2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsun geçmiş olsun bebişler aceleci

bencede kesinlikle kıza bir kız kardeş şart çok şanslısınız hem kız annesi olmak da bence bir ayrıcalık

Arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum. Kendisi tecrübe edenler ya da çevresinden bilgi sahibi olanlar yardıma ihtiyacım var. Şimdi biz taşınma durumumuz olduğu için oda takımı almadık. Yatak Odamıza bir besik ve sifonyer aldık. Ama besik sabit odadan odaya taşınmaz. Gündüzleri kullanmak için ev tipi ana kucagimi önerirsiniz yoksa sepet besik mi. Yoksa ikisi birden mi. Birde Bu ana kulaklarını bir sürü modeli var Tiny love, Fisher price, kraft dondy ve 4 moms hoşuma gidiyor ama fiyatları 300- 800 arası değişiyor ucuz oldukları söylenemez. Ama sepet besik lerde çok hoşuma gidiyor napsam bilemedim

rapor alsana canım niye yıllık izin kullanıyorsun.. sonra kullanırsın bebek için

kesinlikle tıny love. Pahalı ama çok kullanışlı birşey .260 tl ye bulmştum ben akakçe com dan ...

[QUOTEsafergul, post: 38254361, member: 603174"]Benim kv lerde aynı tek değilsin emin ol sinir bozucu ne olcak :)[/QUOTE]
:) Ay sabir baska yol uok elbet onlarda anlayacak

Canım ben anlamadım önce saçlarını bakkk ensesinde saçları var şu ip gibi olanlar dedi iki boyutlu olanla bakıyordu sonra dikkat edşnce o ip gibi olan saçlatı ben de görfümm

daha sade güzeldi ama artık bunlar oldu
Canım cok güzel bence napcan sadeyi acık söle satafatlı olsun.. Kız dogurcan sen.. Bnce cok güzeller yani böle biyere gidip böle bardaklardan ikram alsam cok hosuma gider 40 yerde konusurum.. Cok hüzel olmus diye.. Sürahinin sekline bayıldım zaten ...

teşekkür edrim ya içim rahatladıı

Benm kızımın karyolası harıcınde tekerlekli sepet besıgı vardı. Ben cok memnundum. Hangı odaya gıdersem goturdum hafıf oluyo zaten, bazı gece onda yatıyordu.. Belki fikir olur..

Bu model gibi. Hem cok uygun oluyorlar hemde kullanıslı..

Katiliyorum

Çok teşekkür ederim benimde aslında sepet besikler daha çok hoşuma gidiyor. Ama bunlar ana kucakları gibi otomatik sallanmiyo ya o kafami karistirdi. Acaba çok gerekli bi özellik mi.

Sanırım cok aglayan vede gaz sorunu olan bebekler için cok ideal birseymiş dimi anneler. Cok sukur ben gerek duymadım, sepet besıgım yetti bana. Zaten sallamaya alıstırmazsan hıc sıkıntı cekmessın. Tabi bebeginin durumuna baglı canmcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…