2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben ama yeğenlerim olsun o kdr bebek gördüm hiçbiri banyoda yıkanmadı ama,bir örtü serilirdi salona oturma odası neresi uygunsa küveti,filesi,giysileri havlusu bezi hepsi hazır salonun ortasında yıkandı gördüğüm tüm bebekler,bende öyle yapıcam bugunde çok tatlı su sıcaklığını ölçen termomemtre aldım su gergedanı çok tatlı:KK53:
Suyu çeşmeden direkt kullanmayın kaynatılmış soğutulmuş su kullanın diyorlar. Bizim evin tesisatı da kötü sular hafif sarı akıyor içme suyuyla mı yıkasam acaba?

Arkadaşlar hepinize günaydın :-) yahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah :-)
hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün canım :KK36:

minione minione canım ellerine saglık.. Bende bi 25 tane alsam.. Etiketim yok arkasına nazar boncugu stickerı yapıstırsam bide o kovalardan nasıl olur..
Arkadasım buyık kurabiye gönderdi
Bende artıgım dün ki toplardan yapısam bide puf cesit cesit naaıl olur....
Bnde sevıyorum böle bişiler yapmayıda bnada malzeme işi cok zor geliyo..
Gıdıcemm alıcam falan...

ne diyim harikasın:D
yaptıgın herşeyi at buraya
benim ilham kaynağımsın :KK66:
beşik için yapacagımız tülün adı tütü tülümü pazardan başka nerde bulabilirm?
bide ben senin kapı süsünü falan görmedim atmıştın resmini buraya
valla aslına bakarsan metresi 2 liraydı o tütü tüllerin benim aldığım anca hastane kapısına yetiyor,benm şu bahsettiğim odanın tülü mavi bile değil beyaz aslında,kurdaleyi mavi satenden yapıcam artık renk katsın diye,kapı süsü ben 2 tane yaptım:KK48:
instagramda görmüştüm çok beğenmiştim 200 liraydı kıyamadım,çerçeve gerekiyordu madame cocodan 16 lira ya ayna aldım,çerçevesi çok güzeldi,aynayı çıkartıp öyle yaptım,diğer ıvır zıvırlarını hep pazardan yerden 1 liraya dantelleri aldım yani bana 25 lira gibi bir paraya mal oldu,tabi isim yazma kısmı için ütüde yapışan taşlarım olduğu için ben şanslıydım yoksa diğer türlü o kdr küçük bir kısma bir ara eflalim kullanmıştı kesilipte yapışan bir malzeme onla çok zorlanırdım canım,sonra ben dayanamadım tülü kapısına taktım odası gelince hemen astım kapı süsünü,kv de olcak benm mevlütüm görümcem gelirken kapı süsünüde getir deyınce içimden sinir oldum:KK62: tak çıkar ordan oraya gidermi diye,sonra dedim ee hastaneyede gidecek ben dedim en iyisi bi tane daha yapayım,çerçeve tabi ikeadan aldım bu seferki daha değişik oldu ikea olanı hem hastaneye hem kv ye götürcem artık kısmetse du atayım onunda resmini
IMG_2178.webp
IMG_2315.webp

minione minione canım ellerine saglık.. Bende bi 25 tane alsam.. Etiketim yok arkasına nazar boncugu stickerı yapıstırsam bide o kovalardan nasıl olur..
Arkadasım buyık kurabiye gönderdi
Bende artıgım dün ki toplardan yapısam bide puf cesit cesit naaıl olur....
Bnde sevıyorum böle bişiler yapmayıda bnada malzeme işi cok zor geliyo..
Gıdıcemm alıcam falan...[/QUOTE

çokta güzel olur valla
aynen canım bakma 2-3 ay önce yine bir halim vardı o kolonya şişelerini stickerları maatbacıya git gel yapmışım,dün zaten sondu artık avm ye alışverişe gitmem yarım saatte zor attım kendimi bakma evde malzeme varsa kolay yapmak,ama şu saatten sonra zor valla

