2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayy nasıl güldüm ama sanki birisi görecek diye yapıyoruz hay Allahım...onlara kalsa hiç bir şeye gerek yok ama biraz yapmayında bak nasul söylenmeye başlarlar.
Benimki de temizkik yapar iki hun once cok afedersiniz tuvaketi yikadim kizdi egilip kalkma kimyasalla ugrasiyosun zehirleneceksin falan.. dedimki askim yikamam gerek napim pismi kalsin kim yapacak.. ve aldigim cevap Askim ben az once girdim tuvalet hicte pis degildi !!! Bi anda pisden anladigi ne diye kal geldi bana :)) arada tutuyir iste boyle gulsemmi kizsammi bilemedim :)

kızlar sol böbreğimde ağrı var iki gündür. dru aradım dün ürolojiiye gitsin. randevularım dolu demiş. :KK43: bende evime yakın semt polikliniğine gittim. ultrason dediler uzaktaki başka bir hastaneye gönderdiler orda yokmuş ultrason ccihazı :KK43: bende gidemedim götürecek kimse yok. işe geldim. böbrek genişlemesi, bebek baskı yapıyordur falan gibi birşeyler okudum netten bir bilginiz varmı. pzt dr kontrolu var bekleyim mi,, yoksa acil bişeymidir gideyim mi bilemedim
Canim telas etme. Bende bobrek agrisi cektim hatta duzenli sanci gibi vuruyordu sanci vurdugunda soguk soguk terliyordum hemen gittim hastaneye nst tahlil falan.. kum dokuyorsun dediler.. hic ilqc vermedi drum bol su ic dedi bide kizlar cani istemesinn kimsenin boza ve salgam iyi gelir dedi salgam az tuzlu olacak ama.. ben kendimi sicak tuttum bol su iciyirum zaten. Bi iki kez de salgam ictim biraktim.. gecti gibiydi..sende bi tahlil yaptir esin gelemezmi yada yakininda kardesin falan varsa onla git en azindan bi agri kesici vurulursun rahatlar vucudun cnim.. kendini sicak tut bu arada

meşhur listemiz :) bazı eksikler olabilir cnmEki Görüntüle 1333520
pmetre demi yeni uye minione : ) millet kendi bişey yapcgı zmn tekrardan sorma geregi duyuyor. Valla boyle hastane çantasına ne koyayım die soranlara bugdaytanesinin listesini kopyala yapiştr yap sevdim bn bu fikri ; ))) yakında millet gore gore ezberlicek bu listeyi artık istesede kimse sormck bilinç altına yerlşçk : )

Canlarim.. benim bugun adet sancisi gibi sancim var acaba sinyalmi veriyor kizim... yya da yine bobregimde kummu var veya enfeksiyon mu kaptimmm.. noluyor bana ya..

kızlar sol böbreğimde ağrı var iki gündür. dru aradım dün ürolojiiye gitsin. randevularım dolu demiş. :KK43: bende evime yakın semt polikliniğine gittim. ultrason dediler uzaktaki başka bir hastaneye gönderdiler orda yokmuş ultrason ccihazı :KK43: bende gidemedim götürecek kimse yok. işe geldim. böbrek genişlemesi, bebek baskı yapıyordur falan gibi birşeyler okudum netten bir bilginiz varmı. pzt dr kontrolu var bekleyim mi,, yoksa acil bişeymidir gideyim mi bilemedim

benimde özel sigorta gebelikte geçmiyor.
hiç fark yokmuş valla pişman oldum şu an baştan arayıp muayneyi sormadığıma. neyse artık sağlık olsun diyelim bu saatten sonra.
doğum için fiyat konuştunuz mu?

Hayir canim dogum icin fiyat konusmadik. Ama benim sigortam dogumu kapsıyor; sadece muayene ve testleri kapsamiyor o yuzden rutin kontrollerde kullanamadim saglik sigortami. Cogu gitti azi kaldi zaten :) ozel veya hastane farketmio saglikli olsunlarda

Bizde de UFO vardı ama o açıkken ısıtıyor kapatınca yine soğuk. Ev merkezi ısıtma. Ne olur ne olmaz diye radyatör aldık.
cnm bn odayı ısıtmk için kullanmam heralde. Dogalgazı yukseltcez ztn dogunca. Sizinkide merkez sistemse sıcak oluyordur. Bnce hç gerek yok tekrardan isiticiyla isitmaya. Bn banyodan banyoya kullancm . Bide kişin bazen arıza verebiliyr dogalgaz sistemi o yuzden bu durumlarda evi isitirim yoksa ev buzz kesiyor dogalgazci gelipte yapana kadar. Bide akşam filan olursa arızalanma gelmiyolar sabaha geliyolar bu gbi durumlarda çok iyi . Alicam karar verdim kumtelin fanli isiticisindan n11 de var ordan sipariş vercem .

Benim hamileliğimin başından beri var evet karnın büyüdükçe ağrı artıyor her ay ultrasonla bakıyorlar sağ böbrekte kanal tıkalı ve büyüme var bazen klozette sabahlıyorum ama öyle hemen biley olmaz korkma fırsat bulunca ihmal etme git ama

,

gözünüz aydın canım
yani normal doğumdaki sancı daha mı kötü sezeryandan????
Yok canım sezeryan sonrası ağrı daha kötü normal doğum regl ağrısı gibi ilerledikçe ağrı artıyor ama mola da veriyor sezeryanda hic geçmiyor ağrı. ,10dklik bi morfin beni baya sakinlestirdi

Bibrek genislemesi ben komsumdada cikmisti 7 aylik hamileyken igne antb. Verm7s gecmis daha sonra

Allahimm tam 3 gecedir uyku yuzu gormuyorum gece yatakta donmekten yoruldum. Zaten agrim oluyo hareket ettikce ki dun tum gun cati agrim oldu. Doktorum kalcana vurmuyorsa agri endise etme. Ilik dus minoset dedi de ne kalkabiliyorum ne yuruyebiliyorum uyku desen yok.. esim diyo ki uyandir beni uyyamadigin zaman dun bi deniim dedim uyandirmayi fosur fosur uyyodu valla hic orali olmadi. Yani bi yandan ocak ayi gelsin artik dogurim diyorum bi yandan hamilelik harika bisey hele hareketlerini cok ozlicem dogduktan snra 20 yil hamile kalsam diyorum :)

@bestemeste iyiyim canım, gündüzleri çok giremiyorum yüksek lisans ödevleri birikti onları aradan cıkarmaya çalışıyorum. Akşamları baktığımda da maşaallah 40-50 sayfa okumam gerekiyor :KK48:, hızlı hızlı okuyorum sadece.

kolonya şişelerinden yapan ya da bu işlerden anlayan anneler bir bakabilir misiniz? :KK23: bu resimdeki gibi bir şey yapmayı düşünüyorum farklı renkte, ama çiçeği oraya nasıl tutturmam gerekiyor anlamadım. bu çiçeklerin kıvrık sapı var arkasında, onu sarıp üzerine mi ipi geçirmem lazım? yoksa silikonla mı yapışması lazım? bir tane örnek yapayım dedim ama sadece sarınca tutmaz gibi geldi, silikon da çiçek çıkıntılı olduğu için tam yapıştırmaz gibi geldi. çıkamadım işin içinden :-):-)

MG_8242.webp

Back
X