canım ben arkadaşın yazıyı ters anlamışım sen yazınca farkettim

bana görede açılma sancısı kolaydı sezaryan sonrası acı zordu bu kişiden kişiye değişiyor hazır olmakla da alakalı sanırım ben sezaryana büyük bir antipati duyduğum için bence çok zor oldu bana ama şimdi direk sezaryan diye gidiceğim için daha rahat olur diye umuyorum:) mesela ablam benden üç ay önce sezaryan olmuştu annem o çok rahat kalktı güle oynaya girdi çıktı demişti bense ağlayarak girdim ağlayarak çıktım çünkü istemiyordum, sen o yüzden zorlandın diyor annem, doğum sancısında bile gıkın çıkmadı ama bunda zorlandın diyor anlatabildim mi bilmiyorum
canım şimdi için değilde hani ilerde büyüyünce der bence malum nesil değişti evlat yetiştirmek adil olmak çok zor gerçekten, ben ailemden dolayı bunun sıkıntısını yaşadığım için çocuklarıma yaşatmak istemiyorum, içimde uhde ama bilemiyorum vicdanım rahat değil
normal yeri daraldığı için gergin artık karnımız
canım şimdi için değilde ilerde sorun olursa diyorum hatta ben evlatlıkmıyım bile diyebilir hastanede benimle hiç fotosu yok tekte yok sadece ameliyathanede eşimin bir arkadaşı yalnız oğlumu çekmiş o var

ilkte eşim ne gerek var dedi gurbette tek çıkıp bir şey alamadım haliyle yapamadım, şimdi çıkıp alabildim yapmak istediklerimin malzemesini ne bileyim kafam karışık işte
canım hayırlı haberlerle gel inşaallah benimde bugün ultrasonum var
ayy çok güzel canım beğendim
değil mi canım adil olmam lazım
ay canım ya merak etmiş olabilir hamilesin kötü düşünme hemen, bak haftasonu kp bizim sesimizi duymayınca telaşlanmış alt katımızdalar oğlumda 6 da kalkıyor, babasıyla içerde çizgifilim izlemişler bende yatak odasına uyumuşum ses olmayınca, kp yukarı gelecekmiş gelinden ayak sesi yok torununda bir şey mi oldu diye panik olmuş
canım adet sancın nasılsa öyle oluyor belden oluyorsa belden başlar kasıktan oluyorsa kasıktan başlar
canım pasta alıcaz inşaallah birde scoter la thomas treni istiyor onları alıcaz kardeşin sana iyiki doğdun abi diyor bak hediye getirmiş diyicez, fikrini bir nevi uyguluycaz dur bakalım süs işini düşüeneyim yine:) sağol
canım ya turp daha çok yakıyor bence sakın yeme, onun yerine tahin dene süt dene onlar fayda etmiyorsa renni kullan beni rahatlattı çünkü süt ve diğeri fayda etmedi artık
doğru canım tedavi edilmezse sebep oluyor