Uzunnnnn bi alıntıdan sonra gelelim bizdeki haberlere
Dün sabah gittik doktora annemle.... nstye bağlandım sanki içimde at koşturuyor gibi bi his hissettim ilk başlarda hanım çok hareketliydi kalp atışı 160 170lerde sonra uyumaya geçti ama bi sorun yok şükür sancı 25-30 arası gitti yani yok sancı...
İdrar tetkiki verdim tabiki benim için fix bişey lökosit 7 çıktı yükselmiş biraz suyu artıracakmışım
Bi önceki gidişim 2 hafta önce olduğu için ultrasona girdirmedi doktorum aslında merak ediyordum kilosu ne durumda diye
son 2 haftada 2 kilo aldım ben inşallah Zeynepime de gitmiştir 32. haftada 1700du yani az sizinkiler göre
2 hafta sonra çağırdı bende ona göre bi plan yaptım 18 aralık son iş günüm olarak belirledim
önceki izinlerden 1 hafta vardı onu kullanacam 19- 26 aralık arası 26 aralıkta da çalışamaz ı alacam bitti gitti
valla 16 aldım off pöfff diyordun ama maşallah çok tatlısın hatta ne seksy bir hamilesin sen öyle
o kdr kilo almana en ufak hiç bir bölgen kötü değil sadece karnın çıkmış,gayet güzel gözüküyorsun
Denedim canim.birlestirebiliyorum.ya herkes 2 haftaya dogurursun diyor.etkilendim çok.bu da benim spn halim
doktor dediki riske atmak istemem ekibi toparlayamam dedi ben dedim 2 ocak falanda bulamayabilirim dedi ondan tırstımcnm uç gun daha durma sansı hçmi yok 2015 li olsun ne gzl işte.
siz bide gorun biraz once dogum yapan arkadasmn yanndan geldim çok gzl kapi susu almşlar bnde ozendim kapı susu alcm odayıda suslicem
evet gördüm cnm artar tabi herşey hormonlu gdo lar bozuk insanların hormonları bozuldu görmüyomusun bebekler gününden önce geliyor normalmi bunlar değil elbet yediğimiz yumurtanın bile sahtesini yaptılar ayakkabıları zehirli yaptılar daha ne olsunkihaberleri gördünüz mü kızlar türkiyede sezeryan doğum oranı artmış bölgelere göre en yüksek akdeniz %60
saol cnm dıkkat ettm aslındada yne oldu..tuh ya kırkın cıkaydı adamla kutlardınız :)Girlboymom yawrum dikkat et ya..
Allah korumus .... Hareket etmesi iyi.. Ya allah korusun öle yakın mesafeden toto üstüne belki bişi olmazda banyodaykem yere kaydırmaz o yoksa havlu kirli camasor falan koymak lazım.. Kayıp düşmek bi dert basımızı biyere carpığ marpıp kalırsak ... Bide eşiniz evdeyken dus almaya calısın Ne olur ne olmaz tekken dusa girmeyelim.. Sıcak bi ortam bide son ayımızda kan devirdayımı hızlandıkca tnsıyon iyice düşüyor o yüzden eşinizi bekleyin ... Dikkatli tedbirli olmakta fayda var.. Tekrar geçmiş olsun kuzum..bu arada aynıyız kız senınle.. 4 senelik evli olucam ocak 30 da 40 ım bile cıkmamıs olcak .. Haha
canım benm kızda gec dollenmydı 40+4 te dogurdm yanı 41de bunda hep erkn gelecek dıyodum ama yok bende senn gbı sona kalcm sanrmBilmiyorum ya kızımı 42 haftassında dogurdum.. Geç döllenmeydi gerçi adet zamanıma göre hesaplıuodum hep 2 hafta geç olunca beklemek zor geldi bana.. Onun izini tasıuom heralde .. Bilinçaltım öle diyo geç dogurcan diye..artık hayıtlısı
ben prıma 2numara aldm bı paket 3-6kılo arası dyor zaten uc oldu oglusm kızımda memnundm prmadan bundada aldmGünaydın hanımlar doğum yapanların gözleri aydın hayırlı evlat olsunlar inşallah bol bol sütünüz olsun inşallah...
Kızlar bebek bezini naptınız? Ben bi paket huggies yenidoğan bir paket de molfix yenidoğan aldım yeter mi sizce biri 44lü biri de 52li
öyle tabi ben herşeyin doğalını yemeye çalıştım ama koşullar gereği ne kadar korursan koru bi şekildee yemek zorunda kalıyorsunevet gördüm cnm artar tabi herşey hormonlu gdo lar bozuk insanların hormonları bozuldu görmüyomusun bebekler gününden önce geliyor normalmi bunlar değil elbet yediğimiz yumurtanın bile sahtesini yaptılar ayakkabıları zehirli yaptılar daha ne olsunki
Allah yardimcin olsun kolayca atlatirsin inşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağına heyecanını paylaşıyoruz. Ağrın az sütün bol olsunKizlarr hastanedeyim yatisim yapildi, 3 cm açıklığım varmis, 3 ile 5 dk da bir sancilarim geliyor, dr normal dogum için cok uygunsun, bebegi riske atmadan bi deneyelim olmazsa sezeryana alicam dedi. Bana dua edin lutfenn, cook heyecanliyimm
Eki Görüntüle 1332558 nasıl olmuş kızlar
benimkilerde küçük kahve yanı bardakları kadar alır belki süsden boyutu belli olmamış aslında ben bunu istememiştim ama kadın bunu yapmışçok şık duruyor canım beende var böyle takım benzer bende onu kullanacağım ama bardak olarak kahve yanı bardaklardan aldım minik onlar çok mu kçük olur kv dedi su bardağı büyük olur küçük kullanırız
ama şimdi de aklıma takılıyor
Gözün aydin oh oh sen de iyisin bebişin de iyi sütün de gelmiş maşallah Allah nazarlardan korusunArkadaşlar hepinize günaydınyahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah
bende çözümü geç yatmakla buldum okulda yoruluyorum evde 2 çocuk okuldan gelince beni yoruyolar babamız zaten hatayda görevli yanımızda değil bütün yük bende geçte yatınca gece hiç uyanmıyorum maşallah bide 2 kat yastıkla rahat nefes alıyorumkızlarr geceleri yatakta çok zor dönüyorum off en büyük derdim bu oldu artık... dönerken uyanıyorum sonrada uyuyamıyorum sonra sabah işe geliyorum :)) hayırlısı ya sabır az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?