2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya arkadaşlar ben bazen hakikaten hayrete düşüyorum bu doktor hikayelerini duyunca..Daha önce paylaşmıştım ikili tarama amniyosentez vs gibi sıkıntılı bir hamilelik geçirdim..Ama doktorum her zaman destek verdi rahatlatmaya çalıştı beni... Ne zaman arasam cevap verdi o dönem moral verdi..Hastaneye yattığım dönemde vizitinde devamlı moral depoladı.. Belki özel diye bu şekilde davrandı kabulum ama ne olursa olsun devlette bile olsa vicdan denilen şeyden yoksun mu bu doktorlar..Fakültede insan psikolojisi anlatılmıyor mu bunlara.. Gerçi devlette çalışanlara bir dokunuyorsunuz bin ah işitiyorsunuz çalışma saatleri, ücret düşüklüğü vs.. ama unutmamak gerekir bu mesleği seçmeleri için kimse tarafında zorlanmadılar, zorlansalar bile bildiğiniz üzere tıp fakültesine girmek ayrı bir olay..Her mesleğin kendine göre sıkıntısı var mutlaka ama ne biliyim konu insan sağlığı olunca tutum farklı olmalı bence.. Emnens gibi son dönem hamilelik yaşayan birine bu şekilde mi anlatılır!! Sorun varsa çözümünüde vereceksin !!:KK62: Emnens arkadaşım varsa imkanın 2. bir görüş almanda fayda var bence..Ay sinirlendim!
Canim işin enteresan yani dr özel.. her muayenede 150 lira öduyorum.. bende farklı dr arayışına girdim.. ama bu saatten sonra ya bulamazsam :( veya dr lar sıkıntı çıkarır mi bilmiyorum..

minione cok güzel olmuş eline sağlık:nazar::KK9::KK9:
ben hiç oda süslemesi düşünmüyordum ama seni görünce bana da heves geldi:KK68:
böyle bişe yapsam bide beyaz mavi balon bu yaptığının sagına soluna yada yatak başı sağlı sollu güzel olur
o malzemeleri ne diyipte aldın?
yazıları nasıl yaptın matbaa yazısı gibi?
bide malzemelerini yazarmısın tamamı nı
bende yapcam bende yapcam:KK71:

adlarımız aynı olaydı benden önce doğurcağın için sende kalırdı :KK48::KK48::KK48:
yanına bir kere mutlaka makas,ve hediye paketlemede kullanılan kıvrışan rafya almayı unutma,2 paket balon al,mutlaka poşetine makas ve sele bant koy,şimdi tarife geçiriyorum:KK53:

2 adet beyaz karton
1 adet mavi karton
2 adet a4 fotokopi kağıdı
delgeç
uhu
rafya
pergel
siyah keçeli kalem
organze 1 cm kurdale
yapılışı :KK53:
pergelle 14 cm çapında 17 adet daire yaptım beyaz kartonun üzerine
yine pergelle 11 cm çapında 17 adet daire yaptım mavi kartona
o dalga şekilleri bir taneye elimle yapıp kesip diğerlerinede o deseni uyguladım
SONRA,bilgisayara geçtim,hoşgeldin arda taha yazdım,yazı stili monotype corsivayı boyutuda 250 yi seçtim,a4 kağıdını bilgisayar ekranına yapıştırıp kalemle üstünden geçtim,kesim işi zaten tek zor olan geri kalanı zor değil,kocamda öyle baktım yardımda etmedi:KK62: herneyse,
en son siyah keçeli kalemle kontür çektim,delgeçten delikleri deldim,organze kurdale ile bağladım,yalnız o şehzade erkek bebekleri kırtasiyedne aldım 3 ünü 4 liraya ben asla yapamam onları:KK76::KK76::KK76:
tarif böyle işte cnm

Eki Görüntüle 1331194 Eki Görüntüle 1331188 Eki Görüntüle 1331194 Basit gibi gozuksede beni cok yoran hastane odasi suslemem nihayet bitti kizlar
Hiç de basit durmuyor canım eline sağlık çok güzel olmuş. Ben de yapmıştım bunu görünce hevese geldim paylaşiyim, daha dantel kurdeleye dizilcek de son zaman yaparım artık oda süsü.webp

Hiç de basit durmuyor canım eline sağlık çok güzel olmuş. Ben de yapmıştım bunu görünce hevese geldim paylaşiyim, daha dantel kurdeleye dizilcek de son zaman yaparım artıkEki Görüntüle 1331239
oooo seninkide bir harika çınar ismiyle uyumlu çınar ağacı yaprak temalı valla harikulade,güzel günlerd ekullanın inşallah

adlarımız aynı olaydı benden önce doğurcağın için sende kalırdı :KK48::KK48::KK48:
yanına bir kere mutlaka makas,ve hediye paketlemede kullanılan kıvrışan rafya almayı unutma,2 paket balon al,mutlaka poşetine makas ve sele bant koy,şimdi tarife geçiriyorum:KK53:

2 adet beyaz karton
1 adet mavi karton
2 adet a4 fotokopi kağıdı
delgeç
uhu
rafya
pergel
siyah keçeli kalem
organze 1 cm kurdale
yapılışı :KK53:
pergelle 14 cm çapında 17 adet daire yaptım beyaz kartonun üzerine
yine pergelle 11 cm çapında 17 adet daire yaptım mavi kartona
o dalga şekilleri bir taneye elimle yapıp kesip diğerlerinede o deseni uyguladım
SONRA,bilgisayara geçtim,hoşgeldin arda taha yazdım,yazı stili monotype corsivayı boyutuda 250 yi seçtim,a4 kağıdını bilgisayar ekranına yapıştırıp kalemle üstünden geçtim,kesim işi zaten tek zor olan geri kalanı zor değil,kocamda öyle baktım yardımda etmedi:KK62: herneyse,
en son siyah keçeli kalemle kontür çektim,delgeçten delikleri deldim,organze kurdale ile bağladım,yalnız o şehzade erkek bebekleri kırtasiyedne aldım 3 ünü 4 liraya ben asla yapamam onları:KK76::KK76::KK76:
tarif böyle işte cnm

tamam dır not alıyorum
evdeki bilgisyarın yazıcısı yok ama kocama işyerinden çıkarttırırm
malzemeleri alır almazz başlayacagım:rolleyes:

sizlere bakıyorumda ne güzel hazırlanıyorsunuz doğuma
bana kalsa ne oda süslemesi ne bişe
hatta hastaneye ziyarete gelenlere bile normal çikolata alıp tutucaz
görende kadın bıkmış doğum yapa yapa ot gibi doğum yapıyo der:KK53:

tamam dır not alıyorum
evdeki bilgisyarın yazıcısı yok ama kocama işyerinden çıkarttırırm
malzemeleri alır almazz başlayacagım:rolleyes:

sizlere bakıyorumda ne güzel hazırlanıyorsunuz doğuma
bana kalsa ne oda süslemesi ne bişe
hatta hastaneye ziyarete gelenlere bile normal çikolata alıp tutucaz
görende kadın bıkmış doğum yapa yapa ot gibi doğum yapıyo der:KK53:

valla ben bile kendimi tanıyamıyorum artık,içime acaip meraklı başka bir kadın girmiş desem yeridir,belkide yetenekle alakalı birşeymi acaba,malzemeler var,eminönüne işim nedeniyle hakim olmam,yapılanları görünce heves edip demekki ondan mı heves geldi bende anlamadım,ayrıca bizim hastaneye ailem dışında gelse gelse 4-5 arkadaşım gelcek,ben yaptırmışım 25 kolonya 25 çıkolata kavanozu,hepsi geri gelecek sanırım,:KK48::KK48::KK48:
ama sanırım ben elaleim için değil sadece kendim mutlu olayım foto çekeyim diye yapıyorum sanıyorum

valla ben bile kendimi tanıyamıyorum artık,içime acaip meraklı başka bir kadın girmiş desem yeridir,belkide yetenekle alakalı birşeymi acaba,malzemeler var,eminönüne işim nedeniyle hakim olmam,yapılanları görünce heves edip demekki ondan mı heves geldi bende anlamadım,ayrıca bizim hastaneye ailem dışında gelse gelse 4-5 arkadaşım gelcek,ben yaptırmışım 25 kolonya 25 çıkolata kavanozu,hepsi geri gelecek sanırım,:KK48::KK48::KK48:
ama sanırım ben elaleim için değil sadece kendim mutlu olayım foto çekeyim diye yapıyorum sanıyorum

kesinlikle katılıyorum
dediğim gibi süsleme falan yapmıycaktım ama sonra dedim yazık bebeme, bebeminde olsun oda süsü
tabi senden cok heveslendim orası bi gercek
benimde hastaneye gelen gidenim az olur dediğin gibi 4-5 kişi anca
sen gene kolonya falan yaptırmışsın ben onları da yaptırmıycam
pastaneden herbiri ayrı paketli gösterişli bi çikolata alırız gelenlere tutarız yeter

KiZLar benim yaptığımkapi kendi yaptığım magnet taç yine eserim...keseleri içine şeker lokum falan koymaya aldım koyuyumkizlar

Eklentiler

• Fotoğraf0039.webp
    Fotoğraf0039.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 124
  • CAM00330.webp
    CAM00330.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 109
  • CAM00332.webp
    CAM00332.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 102
  • CAM00331.webp
    CAM00331.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 96
  • CAM00320.webp
    CAM00320.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 112
kızlar dün gece ağrım olduğu için hastaneye gittim doktor olcak artık dedi sancı cıktı ama rahim ağzım kapalı cıktı dinlen bol bol dedi artık beklemedeyim rabbim hakkımızda hayırlısunı versin herkeze iyi günler dilerim güzel anneler

geçmiş olsun canm

Gunaydin kızlar nasilsiniz biz iyiyz kocisim evde bugun kalktik bi evi supurduk sildik :) simdi oturuyoruz. . Adanada hava yine birden sogudu ama ben dayanamadim valla actim kapi pencere hava alsin ev..biyke iate bigunu daha yariladik bakalim

oh iyi yapmışsnız valla

Hiç de basit durmuyor canım eline sağlık çok güzel olmuş. Ben de yapmıştım bunu görünce hevese geldim paylaşiyim, daha dantel kurdeleye dizilcek de son zaman yaparım artıkEki Görüntüle 1331239

ayy şahane canm yaaa

KiZLar benim yaptığımkapi kendi yaptığım magnet taç yine eserim...keseleri içine şeker lokum falan koymaya aldım koyuyumkizlar

ellerine sağlık canm çok güzel görünüyor hepsi

bende saglıkçıyım kadrolu hemşireyim
bi tek tüp bebek merkezi yapmıştı bana saglıkçıyım diye indirim.
medilife yapmadı indirim gerci bende bişe söylememiştim
ama bi dahaki gidişimde doğum için indirimi soracağım...
Bende psikoloğum yani ruh sağlığı alanında calisiyorum, önce bir düşündüler hemen evet demediler ama sonuçta sağlık calisaniyim diye kabul ettiler. Sende sor muhakkak canım, bizde bilmiyorduk indirim olduğunu, tevafuken öğrendik. 400 tl de 400 tldir. Hoppa

Back
X