valla aslına bakarsan metresi 2 liraydı o tütü tüllerin benim aldığım anca hastane kapısına yetiyor,benm şu bahsettiğim odanın tülü mavi bile değil beyaz aslında,kurdaleyi mavi satenden yapıcam artık renk katsın diye,kapı süsü ben 2 tane yaptım:KK48:
instagramda görmüştüm çok beğenmiştim 200 liraydı kıyamadım,çerçeve gerekiyordu madame cocodan 16 lira ya ayna aldım,çerçevesi çok güzeldi,aynayı çıkartıp öyle yaptım,diğer ıvır zıvırlarını hep pazardan yerden 1 liraya dantelleri aldım yani bana 25 lira gibi bir paraya mal oldu,tabi isim yazma kısmı için ütüde yapışan taşlarım olduğu için ben şanslıydım yoksa diğer türlü o kdr küçük bir kısma bir ara eflalim kullanmıştı kesilipte yapışan bir malzeme onla çok zorlanırdım canım,sonra ben dayanamadım tülü kapısına taktım odası gelince hemen astım kapı süsünü,kv de olcak benm mevlütüm görümcem gelirken kapı süsünüde getir deyınce içimden sinir oldum:KK62: tak çıkar ordan oraya gidermi diye,sonra dedim ee hastaneyede gidecek ben dedim en iyisi bi tane daha yapayım,çerçeve tabi ikeadan aldım bu seferki daha değişik oldu ikea olanı hem hastaneye hem kv ye götürcem artık kısmetse du atayım onunda resmini
Eki Görüntüle 1333691 Eki Görüntüle 1333692

:nazar::nazar::nazar:
harikasınnn:KK9::KK9::KK9:

çok güzel tarif ettin teşekkür ederim :KK51: teli kesmek aklıma geldi de ziyan etmeden bir bilene sorayım dedim :KK48: hasır ipli çok hoşuma gitti ama ip bulamadım, diğer malzemelerim hazır. bugün de bulamazsam artık ben de organze kurdelayla yapacağım. inşallah güzel olurlar :KK64:

olurda hasır ipi bulamazsan benimkide böyle oldu,buda fena durmuyor
IMG_1851.webp

Herkese hayırlı cumalar.. Nasılsınız bakalım.. İşlerim vardı giremedim ya.. Şimdide geçmişi okudum.. Şükür herkes iyi..
@Queen_21 den haber yok hala.. Cok merak edyorum arkadası ya.. Aramozda bi gün mü iki gün mü ne vardı.. Canım benim.. Rabbim yardımcıları olsun..@eflalim cNım benim için rahat olsun sen cok ılgılı bi annesin. Krese veremedin wc problemi yüzünden ama azap duyma yani.. Her cocuk krese gitmiyo.. Kv den cok iyi bi insan inan senin için cok şükredilcwk birsey. Oda süslemesinide söyle düşünüyorum bende kızıma yapamadı devlet hast zaten ya derse diye cok düşündüm ama sanmıyorum.. 1 yasında kızıma cok güzel bi dogum günü yaptım..
Senin oglunda demez mi anne bana yapamadın hadi kardeşime neden yapmadın;)
Bence evde yada hastanede pasam abi oldo konseptli bi kutlama yapabilirsin bol bol resim cekın hatıra klasın... Bunlar birdefa oluyo.. Merak etme oglun sana kırılmaz aksıne sevinir..
minione minione yapalım arkadasım benim gece sancılarım girmeye baslası artık uyku yok zaten..kolay dogum olur.. Kikir kikir gülerken zart dogururum cocugu.. Ahhh o kadar kolay olsa.. İgneye bayıldım.. Cok güswl olmus.. Hediyelerde altın bişi varmı :: D
Senin puf ne alemde ... Kız bizi atlama o pufşarı buraya atıcan...
fairytale0713 fairytale0713 canım ahh uyuyabılsem ahhh sen benm halimi görsen.. Sabahta erkn kalkıyorum ıkı saatlık uyku evde oxuk varlen öle nerde uyku .. Kızım şimdi öglen uykusuna yatcak.. Bende uyuyanılırsem uyucam öle..
Canım agrı sancı adet sancısı gbi baslıyo.. Bel ve kasıklarda bütün olır...bunlar yaşancı sancılar yani aslında doguma yakın zaöanlarda olur..cocuk kanala iyice yaklastıgından dolayı.. Zaten dogum sancısı cok farklı adet sancısına kurban olurum ben;)o sancı geldiginde sancı süresince kımıldayaöıyosun ve belinden kasıklara toplana toplana geliyo gibi..
Sen böle sürekli sürekli baktın adet sancın gibi sancın oluyo dakıka tut.. Siddetini kavramaya calıs inş .. Ğanik yok sıkıntı yok.. Hersey güzel olucak

PINAR45 PINAR45 canım gece pat diye gittin.. Nerdesin kı.. Bnde beklıyoım miniobenin pufşarı hadi hayırlısı

