2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsun canım darısı başımıza ..zamanında tabi :))

Günaydın hanımlar doğum yapanların gözleri aydın hayırlı evlat olsunlar inşallah bol bol sütünüz olsun inşallah...
Kızlar bebek bezini naptınız? Ben bi paket huggies yenidoğan bir paket de molfix yenidoğan aldım yeter mi sizce biri 44lü biri de 52li

canım çok geçmiş olsun. iyi olmana sevindim. Dikkat et yorma kendini.

Canim ben soyle bi kaniya vardim. Evet bugun ilk defa hastaneyi ve odalari gezmek icin hastaneye gittik esimle. Herman bey gercekten yogun bi dr. Ozel muayenehanesinden cok bi fark yok. Sayet hersey yolundaysa anne ve bebek iyiyse eger cok konuscak bisey yok diye dusunuyor olabilir. Bizim bazi sorularimiz hatta okdr keyfi olabiliyir ki :) ozelinde tek fark herman beyden once bi yardimci doktor hnm var o bakiyor ultrasonda. 5-6 dk daha fazla kalmis oluyorsunuz. Ama ben bi daha hastaneye gitmem kadar kontrole. Evime uzak ve o fazladan bakilan 5-6 dk herseye deger :)

şaka gibi.. umarım normal olur canım. sağlıkla bebeğinle kavuşursunuz.. Dualarımız seninle ...

Ayy cnm Gözünüz aydın bizim yerimize kokla miniğini çok duygulandım şimdi yine allahım bizede göstersin o günleri :)

Benim kv lerde aynı tek değilsin emin ol sinir bozucu ne olcak :)

gecms olsn cnm benmde sol kalca mahvedıyr son anlar dye gtmyrm doktorm da olur demstı

Gözün aydın canım darısı başımıza artık bol bol kokla cennet kokulunu benim içinde

Geçmiş olsun eflalim bende de kasık ağrısı fena yarın kontrolüm var gidince sorucam

Hadi canım hayırlı olsun bşr avazda inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah

Ayy çok heyecanlı. Yaparsın ıkın dediklrinde iyi ıkın bağırma. Bağırmak sdc seni yorar dogumun ilerlemez sancıları daha çok hissettiğinle kalırsın. Ama sancının en yüksek anında tüm kuvvetinle kakanı yaparcasına ıkınırsan hem doğum çok çabuk biter hem sancıyı hissetmezsin.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ay cnm allah yardımcınız olsun inşallah kolay bir şekilde doğurur alırsın kucağına miniklerini doğumlar başladı heyecan dorukta :)

Ya normal doğum risk mi ne saçma. Bende 30 yaşındayım ilk kez doğuracam bizimki Kıymetsiz mi yani.. bana mantıksız geliyor. Eşimin tabiriyle o ne ham söz

Sağol cnm evet eşim ispatladı bana sevgisini zaten cnm benim o çok seviyorum onu anlatamam anlatmanın bir yolu yok ben kaza yaptığımda bir gecede saçları beyazladi eşimin film gibi saçıda bişey var aşkım dedim bir baktım beyaz ceviz büyüklüğünde sonrada çoğaldı zaten bikaç yerde oldubizim hayatımız roman gibi neler yaşadık allahım bizi çok seviyor der eşim hep çünkü bizi siniyo sürekli allahın en sevdiği kulu peygamber Efendimiz sav onu bile sinamis hep çileyle evladiyla falan :)

maşallah canım :) bizde salı gittik doktora saçları var mı görebiliyo muyuz diye sordum göremiyoruz dedi bana bende çok merak ediyorum saçlı mı diye fırça tarak seti aldım da boşuna mı işe yarıcak mı ondan :)

Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim inşallah bi an önce bebişini de alacaksın kucağına bol bol geçirecek vaktiniz olacak....

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah... eğer daha fazla olursa normal doğum zorluyor tabi çıkması

Sorma canım ya senin yaptıklarına bakıyorum bi de benim olmayanlara neyse bende haftaya izine çıkacam inşallah yapacaz kardeşimle

Bende katılıyorum sana canım normal varkebn hiç beklmeden cukkk sezeryan bana da mantıklı gelmiyor az uğraşsın olmuyosa mecbur

Katılıyorum canım bende çok koymak istemiyorum foto falan ama belki patik falan koyarım kaybolsun ne yapak

Maşallah merve yani ne kadar erken anne olmuşsun annem 55 yaşında benim anca torunu geliyo

Ay anlamıyorum ben bu insanları takma canım kafana ne derlerse desinler sen doktoruna bak kendine bak onlar dedi diye erken doğuma gidecek değilsib her bebek her karın başka oluyor

bende bu soruları merak ediyorum ama suyumuz gelmeden sancı ilk geldiği anda gitmek istemiyorum gidiyosun açılma olmuyomuş ver suniyi herkes sokuyo elini falan
Zaten korkuyorum inşallah Allah ım beni 7 8 cm açık halde hastaneye gitmemi nasip etsin

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum

Bende kıskanıyorum diyebilirim prensesim falan diyor... Senin tek prensesin benim diyorum

21 yaşindayım bn kızlar

forumun en kart annesi benmiyim bu durumdaocakda 33 olucam

bende 86lıyım ilk çocuk bi de 2. ne zaman olur Allah bilir

kızlar kaç kilo aldınız ben 35+2 deyim bugün ve 15 kilo almışm

son haftalarda 2 kilo almışım çok şükür
yani -5 +7 toplamda 2kilo

Benimki de daha dönmedi bende telaş yaptım da o anlık bişey dedi doktorum 37bitene kadar dönmesini bekleyecez dedi şu an hala kafası sağ göbek üstünde

kızlar sağlık ocağındaki ebe bana suyun gelirse hemen git hastaneye dedi enfeksiyon kapmaman için dedi
ama sancı olursa hemen değil evde bekle artınca gidersin dedi evde daha rahat oedersin dedi
Katılıyorum canım bekleyelim evde bence de

İnince yaparız inşallah
Eşin de seni strese sokmasın yaw gelmezse ne yapacan karnını kesecek değilsin

Kızlaaaarrrr Neler yapıyorsunuz uzun zamandır giremiyorum doğum yapan var mı aranızda?

Var canım 2 arkadaşımız yaptı
bi de dün gece evtmvt arkadaşımız da yapmış ettik 3

Evet stres yaptıkça daha da kötü olacak biliyorum ama bende kar falan yağar diye stresliyim
Ankaranın havası belli olmaz

Ay bizimkilerde 62yi bile 3 4 gün giyer diyorlar yaaa... yok artık dedim

Merve her an doğurdum diyeceğini düşünüyorum ben artık

Höööff hayat yolunda dizisini izliyordum, hüngür hüngür ağladım yaaa normalde hiç etkilenmem böyle sahnelerden

ay ben izleyemedim netten tekrarna bakacam bugün
çok güzel bi dizi

Bende tek başıma banyo yapmayaya çalışıyorum ayağım kayar falan diye eşime de diyorum 15 dk da sesim çıkmazsa gel bak diye

Tebrik ederim canım
Allah ım analı babalı büyütsün İnşallah Nazar değmesin
Şimdi nasılsınız

Günaydınnnn! İşe sürüne sürüne giderkeneeee hepinize şarkı armağan ediyorum annecikler

Öpücükleeerrr

Sorma sezin bende bende... ne zaman çıkcaksın izne...

Geçmiş olsun canım benim inşallah geçer

Çok tatlııııı maşallah sübhanallah
Gayet iyi görünüyorsun vede güzel

saol canım

rabbim artık kötü şeler değil iyi şeyler yaşatsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…