2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet cnm,sipariş bölümüne hangi isim yazılacaksa not yazıosun,arda taha olcak inşallah,ben takı yastığı yapmadım çünkü aldığımız uyku setinin içinden takı yastığıda çıktı çok hoşuma gitti,allah hayrlısıyla kullanmayı nasip etsin inşalah,bu arada wc ye gtiim,alafranga oturarak yapsakta taharet alırken ben çok zorlanıyorum ya,zavallı yawrum ıkı buklum oluyor,çok korkuyorum eziliyormu diye bişey olurmu ya,olmaz inşallah

minione bncede gorunce hatirlarim cnm yaa ne acayip demi yan yana oturuyoruz hic konusulmuyo burda tanisip kaynasiliyo cok garip

bu arada profiline baktım doğum tarihin doğruysa yaşın daha 22 ,ayy ne kdr ufak bir annesin,maşşallah sana cnm ya,ben o yaşlarda valla çocuk gibi oyun oynuyordum desem yeridir,kazık kdr evlendim ben 27 yaşımda :) şuanda 32 hatta anne olduğumda 9 ocakda 33 olcam allah izin verirse

İyi geceler kızlar bu hamilelik şikayetleri hepimzde aynı anda oluyor heralde ya bnmde sol bacagım agrımaya basladı bugun ama şukur ki rahim kemiklermn acısı dindi . Ve farkettimki temzlkten olmş ssurekli egil kalk agırlk oraya verildgi için agrımş vugun geçti sayılır. Merve yastıgın çok gzl olmş altınla dolsun inş. Baska ne yzcktımya unuttum off .

kız Allah bilir ne kadardır orda dogum..
Pahalı diye biliyorum.. Aslında cok güzel serbetti oda süslemesiydi falan ama .. İşte biraz durum meselesi ... Bni aşar oralar ...

valla mervecim,şuan gittiğimiz hastanede 4 4 lük değil ama şuan semt hastanelerinde normal doğum 1000 sezeryan 1500,extra kendi özel dr un soğuma girerse 500 de o alıyor diye biliyorum,3 aşağı 5 yukarı fark vardır belki ama,o kdr kapsamlı güzl bir hastane için bence fiyatları uygundu,ben en son 3 ay önce eşimde fıtık çıktı oraya gittiğimizde doğum fiyatlarını sordum,bir kere doktorlar 20 lira muayene idi,doçent dr mesala elif çiler gibi 40 dı muayene,eğer profesör istersen 100 dediler muayenesine,normal doğum için 1500,sezetyan için 2000 lira fiyat aldım o gün,ve şuan bence fiyatlar aynıdır değişmemiştir

yok canım ya bi kaç sanıyelik bişi... Hem onlar suanda en güvenli yerlerindeler...sen rahat ol canım

Evet bende öle duydum
bizm bir akrabamızın gelini gidiyo benmle bir ay sonra yapcak.. Oda öle demişti...
İşte bana cok geldi...
Benm gittigim hastnae dogum 300 yada 400 sezeryan 600 ssk olmassa 1200
Öle bişi.. Dr memnunum bilmiyorum.. Odalar baktım tek kişilk hepsi güzel yeter bana ...
Ortalama her bireyin gidebilcegi hast diyim..

saol canım amin inşallah dolsun.. Oglumun ilk birikimi olur nasipse.. Kızımn altınları takıları vs hepsi duruyo bayram harclıklarını bile kızıma birikim için kenara atıyom.. İlerde egitimi için kullanıcam nasipse.. Benim durumm belli orta halli geçinb bi insanım.. Elhamdülillah mutluyum hızuzrluyum saglıklıyıö..sadece ilersini iraz daha fazla düşünüyorum.. Özellikle egittim için birikim yapıyorum.. Kızımn ve oglumun herseyine yetmek istiyorum maddı olarak.. Malum hayt belli.. Nerden ne kouya geldik.. )
Saol canım tekrardan en güzelleri senin olsun inşalşah