Unuttugum varmı hemn i bakayım
kız size vakitmi dayanır uyuyakalmişim telefon elimdeyken bide arada netten bebek magnetleri kapı susune filan bakıyodum hepten uykum gelmiş . Magnet demişkn aklıma geldi kızlar su dolaba asılan miknatıslı bebek sekerlerinin tanesini ne kadara yaptrdnz yada aldınız . Netten sipariş vercemde begendigim bi kaç model var tane fiyatları 1,5 - 2 arası degişiyr taneye gore pahalimi bi el atsanz her seyin en sonuna bn kaloyrm nedense ya millet hastane suslemesine geçti bn daha bbk sekerindeyim off

canım ben arkadaşın yazıyı ters anlamışım sen yazınca farkettim:KK48: bana görede açılma sancısı kolaydı sezaryan sonrası acı zordu bu kişiden kişiye değişiyor hazır olmakla da alakalı sanırım ben sezaryana büyük bir antipati duyduğum için bence çok zor oldu bana ama şimdi direk sezaryan diye gidiceğim için daha rahat olur diye umuyorum:) mesela ablam benden üç ay önce sezaryan olmuştu annem o çok rahat kalktı güle oynaya girdi çıktı demişti bense ağlayarak girdim ağlayarak çıktım çünkü istemiyordum, sen o yüzden zorlandın diyor annem, doğum sancısında bile gıkın çıkmadı ama bunda zorlandın diyor anlatabildim mi bilmiyorum:KK48:

canım şimdi için değilde hani ilerde büyüyünce der bence malum nesil değişti evlat yetiştirmek adil olmak çok zor gerçekten, ben ailemden dolayı bunun sıkıntısını yaşadığım için çocuklarıma yaşatmak istemiyorum, içimde uhde ama bilemiyorum vicdanım rahat değil

normal yeri daraldığı için gergin artık karnımız

canım şimdi için değilde ilerde sorun olursa diyorum hatta ben evlatlıkmıyım bile diyebilir hastanede benimle hiç fotosu yok tekte yok sadece ameliyathanede eşimin bir arkadaşı yalnız oğlumu çekmiş o var:KK43: ilkte eşim ne gerek var dedi gurbette tek çıkıp bir şey alamadım haliyle yapamadım, şimdi çıkıp alabildim yapmak istediklerimin malzemesini ne bileyim kafam karışık işte

canım hayırlı haberlerle gel inşaallah benimde bugün ultrasonum var

ayy çok güzel canım beğendim

değil mi canım adil olmam lazım

ay canım ya merak etmiş olabilir hamilesin kötü düşünme hemen, bak haftasonu kp bizim sesimizi duymayınca telaşlanmış alt katımızdalar oğlumda 6 da kalkıyor, babasıyla içerde çizgifilim izlemişler bende yatak odasına uyumuşum ses olmayınca, kp yukarı gelecekmiş gelinden ayak sesi yok torununda bir şey mi oldu diye panik olmuş:KK48:

canım adet sancın nasılsa öyle oluyor belden oluyorsa belden başlar kasıktan oluyorsa kasıktan başlar

canım pasta alıcaz inşaallah birde scoter la thomas treni istiyor onları alıcaz kardeşin sana iyiki doğdun abi diyor bak hediye getirmiş diyicez, fikrini bir nevi uyguluycaz dur bakalım süs işini düşüeneyim yine:) sağol

canım ya turp daha çok yakıyor bence sakın yeme, onun yerine tahin dene süt dene onlar fayda etmiyorsa renni kullan beni rahatlattı çünkü süt ve diğeri fayda etmedi artık

doğru canım tedavi edilmezse sebep oluyor

belim hiç ağırmaz adet olunca kasığım bitirir beni

CANIM çok geçmiş olsun ...bende de var o mide yanması son bir iki haftadır,sonu kusmya kadar varıyor çok berbat bir durum..ilk haftalarda olmadı son haftalarda tavan yaptı :110:
Sağol cnm sanada geçmiş olsun çok berbat birşey az kaldı inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımiza alalım geçecek hepsini unutucaz :)

Yok canım sezeryan sonrası ağrı daha kötü normal doğum regl ağrısı gibi ilerledikçe ağrı artıyor ama mola da veriyor sezeryanda hic geçmiyor ağrı. ,10dklik bi morfin beni baya sakinlestirdi

hımm anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah
bakalım biz ne yapacaz sen kurtardın :nazar::nazar::nazar:

Gene rüyamda bebeği emziremediğimi gördüm

Hayır kesinlikle normal dogum sancisi daha kotu bişey sezeryanla bir olmaz kesinlikle . Çunku norml dogumda açilma oldukça sanci arası seyrekleşiyor nefes bile aldrmıyor . Sezeryan olurkn haberin bile olmuyr agrsz sızısz ama sonrasında agrı oluyor tabi ama norml dogum sancisiyla kıyaslanmaz bnce çunku bi şekilde o agrılar agrı kesicilerle fikan geçiştirilşyr . Bn çok sezeryn dogum yapan gordum ama hiç birinin acisi normal dogumdaki gbi bagıttıracak yerleri tırmalattıracak gbi degildi .

