2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Queen21 (mesajını okurken resmen seyimi tutdum) sanki bnm acılmam varms cocuk düşcekmiş gibi...
Kııızzzzz gün almaya gittin .. Doguruptamı gelcen evine.. Allahım yanında olsun yar ve yardımcın olsun..
Günlerimizde aynı nerdeyse kız bnm açılmısmıdır..
Zaten bnm adam sabah giderken diyo ki sen haftaya ogurcan giime geliyo.. Öle hissetmiş .. Uyanınca içindeki bi ses ona öle demiş sabah sabah bni korkutuyo...
Kh
Canımmm minigini beklıyoruz.....

olsun canım bebiş iyi olsun ya kilosu çok önemli değil :) gözün aydın

ay çok saol canım yaa moral oluyo valla böyle duydukça ama bana hiç öyle gelmşiyor
arkadaşım var 10 ocakta doğumu aynı sayılırız , arkadaşım 3 kilo almış ben 15 ama çok farklısınız diyorlar bana diyorlar erkek göbeği gibi aynı çok şişmedin falan bide bana sorun diyorum
ama benim kız aktif hep pozisyon değiştiriyor onlarada karnım sivriyken denk geliyor

Denedim canim.birlestirebiliyorum.ya herkes 2 haftaya dogurursun diyor.etkilendim çok.bu da benim spn halim

senin ki de baya iyi duruyor canm artık doğum yaklaşıyorr tabiki son haftalarımız sanki buluş yapmış gibi konuşuyor millet
boşver son anlarımızın tadını çıkaralım biz

Canlarım güzel annelerim korkmayın.. Bı cocuk cıkacak oradan.. Önmli olan hazırsızlık yakalanmamak.. Saglıklı olmamız.. İnş hepiiz sag salim doguruvaz.. Minik bedenleri bedenlerimizle sarıcaz.. O cennet kokusunu içimize cekicez.. Ve baslasın asıl hayat diyip yolumuza dewam edicez.. Kacarı yoook

cnm uç gun daha durma sansı hçmi yok 2015 li olsun ne gzl işte.
siz bide gorun biraz once dogum yapan arkadasmn yanndan geldim çok gzl kapi susu almşlar bnde ozendim kapı susu alcm odayıda suslicem
doktor dediki riske atmak istemem ekibi toparlayamam dedi ben dedim 2 ocak falanda bulamayabilirim dedi ondan tırstım

haberleri gördünüz mü kızlar türkiyede sezeryan doğum oranı artmış bölgelere göre en yüksek akdeniz %60
evet gördüm cnm artar tabi herşey hormonlu gdo lar bozuk insanların hormonları bozuldu görmüyomusun bebekler gününden önce geliyor normalmi bunlar değil elbet yediğimiz yumurtanın bile sahtesini yaptılar ayakkabıları zehirli yaptılar daha ne olsunki

saol cnm dıkkat ettm aslındada yne oldu..tuh ya kırkın cıkaydı adamla kutlardınız :)

canım benm kızda gec dollenmydı 40+4 te dogurdm yanı 41de bunda hep erkn gelecek dıyodum ama yok bende senn gbı sona kalcm sanrm
ben prıma 2numara aldm bı paket 3-6kılo arası dyor zaten uc oldu oglusm kızımda memnundm prmadan bundada aldm

Günaydın kizlar disimin birine dolgu yapıldı diğeri ne de 10 gün sonra yapılacak agrılarım dindi şükür. Dün doktoruma da gittim hersey yolunda gelişimi de gayet iyi dedi. Bebeğim 2 hafta önce ters duruyordu bekledim doktor birsey demeyince sordum dönmüş oğlum başı aşağıdaymış. . İnşallah boyle devam eder. Ben sormasam söylemicek doktor gicik oldum
çok halsizligim oluyordu onun için de tahlil yapıldı bugün yarın sonucunu alırım

İzne ayrılcam yakında kızlar... epey zorlamaya başladı beni artık çok yoruluorm ve uykum gelio her an ama idare etmeye çalışıorm.
yerime birini buldular geçici ben dönene kdr bakcak, bi yandan da ona işi öğretmeye çalışıorm ama beni çok yoruo bıktım valla! son günlerde olacak şey diil!
bi de işin kötüsü hiç becerekli biri diil beni kesin arıycaklar bu işi yapamayacağı için...
şiştim valla...

öyle tabi ben herşeyin doğalını yemeye çalıştım ama koşullar gereği ne kadar korursan koru bi şekildee yemek zorunda kalıyorsun

Allah yardimcin olsun kolayca atlatirsin inşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağına heyecanını paylaşıyoruz. Ağrın az sütün bol olsun

çok şık duruyor canım beende var böyle takım benzer bende onu kullanacağım ama bardak olarak kahve yanı bardaklardan aldım minik onlar çok mu kçük olur kv dedi su bardağı büyük olur küçük kullanırız
ama şimdi de aklıma takılıyor

benimkilerde küçük kahve yanı bardakları kadar alır belki süsden boyutu belli olmamış aslında ben bunu istememiştim ama kadın bunu yapmış

Gözün aydin oh oh sen de iyisin bebişin de iyi sütün de gelmiş maşallah Allah nazarlardan korusun

Evtmvt canımmm cook mutlu oldum ... Bebişinede sevmdımm.. Masallh yawruma.. Darısı basımıza inşallh

kızlarr geceleri yatakta çok zor dönüyorum off en büyük derdim bu oldu artık... dönerken uyanıyorum sonrada uyuyamıyorum sonra sabah işe geliyorum :)) hayırlısı ya sabır az kaldı
bende çözümü geç yatmakla buldum okulda yoruluyorum evde 2 çocuk okuldan gelince beni yoruyolar babamız zaten hatayda görevli yanımızda değil bütün yük bende geçte yatınca gece hiç uyanmıyorum maşallah bide 2 kat yastıkla rahat nefes alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…