2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ewettt malesef evimize çok uzakk,nagehan hnm.ıda biiyorum hele o daha çok popüler,ama zor randevu alınıyor diye biliyorum,valla hastane çok güzeldi,oyeşilköy international hospital sanki:mad:
ama çok aşırı uzak,oraya gidene kdr arabada doğurum ben,hele sen b.çekmecedeydin,sana 10 km daha katıyorum nerdeyse 50,bizi medilife paklar ancak:KK48:

aynen :KK53:

adilik yapıp diretseydim yapardım ama nolucaktı biraz zorlancaktı:KK53: eşim özel sektörde yada tek başına çalışsa zaten kıyamazdımda babasıyla beraber çalışıyorlar,aslında bunu yapmalıydım ama yinede yapamadım:KK67: safım çünkü ben,bidaha doğurmam diyorum ama doğurursam yeşilköy internationalda doğurucam yetti canımaa :KK55:

valla biz bide ev kredisi ödüyoruz ondan masrafa girmek istemiyorum
zaten bebekten dolayı 2 senede işe gitmiycem ücretsiz izne cıkıcam cünkü
yoksa paraya kıyardım yani:110:

ben neden bunun tersini hissediyorum ya :KK8: onları birbirlerine yaklaştırmak için bin takla atıyorum. Onlar birbirlerini çok sevsinler de kendimi hiç düşünmüyorum...
zeynep kamil e g,d,yorsan eğer telefonla yada internetten randevu alaıyorsan,, ELİF DEMİRCİ TOZKIR dan randevu al,,,
kendisi gerçekten çok harika bir doktor,,,, ben g,tm,şdim bir kere,,,,

zeynep kamil e g,d,yorsan eğer telefonla yada internetten randevu alaıyorsan,, ELİF DEMİRCİ TOZKIR dan randevu al,,,
kendisi gerçekten çok harika bir doktor,,,, ben g,tm,şdim bir kere,,,,
sağol canım önceden almıştım..en erkene aldığım için isme dikkat etmemiştim.. neyse ismi aklımda bir daha gidersen o na alırım ..

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum

ayy bende tam tersi kocam oğlumu sevdikçe yada nasıl diye sordukça şeker gibi eriyesim geliyo
o kadar hoşuma gidiyo yani
doğuncada aynen böyle çok sevsin isterim
mesela işten eve sırf bebek için koştura koştura gelsin
geceleri sırf bebeği sevmek için uyansın
o kadar sevsin ki altını bile değişmeye can atsın
kucağından hiç indirmesin falan istiyorum:KK68:

Kızlar hazırlanıp doktora gitcem heyecan dorukta özledim miniğimi birbuçuk ay sonra nasıl oldu acaba iyidir umarım dua edin bize ne olur öpüyorum sizleri :)

birbuçuk aymı:KK57:
kontrolun bir buçuk ayda mı oluyor??

ben neden bunun tersini hissediyorum ya :KK8: onları birbirlerine yaklaştırmak için bin takla atıyorum. Onlar birbirlerini çok sevsinler de kendimi hiç düşünmüyorum...

aynen:D

Canlar gecmısım okumaktan sıze yazamıyorm ya :) ayyy annemler hastanede dun halılarım geldı evım mıs gıbı yegenm zumramda cok tatlı ya on sekız aylık kucuk bebıs ozlemısız ya :) aman ya bugn daha kotuyum bacagımın kalcamın agrısından catı kemıklerı agrısında ıkıye boluneceg,m ya bu cocuk on dokuz gun daha durursa ben mahfoluru Allahım yardm et haftaya dogsa mı acaba sen en ıyısını bılırsın

selammmm kızlar günaydın
dün akşam arkadaşım geldi 3 çocuğu ve eşiyle çay içmeye çok yorulmadım ama inanın artık kafam gürültüyü kaldırmıyor sürekli sandalyede oturduğum için belim acayip ağrıdı sabaha kadar da ağrıdı sanrıım yeni geçti ben şimdiden gürültüyü kaldıramıyorsam bebeğim olunca napıcam hiç biliyorum

