2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım elindeki kumasla beraber kumascıya git.. Aynı tür kumasın mavisini sana versin ona göre dedigin seyi yapabilirsin.. Bncede 200 tl vermene hiç gerek yok...
Ayrıyeten böle pratık düşünen annelere bayıılıyprım.. İstedigin kuması kumascıdan elındekını götürüp alabilrisin canım kosaca

benimde göğüslerde kaşınma var ya böyle her yeri kaşınıyor karnımız gibi oda genişliyor sanırım ondan kaşınıyor diye önemsemiyorum

Anladım cnm bende kızımda hastane ince uzun ped vermişti ondan kullandım sonra normal pede gectim en iyisi ondan alım gerek duyarsam oğlumun bezınden kullanırım

Kızlar ... Nasılsınız?? Öyle bir tempodayız ki gün yetmiyor... Uykunun tadını çıkarın..bizim öyle bir lüksümüz kalmadı ...
biz iyiyz canım sen nasılsın bebiş nasıl valla doğurmadan uykusuzluk çekiyorum zaten doğumdan sonra zorlanmıcam heralde bu uykusuzluğa alıştım gibi:)

[QUOTEinter"Mrv5534, post: 38268763, member: 507532"]Canım elindeki kumasla beraber kumascıya git.. Aynı tür kumasın mavisini sana versin ona göre dedigin seyi yapabilirsin.. Bncede 200 tl vermene hiç gerek yok...
Ayrıyeten böle pratık düşünen annelere bayıılıyprım.. İstedigin kuması kumascıdan elındekını götürüp alabilrisin canım kosaca [/QUOTE]
Canin internetten siparis verecektim ama riskli olacak.kumas isimlerini bilmiyorum çünkü.yakinda bi kumasçi bulmaliyim dedigin gibi son çare..

benimde göğüslerde kaşınma var ya böyle her yeri kaşınıyor karnımız gibi oda genişliyor sanırım ondan kaşınıyor diye önemsemiyorum
ewet canım o genellîkle büyüdügü için oluyo ince ince kasıntı ... Ama ben üşüttüm galiba..

Anladım cnm bende kızımda hastane ince uzun ped vermişti ondan kullandım sonra normal pede gectim en iyisi ondan alım gerek duyarsam oğlumun bezınden kullanırım
Yani o olmasa bile ben canbebenin bebek bezi var 8 li büyük boydan aldım.. Üç paket 9 tl geldi.. 24 tane kesip kenarını koydum..
Böle olucak yani.. Büyük boy olunca daha rahat ederim diye düşündüm istersen sende öle hazırla kendine ..

evet dogurdum hemde apar topar suyumun gelmesıyle.ne oldgumu sasırdım.cok saolun dualarnız ıcın.kıty de dogum yapms galıba.senn erken mıydı arkadasm.bende alıntı yapamyorm ıdare edın azıcık
Canım geçmiş olsun ... Evet bende apar topar doğurdum ne olduğumu anlamadan..suyum patladı.. 35 haftalıktıö...bebişin nasıl?sen nasılsın?

Canin internetten siparis verecektim ama riskli olacak.kumas isimlerini bilmiyorum çünkü.yakinda bi kumasçi bulmaliyim dedigin gibi son çare..[/QUOTE]
Evet netten riskli olabilir...vardır muhakkak kumascı .. Öle daha iyi olur..

canım ben 3 tane hasta bezi 5 tanede normal orkid koydum seninkini okuyunca şimdi çok az mı koymuşum sezaryen olsakta o kadar kullanılıyor mu?

Canım geçmiş olsun ... Evet bende apar topar doğurdum ne olduğumu anlamadan..suyum patladı.. 35 haftalıktıö...bebişin nasıl?sen nasılsın?
Canım hosgeldinn... Nasılsın iyimisin... Prenses nasıl... Bizi telaslandordınız ama şükür iyi haberlerinizi aldık... Gözünüz aydın

canım yani açılma hissedilmiyo sadece sancı oluyor vajinada bişeyler hissedilmiyor dimi doğru mu anladım?
yok orda cok bısey hıssedılmıyor adet agrısından fazla dıyorlar ama bu farklı sancı kesınlıkle ayıredılıyor
ayy ben kırkım cıkınca kestırcem hurafe aslında ama kestırmıyorum en son vıctorıa bechkam kullandım model cok yakısmıstı onu yaptırcam baya uzadı ama kırk cıkınca benm bacacklar duruyor oyle cok degıl ama makıne ıle alcam ev kalabalık sımdı artık sonra her dus aldıgımda jıletle bıkını bolgesını tık tık yapıyorum dogumdan once dus almıstım bundafda fırstm olur gıbı gelıyor bakalım

canım ben 3 tane hasta bezi 5 tanede normal orkid koydum seninkini okuyunca şimdi çok az mı koymuşum sezaryen olsakta o kadar kullanılıyor mu?
Canım sezeryan olsada kanamn olur birde enf kapmasın diye sürekli degiştiriyosun.. Bence hasta bezinden biraz daha al yanına fazladan olsun yanında.. Bazı arkadaslar kanam olmuyo fazla demiş ama buda bünyeye baglı bnm yengem sezeryan sogum yaptı ama kanaması cok oldu.. Bide 1 gece 2 gün kalınıyo bildigim kadarıyla en az sezeryanda yanınıda bulunsun.. Hasta bezi almassan bnm gibi büyük boy bebiş bezi koyup alaikirsin yanına temkinli olmak lazım.
Şöle bişide var.. Hast kantiniide falan oluyo hasta bezi bildigim kadarıyla cokta sıkıntı yapılcak bili degil

zaten 1 paket hasta besi aldımda çantama 3 tane koydum yük olmasın diye bi de çok gerekmez diye o zaman çantamı tekrar bi gözden geçireyim

Kız merveee yoksa bugece ıkımız saka maka pırtlatıyor muyuz oglan dalgalandııryor bırde garıp garıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…