- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla aynısını ben düşünüyodum otursam mı diye, ne tarafa dönsem oradan dürtüyor beni oğluşumHayırlı sabahlar... Tükkanı ben acayım dedim..
Bir gr ıyku uyunmaz mı yok arkadas...
Saga dön sola sön imdeki kıpır kıpır nefes alamıyorum.. Canım sıkılıyo.. Dualar salavatlar böle geçiyo en azından.. Ama cok uykum var.. Otururu pozusyondamı uyusam
Canim 23 kilo aldim catlamadim. Bir tek basenimin tek bir tarafinda coook hafif bir ciziklenme oldu sebebi de krem filan degil hatir hatir kasimamdiKizlar aranizda 15 kg dan fazla alip catlayip yada catlamayaniniz varmi?
Canım gerçekten işe ihtiyacı olsa sorumluluğunun farkında olsa o işi layıkıyla yapar, ben artık insanları anlamıyorum. Yardıma ihtiyacımız var diyorlar iş veriyoruz istemiyorlar para istiyorlar ya da çalışanlar da işinin kıymetini bilmiyor işveren düşünüyor adam napar diye.. Hiç vicdan yapma... Eleman çalıştırmak zor ama Görevini doğru yapmıyorsa senin yapabileceğin bir şey yok... Bebeğinin senin huzurundan önemli değiş hiçbir şey..Canım ya ne bilimmmm bu aralar zaten herşeyi takiyorum simdi bide bu çıktı . konuda zor durumda bırakmak istemiyorum bi tarafta da canım var
Pinking Tree canım yok bişi yapmıcam zaten yaptırmazlar...saolsunlar .. Allah eksıklıkleını göstermesin...
@buklecik canım sende diyosun senin canın... Ben senini yerinde olsam güzelce sölerdin.. Seni anlıyorum vicdan yapıyosun ama senin yawrun daha önmli..
Canım kimisi emzik vermeyin damak yapısı alışkanlık vs Diyor kimisi Bebeğin refleksi karşılanmalı emzik verebilirsiniz diyor. Artık hangisi aklına yatarsa onu dinlersin.. Ben emzik verenlerden Olacağım yoksa sonra bebek keyif için memeyi emiyor ağzında tutuyor çektik mi Uyanıyor vs tabi inş alır.. Hastane çantasına konma sebebi de bebeğe hemen verelim ki emziğe Alışsın diye, sonra almamaslık etmesin diyr.. Ama kimi bebek almıyor vs.. Böyle işte :)Emziği bir arkadaşımı daha yazmıştı. Emziğin 1,5 aydan önce tavsiye edilmediğini okumuştum bir yerde ama sebebini hatırlamıyorum şu anda. Doğar doğmaz emzik verecek misiniz, verilebiliyor mu veya bebek alıyor mu emziği hemen?
Ben koymadım çantaya da cevaplarınıza göre koyabilirim ben de.
Leblecim evi temizleyeyim demiyor da rapor veriyor :) yakında doğuma gideceksin nasıl Temizlik bekliyorlar anlamıyorum :))walla hanş diyorlar ya bebek olunca evşn terazisi kaçıyor diye,,, walla benim ev şimdidn öyle oldu,,, ama yavaş yavaş kaçtı ipin ucu ondan eşim pek anlamadı taki bugüne kadar,,,bugün bana leble ev çok dağınık dedi,,, eee dedim alıştıyoruz kendimizi dağınık eve,,, bir banyo temizliyorum bide mutfağı,, gerisini koyuverdim,,, enerjim falan yok yani,, uykum var,,,
Kizlar aranizda 15 kg dan fazla alip catlayip yada catlamayaniniz varmi?
Hayırlı sabahlar... Tükkanı ben acayım dedim..