Canlar gecmısım okumaktan sıze yazamıyorm ya :) ayyy annemler hastanede dun halılarım geldı evım mıs gıbı yegenm zumramda cok tatlı ya on sekız aylık kucuk bebıs ozlemısız ya :) aman ya bugn daha kotuyum bacagımın kalcamın agrısından catı kemıklerı agrısında ıkıye boluneceg,m ya bu cocuk on dokuz gun daha durursa ben mahfoluru Allahım yardm et haftaya dogsa mı acaba sen en ıyısını bılırsın

Aynı agırılar bende de var:110: Bende bazen öyle dusunuyorum ama bi gün bile içerde dursa daha saglıklı.. Allahım hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın hepımıze... Dinlenmene baksen yorma kendını.

valla kızlar sole anlatıyım.2 cesıtı var bırı epıdural katater takılıp dwamlı ılc enjekte edlyo.dgerı spınal.bu tek doz oluyo.ben spınal oldum ben terch etmdm.spınal olcksın ddıler bna.tek doz beldn wuruldum yattım.bebek cıkarken inanılmaz agrı duydum o an cok bgrdım.bana narkoz vermısler o yuzdn.2 turlu agır geldı bna.sorasında amelyat yerımde sıkıntı olmadı .ama bas agrısından oldum oldum dırıldım.bna kahve ıc ddıler.3 4 kahve ıctm sıse sıse su ıctım yok gecmdı.4 gun hc gecmdı.herkeste olmuymus ama korkutmayn

Sevdeangel sanırım acil olduğu için anestezi uzmanı ile ön görüşme yapamadın.. Ben doktoruma sordum bu durumu doğumdan önce anestezi uzmanı ile görüştüreceğim seni dedi. Vücut durumuna göre sanırım karar veriliyor... Atlatmışsın çok şükür dilerim en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...

selam kızlar.. hastaneden geliyorum ve canım çok sıkkın.. :( bebeğim şu an 33+6 haftasında kilosu 2300.. dr haftasına göre 3 hafta kadar ilerde kilosu, böyle giderse sezeryan olur dedi :(( bana normal gibi geliyo kilosu oysaki.. :(( sizin bebişler benim haftamda ne kadardı?
ayy canım benm 2100 o ara hatta otuz ıkı nbasında cok normal doktorlar abartıyor
Ah canım benim de aklım almiyor . suyu az diyor. İçerde kalması riskli diyor. Ankara dayım aydan biriye gidiyorum. Tecrübeli Dr. Ama ne bileyim yinede aklım karisik
aydan bırını duydum cok ıyıymıs cnm bence guven

Evet bende öle duydum
bizm bir akrabamızın gelini gidiyo benmle bir ay sonra yapcak.. Oda öle demişti...
İşte bana cok geldi...;)
Benm gittigim hastnae dogum 300 yada 400 sezeryan 600 ssk olmassa 1200
Öle bişi.. Dr memnunum bilmiyorum.. Odalar baktım tek kişilk hepsi güzel yeter bana ...
Ortalama her bireyin gidebilcegi hast diyim..
ay ne kadar ucuz ya bu ıstanbulda dogum ben en normal hastane ozel oda kapısı susleme yapmıslar normal 1000tl sezweryan 1500 yanı en normal ozel hastane etlık lokman hekım hastanesı ama doktorları cok ıyı

ya tam anlatamadım ama ben ikisini de istiyorum hem bana ilgisi aynen devam etsin hemde bebeğimizi çok sevsin
yani ikimizide çok sevsin :KK70::KK70::KK70:

ayy canım maşallh yaaa:KK37::KK37: son 19 günün ne mutlu yaaa :KK37: rabbim hayırlı doğumlar versin inş hepimize:KK19:

merhaba benimde bebeğimde hiperekojen barsak izlendi. amniosentez önerdi dr. ama kabul etmedim. düşük bir ihtimal dendi. ama yine de içim içimi yiyor, hem birşey çıksa bile gebeliğimi sonlandırmak istemiyorum. o yüzden çok geçmiş olsun. sonuçları nasıl çıktı. bana yazarssan ççk memnun olurum...

selam kızlar.. hastaneden geliyorum ve canım çok sıkkın.. :KK43: bebeğim şu an 33+6 haftasında kilosu 2300.. dr haftasına göre 3 hafta kadar ilerde kilosu, böyle giderse sezeryan olur dedi :KK43:( bana normal gibi geliyo kilosu oysaki.. :KK43:( sizin bebişler benim haftamda ne kadardı?

