:) harika gözüküyor..Eki Görüntüle 1333216 Bebiş al sana seker cubuklu.. Ne tanesine okadar para vercen..bunun malzemesi cok kolay yapımı cok kolay ve cok lezzetli
İnş canımız cekmezde. Minione bunu 1 saatte yapar süslersin zaten cok kişi gelmez diyodun bere ölcekle yapsan yeter.. Bide mavi pasta süslemesi böle istersen paket jelatınle bide maviş kurdela geçir.. Mis gibi
bende merakla bekliyorum.. :))sürprizzzz yrn yapıp atıcam cnm,pufa sokamam bayatlar bide yenmez,ben hiç paketi açmadan yapıcam yrn inşallah,iyi gecelr kızlar
Bebişim buna çikolata topları diolar... Sosyetik adı truff.. Aslında içi yumusak kakaolu kek ve kakaolu petibörrden yapılmıs bi tarıf.. Agzıda eriyo resmen.. Kek diyelim biz.. Ben misafirlerime ikram olarak yaparım ve cok begwnirler.. İlla böle cubuklu olöasınada gerek yok.. Cupkek kaseşerı varya kagıttan ona koyuyosun böle servis tabagında .. Yarım saatte yapılıo üstündekilerde çikolata sosu işte beyaz çikolata goda boyası döküp istedigin rengi ver resimdeki gibimerve bu ne? seker mi, çikolata mı, kurabiye mi? :) harika gözüküyor..
bayıldım valla ya.. ama ben beyaz çikolata bulamıyorum hiç bi yerdeBebişim buna çikolata topları diolar... Sosyetik adı truff.. Aslında içi yumusak kakaolu kek ve kakaolu petibörrden yapılmıs bi tarıf.. Agzıda eriyo resmen.. Kek diyelim biz.. Ben misafirlerime ikram olarak yaparım ve cok begwnirler.. İlla böle cubuklu olöasınada gerek yok.. Cupkek kaseşerı varya kagıttan ona koyuyosun böle servis tabagında .. Yarım saatte yapılıo üstündekilerde çikolata sosu işte beyaz çikolata goda boyası döküp istedigin rengi ver resimdeki gibi
Canım o zaman netten sipariş edicen ... Yada eminönünden pasta malzemeleri satanyerleden alıcam bide istedigin goda boyası tmmdrbayıldım valla ya.. ama ben beyaz çikolata bulamıyorum hiç bi yerdebi ara lazım olmustu ama bulamamıstım..
antibiyotik için bişey diyemem de, bebeğin ara ara az ara ara çok oynaması normal galiba bende de oyle oluyor.. günü gününü tutmuyor. yediğim şeylerle de alakalı galiba.. enerjısı yüksek seyler yiyince bebişim de enerji doluyor.. :) şişlikte normal çocuk ordan oraya döner öyle.. sabit kalmaz bi yerde..Uyumayan varsa bise soracaktim( Ben usutmusum gqliba bogazim agriyo..uc ay oncede bogaz agrisi icin gitmistim doktorum bu antibiyotigi ic bebege hic zarari olmaz dedi..yine de korkup yarida kesmistim..O antibiyotikten kullansam zarari olur mu?İkinci bi sorum da bebek bi kac gun cok hareket ediyo bi kac gun az bu normal mi.aslinda daha dun doktor kontrolum vardi hersey cok normal dedi ama ben evhamlaniuorum galiba..son olarak da dun gogsumun altindaydi kafasi yani orasi siskin di simdi gigsumun alti bos ve karnim sivrilesti bu normal mi ? lutfen cvplayin cok soru sordum ama ben 8 sene sonra hamile kaldim merak ediyorum (
aa bak net iyi fikir.. :)) gıda boyam var dur bi denim ben.. denersem atarım :))Canım o zaman netten sipariş edicen ... Yada eminönünden pasta malzemeleri satanyerleden alıcam bide istedigin goda boyası tmmdr
İlacı dr vermiş kullanabilirsin ama her üşütmeye aynı il iyi gelmeyenilir o yüsden dr danis ..( geçmiş olsunz)Uyumayan varsa bise soracaktim( Ben usutmusum gqliba bogazim agriyo..uc ay oncede bogaz agrisi icin gitmistim doktorum bu antibiyotigi ic bebege hic zarari olmaz dedi..yine de korkup yarida kesmistim..O antibiyotikten kullansam zarari olur mu?İkinci bi sorum da bebek bi kac gun cok hareket ediyo bi kac gun az bu normal mi.aslinda daha dun doktor kontrolum vardi hersey cok normal dedi ama ben evhamlaniuorum galiba..son olarak da dun gogsumun altindaydi kafasi yani orasi siskin di simdi gigsumun alti bos ve karnim sivrilesti bu normal mi ? lutfen cvplayin cok soru sordum ama ben 8 sene sonra hamile kaldim merak ediyorum (
... Muhakkak at ama heaa bak net iyi fikir.. :)) gıda boyam var dur bi denim ben.. denersem atarım :))
mutfakdelisi. Com baksana orda oluyo galibaaa bak net iyi fikir.. :)) gıda boyam var dur bi denim ben.. denersem atarım :))
Tamm
... Muhakkak at ama he
Mu
mutfakdelisi. Com baksana orda oluyo galiba
Şimdi netten tam tarifine bak.. Kac tane cıkıyo hesapla.. Bu arada war mutfak delsinde vanılyalı sos olarak yazıyo al şimdi yeticek kadarona göre alırsın tekrardantamam.. :) ne kadar alsam yeter ki acaba.? şimdi denemek için yapmak istiyorum da sonrası için de bi 50 tane falan yapsam ne kadar gider acep?
ben bulamadım ya beyaz çikolata diye arıyorum iki saattir..dur bakim dediğin gibiŞimdi netten tam tarifine bak.. Kac tane cıkıyo hesapla.. Bu arada war mutfak delsinde vanılyalı sos olarak yazıyo al şimdi yeticek kadarona göre alırsın tekrardan
o sos sıvı bişi sanki ama.. bunları mı diyosun?Şimdi netten tam tarifine bak.. Kac tane cıkıyo hesapla.. Bu arada war mutfak delsinde vanılyalı sos olarak yazıyo al şimdi yeticek kadarona göre alırsın tekrardan
Yok yok bunlar canım.. Tüpte satıyolar.. Asagılara bak böle 1 kg lıkşar var vanilyalı sos diyoo sos sıvı bişi sanki ama.. bunları mı diyosun?
valla bulamıyorum.. hangi kategoride bu dediğin? butik pasta malzemeleri bölümünde mi? yoksa arama motorundan mı bakıyosun?Yok yok bunlar canım.. Tüpte satıyolar.. Asagılara bak böle 1 kg lıkşar var vanilyalı sos diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?