2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ya kızlar ayva cekirdeyle hani şu göğüs catlakları için bişey yapılıyodu ya neydi o nasıl yapılıyodu...?
Canım ayva çekirdeklerini az bi suya koyup ağzını kapatıyorsun birkaç gün bekletince jel kıvamına geliyor, o jeli sürüyorsun.
Bu arada benim kayınvalidem bu jeli yüzüne sürüyor sürekli. Çok beğeniyor da ben denemedim hiç.

canım ben Dr Brown'un aldım hem cam hem gaz önleyicili

Ay valla canim tamda acikladin istedigim seyi.hadi diyelim tansiyon yuksek ( aslinda oyle bi derdim yok normal dir ) idrar takibi istedi 3000 mayi olan okuna ne oluyo. Yani öyle bi durumda neyle karsilasicam.sanada aynilarini yaptilar mi
Simdi canim.ben bildigimj anlatayim sana senin simdi ure kreatinin dusuk ya bu protein eksikliginden kaynaklaniyo ve hamilelikte olabiliyor eger yuksek olsaydi bobreklerde sorun olurdu sen simdi pazartesi gidince tansiyon olculur eger yuksek cikarsa 24 saatlik idrar tahlili isteyecekler bide serum takacaklar 3000 mayi de hani bu buyuk serumlar varya ondan 3 tane ben boyle anladim seni yaniltmak istemem ama icini rahat tut eger kotu bisey olsaydi seni birakmazlardi yatis verip takip ederlerdi

sezin_uk bacım ewet iyi oldu telefondan alıntılarım gudıyodu sınır oluyodum....
Çift taraflı bant... Dun gece o kadar cok dedım ki bi ara kendımı onun pazarlamacusı sandım hııııhaaa.. Gusel dusunmussun süprr olur sezınım

tşk ederimmmm

Slm kıZlar çok geriye gidemedim kusura bakmayın umarım sıkıntılı bir durum yoktur işe gittim bugün birde doktor randevum vardı 3:45 te saat 6:10 da çıktım doktorun yanından ameliyatı varmış çok bekledim ama neyse ki oğlum iyi çok şükür doğum Kanalı'na 38 girer dedi suyuda iyiymiş kilosu 2700 dedi hemogram testi yapışmıştı orada bir sıkıntı yok 3 hafta sonra gelebilir dedi böyle işte sizler nasılsınız

ölçüleri sanki gözüme küçük göründü
sen gene yapmışsın ben onuda yapamadım daha
:) bu şimdi hazır tüldü ya,beşiğin çevresi 230,normalde fırdırlı çok gzl durması için en az 1,5 kat fazlası yani 4 mt ye yakın olması gerekiyordu,benim tülüm 2,70 olduğu için sepete taktığımda açıkçası çok büzgü olmayacak,lastiğide 160 dan kesip taktım,ama boyu 3 katlı oldu 90 cm kadar,çıplak kalmasından sa en azından bir giysisi var işte,sen yaparken ona göre dikkat edip yaparsan en azından aldığına yaptığına değer canım

Zorlama canım bence ikisine de gitme. Hoşgörsünler seni.

Tamam canim saol :)
Anladım canim yeterince de aydinlandim..herşey pzt belli olacak yani.

Canim ben joker mağazasında biberon alirken tezgahtar kiz aventin cam ve anne memesine benzeyen yenidogan biberonunu cok tavsiye etti ayrca gaz yapmama ozelligi varmis. 3 aydan itibaren de dr.brown onerdi

aa senin uçuncu bebişmi cinsiyeti ne ? Sende norml dogurmşn darısı uçuncuye ve bir avazda kurtulırsun inş. Cnm ikinci dogum birinciye nazaran dahami kolay oluyor sence ? Hep oyle diyolar ne kdr dogru acaba?

Zorlama canım bence ikisine de gitme. Hoşgörsünler seni.
Demi canım yaa arkkullandı.osta dogum yaptı 3aylıkken bebegin böbrekleri falan iltihap olmuş hastanede yattı sonra antibiyotik falan kullandı.Korkuyorum herşey olur biter beim bebişe bir şey olsa hem o çeker hem ben sıkıntıyı.Bakalım hayırlısı

hımm anladım canım
evet bende çıplak kalmasını istemiyorum beşiğin
aklıma ne geldi benim evde saten güneşlik işlev görmüyo boyutundan dolayı
onu bozup beşiğe kılıf mı yapsam acaba
nette cok güzel saten beşik kılıfları gördüm
ordan geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…