Selam herkese merak edeceğinizi düşündüğüm için girdim aslında pc açmak istemiyorum artık
Dün bütün gün ağlamaktan haliyle başım ağrıdı gerginlikten boynum ağrıdı, annemle babam geldiler, herkes üzülme Allah büyük diyor, haklısınız haklılar
Daha sakinim, aklıma geldikçe gözlerim doluyor sonra sakin sakin diyorum daha beteri olabilirdi kalbinde ıskıntı olabilirdi ya da daha önemli bir sorun olabilirdi, en azından tek böbreği var ikiside olmayanlar varmış diye kendimi telkin ediyorum
Eşim o dengesiz dr mu ne olduğu belli olmayan kişi yüzünden sürekli su içirdi bana, bütün gece midem bulandı, fazla su zararlı bak zehirliyceksin beni diyorum ama anlamıyornasıl anlatıcağım ona bilmiyorum, dün sarıldım bak böyle yaparak beni çok üzüyorsun ben sebep olmuşum gibi kahrediyorsun ben suyu az içen biri değilim kaldı ki organların gelişmesiyle bunun alakası olamaz içtiğim ilaç yok zaten, olsa eltime olurdu hep antibiyotik soğuk algınlığı ilaçları kullandı diyorum ama yok dk başı su içtin mi diyor, hani hep diyordum ya ilgilenmiyor diye şimdi de sen yat kalkma ben yaparım her şeyi diyor, neye yarar ki... kv de dün su iç deyip durdu zaten bugün patlama günüm olur benim o kesin beni biliyorlar damarıma basılınca susmam...
Bugün devlette ki dr u arıycam inşaallah ulaşırım hangi gün hastanede öğrenip hemen gidicem, alı günü yine devlette başka dr a randevum vardı zaten
Gelişmeleri haber veririm inşaallah
Daha iyiyim merak etmeyin derdi veren Rabbim dermanınıda verir elbette
Saçma düşüncelerim yok mu var, böbrek nakli gerekirse böbreğimi veririm kiminki uyarı bile düşünüyorum...