2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızm uyuyo... Eşim uyuyo......
Ev onlarsız bi kafes gibi... Bnm uykular yine bölündü...
Bebegim bu gecede maçta :)
Eşmin yanına yatıyorum saga sola dönmekten rahtsı ediyorum adamımı.....
Kızıma sarılıp uyuyasım var bu sefer yattım mı yanına ayrılanıyon öpüyom kokluyom uyandırıyom....
Ama cok güzel kokuyo hele ensesi, hele boynu gıdıgı ...aksam yatarken coraplarını cıkartıyorum ayakları parmak araları böle bi güzel kokuyo elimle saklıyorum kii koku havaya dagılmasın diye... Bana deli diyebilirsiniz.. Onu cokkk seviyorumzz...
Ben onun annesiyimmm... Herseyiyim.. Dünyasıyım... Oda benim öle..
Annem babam kardeslerim eşim bir kenara evladım bir kenara... Ahhha oglan tekmeledi .. Tmm oglus pardon kızlar ,,,!!
EVLATLARIM BİRKENARA

İyi geceler kızlar bugun çk işim vardı giremedim . Onbes sayfa birikmiş hepsini okudum . İş yapmcm dedim ama mecbur ypmk zorunda kaldım . Bn yapmasam km yapck kimsem yokki burda annecim olsaydı off efkarlandım gene. Kv yle soguguz . Aynı binada oturuyoruz ama uç aydır ne geldi ne aradı . Szn ne gzl kv olsun annenz kardeslernz yardm ediyolar bnm kmsm yok ve bu halde boyumdan buyuk işler yaptım . Bebegm duşuk kilolu dogarsa çk pişmn olcm vijdn azabi duycm . Şimdi bile vijdn yapıyrm bn yorulnca bebgmde yorulyr çk az harekt ediyor . Zaten ilk bastn beri hp asagıdydı bu iş guç bni erkn dogurtturck çok uzuluyrm bu duruma offff

Ne yapayım mervecigim bir koltuktan digerine...sonra tekrar digerine devrilip duruyorum ben..:)))
Bende öyleyim...
Bi koltuk bi koltuk sonra obür koltuk ımmö yerdede yatsam acaba sırtıma hamgi yastrıgı koysaaam

Canım daha zamanımız var yavvas yavass yap.....
Üzülme bu kadar... Bebeginde saglıklı dogacak merak etme.... Asıl böle stres yapınca bebeklerde stres oluyomus.. Stres yokk

Kızlar aksam kıyafetlerimi degiştirirken boynumdan gögsüme inan damarlar resmen öle belirmişti ki ....
Korktum bi an.. İç çamasorımı giyerken böle dıklat ettim..bütün vucudum bebegime hazırlanıyo dedim.. Ne mucize birsey !!!!'öö gögüslerim süt yapıyo galibaaaa

Canım daha zamanımız var yavvas yavass yap.....
Üzülme bu kadar... Bebeginde saglıklı dogacak merak etme.... Asıl böle stres yapınca bebeklerde stres oluyomus.. Stres yokk
sagol cnm . Merve snde bole iş yapıymusun . Mesela hergun supurge tutuyomusn eve . Gunlk hangi işleri ypysn

Kızlar bnm gogusllerim şimdiden acımaya basladı . Ztn çatlamaya çok musait en iyisi bn su sogandan surmeye baslayım yara olmasın . Çantamada koycam bi tane bbk emmeden unutmz surerim inş. Oglumda onbesgun ne çekmiştim yaradan aglaya aglaya emzirmiştim kanlar akıyodu bznde

Merhaba güzel anneler.alinti yapmayı pek beceremiyorum böyle yazayım dedim. Geçmişi okudum dogumlar olmuş doğum tarihleri alınmış. Hepimiz için herseyin hayırlısı olsun inşallah. Temizlik için kendinizi çok yormayin olduğu kadar. Eve gelen gidende bi zahmet hoş görsün artık.
Tüm suslere bayıldım özendim ellerinize emeğinize sağlık.
Yarın ankaraya yolculuk var yani artık bugün saat 12'yi geçmiş çoktan. Pazar günude sınavım. Benim ve bebeğim için dua edin ne olur hem oralarda doğurmamam için hem de sınavım güzel geçsin diye. Çok korkuyorum kocama oralarda doktor, hastane aratmaktan, Bebeğimi yollarda perişan etmekten. Eşim gitmeelim dedi ama ailenizin geleceği için bu sınava girmem lazım. Dualarınizda bizi unutmayin. Biraz uyusam iyi olacak. Öpüyorum hepinizi iyi geceler

Sen niye kan veriyordu n cnm. Aynen bende devlette normal yapıcam cok sinir oluyorum ama saglık güvencemiz yok ondan özelleri düşünmüyorum devlette cok pis düşündükçe allahım hayırlı dogum versin inş

Canım bende avent in cam biberonunu aldım ucu anne memesi gibiymiş hemde gaz yapmıyormuş istersen ondan alabilirsin eğer görmek istersen resminide yollarım.

Universite hastanesinemi gidiyorsunuz

Canım evlat çok tatlı benimde 5 Yaşında kızım bende bütün gün öpsem doymuyorum bu delilik değil annelik 2. Bebeklerimizde sağlıkla doğsun inşallah onlarıda öpelim

:)) olabilir sende de ciddi anlamda yumurtadan çıkan civcivdeki gibi kabiliyet varmış meğerde gaza gelmen gerekiyormuş

Harika olmuş canim ellerine saglik

Ayva çekirdeğini az suda bekletiyorsun canim
Göğüs için
Ben yaptik bir köşede duruyor
Az dedigin ne kadar yani ne kadar su ne kadar ayva cekirdegi yapmissin ya bilirsin ddiye soruyorum bende yapmak istiyorum ama olcusunu bilerek yapsak daha iii olur

PINAR45 canım herfün küçük elektirk süpürgm var onunla alıyorum tabiki.. Kzım bişiler yerken dagıtoy etrafa nimet sonucta acmasam olmuyo.. Haftada 3 defa büyük sulu elektrikle cektiriyorum.. Hergün silerim.. Camasıım itmez utfakta işim bitmez.. Bn evi hergün silip süpürmk zorundayım.. Psikoljık olarak rahatlamk için irde bnde astım var cocukken geçirmişim ama evi silmedim siyelim psikoljık kasınıyorum.. Aha diyorum evde toz var bu sefer hapsırıyprum..
Su anda eskısı kadar enerjık degilim haliyle.. Fazlada yoraöam kendimi... Son günlerim artık Allah korusun.. Bebegi riske atmaya degmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…