2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
fairytale0713@ cnm çok teşekkür ederim güzel yorumun için
Hamilelik arkadaşlarım sizede çok teşekkür ederim beğenileriniz için Allah razı olsun
Ben bugün yine sağlık ocağına gittim eczanenin ölçtüğü şekere güvenemediğim için tokluk için kan verdim inşallah yarın temiz sonuçlar alırım.Sonrada doktora göstericem bugün eltimle benim evi dip köşe temizledik Allah razı olsun ondan evi hep şen olsun buzdolabının içi, gardolaplardaki çamaşır katlama(kitap gibi) ve ufak tefek işlerim kaldı benim doğum çantam hazır bebişinkine başlıcam inşallah çantama koyduklarımı yazayım eksik varsa uyarırsınız
1 i polar 1i kalın penye alt üst pijama tk
1 uzun kışlık gecelik
1 alt pijama
2 kalın çorap
2 atlet
2 sütyen
3 külot (beli yüksek) anne tarzı
2 tesettür için şal
2 bone
2 yazma
1 uzun hırka(sezeryandan sonra yürütüyorlar)
1 hastane terliği
Büyük mesane pedi
göğüs pedi
bepanten göğüs için krem evde vardı yarım tüp
katlanır diş fırçası
diş macunu
Limon kolonyası
Roll on
ayna
büyük ıslak mendil, peçete
pamuk
duş havlusu
lastikli toka
çengelli iğne hırkam için toplu iğne şalım için
poşet
Hastaneden çıkarken giymek için kıyafet hazırlıcam ama yer yok giderken eltime bırakıcam
göz kalemi, pudra( fotolarda silik çıkmamak için:))
Bu kadar
bebek içinde
1 polar 1 pazen battaniye
puset
pusetin üzerine örtmek için kızımdan kalma yazma
8 parça hastane çıkışı
5 parça hast çıkışı
1 polar tulum
1 takım
daha alınacak çok şey var listemi tamamlıyıp bebiş için olanlarıda yazıcam inş,

ben dew var o ısıtıcı bıraz seslı calısıyor ama cabucak ısıtıyor ben kızım uc yasında hala o banyoda ıken oturma odamı ısıtıyorum hasta oluyor hassas kızım

ben prima aktif bebek olanı 1 numara aldım 2-5 kilo olanı küçük mü aldım bilemedim
canım senın kız kucuktu zaten bu paket sonrası ıkı alırsın buyukten zara gelmez

canım benm gece sancım basladı 2de sabah 11de gttm sancı sıddetlenmstı brz gıdınce dr muayene ettı 4cm acılma sancıyla oluyor genelı ama bak oeen 21 bı gıttı acılması varms bazen annenn agrı esıgı yuksek oluyor anlamıyor
Kız sesli güldüm baya yani... Yaptır yaptır pırtlat cocugu.. Deli hatun
pırlatıyım dimi ayyy sende yaptr tek pırlatmam :)

Kızlar siz hastane götürmek için hasta bezini nasıl aldınız cocuk benı gıbı barıyerlımı yoksa ince uzun olan var Ondanmı alıcamda karar veremedim

Yaptırmama gerek kalmıcak güle güleeeee pırtlatcaaaam.... Haaaaaa haaaasa

canım yani açılma hissedilmiyo sadece sancı oluyor vajinada bişeyler hissedilmiyor dimi doğru mu anladım?

Canım ben hastanede gebe eğitimine gittim orada ebe dedi ki suyunuz gelince kendinizi sarsmadan hemen hastaneye gelin. Hatta hastanede tekerlekli sandalyeye oturun dedi. Su gelince bebeğin koruması azalıyormuş. Nişan gelince vakit var mıdır bilmiyorum ama su gelince banyo falan yapmadan yavaş hareketlerle hemen hastaneye gelin dediler.