Saga dön sola sön imdeki kıpır kıpır nefes alamıyorum.. Canım sıkılıyo.. Dualar salavatlar böle geçiyo en azından.. Ama cok uykum var.. Otururu pozusyondamı uyusam
Ayni bnm taktik gece dus bebegi yagi,sabh aksam mustela,bende 17 kg ya ciktimben 25 kilo aldım,, h ehe rekor,,,
benim göğüslerim çatladı, çünkü kremi oraya sürmeyi akıl edememişdim ama şimid bol bol sürüyorum geçiyor yavaş yavaş,,
karnım hiç çatlamadı,, sadece böbreklerin orada yani tam yan tarafımda iki tane çizgi oluşdu ( ama bikinin altında kalır,, 3-4 cm uzunluğunda) ve evet oraya d krem sürmeyi akıl edmedim,,,
ben her gece banyo yapıyorum bebe yağı sürüyorum sabah kalkınca da mustella krem sürüyorum,,,
Al bendende cnm,elimde battaniye salona geldim koltukta yatiyim diye yokkHayırlı sabahlar... Tükkanı ben acayım dedim..
KiZlar bugun yani artik dun :) doktordaydim. Usg de 35+4 cikti kizim.suan 34+3 um. İlk kez nst ye baglandim. Guzel cikti tansiyon normal. Kilo 2700 gr ancak doktor yanilma payiyla 2500 gr diyelim biz yine de dedi. Boyu 47 cm. Dogum pozisyonunda suyum da normal. 40 haftayi doldurmaz 38 de bekliyorum ocak 9 gibi dedi. Ocak basinda hazir ol dedi. Elbiseleri yikanmaya devam. Sifoniyer ve komodin 7 cekmeceye sigdiramiyorum bebek odamiz olana kadar napariz bilmem.
Bir de bu gece cok zor ve ilk kez olan bisey yasafim. Mide bulantisi bas donmesi nefes alamama. Boyle bogazimi kemerle sikmislar gibi. Ayakta duramadim uxandim uyumusum biraz gecmis ama olecek gibiydim.. Bayilma hisleri...
Hayir canim. Bebekler normalde anne karninda 37. Haftada gelisimini tamamlarmis. Yani o onemli surecleri. Ve dogumlar bu haftadan itibarem baslarmis. 40 ve sonrasi haftaya kalan cok kisi kalmazmis. Bizim de gelisim biraz onden olunca doktor tarihi habirr one cekti. Yoksa ki sunu da ekliyor. Biz bu tarihi yuksek ihtimal veriyoruz hazirlik acisindan yoksa ki bekleyip gec de gelebilir. Ama bu durumda da sezeryana alkrim diyo. Cunkh o zaman da fatkli riskli surecler baslar diyo. Cocuk simdoden icinde zaten sikismaya basliyor diyor.sezetyan olacağın içinmi 9 ocağı belirlediniz cnm?
Gözün aydın canım çok iyi dayandın vallabütün gün eflaldeydi Aklım... Allah yardımcısı olsun Gönül ferahlığı şifa versin inş.. Zor çok zor...
Yarın akşam eşim geliyor çok şükür Allah'a:) ilk ve en uzun ayrılığımız bu oldu ve beni çok yıprattı.. Bir de diyor ki seneye yine uzak doğu gezisi varmış o zaman da ben bebekle gidemeyeceğim için yine hamile kalır o durumu değerlendirirmişim:))) sen emekli olmadan bir daha hamile kalmam dedim tabi işin şakası Allah mahrum etmesin bekletmesin üzmesin bu konularda isteyene tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Herneyse kocişko geliyor çok mutluyuuuummmm:)) Elhamdülillah.. Ini kazasız belasız aksilik çıkmadan gelir artık yanımıza :))
Canım gerçekten işe ihtiyacı olsa sorumluluğunun farkında olsa o işi layıkıyla yapar, ben artık insanları anlamıyorum. Yardıma ihtiyacımız var diyorlar iş veriyoruz istemiyorlar para istiyorlar ya da çalışanlar da işinin kıymetini bilmiyor işveren düşünüyor adam napar diye.. Hiç vicdan yapma... Eleman çalıştırmak zor ama Görevini doğru yapmıyorsa senin yapabileceğin bir şey yok... Bebeğinin senin huzurundan önemli değiş hiçbir şey..
