2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar cok sinirliyim su an:KK62: bu gece hic uyuyamadim en son 8 de esim ise gitti biraz uzanayim dedim uyuyup kalmısım kv arıyor neyse acmadım ısrarla tekrar tekrar arıyor tel titreşimde kafamı kaldıramıyorum aramayı keser diye düsünürken eşim aramaya başladı bu seferde birisine bisey oldu sandım actim teli ne oldu dedim annem seni arıyormş acmiyomssn beni aradi dedi bende uyuyordm ondan acmadim ne diyomuski annen dedim bebege PATİK örecekmis kac tane öreyim diye sana soracakmis demesin mi deliriyorum suan sinirden:KK62::KK62::KK62::KK62:sabah sabah başlarım senin patigine 100 tane yap 1000 tane yap:KK62::KK62::KK62:
hahhahahah ahh bu gelinler hepimiz aynıyız bende geçen gün sinirimden açmadım:KK48::KK48:
bir meraklı oldular,6 yıldır hiç umurlarında değildim şimdi bir torun sevgisi çıktı sormayın

hahhahahah ahh bu gelinler hepimiz aynıyız bende geçen gün sinirimden açmadım:KK48::KK48:
bir meraklı oldular,6 yıldır hiç umurlarında değildim şimdi bir torun sevgisi çıktı sormayın
Kiz sabah sabah rüyanda patik mı gördün ne anlayissizlik hadi aradin eşimı niye ariyosun ariyorum ariyorum acmiyo teli diye sikayet eder gibi ésimde diyemiyor ki anne sabah sabah ne patigi sonra ararsin demiyoda musait olunca annemi ara diyo

Günaydın kızlar cok sinirliyim su an:KK62: bu gece hic uyuyamadim en son 8 de esim ise gitti biraz uzanayim dedim uyuyup kalmısım kv arıyor neyse acmadım ısrarla tekrar tekrar arıyor tel titreşimde kafamı kaldıramıyorum aramayı keser diye düsünürken eşim aramaya başladı bu seferde birisine bisey oldu sandım actim teli ne oldu dedim annem seni arıyormş acmiyomssn beni aradi dedi bende uyuyordm ondan acmadim ne diyomuski annen dedim bebege PATİK örecekmis kac tane öreyim diye sana soracakmis demesin mi deliriyorum suan sinirden:KK62::KK62::KK62::KK62:sabah sabah başlarım senin patigine 100 tane yap 1000 tane yap:KK62::KK62::KK62:
ahahahaaa alemsin yaaa valla :D sinirlenme canım ya bebişine hep stres bunlar .
korkmuştur kadında hamilesin ya bişey mi oldu diye endişe etmiştir o yönden düşün .

Günaydın annisler geçmişi fazla okuyamadim önemli bir gelişme varmı bilmiyorum midem çok yanıyo dayanamıyorum bazen :KK61:birtek kırmızı turp geçiriyo yanmayi ondan da bıktım artık :KK61:bugün 36 . Haftaya giriş yaptık hayırlara vesile olsun :nazar:

Günaydın annisler geçmişi fazla okuyamadim önemli bir gelişme varmı bilmiyorum midem çok yanıyo dayanamıyorum bazen :KK61:birtek kırmızı turp geçiriyo yanmayi ondan da bıktım artık :KK61:bugün 36 . Haftaya giriş yaptık hayırlara vesile olsun :nazar:

CANIM çok geçmiş olsun ...bende de var o mide yanması son bir iki haftadır,sonu kusmya kadar varıyor çok berbat bir durum..ilk haftalarda olmadı son haftalarda tavan yaptı :110:

Hamileler siz neden uyumuyorsunuz acaba kaç saattir oku oku bitiremedim
Tabi evdesiniz ohhh oturun haftaya geliyorum bende izne ayrılınca:KK49::KK49::KK49:
Balon muhabbetine koptum yalnız minieo beni kopardı
Merve sende uyu artık sabaha kadar ayaktasın
Benim de 2 gündür midem yanıyor ya

ayyy erkekler neden bazı şeyleri anlamıyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eşime dedim evi temizleriz (süpürme ve silme sadece )cumartesi leş gibi dedim tamam dedi önce sonra aklına temizlikçi tutacağımız geldi

yok ben boşuna mı para vercem temizlikçiye temizlemem yok banane temizlemem diye tutturdu :mad: temizlikçi yapacakmış
temizlikçiyi 15inden sonra alacağım o güne kadar evin yüzüne bakılmaz:KK67: zaten 1 haftadır elktrikli tutmuyorum bakılmıyor şimdiden sinir oldum yaa :mad:

kızdım ben yapıcam o zamn dedim bu seferde yapma tamm ben yaparım diyor :mad::mad::mad:

kalktım 1 odayı eğilmeden tek elimle olduğu süpürdüm yaa içime sinmiyor :KK31:
eşşek gibi temizlicek cumartesi :cool:
Bize de dün temizlikçi geldi her yer dip bucak temizlendi. Eşim eve geldi hiç tepkisi olmadı erkekler temizmiş pismiş hiç anlamıyor.