vuh zaten korkuyorum :KK17::KK17::KK17::KK17:

Allah ım ne olur ben hastaneye gidene kadar 8 9 cm açılayım hemen doğuma gireyim

Günaydın hanımlar doğum yapanların gözleri aydın hayırlı evlat olsunlar inşallah bol bol sütünüz olsun inşallah...
Kızlar bebek bezini naptınız? Ben bi paket huggies yenidoğan bir paket de molfix yenidoğan aldım yeter mi sizce biri 44lü biri de 52li
ben bi paket molfix yenidoğan aldım yetmicek gibi olursa eşime aldırırım sonrasında bana çok alma belki hemen 2 numaraya geçersin falan dediler ondan almadım

Herkese hayırlı cumalar.. Nasılsınız bakalım.. İşlerim vardı giremedim ya.. Şimdide geçmişi okudum.. Şükür herkes iyi..
@Queen_21 den haber yok hala.. Cok merak edyorum arkadası ya.. Aramozda bi gün mü iki gün mü ne vardı.. Canım benim.. Rabbim yardımcıları olsun..@eflalim cNım benim için rahat olsun sen cok ılgılı bi annesin. Krese veremedin wc problemi yüzünden ama azap duyma yani.. Her cocuk krese gitmiyo.. Kv den cok iyi bi insan inan senin için cok şükredilcwk birsey. Oda süslemesinide söyle düşünüyorum bende kızıma yapamadı devlet hast zaten ya derse diye cok düşündüm ama sanmıyorum.. 1 yasında kızıma cok güzel bi dogum günü yaptım..
Senin oglunda demez mi anne bana yapamadın hadi kardeşime neden yapmadın:KK66:
Bence evde yada hastanede pasam abi oldo konseptli bi kutlama yapabilirsin bol bol resim cekın hatıra klasın... Bunlar birdefa oluyo.. Merak etme oglun sana kırılmaz aksıne sevinir..
minione minione yapalım arkadasım benim gece sancılarım girmeye baslası artık uyku yok zaten..kolay dogum olur.. Kikir kikir gülerken zart dogururum cocugu.. Ahhh o kadar kolay olsa.. İgneye bayıldım.. Cok güswl olmus.. Hediyelerde altın bişi varmı :: D
Senin puf ne alemde ... Kız bizi atlama o pufşarı buraya atıcan...
fairytale0713 fairytale0713 canım ahh uyuyabılsem ahhh sen benm halimi görsen.. Sabahta erkn kalkıyorum ıkı saatlık uyku evde oxuk varlen öle nerde uyku .. Kızım şimdi öglen uykusuna yatcak.. Bende uyuyanılırsem uyucam öle..
Canım agrı sancı adet sancısı gbi baslıyo.. Bel ve kasıklarda bütün olır...bunlar yaşancı sancılar yani aslında doguma yakın zaöanlarda olur..cocuk kanala iyice yaklastıgından dolayı.. Zaten dogum sancısı cok farklı adet sancısına kurban olurum ben:KK66:o sancı geldiginde sancı süresince kımıldayaöıyosun ve belinden kasıklara toplana toplana geliyo gibi..
Sen böle sürekli sürekli baktın adet sancın gibi sancın oluyo dakıka tut.. Siddetini kavramaya calıs inş .. Ğanik yok sıkıntı yok.. Hersey güzel olucak

PINAR45 PINAR45 canım gece pat diye gittin.. Nerdesin kı.. Bnde beklıyoım miniobenin pufşarı hadi hayırlısı

Unuttugum varmı hemn i bakayım

inşallah dediğin gibi olur canım
peki o sancılar başladığında açılma başladı mı demek?????

Ayy nasıl güldüm ama sanki birisi görecek diye yapıyoruz hay Allahım...onlara kalsa hiç bir şeye gerek yok ama biraz yapmayında bak nasul söylenmeye başlarlar.
şaka gibi değil mi ..geçen gün teyzesi geldi. sandalyeleri koyduğumuz yerden hep 3 tane alıyorduk 5 tane alınca resmen bir insanın kafasıyla karşılaşmış gibi oldum .. rezil oldum kadına toz ve kıllar topak olmuştu . akşam sinir krizi geçirdim. bana oraları hep süpürüyorum diyordu yalancı .. teyzem yabancı mı diyor :KK57: anla yani :KK70::KK70::KK70:

Back
X