Âmin canım Nr varsa ailemizde var valla :) annecim bugünlerimizi düşünüp doğurmuş bizi diyorum :)
Canım kimisi emzik vermeyin damak yapısı alışkanlık vs Diyor kimisi Bebeğin refleksi karşılanmalı emzik verebilirsiniz diyor. Artık hangisi aklına yatarsa onu dinlersin.. Ben emzik verenlerden Olacağım yoksa sonra bebek keyif için memeyi emiyor ağzında tutuyor çektik mi Uyanıyor vs tabi inş alır.. Hastane çantasına konma sebebi de bebeğe hemen verelim ki emziğe Alışsın diye, sonra almamaslık etmesin diyr.. Ama kimi bebek almıyor vs.. Böyle işte :)
Leblecim evi temizleyeyim demiyor da rapor veriyor :) yakında doğuma gideceksin nasıl Temizlik bekliyorlar anlamıyorum :))
Canım ben geçen haftalara kadar çatlamamıştım sonra bir gecede çatladım ve de çatlamaya devam ediyorum, lierac ı sürmeye üşeniyorum. Sürsem belki çatlamazdım ama işte...
Ahh Merve yastıklarla Sırt sırta kol kolayım :)) uyuyamasam da dinleneyim diyorum ama ne olacak böyle bilmem...
Larkin ciğim sen nerelerdesin? Bi gözüküp bi kaydoluyorsun, Bebiş nasıl? Sen nasılsın?
Canım yazdıklarını yeni gördüm şok oldum. Allahım Şafi hay sıfatlarıyla Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Bebek şimdi Büyüdükçe belki görülmemiştir bunca zaman o kadar doktor baktı, böyle bir şey olsaydı fark ederlerdi..
Ne olur kendini üzme, dualarımız seninle... Kendini suçlama, seni suçlamalarına da fırsat verme. Hamileliğimin başından beri su içsem istifra ettim hala pipetle Yudum yudum su içiyorum. Ben bir şey olduğuna inanmıyorum Rabbimin izniyle ama varsa da bu su ilaç vs ondan değildir. Dualarım seninle ve oğlunla.. Sağlıkla kucağına alacaksın inş..
Benim dayımın doğuştan tek böbreği var, hayatımda iki etkisi oldu der.
1. Ananem üzüldüğü için üzülmüştür
2. Askeriyeye girmek istemiş Gençken alınmamış. Öbür dayım ordudaydı.
Deli soruları at aklından kalbini ferah tut ibşallah sağlıkla kucağına alacaksın. Demesi kolay ama yapması zor anne Yüreği.. Bol bol dua ediyoruz sana ve bebeğine. Rabbim sağlıkla sıhhatle ayıpsız kusursuz eksiksiz Noksansız beneğini sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza almayı ve mutlu mesut huzurla büyütmeyi nasip etsin edecek inş.
Senden haber bekliyoruz, dualarımız seninle..
aynen dediğin gibi başıma gelse Allah korusun şok etkisi bende kahrolurdum
bu arada ne kadar cahil insanlar var anne suyu az içmiş bebegin onun için tek böbregi var ne demek
bu nasıl bi açıklama
canım böyle bişe söz konusu bile olamaz
bu ne kendini bilmez bi açıklama, ne kadar etik dışı, çok sinirlendim.....
onu diyen kimse bi daha görüşmeyin sakın...
şöyle bi durumda bu nasıl bi yaklaşım yuh yaaa!!!
detaylı ultrasonda görülmemiş evet bu bi hata
ama diyelim ki görülmüş olsaydı daha önceden ne yapılabilirdi???
bilgim dahilinde konuşuyorum hiç bişey.
tabikide bunun hesabını sor ama oraya takılıp kalma
bundan sonrası için nasıl bi yol izliycegini tek böbrekli bi bebege nasıl bakım gerektiği konusunda iyice bilgilenmeye calış
enerjini daha cok buna harcamalısın bence.
Tabi en öncesinde tekrar baktır ultrasonla yanlış bakılma ihtimali yada dediğin gibi belki başka bi yere yerleşmiştir böbregin teki..
