiyor hiç görmüyorum. bende bi aralar epey girmedim hatırladıklarım göremediklerim var.
Canım o baya yogun galiba ki giremıyo.. 2 tane oglus okulu var küçügüde baslamıstı sanırım.. Birde son zamanların verdigi halsızlık falan oluyo ondada sanırsam ondan gremıyo diye düşünüyorum..inşallah iyidir..
Kıss merve sen istanbuldamıydın hemde kayabaşı bende halkalıda oturuyorum
evet canım.. Aaaa gercekmi yakınız kız.. Snhangi hastaneye gidiyosun ... Tem hast sana yakınmı.. 212 mall off falan.. Bana beş dk arabayla.. Kiptas konutları yokmu ordayız biz

minione ewet cnmm bizdik biz kari koca gozlukluyuz nst bekliyorduk orda cnm bn goremedim seni
:)) ne ilginçtirki,aylar öncede görmüştüm sizi,yanyana oturuyorduk,eşin çok heycanlıydı senin :) dikkatimi çekmiştiniz,bebeğinizin detaylı ultrason resimleri vardı elinizde,açıp açıp bakıyordunuz,alışveriş poşetlerinize kdr aklımda kalmış :)bende o gün detaylı bilgilerimi getirmiştim dr uma :) tesadüfe baksana ya,gördüğünde beni haftaya tanırsın o zmn mutlaka evet hatırladım dersin bence

Praline aynı sey bndede oluyo .. Şimdi kalktım mutfagımı topladım port bebe bide anakucagının kılıflarını atmamısım onları makınaya attım.. Bebişmin takı yastıgı tamamdor... Foto atcam bide örnek olarak bide ceyrek koydum hihihi zengin göstersin... Bakalım begencekmısınız... 1 saat fala sürdü diyim
Yan durmus yastık ama işte siz anlarsınız zaten

vitamin ilacını bırakınca gerçekten bebeğimin kilo alımı düştü,belki hapı sende kesince düşüecek,ahh bu doktorlar,hep panik ediyorlar insanı,neye kızıyorlar anlamıyorum sanki senmi yapıyorsun bebeği öyle,ne kdr olacağı varsa o kdr oluyor,hatta ben geçen dr uma napıyım diyetmi yapayım azmı yiyimde bu çocuk zayıflasın dedim de ne alaksı var dedi,ilgisi yok dedi senin yemen içmenle,plesantadan kanından alıyor beslenıyor dedi,valla hepsi birşeyler söylüyor işte

ne kadar dedi kilosuna canım?

Kafami karıştıran başka şey 10 gün sonra gel çatı muayenesi yapicam dedi. Benim ikinci Doğumum çatı muayenesine gerek var mi ya.

yanii gerek olmamalı sonuçta ilkini normal doğurmuşsun bende anlamadım,bu dr un ilk gebeliğinden haberi var dimi :) ay artık herşeyden şüphe eder oldum,bugun sahi dr a şeyimde dedim sivilce gibi pıtır pıtır bişiler çıktı acıyorlar dedim bende dedim bebişe aldığım pişik kremlerini sürdüm rahatladım dedim,yok dedi onlarla olmaz ben sana krem yazayım dedi,onu bıle yazmayı unutmuş reçete,hepsi sanırım yoğunluktan çok dalgınlar,hastaneler dolup taşıyor,doğuran doğurana valla

iyi fikir.. hem hastaneyi görmüş olurum hem her konuda fikir almış olurum.. sağol canım.. bağcılar medipol dimi?

minione bncede gorunce hatirlarim cnm yaa ne acayip demi yan yana oturuyoruz hic konusulmuyo burda tanisip kaynasiliyo cok garip

:) allah iyiliğini versin merve,çeyrek takmana çok güldüm ,çok güzl olmuş,güzel günlerde kullan inşallah cnm,bu takı yastığı evde durcak değilmi,bende bugun internetten annem adına bir sipariş verdim,ne alıyım ne takayım diye diye bir hal oldu,çeyrek altından birazcık fazla ama bende dedim benim istediğim birşey olsun o zmn dedim,internetten sipariş verdik anneanemiz adına,çengelli isme özel bebek maşşallah altını,hem 190 lira,hemde kredi kartına 4 taksit,kapıya teslim,kargo ücreti yokmuş

Hihih :: bende esprisi olsun diye taktım kız ceyregi takı yastıgı ya))))
Bu arada cok güsel secim yapmıssın.. Böle isimli falan olucak dimi aynısı yani cok hos canım.. Taksıt olmasıda süpermiş .. Ben evde bırakcan beşigine.. Hastanede zannetmm takı gelirsede alıp takarsın evde... Bide yastık tasıyamıcam :))

iyi fikir.. hem hastaneyi görmüş olurum hem her konuda fikir almış olurum.. sağol canım.. bağcılar medipol dimi?
evett,hastaneyi iyice gez,odalara bak,doğum katına çık,çok güzel ilgileniyorlar,hangi hastanede lohusa şerbet ikramı var ya,o bile harika bir jest,diceksinki bu kdr beğendin neden gitmedin,hep aklımdaydı,ama o kdr uzakki bana orası 40 km var evimle arası,zaten benim koca hiiiçç oralı bile değil,erkek fatma gibi karısı varya,cabbar ,arabaya biner heryere gider,aklı bende değil o yüzden,açıkçası 2 haftada bire düştü ne zmndır kontrollerm heleki şu son aylar haftada 1 e düşecek,trafikten ben ne tek başıma araba kullanıp oraya gidebilirdim nede doğuma giderken bile yolda doğururdum heralde,ama tabi kısmet yinede,bakarsın dr um son anda çatın yok dar mar sezeryan lafını duyasıya elif çilerden randevu almaya niyetim var,umarım aklıma gelen başıma gelmez,ben yine evimin yakınında doğurayım

kız Allah bilir ne kadardır orda dogum..
Pahalı diye biliyorum.. Aslında cok güzel serbetti oda süslemesiydi falan ama .. İşte biraz durum meselesi ... Bni aşar oralar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…