normal face de değil kio oo oooo facede bende hergün bissürü foto paylaşıyom ona bişe demiyo
ama niyeyse buraya kızıyo
amannnn erkekten incelik beklemek devenin bale yapmasını istemek gibi bişey işteNasılsınız kızlar?? Canım sıkkın biraz 10.evlilik yıldönümümüzü eşim unuttuODUN ne olacak neyse dogum yapacak arkadaşlardan ne haber? Geçmişi okuyamadım
normal face de değil ki
2015 ocak anneleri grubunu kastediyorum benn
ben dew var o ısıtıcı bıraz seslı calısıyor ama cabucak ısıtıyor ben kızım uc yasında hala o banyoda ıken oturma odamı ısıtıyorum hasta oluyor hassas kızımKızlarr bşy sorcam bnm evim dogalgazli ama su fanli ısıtıcılar varya kumtelin nette bakarsanz çıkar onladan almayı duşunuyorum dun arkadasmda gordum çok hoşuma gtti hem soguk hem sıcak ufuruyor markasıda guzel. En çok bebek banyo yaparken işime yarayacak sıcak buharlı banyodan çıkana kdr odada çaliştrcam sıcacık uşumez geceleride odayı ısıtmk için kullanirim diye duşunuyorm. Aslında ufo ısıtıcımz vardıda yazın kv becerdi kırdı keşke odetseymişim ; ) şimdi almayı duşunuyorumda kullananiz varmi alan varmı yada isitici yoksa odanin kndi sicaklıgı yetrmi diyosunuz ???
canım senın kız kucuktu zaten bu paket sonrası ıkı alırsın buyukten zara gelmezben prima aktif bebek olanı 1 numara aldım 2-5 kilo olanı küçük mü aldım bilemedim
canım benm gece sancım basladı 2de sabah 11de gttm sancı sıddetlenmstı brz gıdınce dr muayene ettı 4cm acılma sancıyla oluyor genelı ama bak oeen 21 bı gıttı acılması varms bazen annenn agrı esıgı yuksek oluyor anlamıyoryeni dogum yapan arkadasimiza sordum ama cvp yazmadı kızlar 2.dogumunu yapan anneler yazabilir mi bu acılma nasıl oluyor? 2 gündür vajinamda degisik biseyler oluyorda sanki icine dogru bisey batiyor gibi oluyor 1,2saniye sonra geciyor hemen, açılma böyle bisey mi acaba
pırlatıyım dimi ayyy sende yaptr tek pırlatmam :)Kız sesli güldüm baya yani... Yaptır yaptır pırtlat cocugu.. Deli hatun
hep gül canımmm:)Kızzz bestee devenin bale yapmasını güle güle dogurcam bı gece
Yaptırmama gerek kalmıcak güle güleeeee pırtlatcaaaam.... Haaaaaa haaaasaben dew var o ısıtıcı bıraz seslı calısıyor ama cabucak ısıtıyor ben kızım uc yasında hala o banyoda ıken oturma odamı ısıtıyorum hasta oluyor hassas kızım
canım senın kız kucuktu zaten bu paket sonrası ıkı alırsın buyukten zara gelmez
canım benm gece sancım basladı 2de sabah 11de gttm sancı sıddetlenmstı brz gıdınce dr muayene ettı 4cm acılma sancıyla oluyor genelı ama bak oeen 21 bı gıttı acılması varms bazen annenn agrı esıgı yuksek oluyor anlamıyor
pırlatıyım dimi ayyy sende yaptr tek pırlatmam :)
canım yani açılma hissedilmiyo sadece sancı oluyor vajinada bişeyler hissedilmiyor dimi doğru mu anladım?ben dew var o ısıtıcı bıraz seslı calısıyor ama cabucak ısıtıyor ben kızım uc yasında hala o banyoda ıken oturma odamı ısıtıyorum hasta oluyor hassas kızım
canım senın kız kucuktu zaten bu paket sonrası ıkı alırsın buyukten zara gelmez
canım benm gece sancım basladı 2de sabah 11de gttm sancı sıddetlenmstı brz gıdınce dr muayene ettı 4cm acılma sancıyla oluyor genelı ama bak oeen 21 bı gıttı acılması varms bazen annenn agrı esıgı yuksek oluyor anlamıyor
pırlatıyım dimi ayyy sende yaptr tek pırlatmam :)
Canım ben hastanede gebe eğitimine gittim orada ebe dedi ki suyunuz gelince kendinizi sarsmadan hemen hastaneye gelin. Hatta hastanede tekerlekli sandalyeye oturun dedi. Su gelince bebeğin koruması azalıyormuş. Nişan gelince vakit var mıdır bilmiyorum ama su gelince banyo falan yapmadan yavaş hareketlerle hemen hastaneye gelin dediler.Canim ilk dogumun olacak sanirim. Nisan ve su geldikten sonra dogum hemen olmuyormus. Ortalama 12 saati buluyormus. Yani suyun geldiginde acele etmene gerek yok. Guzelce dusunu alip hazirlanip oyle gidebilirsin. Sabaha karsi bi saatse sabahi bekleyebilirsin. Sonucta su geldikten sonra agrilarin artacak acilman 10cm bulacak da ancak dogum baslayacak. Ortalama 1 saatte 1 cm acilma oluyormus. Gerisini sen dusun. Ama bunyeden bunyeye de fark eder tabi. Bunlar genel izlenimler..