Allah ım yar yardımcın olsun Allah sabır versin
inşaallah canım sağolNego ne alakası varmış bizim içtiğimiz suyla ya saçmalamış.. böbreklerin çalışmasını etkileyebilir belki ama yokluğuna sebep olmasını düşünmek çok saçma.. içini ferah tutmaya çalış, kuzun sağlıkla doğup büyüyecek inşallah.
amin canım sağolCanım benim Allah çok büyük dilerim Bebeğin sağlıkla doğsun inşallah dualarım seninle
sağol canım inşaallah haber vericemCanim cok sevindim senin adina. Mis gibi kokla yavrunu bizim de yerimize.. Allah anali babali buyutsun.. ayrintilari bekliyoruz..
Allah yar ve yardimcin olsun. Umarim dah durur bebegin durabildigi kadar ve en hayirli zamanda saglikla dogar..
Canim mavi tonlarda ojeyle boyayabilirsin bence pembe yerleri :)
Canim resmen sok oldum. Senin halini dusunemiyorum bile. Insaallah sikinti yaratmayacak sekilde baska bi yere yerlesmistir. Gittigin hastanelerden aldigin sonuclari bize de haber ver.
geçmiş olsun,, çok üzüldüm,,, ama tedavisi olamayacak bir şey değildir,,, çok geçmiş olsun yeniden,,,
eşin bir konuda çok haklı internetten biraz uzak dur,, iyi bir çocuk doktoru bul,,, hangi şehirdesin? ben senin için bakayım internete,,
bu arada ben senin yerinde olsam bebeğin kordon kanını saklatırım,, ( ne olur olmaz tıp, herşey çok değişiyor belki çocuğunun derdine bir şifa olur)
oğlumun dr u çok iyi ona sorucam, araştırma hastanesinde çocuk nefroloji bölümü var oraya da gitmeyi düşünüyorum, ilk işim devlette ki dr uma ulaşmak orda ve araştırma hastanesinde bir daha baktırmak sonra eğer kesinse doğum sonrası ne yapmak gerekiyor ona bakıcam, sağolayy inşallah yanlış görmüşlerdir,, içime su serpildi,,
bak sende poziyif ol,,, inşallah bir sorun yoktur,,,
Nego canım inşallah yanlış görülmüştür. Ki ben kızkardeşinden sonra asla tek Dr n dedigiyle yetinmiyorum. Kizkardedime bebegin kalbinde kocaman delik var bu çocuk yaşamaz dedi Dr. Doğar doğmaz ameliyata alınacak falan filan. Kaç ay ağladı kardeşim. Doğdu hiçbirşey çıkmadı maşallah. Simdi bir yasında.inşallah sizde de hic bir sıkıntı yoktur. Biz bazen olayların arka yüzünü gidemiyoruz ama mutlaka bunda da vardır bir hayır. Rabbim herşeyin en iyisini bilir.
Nedense bu hikaye geldi aklıma
Bir zamanlar Afrika da ki bir ülkede hüküm süren bir kral vardı. Kral, daha çocukluğundan itibaren arkadaş olduğu, birlikte büyüdüğü bir dostunu hiç yanından ayırmazdı. Nereye gitse onu da beraberinde götürürdü. Kralın bu arkadaşının ise değişik bir huyu vardı. İster kendi başına gelsin ister başkasının,ister iyi olsun ister kötü,her olay karşısında hep aynı şeyi söylerdi: "Bunda da bir hayır var!"
Bir gün kralla arkadaşı birlikte ava çıktılar. Kralın arkadaşı tüfekleri dolduruyor, krala veriyor, kral da ateş ediyordu. Arkadaşı muhtemelen tüfeklerden birini doldururken bir yanlışlık yaptı ve kral ateş ederken tüfeği geriye doğru patladı ve kralın baş parmağı koptu. Durumu gören arkadaşı her zamanki sözünü söyledi: "Bunda da bir hayır var!"
Kral acı ve öfkeyle bağırdı:
"Bunda hayır filan yok! Görmüyor musun, parmağım koptu? "Ve sonra da kızgınlığı geçmediği için arkadaşını zindana attırdı.