Kızlar bu arada dunku dogum yapan arkadasım norml dogurmamiş ynlş bilgi. Gece sancisi tutmuş ama hiç açilma olmamiş bide bebegin başina kordon dolanmiş o yuzden sezeryana almişlar 3 kilo 800 gram dogmş masallah. Ya bnm anlmadigim bu doktrlar sanciyi çektiriyolar çektiriyolar snrada yok kordon dolanmiş yok bebek ters donmuş diyip sezeryana aliyolar . İki arkadasmda bu sebeplerden sezeryn oldular. Madem kordon dolnmş yada bbk ters sanciyi çektrncemi akılları baslarına geliyr bu doktrların ya ugrasmiyolar hep kolayına kaçmk için bişeyi bahane edip sezeyn yapıyolar tabi norml dogumla arada farkta var. Aslında devletin buna bi sinirlndrma getrmesi lzm ya kimse kafasına gore milleti kesip kesip durmasın çok sinirlnyrm ya ha gerçkten bi sorun olur mecbur kalınır ama sanciyi çektrpte bi bahaneyle ameliyata almanin anlami yokki baska. Milletin gunahına giriyolar ya gece gece sinirlndm..

Merve senin beklnen dogum tarihin 23aarıktı demi ikş haftan klmiş kz 40 haftada dogursan ama ikinci oldugu için erkn dogma sansi fazla yani bir haftanmi var ayy çk az klmş senin ya
Evet 23 aralık diyo dr ama ben sanki 3 ocaga alıstrıdım kendimi inan ki... Hiç 23 de dogurcam gibime gelmiyo..kız dogurtacan beni gören ne diyo biliyon mı karnın asagıda düşmüş bbek asagı dogurusun falan.. Hayırlısı bakalım.. Hamilelik takvimine göre düşünüyorum hala ben..yinede az kaldı .... Pınaaarrr ikinci olunca erkn dogum olma ihtimalimi var kız .....

Sırtım agrımaya basladı gene klkymda bi agrı kesici içiyim off bu son ay boyle zor ya
Hiç sorma hiç.. Nasıl bi sırt agrısı sanki kemllerimden ılmek ilmek bişiler kopuyo..suan oglum karnımın sag taafına popoyu dayadı oram catlıcak.. Öle kaaılıyoki ayaklarıyla biryerimi kaşdırıyo poposıyla biryerimi resmen kayık gibi oluyo göbişm.. Suan sol taraf sümdüz sag taraf karpuz gibi bi tepe oldu .....
Vajına kemigim hala agrıyo... Özellikle yatarken ve sag sol yatarken düz yatarsam sorun yok.. Bnde sırtıma çift yastık koyuyorum ayaklarımı kendine cekıyprum öle yatıyom napim...

:)) imşallah dilediğin gibi olur cnım.. yok öyle düşünmemiştim başta uzak olduğunu söyledin ya.. :)ilgi ve alakan için çok teşekkürler.. :)

Bebim bi arkadasım yeni sogum yaptı demiştim.. Fatihte özel bi hast işte kadın dr normal taraftarı diye evinden uzak bi dr gitti..41 haftasındaydı hala dogum olmadı bide cocuk 4 kılo olmustu.. Dr buna demiş cat darlıgı var cocugu dpguramasın bu ınat etmiş yo normal dogurcam cocuk kakasını yapıyo içerde o aradada buna mwcbur sunı sancı veriyolar suni sancıyo cekıyo 7 saat mecbur sezeryan oluyo
Bazı seylerıde zorlamamk lazım.. Belki arkadasın diretmiştir bormal yapıcam diye.. Kolaylık olsun diye sezeryan diyenlere karsıyım ama 9 ay boyunca gittiginiz dra guvenmek en büyük etken burda...
Ben herzaman diyorum hakkımda hayırlı hangisi ise o olsun.. Saglıklı olalımda hiç önmli degil ...

erkn dogum degilde ilk dogumdan daha erkn olurmş oyle diyolar ama belli olmzda genede bn senin kırk haftayı geçecegini sanmm ilkin norml oldgu için sancin tutar senin on gune bnce hazırlıklu ol 40 haftayı bkleme

erkn dogum degilde ilk dogumdan daha erkn olurmş oyle diyolar ama belli olmzda genede bn senin kırk haftayı geçecegini sanmm ilkin norml oldgu için sancin tutar senin on gune bnce hazırlıklu ol 40 haftayı bkleme
Hallısın canım beklememk lazım.. Herseyim hazır pınarım cumarteside evim büyük temizlk görcek inşallah.. Ondan sonra bi tek oglumun gelmesini beklıcez işte...

Evet canim giden herkes cook memnun kendisinden. O blog yazarına bi bakim malum uykusuz her gece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…