2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yqn

iYani okutmasammi.. annem diyo kizim ben bizim tarag komsular icin kendimde okuturum cunku benim evim cok uzak mumkun degil gelemezler.ve cok daha kalabalik olur kis gunu.yaza dogru evimde yakinlarimla bi yasin okurum diyordum
bence de en mantıklısı yaza doğru yaparsın.. yazık lohusalık zaten yorucu bir süreç ..yıpranırsın..

Bana kalda ben davet etmemde kv herkesi cagirir danismaz oyle aderi yoktur. Zaten oturdugumnyerde sadece alti yakini var inlar sabahtanngelir aksama kadarda gitmez.anlayisli insnlar degiller malesef sikintililar. Evinde icine ederler ben sonra nasil yaoacam tek basima. Butun angarya islerde annen kardeslerin yaosin diyolar kendileri yiyip icio gidecekler

vovv babycim sende kuçukmuşun daha hem erkn çocuk sahibi olcksın hmde erken kariyer yapmışın çk gzl ya.

yok canım yaa nerde daha atanıcam ben, formasyon alıyorum staj yapıyorum şuan ocak 19 da bitiyor şükürler olsun
ama bundan önce 4 yıl yüksek lisans yaptım ,2 yıl sürmesi gerekirken hocam hamile kalınca benim okul yarıda kaldı 2 sene onu bekledim öyle olacağını bilsem hayatta beklemezdim onu hocamı değiştirirdim ,sonra hocamla papaz oldum bende akademisyenliği kafamdan çıkarıp devlette öğretmen olmaya karar verdim boşa geçti yıllar yani
yükseklisasn yapmasaydım belkide şimdiye çoktan atanmış işleri yoluna oturtmuştm herşeyin hayırlısı diyorum ama yine de yaşımız çok değil şükürler olsun böyle olması gerekiyormuş demkki

Kizlar benim dogumuma iki hafta kaldi,sezeryan olacagim,doktorum spinaldense epidurali tavsiye etti daha agrisiz acisiz olur dedi..ben daha once spinalle baska bi ameliyat olmustum o bahsedilen yan etkiler hic olmadi bende herkeste olmuyor yani..epiduralde iki gun boyunca agri kesici vererek dogum sonrasi acinda hafifler dedi..acibademde olacak dogum nasipse (calistigim kurumla anlasmali hastane) cok heyecanliyim iki hafta sonra insallah kucagimda olacak minik kuzum..su ana kadar toplam 14 kilo almisim..hastane odasini balon ve tulle suslicez birde mavi beyaz badem sekeri ikram edicez gelenlere..mevlid konusundada bizimde evimiz almayacagi icin iki kere yapicaz bi benim tarafa bi esimin tarafa.. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin..

Canım boşver takma yaa millet yüzünden hamileliğini burnundan getirme, bende uyuz oluyorum en hassas zamanlarımızda birde milletin ne dediğiyle uğraşıyoruz
Ben acıkcası artık gelsin istiyorm bebişim, her bebeğin gelişimi farklıdır kimi 40 haftalık 3 kilo dogar, kimi 37 haftalık 3,5 kilo, yani önemli olan ne zaman doğduğu yada ne kadar doğduğu değil, gelişimini tamamlayıp sağlıkla gelmesi
Benim kardeşim 34 haftalık doğmuştu, 2,200 gramdı, hiç küveze girmedi, yaşıtlarınıda solladı, şimdi yaşıtlarından daha iri görsen bu 2200 doğmuş demezsin

Canım korkma arabanız yoksa ambulans çağırırsın, yada taksi.. İnşallah en hayırlı zamanda gelir ama canını sıkma sen boşuna

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum
Ben hiçç kıskanmıyorum, onunla ilgilendikçe mutlu oluyorum, hatta eşimin ilgisini zorla bebeğe çekmek için uğraşıyorum bazen

selam canım, ya aynen bende öyleyim, sakin yaşamaya alışmışım arkadaşların çolugu cocugu gelince başım şişiyor, konuştuklarımızdan filan hiç bişey anlamıyorum, arkadaşlarada diyorum cocuklarım olunca gürültüyü nasıl kaldırcam alışırsın diyorlar ama bilmiyorum

