2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam herkese merak edeceğinizi düşündüğüm için girdim aslında pc açmak istemiyorum artık

Dün bütün gün ağlamaktan haliyle başım ağrıdı gerginlikten boynum ağrıdı, annemle babam geldiler, herkes üzülme Allah büyük diyor, haklısınız haklılar

Daha sakinim, aklıma geldikçe gözlerim doluyor sonra sakin sakin diyorum daha beteri olabilirdi kalbinde ıskıntı olabilirdi ya da daha önemli bir sorun olabilirdi, en azından tek böbreği var ikiside olmayanlar varmış diye kendimi telkin ediyorum

Eşim o dengesiz dr mu ne olduğu belli olmayan kişi yüzünden sürekli su içirdi bana, bütün gece midem bulandı, fazla su zararlı bak zehirliyceksin beni diyorum ama anlamıyor:KK43: nasıl anlatıcağım ona bilmiyorum, dün sarıldım bak böyle yaparak beni çok üzüyorsun ben sebep olmuşum gibi kahrediyorsun ben suyu az içen biri değilim kaldı ki organların gelişmesiyle bunun alakası olamaz içtiğim ilaç yok zaten, olsa eltime olurdu hep antibiyotik soğuk algınlığı ilaçları kullandı diyorum ama yok dk başı su içtin mi diyor, hani hep diyordum ya ilgilenmiyor diye şimdi de sen yat kalkma ben yaparım her şeyi diyor, neye yarar ki... kv de dün su iç deyip durdu zaten bugün patlama günüm olur benim o kesin beni biliyorlar damarıma basılınca susmam...

Bugün devlette ki dr u arıycam inşaallah ulaşırım hangi gün hastanede öğrenip hemen gidicem, alı günü yine devlette başka dr a randevum vardı zaten

Gelişmeleri haber veririm inşaallah

Daha iyiyim merak etmeyin derdi veren Rabbim dermanınıda verir elbette

Saçma düşüncelerim yok mu var, böbrek nakli gerekirse böbreğimi veririm kiminki uyarı bile düşünüyorum...

herkese merhabalar,
son 2 gündür ellerim ve ayaklarım şişti ve acayip bi kaşıntı oluyor. Ellerim, ayaklarım ve göbeğimin altında kaşıntı var, kaşımamak için zor tutuyorum kendimi. Bu şekilde kaşıntısı olan var mı?Pazartesi doktorumla randevum var, ama bu saat oldu uyuyamadım kaşıntıdan:KK43:
Benim de şişip kaşındığı oluyor ama uzun sürmüyor. Ellerim öyle olunca kolonya sürüyorum iyi geliyor.

Selam herkese merak edeceğinizi düşündüğüm için girdim aslında pc açmak istemiyorum artık

Dün bütün gün ağlamaktan haliyle başım ağrıdı gerginlikten boynum ağrıdı, annemle babam geldiler, herkes üzülme Allah büyük diyor, haklısınız haklılar

Daha sakinim, aklıma geldikçe gözlerim doluyor sonra sakin sakin diyorum daha beteri olabilirdi kalbinde ıskıntı olabilirdi ya da daha önemli bir sorun olabilirdi, en azından tek böbreği var ikiside olmayanlar varmış diye kendimi telkin ediyorum

Eşim o dengesiz dr mu ne olduğu belli olmayan kişi yüzünden sürekli su içirdi bana, bütün gece midem bulandı, fazla su zararlı bak zehirliyceksin beni diyorum ama anlamıyor:KK43: nasıl anlatıcağım ona bilmiyorum, dün sarıldım bak böyle yaparak beni çok üzüyorsun ben sebep olmuşum gibi kahrediyorsun ben suyu az içen biri değilim kaldı ki organların gelişmesiyle bunun alakası olamaz içtiğim ilaç yok zaten, olsa eltime olurdu hep antibiyotik soğuk algınlığı ilaçları kullandı diyorum ama yok dk başı su içtin mi diyor, hani hep diyordum ya ilgilenmiyor diye şimdi de sen yat kalkma ben yaparım her şeyi diyor, neye yarar ki... kv de dün su iç deyip durdu zaten bugün patlama günüm olur benim o kesin beni biliyorlar damarıma basılınca susmam...

