Canım elindeki kumasla beraber kumascıya git.. Aynı tür kumasın mavisini sana versin ona göre dedigin seyi yapabilirsin.. Bncede 200 tl vermene hiç gerek yok...yok pinarcim hani yan korumali besik uyku setleri varya onu diyorum..penbe olan kisimlarina mavi kumas dikecegim..çiçekli kelebekli olan ywrlerinede ince keçeden kendim motifleyecegim senin anlayacagin..malum uyku setleri 200 250 den basliyo..ama hangi tür kumas kullanmaliyim bilemedim
benimde göğüslerde kaşınma var ya böyle her yeri kaşınıyor karnımız gibi oda genişliyor sanırım ondan kaşınıyor diye önemsemiyorumKızlar gögsüm özellikle sag gögsümde bi agrı var..
Böle bi şişlil muhtemelen süt müdür diye düşünüyorum..
Ama gercekten bazen agrıyo böle bide ben sütyen kullanmıyorum.. Yarım atlet kullanıypruk daha rahat..
Anladım cnm bende kızımda hastane ince uzun ped vermişti ondan kullandım sonra normal pede gectim en iyisi ondan alım gerek duyarsam oğlumun bezınden kullanırımCanım bebek bezi gibi olanı kullanabilirmisin bilmiyorum.. Kullananlar ondan alıyo bn kızzmdayken ondan aldım ama inan kullanamadım..zaten yazdı bide bebek bezi gb kıcımda.. Sinir oldum.. Hemsirede onun kenarlarını kes öle kullan dedi.. Bnde öle yaptım daha sonrada bebek bezinin o lastıklı yerini kestin ve ince uzun ped gibi kullandım.. 2 haftadan sonra zaten kotex pede geçtim.. Normale yani..
biz iyiyz canım sen nasılsın bebiş nasıl valla doğurmadan uykusuzluk çekiyorum zaten doğumdan sonra zorlanmıcam heralde bu uykusuzluğa alıştım gibi:)Kızlar ... Nasılsınız?? Öyle bir tempodayız ki gün yetmiyor... Uykunun tadını çıkarın..bizim öyle bir lüksümüz kalmadı ...
ewet canım o genellîkle büyüdügü için oluyo ince ince kasıntı ... Ama ben üşüttüm galiba..benimde göğüslerde kaşınma var ya böyle her yeri kaşınıyor karnımız gibi oda genişliyor sanırım ondan kaşınıyor diye önemsemiyorum
Yani o olmasa bile ben canbebenin bebek bezi var 8 li büyük boydan aldım.. Üç paket 9 tl geldi.. 24 tane kesip kenarını koydum..Anladım cnm bende kızımda hastane ince uzun ped vermişti ondan kullandım sonra normal pede gectim en iyisi ondan alım gerek duyarsam oğlumun bezınden kullanırım
Canım geçmiş olsun ... Evet bende apar topar doğurdum ne olduğumu anlamadan..suyum patladı.. 35 haftalıktıö...bebişin nasıl?sen nasılsın?evet dogurdum hemde apar topar suyumun gelmesıyle.ne oldgumu sasırdım.cok saolun dualarnız ıcın.kıty de dogum yapms galıba.senn erken mıydı arkadasm.bende alıntı yapamyorm ıdare edın azıcık
Canin internetten siparis verecektim ama riskli olacak.kumas isimlerini bilmiyorum çünkü.yakinda bi kumasçi bulmaliyim dedigin gibi son çare..[/QUOTE][QUOTEinter"Mrv5534, post: 38268763, member: 507532"]Canım elindeki kumasla beraber kumascıya git.. Aynı tür kumasın mavisini sana versin ona göre dedigin seyi yapabilirsin.. Bncede 200 tl vermene hiç gerek yok...
Ayrıyeten böle pratık düşünen annelere bayıılıyprım.. İstedigin kuması kumascıdan elındekını götürüp alabilrisin canım kosaca
sanada çok az kaldı hayırlısıyla inşallahAwah
Sevdaangel
Kity
Evtmvt
Ouenn21 baska kim var
canım ben 3 tane hasta bezi 5 tanede normal orkid koydum seninkini okuyunca şimdi çok az mı koymuşum sezaryen olsakta o kadar kullanılıyor mu?ewet canım o genellîkle büyüdügü için oluyo ince ince kasıntı ... Ama ben üşüttüm galiba..