Ayy bugn esım ders calısmaya kutuphaneye gıttı bende kactım kızımla arkadas aldı sandıki araba olmazsa gezemem benden kacarmı hemen ogretmn arkadasalar toplanmıs ohh kızımda havası degıstı babasıda aradı naber dıye kıcının ustune oturamıyon dımı dıyo :) annemde evde yemek temızlık hallettı saolsun babam hasta olmadan geleydı daha ıyıydı ama boylede guzel kardesımde geldı kırıkkalede unıv okuyor ohh herkesı bı arada ..sonra kuafore gıttık kas bıyık aldırdım kendımı cok guzel hıssedıyom sımdı aldı kocam bızı market yaptık ama gun ıcınde falan sankı arada sancım var sımdıde oglus boyle asagıdan tıtretıyor sankı onumuzdekı hafta gelecek bu oglus

araya girdim de tansiyon önemli hamilelikde,, bence yarın bir eczanede ölçtürt tansiyonunu,,, bende 2 haftada bir gidiyorum ama hafta da bir tansiyonu ölçürtürüyorum eczanede, doktorum söyledi, ki tansiyonum hep düşük,,,

Kızlar siz hastane götürmek için hasta bezini nasıl aldınız cocuk benı gıbı barıyerlımı yoksa ince uzun olan var Ondanmı alıcamda karar veremedim
Canım bebek bezi gibi olanı kullanabilirmisin bilmiyorum.. Kullananlar ondan alıyo bn kızzmdayken ondan aldım ama inan kullanamadım..zaten yazdı bide bebek bezi gb kıcımda.. Sinir oldum.. Hemsirede onun kenarlarını kes öle kullan dedi.. Bnde öle yaptım daha sonrada bebek bezinin o lastıklı yerini kestin ve ince uzun ped gibi kullandım.. 2 haftadan sonra zaten kotex pede geçtim.. Normale yani..

Bnm eşimde bana savah dedi önmüz haftaya gelir bu..insan böle bakımlı olunca i mutlu oluyo dimi.. Bnde bakımı yaptırdımmı degme keyfime.. Vucut temizligimi gecn hafta yaptım.. Şükür..
Ama haftaya yine üstünden geçicem.. Kaslarım falanda gwcen hafta gittim kuayföre en son hafta dogurmassam gidicem ufak tefek cıkanları aldın diye.. Bide saclarımı kestırıcem. Bnm saclar uzun kalın telli ve cok malesef bakımı cok zor oluyo ve sinizüt var malum kıs ayı az bi nenli kalsa bas agrısı yapıyo o yüsden kosa olsun bakımlı olsun taraftarıyım

Evet canim normalde hep olcerlerdi mutlaka ama bugun ilk dfa gittim hastaneye unuttular. Yarin olctureyim dedigin gbi

nasıl ypmayı planlıysun ustune nevresmmi geçircksn yoksa dikeckmisin. Al bi nevresm geçir ya bşy olmz .
bnde aglamiştim ilk dogummda hastaneye gtmeden bni neler bekliyor acep diye ,
yok pinarcim hani yan korumali besik uyku setleri varya onu diyorum..penbe olan kisimlarina mavi kumas dikecegim..çiçekli kelebekli olan ywrlerinede ince keçeden kendim motifleyecegim senin anlayacagin..malum uyku setleri 200 250 den basliyo..ama hangi tür kumas kullanmaliyim bilemedim

aynen öyle,, nişan rahmin tıkacı gibi görev gören bir şey ve nişan geldikden bir hafta sonra bile doğum olabiliyor,,,
ama suyun gelmesi demek bebeğin olduğu kesenin patlaması demek ve enfeksiyonlara çok açık hale geliyor bebek,,,, kesinlikle banyo yapılmaması , cinsel ilşkiye girilmemesi gerekiyor, en kısa zamanda hastaneye gidilmesi gerekiyor,,,

Kızlar gögsüm özellikle sag gögsümde bi agrı var..
Böle bi şişlil muhtemelen süt müdür diye düşünüyorum..
Ama gercekten bazen agrıyo böle bide ben sütyen kullanmıyorum.. Yarım atlet kullanıypruk daha rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…