Arkadaşlar hepinize günaydınyahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah
Amiin inşallah cnm kimseye kötü şeyler yaşatmasinsaol canım
rabbim artık kötü şeler değil iyi şeyler yaşatsın inş
Genç anne çok güzel olmalı maşallah size. Benim annem 65 yaşında Allah uzun ömür versin annelerimize.hahah matematik problemi gbi olmş pınar 22 yasındaysa annesi kaç yasındadır filan ; ) evet annem 38 yasında 35 yasında anneanne oldu annem beni 17 yasında dogurmş aslında bn tam 22 degilim 93 luyum bn
Ayniyiz cnm şiştik artık
ım ba
yarım kaldı mesaj ya sinir oldum..ne diyordum hımm benim karnım baya aşağı inmiş doğuma az mı kaldı yoksaaaa
geçmiş olsun cnm ya,dikkat et kendine,jelinide sürmeyi ihmal etmeGünaydın hanımlar
Dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırakın ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var
Kalça ağrınızı ihmal etmeyin çekmek zorunda değilmişiz kızlar
Kime söylesem bebek dönmemiş diye daha erken son zamanda döner diyorlar. Öyleyse neden Dr lar şimdiden ters vs diyor madem son zaman belli oluyor. Inşallah hepimizinki döner başaşağı.canım bebekler 34. haftadan itibaren dönmeye başlıyor hemen panik yapma derim belki 2 hafta sonra aşağıda olur
Kizlarr hastanedeyim yatisim yapildi, 3 cm açıklığım varmis, 3 ile 5 dk da bir sancilarim geliyor, dr normal dogum için cok uygunsun, bebegi riske atmadan bi deneyelim olmazsa sezeryana alicam dedi. Bana dua edin lutfenn, cook heyecanliyimm
Denedim canim.birlestirebiliyorum.ya herkes 2 haftaya dogurursun diyor.etkilendim çok.bu da benim spn halimne bel oyuntusu kaldı ne bişi
canım düz yere otur bacaklarını uzat birleştir
birleşmiyorsa doğum yakın diye yazmıştı bir arkadaş dene bakalım
iyi almışsın ben sadece 44 lü molfix yenidoğan aldım,dediler ya hani fazla almayın tenine dokunur değiştirmek zorunda kalırsınız dendiği için,babamızı yolarım migrosa alır gelir,tabi becerirseGünaydın hanımlar doğum yapanların gözleri aydın hayırlı evlat olsunlar inşallah bol bol sütünüz olsun inşallah...
Kızlar bebek bezini naptınız? Ben bi paket huggies yenidoğan bir paket de molfix yenidoğan aldım yeter mi sizce biri 44lü biri de 52li
Denedim canim.birlestirebiliyorum.ya herkes 2 haftaya dogurursun diyor.etkilendim çok.bu da benim spn halim
hahhahaha o zaman bu şarkı tüm kaynanalara gelsinBenim kv lerde aynı tek değilsin emin ol sinir bozucu ne olcak :)
alıntı yapmamışım mesajı yineledim..yok canım ya benim de basenlerim kocaman oldu..fotoğrafta belli olmuyor..yine de herkes sadece karnın var diyor ama başta 5 kilo vererek başladım gebeliğe..faydası oldu sanırım..doğumdan sonra vücudun bozulmaz maşallah sadece karnın öne gitmiş
bebiş çıkacak karın gidecekbenim koca kalçam kalacak ortada
yok canım ya benim de basenlerim kocaman oldu..fotoğrafta belli olmuyor..yine de herkes sadece karnın var diyor ama başta 5 kilo vererek başladım gebeliğe..faydası oldu sanırım..
alıntı yapmamışım mesajı yineledim..yok canım ya benim de basenlerim kocaman oldu..fotoğrafta belli olmuyor..yine de herkes sadece karnın var diyor ama başta 5 kilo vererek başladım gebeliğe..faydası oldu sanırım..
Dualarimiz seninle insallah sag- salim kurtulursunuz bebisinle.Kizlarr hastanedeyim yatisim yapildi, 3 cm açıklığım varmis, 3 ile 5 dk da bir sancilarim geliyor, dr normal dogum için cok uygunsun, bebegi riske atmadan bi deneyelim olmazsa sezeryana alicam dedi. Bana dua edin lutfenn, cook heyecanliyimm
Korkuyorum bende ciddi cidiyaaaaaaaaaaaa böyle duydukça çıldırıyorumm :)) allahım hayırla sağlıkla olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?