Bir yıl kadar sonra, kral insan yiyen kabilelerin yaşadığı ve aslında uzak durması gereken bir bölgede birkaç adamıyla birlikte avlanıyordu. Yamyamlar onları ele geçirdiler ve köylerine götürdüler. Ellerini,ayaklarını bağladılar ve köyün meydanına odun yığdılar. Sonra da odunların ortasına diktikleri direklere bağladılar. Tam odunları tutuşturmaya geliyorlardı ki, kralın başparmağının olmadığını fark ettiler. Bu kabile, batıl inançları nedeniyle uzuvlarından biri eksik olan insanları yemiyordu. Böyle bir insanı yedikleri takdirde başlarına kötü olaylar geleceğine inanıyorlardı. Bu korkuyla, kralı çözdüler ve salıverdiler. Diğer adamları ise pişirip yediler. Sarayına döndüğünde, kurtuluşunun kopuk parmağı sayesinde gerçekleştiğini anlayan kral, onca yıllık arkadaşına reva gördüğü muameleden dolayı pişman oldu. Hemen zindana koştu ve zindandan çıkardığı arkadaşına başından geçenleri bir, bir anlattı.
"Haklıymışsın!" dedi. "Parmağımın kopmasında gerçekten de bir hayır varmış.
İşte bu yüzden, seni bu kadar uzun süre zindanda tuttuğum için özür diliyorum.Yaptığım çok haksız ve kötü bir şeydi." "Hayır" diye karşılık verdi arkadaşı. "Bunda da bir hayır var."
"Ne diyorsun Allah aşkına?" diye hayretle bağırdı kral. "Bir arkadaşımı bir yıl boyunca zindanda tutmanın neresinde hayır olabilir." "Düşünsene, ben zindanda olmasaydım, seninle birlikte avda olurdum,değil mi? Ve sonrasını düşünsene?
sağol canım görünücem iki ayrı hastaneye daha gidicemEflalim üzüldüm gercekten.ama yanilabiliyorlar da doktorlar bazen baska hastahanelere de bir görün istersen.bir arkadasima cocugun down sendromlu olacak dendi hic bir sey cikmadi cok sukur.ayni sey degil diyeceksin belki ama yanilma payi her zaman vardir.allah yardimcin olsun insallah senjn de bebeginin de canım cok uzuldum![]()
Nego canım derdi veren de dermanı veren de Allah üzme kendini bebeğinde üzülür. İnşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeğin canım.
Sen
canım inşaallah bizimkide öyledir inşaallah içime sur serpiyor böyle örnekler sağolCanım ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum, daha bikaç gün önce bebeğimle ilgili ufak bişeyede ben cok üzülüp ağlamıştım, öncelikle şunu söyleyeceğim LÜTFEN üzüntünü yok etmeye çalış, kötü şeyleri aklından çıkarıp iyi olacağını düşün, çünkü bebeğin senin ruh halinden etkileniyor, onuda strese sokma..
Ben üzüldüğüm konuyla ilgili annemle konuşurken annem tam buna benzer bir örnek vermişti, bi akrabamız hamileyken bebeğine tek böbreği yok demişler çok üzülmüş, hastanede kurul filan toplanmış, neyse sonuçta çocuk sapa sağlam doğdu hiç bir eksikliği yok şimdi 15 yaşında.. Yani demeye çalıştığım şey bu ultrason cihazlarına cokta güven olmuyor, Allaha tevekkül et, ona bırak, Rabbim hepimize birer kader yazmış senin yavrunda kaderi neyse onu yaşayacak, ama daha net olmayan bişey için üzme kendini, duaya sarıl, inşallah bebeğin sağlıklı doğar, o doktorlar yanılmıştır..
sağol canımeftalim çok üzüldüm canım faceden okudum bebeğin durumunu.hiç üzülme canım derdi veren allahım dermanını da verir.sen dua et düzelir herşey yeterki umudunu hiç kaybetme.herşeyin çaresi vardır.yeterki sabırlı ve inançlı ol canım.
