2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
PINAR45 PINAR45 sana katılıyorum canım .. Aslında o sancı olmasa o cocugu hayatta doguramayız.. Sancı orayı uyusturuyo .. Rabbim birseyi sebebsiz verirmi.. Bnde 18 saat normal sancı 4 saat kadar suni sancı vektim.. Cok zorlandım..ama cocugu dogum masasına cıkar cıkmaz dogurdum hiç anlamadım bile.. Harbiden pırtlattım yani.. Zaten kızımı bi gördüm hersey bitti..

minione minione canım ellerine saglık cok güzeller gercekten.. Oturdun yerde bakkal türü bi yer varsa bıs bi kolı al bide gazete
Gazete sayfalarını büz büz şişe ve kavanozların arasına öle koy sarsılsa bile hareket edemesinler..küük bi koli yeter gibi eger resimdeki kadarsa canım..

Kızlarrr bbk şekerlerinizi ne kadara aldınz yada yaptrdnz adet fiyatı olarak yazarmsnz ltfnn şimdi çikiyorum girince bkarım cvplara

kendini kasmassın bir an once çiksin diye dahada ıkınırsın. Dogum sancisi çok sancili bi durum ama bebegin çıkma aninda bn fazla bi acı hissetmedim tam dogarken yani . Bes dakikada dogurdum . Ama bbk doguma gelene kadarki zamnda oldum oldum dirildim . Bnmki bide suni sanciydi .

kuzenim ilk bebeğinde 2 cm açılmıştı gitti hastaneye suyu geldiği için mecburen verdiler suni sancıyı gelen parmakladı gitti perişan oldu doğurana kadar
2. doğumunda su gelmedi sancı geldi ilk başta evde sıcak suya girdi yattı oturdu bilmem ne hastaneye gittiğinde 9 cm açılmıştı anında doığuma aldılar ne sancı odası ne bişey 15 dk geçmedi bebek geldi
ilk durumdan çok korkuyorum orda nstye bağlı yatarak sancı çekmekten

kendini kasmassın bir an once çiksin diye dahada ıkınırsın. Dogum sancisi çok sancili bi durum ama bebegin çıkma aninda bn fazla bi acı hissetmedim tam dogarken yani . Bes dakikada dogurdum . Ama bbk doguma gelene kadarki zamnda oldum oldum dirildim . Bnmki bide suni sanciydi .
suni sancı çok boktan birşey .. Allahım herkese kendi sancısıyla gitmeyi nasip etsin.. çok iyi dayanmışsın.. ben suni sancı ile başlarsa epidural alırım diye düşünüyorum. doğal sancı ile arasında çok fark varmış canım..

Günaydın annisler geçmişi fazla okuyamadim önemli bir gelişme varmı bilmiyorum midem çok yanıyo dayanamıyorum bazen :KK61:birtek kırmızı turp geçiriyo yanmayi ondan da bıktım artık :KK61:bugün 36 . Haftaya giriş yaptık hayırlara vesile olsun :nazar:

benim de hamileliğimin en başından bu yana midem çok yanıodu :( hatta geceleri öksüre öksüre uyanıodum.
sonra doktorum pulcet die bi ilaç verdi 1 aydır kullanıorm ve artık hiç yanmıo canım
doktoruna gidince bu ilaçtan bahset bence... benimki kendine işkence etmene gerek yok iç dio ;)

İyi gecelerrr kızlaaarrr . Eveeet bebişimin kıyafetlerini utulemiş bulunuyorum. Hatta ve hatta bebişimn hastane çantasını bile hazırladımmm. Ooohh ustumden bi yuk kalktıı. Giysileride yerleştrdim dolaba . Bebişin çantasını ve anakucagını dış kapının arkasındaki vestiyere koydum acil bi durumda hmn alip çıkalim diye. Daha kendi çantami hazırlamadım çok yoruldum ona halim kalmadı ama yarın hazırlıcm inşş. Kimdi ya utu yaparken sag kolum uyuştu diyen valla dogru bnmde uyustu hissetmiyorum dicem ama hissetmiyonda nası msj yazıyon diceksnz : ) yok yok gerçktn bitirene kdr uyuşmş kolum ya. Ama şukurki bitirebildim doguma ne kaldı şunun surası hazır olsun ne olur ne olmaz. Ama inanin yıkayıp kurutması utulemeden zor geldi bna . Uç gunde zor kurutabildm ama neyseki bitirdm .
Oh darısı başıma. Pazar günü arkadaşlarım misafir gelecek onu atlatınca ben de herşeyini yıkayacağım inşallah :)

selam annişler ben geldim evime şükürler olsun sağ salim :)

bu karada kzım bugün de kasığımı deşiyor resmen:-):rolleyes: bu kız ne yapmaya çalışıyor:rolleyes: dün göğsüme ulaşmaya çalışıyordu bugünde çıkmaya sanırım

hala geçmişi okuyorum ne çok yazmışsınız yaaa hastane süsleri balonlar falan
helyum gazı benimde aklımda :cool: nerden buluruz ki satılırmı biryerlerde :KK5:

teşeşkkür ederiz,Allah hepimizin bebeklerinin kaderlerini talihlerini güzel eylesin inşallah,çok şanslı olsunlar,bizi çok sevip saysınlar hiç üzmezinler inşallah,onlar için aldığımız en ufak bir iğneyi bile Allah sağlıkla ağız tadıyla hepimize kullanmayı nasip etsin inşallah...
aminnnnnnnnn inşallah canım..

