Canım ayva çekirdeklerini az bi suya koyup ağzını kapatıyorsun birkaç gün bekletince jel kıvamına geliyor, o jeli sürüyorsun.ya kızlar ayva cekirdeyle hani şu göğüs catlakları için bişey yapılıyodu ya neydi o nasıl yapılıyodu...?
bence yapmazBugun 110/70 cikti.aslinda tansiyon sikintim yok ama anlasilan onemli bi olay bu.sislik falanda yok hic olmuyo diyebilirim ama idrar rengim koyu gibi bugun sonuc veri rken farkettim :-(
bunlar erken dogum falan yapmaz dimi.
canım ben Dr Brown'un aldım hem cam hem gaz önleyiciliKızlar biberon konusunda kararsız kaldım aslında chicco alacaktım anne memesine en yakın biberon ucu chicco da var diye ama cam değilmis avent e baktım cam var ama gaz önleyici özelliği olmadigindan avent in plastik olanini önerdi gaz problemi önemli plastik olan da gaz önleme özelliği var dedi ne yapsam ya
chicco gaz önleme özelliği var biberon emziği çok güzel anne memesi gibi ama cam değil
avent ise cam ama chicco daki diğer özellikler yok
Yardımcı olur musunuz ? Hangisini alayım? İkisi dışında da başka biberon önerisi olan varsa tavsiye edebilir mi?
Eki Görüntüle 1334255 Eki Görüntüle 1334256
Simdi canim.ben bildigimj anlatayim sana senin simdi ure kreatinin dusuk ya bu protein eksikliginden kaynaklaniyo ve hamilelikte olabiliyor eger yuksek olsaydi bobreklerde sorun olurdu sen simdi pazartesi gidince tansiyon olculur eger yuksek cikarsa 24 saatlik idrar tahlili isteyecekler bide serum takacaklar 3000 mayi de hani bu buyuk serumlar varya ondan 3 tane ben boyle anladim seni yaniltmak istemem ama icini rahat tut eger kotu bisey olsaydi seni birakmazlardi yatis verip takip ederlerdiAy valla canim tamda acikladin istedigim seyi.hadi diyelim tansiyon yuksek ( aslinda oyle bi derdim yok normal dir ) idrar takibi istedi 3000 mayi olan okuna ne oluyo. Yani öyle bi durumda neyle karsilasicam.sanada aynilarini yaptilar mi
tşk ederimmmmCanım ayva çekirdeklerini az bi suya koyup ağzını kapatıyorsun birkaç gün bekletince jel kıvamına geliyor, o jeli sürüyorsun.
Bu arada benim kayınvalidem bu jeli yüzüne sürüyor sürekli. Çok beğeniyor da ben denemedim hiç.
Harika olmuş canim ellerine saglikSabunlarımızda son durum
Eki Görüntüle 1334254 Eki Görüntüle 1334266
Yaptığım tek icraat
Sizinkilerin yanında sönük kaldı ama ne yapalım
Ayva çekirdeğini az suda bekletiyorsun canimya kızlar ayva cekirdeyle hani şu göğüs catlakları için bişey yapılıyodu ya neydi o nasıl yapılıyodu...?