Benimki de diyor ki dun gece. Ohhhooo bi de bunun lohusaligi falan da var. Daha coookkk beklicezzzz, artik bi geve uyandiginda beni orumcek adam gibi duvarlara tirmanirken gorursen korkma sakin :))
Hepberaber gülelim... Bı alsam senin ve girlboymomun performansı süper yalnızzz....hep gül canımmm:)
araya girdim de tansiyon önemli hamilelikde,, bence yarın bir eczanede ölçtürt tansiyonunu,,, bende 2 haftada bir gidiyorum ama hafta da bir tansiyonu ölçürtürüyorum eczanede, doktorum söyledi, ki tansiyonum hep düşük,,,Bugun unuttular heralde olcmeyi o zmn. Tesekkur ederim canim. Biz de 150 oduyoruz ayda 1... ozel saglik geciyordur heralde benim ozel sagligim sadece yatarak oldugu icin kullanamiyorum canim. Sen ozel saglikla mi 135 oduyorsun? Biz de 15 de 1 gidiyoruz simdilik. Heralde diger kontrolde haftada 1 e duser
Canım bebek bezi gibi olanı kullanabilirmisin bilmiyorum.. Kullananlar ondan alıyo bn kızzmdayken ondan aldım ama inan kullanamadım..zaten yazdı bide bebek bezi gb kıcımda.. Sinir oldum.. Hemsirede onun kenarlarını kes öle kullan dedi.. Bnde öle yaptım daha sonrada bebek bezinin o lastıklı yerini kestin ve ince uzun ped gibi kullandım.. 2 haftadan sonra zaten kotex pede geçtim.. Normale yani..Kızlar siz hastane götürmek için hasta bezini nasıl aldınız cocuk benı gıbı barıyerlımı yoksa ince uzun olan var Ondanmı alıcamda karar veremedim
Bnm eşimde bana savah dedi önmüz haftaya gelir bu..insan böle bakımlı olunca i mutlu oluyo dimi.. Bnde bakımı yaptırdımmı degme keyfime.. Vucut temizligimi gecn hafta yaptım.. Şükür..Ayy bugn esım ders calısmaya kutuphaneye gıttı bende kactım kızımla arkadas aldı sandıki araba olmazsa gezemem benden kacarmı hemen ogretmn arkadasalar toplanmıs ohh kızımda havası degıstı babasıda aradı naber dıye kıcının ustune oturamıyon dımı dıyo :) annemde evde yemek temızlık hallettı saolsun babam hasta olmadan geleydı daha ıyıydı ama boylede guzel kardesımde geldı kırıkkalede unıv okuyor ohh herkesı bı arada ..sonra kuafore gıttık kas bıyık aldırdım kendımı cok guzel hıssedıyom sımdı aldı kocam bızı market yaptık ama gun ıcınde falan sankı arada sancım var sımdıde oglus boyle asagıdan tıtretıyor sankı onumuzdekı hafta gelecek bu oglus
araya girdim de tansiyon önemli hamilelikde,, bence yarın bir eczanede ölçtürt tansiyonunu,,, bende 2 haftada bir gidiyorum ama hafta da bir tansiyonu ölçürtürüyorum eczanede, doktorum söyledi, ki tansiyonum hep düşük,,,
yok pinarcim hani yan korumali besik uyku setleri varya onu diyorum..penbe olan kisimlarina mavi kumas dikecegim..çiçekli kelebekli olan ywrlerinede ince keçeden kendim motifleyecegim senin anlayacagin..malum uyku setleri 200 250 den basliyo..ama hangi tür kumas kullanmaliyim bilemedimnasıl ypmayı planlıysun ustune nevresmmi geçircksn yoksa dikeckmisin. Al bi nevresm geçir ya bşy olmz .
bnde aglamiştim ilk dogummda hastaneye gtmeden bni neler bekliyor acep diye ,
aynen öyle,, nişan rahmin tıkacı gibi görev gören bir şey ve nişan geldikden bir hafta sonra bile doğum olabiliyor,,,Canım ben hastanede gebe eğitimine gittim orada ebe dedi ki suyunuz gelince kendinizi sarsmadan hemen hastaneye gelin. Hatta hastanede tekerlekli sandalyeye oturun dedi. Su gelince bebeğin koruması azalıyormuş. Nişan gelince vakit var mıdır bilmiyorum ama su gelince banyo falan yapmadan yavaş hareketlerle hemen hastaneye gelin dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?