sağol canım benim aminEflalim cooooook gecmis olsun arkadadim ben ikinci ameliyata girecegim zaman bi kadinla tanistik kadin 56 yasinda ogrenmis tek bobregi oldugu o gune kadarda hic bi sıkıntı yasamamis Allah buyuktur arkadasim ins boyle bi durum yoktur yada bebis büyüdükçe düzelir toparlanir ama durum buysada Allahin izniyle oda hic bi sıkıntı yazamayacak içini ferah tut Allah beterinden dermansiz olandan muhafaza etsin sizede sabirlar versin cnm uzmeyin kendinizi
sağol canım inşaallahcanim benim icini dökup rahatlayacaksn tabi.hepimizin dualari oglusun icin.baska doktorlara git arastirmaktan vazgecme.hepimiz senin yanindayiz pes etme tatlim ins güzel haberlerle dönersin bize geri
sağol canım Allah razı olsunİyi aksamlar kızlar.. Kardeşlerim süpriz yapıp bugun geldiker.. Yarın temizlk var..
Nasipse bitcek inş buda.. Eflalim arkadasıma canım sıkkın.. İnş birseyler yanlış görülmştür..
İnş hersey yoluna girer.. Rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versin.. Ufacık bişi bile olsa gercekten biz annelerin yüregi güü güp atıyo..
Arkadasımıza dua edelim inş.. Hep sölüyorum ama bir fatiha 3 ihlası serif okuyalım.. Derdi verenden derman istemek olsun yaptıgımız...
İnş bu aldıgımız en son üzücü haber olsun.. Ufak veya büyük giç i acı üzüntü duymayalım..
Canım benimde korkum o tek olna böbreğin işlevi nasıl iyi mi tek yeterli olacak mı, o yüzden çok paniğim yoksa artık tek olmasını kabullendim vardır bir hayır diyorum şimdi, doğduktan sonra sıkıntı olur mu onu iyi araştırmam lazım sağolEflalim gerçekten çok şaşırdım bu duruma ve bu zamana kadar görülmemesine. Çok üzülmüşsündür eminim, neler hissettiğinş tahmin bile edemem. İnşallah bir yanlışlık vardır. Dilerim en kısa zamanda iyi haber alırsın.
Yalnız aklıma takılan bişey var, hatırlarsan huzurum arkadaşımızın bebeğinde böbrek problemi vardı, tek böbrek vardı ve çalışmıyordu. Bebeğin suyu azalınca fark edilmişti bu durum. Senin bebişinde bu zamana kadar fark edilmediğine göre demek ki tek bile olsa normal çalışıyor, işlevini yerine getirebiliyor. Sana teselli olmaz biliyorum ama bizlerin de elinden başka bir şey gelmiyor maalesef. İyi haberlerini bekliyoruz canım, Allah yardımcınız olsun.
Canım çok sağol yine rahatlattın beni, kabullendim artık mecburum şimdi bebeğime nasıl iyi bakarım bizi neler bekliyor onu düşünüyorum onu öğrenicem inşaallahNego canım çok geçmiş olsun. Allah Şafii ismiyle Şifa versin. Yar ve yardımcınız olsun.
Okuyalı bayağı bir zaman oldu cevap yazmadım.
İlk tepkim çok fazlaydı çünkü çok üzüldüm, arkadaşlarımda benim kendi verdiğim tepkiyi vermişler zaten.
Hemen yamak istemedim. İyi kide yazmamışım. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum.
Çünkü şimdi düşünüyorum da, insan tek böbrekle de gayet güzel yaşayabilir. Rabbim neden çift yaratmış zaten?
Bu hiçbir sorun teşkil etmeyebilir.
Yanlış görülmüş olabilir,
Başka bir yere yerleşmiş olabilir,
Bir böbreği gerçekten olmayadabilir. Bu anne babanın imtihanı olabilir.
Yani her şey olabilir bu hayatta.
Biz doktora gidiyoruz, detaylı ultrasonla hepimize bakıldı. Bu hiçbirimizde hiçbir sorun çıkmayacağının garantisi mi?
Belki var olan sorunlar ultrason cihazının durumundan, doktorun yanılgısından vs. fark edilmedi, belkide doğumdan sonra çıkacak.
O zaman diyeceğiz nasıl fark edilmedi bu!
Bazen sadece hayırlısı buymuş, olacağı varmış bunlar söylenecek tek şey olabilir.
Amaaaaaa bebeğin sağ ve sağlıklı be eflalim. Bu sana teselli olmaz şimdi bunu da biliyorum ama Allah başka dert keder vermesin.