34+4 de 2580.. Aramızdaki vakit 1 haftadan az ve doktorum asla kilosuna göre sezeryan diye zorlamıyor.. Benim kendi seçimim..Son kontrolde gene sordu istersen yap normal diye..Sanırım sezeryanı seviyor doktorun

merhaba benimde bebeğimde hiperekojen barsak izlendi. amniosentez önerdi dr. ama kabul etmedim. düşük bir ihtimal dendi. ama yine de içim içimi yiyor, hem birşey çıksa bile gebeliğimi sonlandırmak istemiyorum. o yüzden çok geçmiş olsun. sonuçları nasıl çıktı. bana yazarssan ççk memnun olurum...

kızlar benim bebek başı aşağıdaydı kontrolde makat geliş yazıyor bebek dönmüş 33+5im şimdi tekrara dönermi acaba bilen var mı sezeryan olmak istemiyorum 2 normal doğumdan sonra hiç böyle bişey başıma gelmemişti

sagol canım içim rahatlıyor siziz bebişlerin de hemen hemen aynı kiloda olduğunu duyunca :KK43: ne biliyim dr bugün felaket tellalı gibiydi çok moralim bozuldu.. :KK43:
1- şekerin yüksek şekerli hiç bişi yeme dedi ki; (ilk 50 lik yükleme de biraz yüksekti 100 lük yaptırdım bütün değerler düşüktü)
2- çok kilolu sezeryan olur böyle giderse.
3- bebeğin suyu az.
4- demir eksikliğin çok fazla her gün iğne vurulucaksın falan..
:KK43:( bebeğimi görücem diye nasıl mutlu gittim şimdi nasıl eve döndüm :KK43:((

Ya arkadaşlar ben bazen hakikaten hayrete düşüyorum bu doktor hikayelerini duyunca..Daha önce paylaşmıştım ikili tarama amniyosentez vs gibi sıkıntılı bir hamilelik geçirdim..Ama doktorum her zaman destek verdi rahatlatmaya çalıştı beni... Ne zaman arasam cevap verdi o dönem moral verdi..Hastaneye yattığım dönemde vizitinde devamlı moral depoladı.. Belki özel diye bu şekilde davrandı kabulum ama ne olursa olsun devlette bile olsa vicdan denilen şeyden yoksun mu bu doktorlar..Fakültede insan psikolojisi anlatılmıyor mu bunlara.. Gerçi devlette çalışanlara bir dokunuyorsunuz bin ah işitiyorsunuz çalışma saatleri, ücret düşüklüğü vs.. ama unutmamak gerekir bu mesleği seçmeleri için kimse tarafında zorlanmadılar, zorlansalar bile bildiğiniz üzere tıp fakültesine girmek ayrı bir olay..Her mesleğin kendine göre sıkıntısı var mutlaka ama ne biliyim konu insan sağlığı olunca tutum farklı olmalı bence.. Emnens gibi son dönem hamilelik yaşayan birine bu şekilde mi anlatılır!! Sorun varsa çözümünüde vereceksin !!:KK62: Emnens arkadaşım varsa imkanın 2. bir görüş almanda fayda var bence..Ay sinirlendim!

kızlar benim bebek başı aşağıdaydı kontrolde makat geliş yazıyor bebek dönmüş 33+5im şimdi tekrara dönermi acaba bilen var mı sezeryan olmak istemiyorum 2 normal doğumdan sonra hiç böyle bişey başıma gelmemişti

benimki hala dönmedi canım dert etme sabırla bekliyorum ben

Back
X