aynen bende alt içme minderi,kirli poşeti,birde uyku tulumu almıştım,onu diyorum çıkarken giydirirm rahat olur,ayrıca fotoğraf makinası,çokda doldurmaya gerek yok,bir küçük bavul,birde el çantası sanırım yeterli
bende akşam çanta hazırlığına başladım. Bütün kıyafetler zaten yıkanmış ve ütülenmişti. Akşam eşyaları torbaladım. Yani hastaneye ilk gittiğimde giyeceklerim, bebeğin ilk giyeceklerim, benim yedek eşyalarım, bebeğin yedek eşyaları ve bebeğin hastane çıkışı kalın battaniyeleri v.s. ayrı torbalar yaptım sonra çantaya koyucam. Sonra diyorum çünkü akşam koymaya cesaret edemedim ya eksiğim olursa diye, tam öğrenememişim herhalde :confused:
Yalnız bebeğin ebeye verilecek ilk kıyafetlerinde bir penye bir kalın battaniye yazılmış doğru mudur?

Birde son kontrol amaçlı elinizin altında bir liste varsa yayınlar mısınız:KK36:

ahahahaaa alemsin yaaa valla :D sinirlenme canım ya bebişine hep stres bunlar .
korkmuştur kadında hamilesin ya bişey mi oldu diye endişe etmiştir o yönden düşün .
Canimm ne kadar iyi niyetlisin ya ben hic oyle değilim:confused:o yapıyosa art niyet ariyorum

Kizlar facete ocak anneleri grubunda erken dogum yapan bayan erken doguma idrar yolu enfeksiyonunun sebep oldugunu yazmis bendede oluyor ya dikkat etmemiz lazim erken dogum fobisi basladi
Dun de canan karatay şeker yuklemesi erken doguma sebep olur dedi bence idrar yolu cok önemli ki 1.ayımdan beri doktor her muayenede sorar idrar da yanma akinti kasinti var mi diye olabilir yani erken dogumu tetikleyebilir;)

Bize de dün temizlikçi geldi her yer dip bucak temizlendi. Eşim eve geldi hiç tepkisi olmadı erkekler temizmiş pismiş hiç anlamıyor.
Katılıyorum canım. Eşime diyorum ki doğum yaklaştı perdeler yıkansa, duvarlar silinse, dolaplar iç dış silinse çok iyi olacak diye aman boş ver diyor. Aman ne güzel boş ver deyince iş bitti. İyi boş vereyim ama doğumdan sonra o halimle mi uğraşayım şimdiden olsun bitsin temiz temiz otururum. Erkeklere göre ev işleri de hemen oluveriyor zaten. Onun için önemsemiyorlar aklınca doğumu geçince geceden geceye yapsın der birde çalıştığım için sadece gece kalıyor o işler için ama kendileri yapmayınca kolay tabi.

bende akşam çanta hazırlığına başladım. Bütün kıyafetler zaten yıkanmış ve ütülenmişti. Akşam eşyaları torbaladım. Yani hastaneye ilk gittiğimde giyeceklerim, bebeğin ilk giyeceklerim, benim yedek eşyalarım, bebeğin yedek eşyaları ve bebeğin hastane çıkışı kalın battaniyeleri v.s. ayrı torbalar yaptım sonra çantaya koyucam. Sonra diyorum çünkü akşam koymaya cesaret edemedim ya eksiğim olursa diye, tam öğrenememişim herhalde :confused:
Yalnız bebeğin ebeye verilecek ilk kıyafetlerinde bir penye bir kalın battaniye yazılmış doğru mudur?

Birde son kontrol amaçlı elinizin altında bir liste varsa yayınlar mısınız:KK36:
meşhur listemiz :) bazı eksikler olabilir cnm
bebek çantası.webp

Katılıyorum canım. Eşime diyorum ki doğum yaklaştı perdeler yıkansa, duvarlar silinse, dolaplar iç dış silinse çok iyi olacak diye aman boş ver diyor. Aman ne güzel boş ver deyince iş bitti. İyi boş vereyim ama doğumdan sonra o halimle mi uğraşayım şimdiden olsun bitsin temiz temiz otururum. Erkeklere göre ev işleri de hemen oluveriyor zaten. Onun için önemsemiyorlar aklınca doğumu geçince geceden geceye yapsın der birde çalıştığım için sadece gece kalıyor o işler için ama kendileri yapmayınca kolay tabi.
Senin ki iyiymiş yine .. Bizim ki evi süpürürken yatak altlarını falan süpürmek istemiyor.. Takıntılısın diyor bana. Kim görecek bizim yatak altını diyor :KK57::KK57::KK57: ya havle dedim.

Back
X