Bebegim hiç korkma.. Sen kendin kassanda kasmasanda bebek olacak..
Agrılı sancılı bir dönm ama o kadar kötü olsa biz ikinciyi yapmazdık..
Acılma olup olmıca belli olmuyo.. Kim sancısız acılmayla gidiyo kımı 10 saat sancı vekıyo 2 cm anca.. Yani bu dogum sürecini akısına bırakmak lazım canım..
Kasma kendini Allah korusun tansıyonun galan yükselir sn farketmessin bile..
Sakin ol Allahı teala bizi bizden cok düşünür..
Dogumdan sonra günahsız olucaksın..
Biliyormusun bir kadın hamile kaldıgında Allahı teala o kulu için bi melek görevlendiriyomıs, cektıgı her agrıda günahını silip sevap yazarmıs.. Dogum yaparkende o günhların senden sıyrılır akarmıs.... Dogurdugun bebek gibi tertemiz oluurmussun.. Melek dogumdan sonra eyy kull annenden dogdugun gibi tertemiz günahszısın kalk dermiş...
Bunları düşnüüce agrı sancı unutulur.. Herkesin basından muhakkak geçicek.. Diyemem ki yok az agrısı var yok şöle.. Kimi kolay dogum yapar kmi zor..
Bizim yapıcamız sey bol bıl dua etmek...
Rabbim inş bi sancıda kurtarsın inşallah

inşallah canım ya o anda ne gelirse aklıma okurum ederim başka yapacak bişey olmaz bi de doktorun dediklerini çok iyi yapmak lazımmış...
kesin ben ağlaya ağlaya doğururum böyle durumlarda bana ağlama geliyo çünkü
bayıldım bi kaç kez ağlayarak uyandım falan azıcık çıt kırıldımım maalesef

kuzenim ilk bebeğinde 2 cm açılmıştı gitti hastaneye suyu geldiği için mecburen verdiler suni sancıyı gelen parmakladı gitti perişan oldu doğurana kadar
2. doğumunda su gelmedi sancı geldi ilk başta evde sıcak suya girdi yattı oturdu bilmem ne hastaneye gittiğinde 9 cm açılmıştı anında doığuma aldılar ne sancı odası ne bişey 15 dk geçmedi bebek geldi
ilk durumdan çok korkuyorum orda nstye bağlı yatarak sancı çekmekten
cnm ilk dogumlar genelde boyle oluyor acemilik az bi sanci girse hemn hastanede bitiyoruz . Ama ikincide daha bilinçlisin . Mesela bn sancim tutunca hmn hastanede bitmicem. Sancimi evde çekicm şiddetlenene kadar Allahın izniyle bişey olmaz . Hastaneye koştugun zmnn dogum sureci çok uzun oluyr ve doktrları tahammulu yok bi bahane açilmadı çatı dar bbk ters kordon dolanmiş bbk çiş ypmiş hoop sezeryn tabi içinde dogru olanlarıda vardır ama çogu boyle mesai saatleri bittimi eve gtmk istiyolar doktrlar. Yurtdişinda boyle degilmiş mecbura kalmadan sezeryan yapmıolar keske o uygulama burdada olsa

Canlarım bende cıkayım.. Buzluga baklagıl ısladım hasladım onları posetlemem lazım..
Eşime kac günlerdir sulu yöe yapamıyorum güzel bi yemek yapayım menüm hazırken..
Camasorlarımı toplıcam.. Camasor asıcam..
İşim var cok.. Kızımda öglen uykusndayken hazır bı cırpıda yapıversem inşallaj iyi olur..
Hadi bakalım siz dewam edin.. Müsait olunca bakarım..

Bu arada pınarcı 1.5 iyi de iki tl cok bence netten degilde çicekci falan varsa onlarda yapıyo tanesi 1 tl ola cok güsel süsler var bitanem bi arastır istersen iyice

ben aldım 10 tanesi 1 liraydı cnm ,yılbaşı gelıyor dıye real market migros orda şuan herrenk var,bir paket beyaz bi paket mavi aldım,şaka maka alıyoruz kızlar bunları ama dielimki ilgilenemedik o telaşta ablam benm doğurmamı bekler,odaya çıkıpta bu işlerle uğraşmazki,kim süslicek ben doğumdan çıkınca ben yapamamki,ay kimsede beceremz,hahahhaha süsler elimde patlıcakkk bu kdr hevese sonunda olacağı bence bu :KK70::KK70::KK70:
Ben sadece kapı süsü takacağım. Bi de nazar boncuğu falan götürürüm beşiğe ve kendime aman nazardan çok korkarm o yüzden az süs iyi geliyor bana.

cnm ilk dogumlar genelde boyle oluyor acemilik az bi sanci girse hemn hastanede bitiyoruz . Ama ikincide daha bilinçlisin . Mesela bn sancim tutunca hmn hastanede bitmicem. Sancimi evde çekicm şiddetlenene kadar Allahın izniyle bişey olmaz . Hastaneye koştugun zmnn dogum sureci çok uzun oluyr ve doktrları tahammulu yok bi bahane açilmadı çatı dar bbk ters kordon dolanmiş bbk çiş ypmiş hoop sezeryn tabi içinde dogru olanlarıda vardır ama çogu boyle mesai saatleri bittimi eve gtmk istiyolar doktrlar. Yurtdişinda boyle degilmiş mecbura kalmadan sezeryan yapmıolar keske o uygulama burdada olsa

Benim doktorum akrabamız
bebeğin ve benim sağlığım tehlikeye girmediği sürece sezeryana almayacak beni
ben istesem bile :KK70::KK70::KK70::KK70: biliyo çünkü benim ah uh yapacağımı aklında varsa bile şimdiden çıkar dedi :KK48: dedim yok bende normal olmasını istiyorum ama korkuyorum

Back
X