Şimdi şimdi düşündükçe elhamdülillah diyorum, tek böbrekle yaşanır tabi.
Hem her şeyi sağlıklı bebeğin, kilo alımı da normal, diğer organların da inşallah bir sorun yok.
Arkadaşlarda örnek verdiler akrabalarından seneler sonra tek böbreğinin olduğunu öğrenmişler.
Ki diyorum; ben böbrek ağrısından doktora gitmeseydim, idrar tahlili yaptıktan sonra taş var mı diye ultrasonla bakmasaydılar nereden bilecektim ki 2 böbreğim birden var mı?
Sen tabi ki bu ihmalin peşini bırakma. Nasıl görünmez diye hesabını sor.
Üniversite hastanesine mutlaka git. Neler olabilir tabi ki öğren arkadaşım, yanındayız, yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa iste yapalım.
Ama ne olur kendini kahretme artık.
Şimdi seninde daha iyi olduğunu düşünüyorum. İlk olay anı atlatılınca insan daha sakin bakabilir olaylara.
Allah 2 evladını da size bağışlasın, sizi de onlara bağışlasın inşallah.
Bu arada az su içmekten olabilir diyen doktorun kalıbına suratına tüküreyim!
Kendilerinden atsınlar suçları, kadını suçlasınlar, kahretsin kadın kendini!
Yesin bitirsin ben iyi anne değil miyim, evladıma bakamıyor muyum, yetemiyor muyum diye. Vicdansızlar!
Beyni olan bir insan bunu nasıl söyler anlamıyorum. İşlevi bozulsa anlarımda yokluğunu su içmemeye bağlamak nasıl bir kafadan çıkıyor acaba?
Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşım. İşlerinizi rast getirsin. Kolaylıklar versin, çare yaratsın. Her şeyimizin ilacı Rabbimizde, tüm dertlerimizin devası onda... Şafii ismiyle Şifa versin.
Ne olur gelip sende iyiyim de bize ama gerçekten...
sağol canımeflalim çok geçmiş olsun ne söylenir bilemedim ama hiçbirşey bitmiş değil ne olur yıpratma kendini paşanıda üzme
Nego Allah yardimciniz olsun canim. Cok zor farkindayim ama larkin arkadasimizin soyledikleri cok hosuma gitti. ne de guzel demis. Sen suan dogumuna odaklanmaya calis canim benim.
Darisi bana diyecegim de cok zorYarın akşam eşim geliyor çok şükür Allah'a:) ilk ve en uzun ayrılığımız bu oldu ve beni çok yıprattı.. Bir de diyor ki seneye yine uzak doğu gezisi varmış o zaman da ben bebekle gidemeyeceğim için yine hamile kalır o durumu değerlendirirmişim:))) sen emekli olmadan bir daha hamile kalmam dedim tabi işin şakası Allah mahrum etmesin bekletmesin üzmesin bu konularda isteyene tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Herneyse kocişko geliyor çok mutluyuuuummmm:)) Elhamdülillah.. Ini kazasız belasız aksilik çıkmadan gelir artık yanımıza :))
Canm boyle dusunmen cok normal. Amormallik yok bunlrda. Ama fazla uzulup yavrunu da yipratma. Allah her seyi veerir. İsyan etme ac ellerini bol bol duani et. Kv ni filan da salla. Anlatsan da anlamazlar. İctin mi deyince hem nasil durmadan iciyorum hatirlatmaniza bile gerek kalmiyor de.Selam herkese merak edeceğinizi düşündüğüm için girdim aslında pc açmak istemiyorum artık
Dün bütün gün ağlamaktan haliyle başım ağrıdı gerginlikten boynum ağrıdı, annemle babam geldiler, herkes üzülme Allah büyük diyor, haklısınız haklılar
Daha sakinim, aklıma geldikçe gözlerim doluyor sonra sakin sakin diyorum daha beteri olabilirdi kalbinde ıskıntı olabilirdi ya da daha önemli bir sorun olabilirdi, en azından tek böbreği var ikiside olmayanlar varmış diye kendimi telkin ediyorum
Eşim o dengesiz dr mu ne olduğu belli olmayan kişi yüzünden sürekli su içirdi bana, bütün gece midem bulandı, fazla su zararlı bak zehirliyceksin beni diyorum ama anlamıyornasıl anlatıcağım ona bilmiyorum, dün sarıldım bak böyle yaparak beni çok üzüyorsun ben sebep olmuşum gibi kahrediyorsun ben suyu az içen biri değilim kaldı ki organların gelişmesiyle bunun alakası olamaz içtiğim ilaç yok zaten, olsa eltime olurdu hep antibiyotik soğuk algınlığı ilaçları kullandı diyorum ama yok dk başı su içtin mi diyor, hani hep diyordum ya ilgilenmiyor diye şimdi de sen yat kalkma ben yaparım her şeyi diyor, neye yarar ki... kv de dün su iç deyip durdu zaten bugün patlama günüm olur benim o kesin beni biliyorlar damarıma basılınca susmam...