Yani o olmasa bile ben canbebenin bebek bezi var 8 li büyük boydan aldım.. Üç paket 9 tl geldi.. 24 tane kesip kenarını koydum..
Böle olucak yani.. Büyük boy olunca daha rahat ederim diye düşündüm istersen sende öle hazırla kendine ..
Canım hosgeldinn... Nasılsın iyimisin... Prenses nasıl... Bizi telaslandordınız ama şükür iyi haberlerinizi aldık... Gözünüz aydınCanım geçmiş olsun ... Evet bende apar topar doğurdum ne olduğumu anlamadan..suyum patladı.. 35 haftalıktıö...bebişin nasıl?sen nasılsın?
kıty bebeğin kuveze girmişmiydi şimdi durumu nasılCanım geçmiş olsun ... Evet bende apar topar doğurdum ne olduğumu anlamadan..suyum patladı.. 35 haftalıktıö...bebişin nasıl?sen nasılsın?
yok orda cok bısey hıssedılmıyor adet agrısından fazla dıyorlar ama bu farklı sancı kesınlıkle ayıredılıyorcanım yani açılma hissedilmiyo sadece sancı oluyor vajinada bişeyler hissedilmiyor dimi doğru mu anladım?
ayy ben kırkım cıkınca kestırcem hurafe aslında ama kestırmıyorum en son vıctorıa bechkam kullandım model cok yakısmıstı onu yaptırcam baya uzadı ama kırk cıkınca benm bacacklar duruyor oyle cok degıl ama makıne ıle alcam ev kalabalık sımdı artık sonra her dus aldıgımda jıletle bıkını bolgesını tık tık yapıyorum dogumdan once dus almıstım bundafda fırstm olur gıbı gelıyor bakalımBnm eşimde bana savah dedi önmüz haftaya gelir bu..insan böle bakımlı olunca i mutlu oluyo dimi.. Bnde bakımı yaptırdımmı degme keyfime.. Vucut temizligimi gecn hafta yaptım.. Şükür..
Ama haftaya yine üstünden geçicem.. Kaslarım falanda gwcen hafta gittim kuayföre en son hafta dogurmassam gidicem ufak tefek cıkanları aldın diye.. Bide saclarımı kestırıcem. Bnm saclar uzun kalın telli ve cok malesef bakımı cok zor oluyo ve sinizüt var malum kıs ayı az bi nenli kalsa bas agrısı yapıyo o yüsden kosa olsun bakımlı olsun taraftarıyım
Canım sezeryan olsada kanamn olur birde enf kapmasın diye sürekli degiştiriyosun.. Bence hasta bezinden biraz daha al yanına fazladan olsun yanında.. Bazı arkadaslar kanam olmuyo fazla demiş ama buda bünyeye baglı bnm yengem sezeryan sogum yaptı ama kanaması cok oldu.. Bide 1 gece 2 gün kalınıyo bildigim kadarıyla en az sezeryanda yanınıda bulunsun.. Hasta bezi almassan bnm gibi büyük boy bebiş bezi koyup alaikirsin yanına temkinli olmak lazım.canım ben 3 tane hasta bezi 5 tanede normal orkid koydum seninkini okuyunca şimdi çok az mı koymuşum sezaryen olsakta o kadar kullanılıyor mu?
Bende vallahi bütün sinirim geçtiKızzz bestee devenin bale yapmasını güle güle dogurcam bı gece
zaten 1 paket hasta besi aldımda çantama 3 tane koydum yük olmasın diye bi de çok gerekmez diye o zaman çantamı tekrar bi gözden geçireyimCanım sezeryan olsada kanamn olur birde enf kapmasın diye sürekli degiştiriyosun.. Bence hasta bezinden biraz daha al yanına fazladan olsun yanında.. Bazı arkadaslar kanam olmuyo fazla demiş ama buda bünyeye baglı bnm yengem sezeryan sogum yaptı ama kanaması cok oldu.. Bide 1 gece 2 gün kalınıyo bildigim kadarıyla en az sezeryanda yanınıda bulunsun.. Hasta bezi almassan bnm gibi büyük boy bebiş bezi koyup alaikirsin yanına temkinli olmak lazım.
Şöle bişide var.. Hast kantiniide falan oluyo hasta bezi bildigim kadarıyla cokta sıkıntı yapılcak bili degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?