:) bu şimdi hazır tüldü ya,beşiğin çevresi 230,normalde fırdırlı çok gzl durması için en az 1,5 kat fazlası yani 4 mt ye yakın olması gerekiyordu,benim tülüm 2,70 olduğu için sepete taktığımda açıkçası çok büzgü olmayacak,lastiğide 160 dan kesip taktım,ama boyu 3 katlı oldu 90 cm kadar,çıplak kalmasından sa en azından bir giysisi var işte,sen yaparken ona göre dikkat edip yaparsan en azından aldığına yaptığına değer canımölçüleri sanki gözüme küçük göründü
sen gene yapmışsın ben onuda yapamadım daha
bence en zorunu sen yapmışşsın,hiç anlamadığım bir branç tozdan sabun yapmak,güzel günlerde kullan cnmSabunlarımızda son durum
Eki Görüntüle 1334254 Eki Görüntüle 1334266
Yaptığım tek icraat
Sizinkilerin yanında sönük kaldı ama ne yapalım
Araştırdım şimdi olumlu yorumlar var pazar günü alışverişe çıktığımda bakayım bulabilirsem. Tavsiyen için teşekkürler.canım ben Dr Brown'un aldım hem cam hem gaz önleyicili
Zorlama canım bence ikisine de gitme. Hoşgörsünler seni.Off kızlar yaaa yarın kuzenimin söz yüzükleri takılacak aile arası ama malum evde kalabalık eee gitsem sandalya üzerinde en fazla yarım saat kalabiliyorum,ayakta kalsam belim kopuyor.evde bile koltukta oturamıyorum uzanmam lazım çok az kaldı kasılmalar hele akşamları çok fazla gitmesemde olmaz.Birde şubatın ilk haftası nişan var o zaman bebek çok küçük olacak bırakacak kimse yok aile hep nişanda olur, bebegin kırkı bile belki çıkmaz ne yapıcam ben minicik bebekle 300kişinin içinede girmek hiç aklıma yatmıyor kış günü gribi mikrobu dolu olur orası offf
Tamam canim saol :)bence yapmaz
Anladım canim yeterince de aydinlandim..herşey pzt belli olacak yani.Simdi canim.ben bildigimj anlatayim sana senin simdi ure kreatinin dusuk ya bu protein eksikliginden kaynaklaniyo ve hamilelikte olabiliyor eger yuksek olsaydi bobreklerde sorun olurdu sen simdi pazartesi gidince tansiyon olculur eger yuksek cikarsa 24 saatlik idrar tahlili isteyecekler bide serum takacaklar 3000 mayi de hani bu buyuk serumlar varya ondan 3 tane ben boyle anladim seni yaniltmak istemem ama icini rahat tut eger kotu bisey olsaydi seni birakmazlardi yatis verip takip ederlerdi
Kızlar biberon konusunda kararsız kaldım aslında chicco alacaktım anne memesine en yakın biberon ucu chicco da var diye ama cam değilmis avent e baktım cam var ama gaz önleyici özelliği olmadigindan avent in plastik olanini önerdi gaz problemi önemli plastik olan da gaz önleme özelliği var dedi ne yapsam ya
chicco gaz önleme özelliği var biberon emziği çok güzel anne memesi gibi ama cam değil
avent ise cam ama chicco daki diğer özellikler yok
Yardımcı olur musunuz ? Hangisini alayım? İkisi dışında da başka biberon önerisi olan varsa tavsiye edebilir mi?
Eki Görüntüle 1334255 Eki Görüntüle 1334256
aa senin uçuncu bebişmi cinsiyeti ne ? Sende norml dogurmşn darısı uçuncuye ve bir avazda kurtulırsun inş. Cnm ikinci dogum birinciye nazaran dahami kolay oluyor sence ? Hep oyle diyolar ne kdr dogru acaba?bende oğlumsa suyum geldikten 23 saat sonra doğum yapmıştım kızım için sancı tavan yapsada gelen elliyo giden elliyo diye geç gittim acile girer girmez doktor gel önce bebeğine bakalım dedi ultrason muayenesi yapıldı tamam sana serum taksınlar ve çatı muayenesi yapalım dedi ben sedyeden indim iner inmez suyum geldi masaya zor oturdum bebek hemen doğdu yani 10 dakika daha ihmal etseydim kızım yolda doğacakmış o yüzden sancıları çok ihmal etmemek lazım bence .ben bu hamileliğimde kesinlikle ellenicem diye bu kadar ihmal etmem tavsiye olunur
canim bir elimde tel forumu takip ediyorum bir taraftan bebislerimin hareketlerini takip ediyorum.Kızlarrrrrr Ne yapıooorsunuzzzz
Demi canım yaa arkkullandı.osta dogum yaptı 3aylıkken bebegin böbrekleri falan iltihap olmuş hastanede yattı sonra antibiyotik falan kullandı.Korkuyorum herşey olur biter beim bebişe bir şey olsa hem o çeker hem ben sıkıntıyı.Bakalım hayırlısıZorlama canım bence ikisine de gitme. Hoşgörsünler seni.
hımm anladım canım:) bu şimdi hazır tüldü ya,beşiğin çevresi 230,normalde fırdırlı çok gzl durması için en az 1,5 kat fazlası yani 4 mt ye yakın olması gerekiyordu,benim tülüm 2,70 olduğu için sepete taktığımda açıkçası çok büzgü olmayacak,lastiğide 160 dan kesip taktım,ama boyu 3 katlı oldu 90 cm kadar,çıplak kalmasından sa en azından bir giysisi var işte,sen yaparken ona göre dikkat edip yaparsan en azından aldığına yaptığına değer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?