Bugün devlette ki dr u arıycam inşaallah ulaşırım hangi gün hastanede öğrenip hemen gidicem, alı günü yine devlette başka dr a randevum vardı zaten
Gelişmeleri haber veririm inşaallah
Daha iyiyim merak etmeyin derdi veren Rabbim dermanınıda verir elbette
Saçma düşüncelerim yok mu var, böbrek nakli gerekirse böbreğimi veririm kiminki uyarı bile düşünüyorum...
benim eşimde ben doğum raporunu alınca gelecek 37.haftamda inşallahDarisi bana diyecegim de cok zornormal olursa esim yetisemez bile. Sezeryan olursa planlanir hadi de . cok sevindim sana. Seni ve yasadiklarini cok iyi anliyorum. Gozun aydin canim.
Az kalmis senin dee. Hadi gozun aydin simdiden canim ☺benim eşimde ben doğum raporunu alınca gelecek 37.haftamda inşallah
Ayy bak iste sacma sapan bi aciklama neye sebep oldu..Selam herkese merak edeceğinizi düşündüğüm için girdim aslında pc açmak istemiyorum artık
Dün bütün gün ağlamaktan haliyle başım ağrıdı gerginlikten boynum ağrıdı, annemle babam geldiler, herkes üzülme Allah büyük diyor, haklısınız haklılar
Daha sakinim, aklıma geldikçe gözlerim doluyor sonra sakin sakin diyorum daha beteri olabilirdi kalbinde ıskıntı olabilirdi ya da daha önemli bir sorun olabilirdi, en azından tek böbreği var ikiside olmayanlar varmış diye kendimi telkin ediyorum
Eşim o dengesiz dr mu ne olduğu belli olmayan kişi yüzünden sürekli su içirdi bana, bütün gece midem bulandı, fazla su zararlı bak zehirliyceksin beni diyorum ama anlamıyornasıl anlatıcağım ona bilmiyorum, dün sarıldım bak böyle yaparak beni çok üzüyorsun ben sebep olmuşum gibi kahrediyorsun ben suyu az içen biri değilim kaldı ki organların gelişmesiyle bunun alakası olamaz içtiğim ilaç yok zaten, olsa eltime olurdu hep antibiyotik soğuk algınlığı ilaçları kullandı diyorum ama yok dk başı su içtin mi diyor, hani hep diyordum ya ilgilenmiyor diye şimdi de sen yat kalkma ben yaparım her şeyi diyor, neye yarar ki... kv de dün su iç deyip durdu zaten bugün patlama günüm olur benim o kesin beni biliyorlar damarıma basılınca susmam...
Bugün devlette ki dr u arıycam inşaallah ulaşırım hangi gün hastanede öğrenip hemen gidicem, alı günü yine devlette başka dr a randevum vardı zaten
Gelişmeleri haber veririm inşaallah
Daha iyiyim merak etmeyin derdi veren Rabbim dermanınıda verir elbette
Saçma düşüncelerim yok mu var, böbrek nakli gerekirse böbreğimi veririm kiminki uyarı bile düşünüyorum...
Tesekkurler canim.tinimini_hnm ne cevherler varmis sende sasirdim dogrusu :) cok ama cok begendim tatlim