Anamm forumda tek genç anne benmiyim hep 30 yaş ustu yokmu bnm gbi oln
Canım bende 23 yaşındayım

Yqn

iYani okutmasammi.. annem diyo kizim ben bizim tarag komsular icin kendimde okuturum cunku benim evim cok uzak mumkun degil gelemezler.ve cok daha kalabalik olur kis gunu.yaza dogru evimde yakinlarimla bi yasin okurum diyordum
bence de en mantıklısı yaza doğru yaparsın.. yazık lohusalık zaten yorucu bir süreç ..yıpranır,
teşekkür ederim canım

Sen sorunca gidip tartıldım şimdi hamile kaldığım kilodan 5 kilo almışım canım ben, ama başta verdiğim 3 kiloyla birlikte 8 oluyor

bende 8 kg almışım toplamda 35. haftada .. ama şeker var diyet yapıyorum Açım ...

sancin tutar tutmaz hmn dogurmassın cnm merak etme . Suyun gelirse doktora gtmelisin ve oncesnde ddoktorunu aramalisin ama panik ypma suyun bile gelse bebek iki gune yakın içerde durabiliyrki bi saatte bişey olmz . İlk hamilelik işte . Hemn sanci tutar tutmaz hastaneye koşunca bu sureç çok uzun oluyr ve doktrlrn tahammulu kalmyr beklmk istemiylr bi bahane hopp sezeryan. Ama ypck bişey yok ilk dogum acemilik bnde koşa koşa gtmştm paniklmştm ki szde oyle paniklcksnz Allah iyi doktorlara çattırsın onlarn elinde hersey

hayırlısı olsun cnm ogretmnlkte çok onmli bi meslk . az klmş inş en kısa zmnda atanrsn . Branşn ne cnm.

kızlar sağlık ocağındaki ebe bana suyun gelirse hemen git hastaneye dedi enfeksiyon kapmaman için dedi
ama sancı olursa hemen değil evde bekle artınca gidersin dedi evde daha rahat oedersin dedi
çok dogru soylmş eben baby . Yukardada yazdım sanci tutar tutmz gdnce çok uzun oldgu için doktrlar bklmylar malesef bnde panikledm gttm suyum gelmişti ama sancim yoktu sabah doktr geldi suni yaptı saat uçte dogurdum mesaisi bitmeden. Yoksa bilmyrm ne olurdu

nasıl alışıcam hiç bilmiyorum geçektn çok zor bu çok çocuklu arkadaşlara alışmak

ohh çokmuşuz be

Ben dün akşam bütün halıları yıkamaya verdim daha fazla uzamasın paketi açmam doğuma yakın serdiririm eşime :)
Kizlar bende dr dan yeni geldim pazartesi idrar tahlili yapmistim bugun cikti idrarda kan var dedi kum dokuyormusum heralde enfeksiyonda varmis tek kullanimlik ilac verdi birde idrar kulturj istedi pazartesi cikacak boll su ic dedi varmi icinizde hamilelkte kum doken

Acaba süt çabuk gelsin diye mi sancı çektiriyorlar aklıma başka sebep gelmiyor.
yok ya alakası. Bakıyolar uzun surcek işlerine gelmiyor . Kadının vucudu ztn doguma elverişli olarak yaratılmış . Eskiden sezeryanmi varmiş yok ters donmş yok açilma olmamiş peki geçmiş zmndan bu gune bu kadar insan nasıl çogalmiş. Bide onceden millet bir iki tane degil suru çocuk doguruyolarmiş . Sezeryanin gerçkten çok işe yaradgı yerlerde var ama bnm kızdgm norml dogurabilck yapıda olan birini kolayına geldgi için sezeryan yapanlara. Bu kdr basit olmamali bu doktrların gozunde insanlar.

Zaten agzimi acip tek kelime etmem de sinirden kudururum kv hic umrunda olmaz.. zaten vazgectim desem bukezde ona bozulur ama valla dusunmicem o beni hic dusunmuyor
eşinle konuş sonra kavınvaldene biz eşimle böyle karar verdik.. sağol anne dersin. istersen sen yapabilirsin de isterse o yapsın, sende gider oturur akşama da evine dönersin.. annen kendi komşularına yapsın, sende kendi arkadaşlarına, ortamına yaparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…