Bugün devlette ki dr u arıycam inşaallah ulaşırım hangi gün hastanede öğrenip hemen gidicem, alı günü yine devlette başka dr a randevum vardı zaten

Saçma düşüncelerim yok mu var, böbrek nakli gerekirse böbreğimi veririm kiminki uyarı bile düşünüyorum...
Bebeğin için iyi olmaya çalış lütfen.. :( benim yengem kuzenime hamileyken Down sendromlu dediler ama kuzenim gayet sağlıklıydi. Şu an 15 yaşında kocaman bi delikanlı oldu.. lütfen iyi düşün ki iyi olsun..

Emziği bir arkadaşımı daha yazmıştı. Emziğin 1,5 aydan önce tavsiye edilmediğini okumuştum bir yerde ama sebebini hatırlamıyorum şu anda. Doğar doğmaz emzik verecek misiniz, verilebiliyor mu veya bebek alıyor mu emziği hemen?
Ben koymadım çantaya da cevaplarınıza göre koyabilirim ben de.
Ben vermeyi düşünmüyorum ne emziği ne de biberonu ama arkadaşım ne olacağı belli olmaz vermek zorunda kalabilirsin yanında herşey bulunsun dedi küçücük bişey zaten aldım koydum ben de. Emzik damak yapısını geliştiriyormuş o Yüzden al diyenler de var ben koydum çantama lâzım olur olmaz mı zaman gösterecek bakalım

Canim cok gecmis olsun yeni gordum rabbim buyuk uzulme demekle olmayacak biliyorum dualarimiz seninle ins problemsiz dogacak bebegin ama sikinti yapma daha kotu etkilenmesin bebegin hepimiz allaha emanetiz

Günaydın annisler midem çok ağrıyo yanması na alıştım da ağrı neden anlamadım doktora gitsemmi kızlar ağrı normalmi dayanamıyorum ...

eflalim üzülme canım onu Allahtan başka kimse bilemez ablama 9 ay erkek dendide kız çıktı dışardaki organı dahi var gördüler bence yanlışlık vardır içimden bir his bunu söylüyor.. bence başka doktora git devlet değil özele git devlet baştan sağma yapıyor herşeyi benimkindede kordon var devlete gittim kordon duruyormu diyor bizim cihazlar okadar ileri değil diyor bence bir profösöre git için rahatlasın

mışıl mışıl uyusun bebeişin :)

KiZlar bugun yani artik dun :) doktordaydim. Usg de 35+4 cikti kizim.suan 34+3 um. İlk kez nst ye baglandim. Guzel cikti tansiyon normal. Kilo 2700 gr ancak doktor yanilma payiyla 2500 gr diyelim biz yine de dedi. Boyu 47 cm. Dogum pozisyonunda suyum da normal. 40 haftayi doldurmaz 38 de bekliyorum ocak 9 gibi dedi. Ocak basinda hazir ol dedi. Elbiseleri yikanmaya devam. Sifoniyer ve komodin 7 cekmeceye sigdiramiyorum bebek odamiz olana kadar napariz bilmem.

Bir de bu gece cok zor ve ilk kez olan bisey yasafim. Mide bulantisi bas donmesi nefes alamama. Boyle bogazimi kemerle sikmislar gibi. Ayakta duramadim uxandim uyumusum biraz gecmis ama olecek gibiydim.. Bayilma hisleri...

maşallah canım bebeğine dr un dediğine göre benim de 1.5 hafta kalmış doğuma şaka gibi:rolleyes::rolleyes:
ama benim 1.5 hafta sonra sınavım var:rolleyes::KK72::KK72:
kızçemin beklemesi lazım biraz daha :KK70:

Cnm

cnö bnm cok geçmiş olsun üzülme demek Saçma muhakkak vok üzülürsün sma inanki bnm kaynım böbregının birinin ters OLDUĞUNU 45 Yaşında öğrendi dayımın kıZı doğuştan Yokmuş ama 12 Yaşında öğrendidemekki anne karnında kesin belli olmuyo demekki Rabbim dermansız dert vermesin

selam herkese

bende dünden beri baş dönmesi halsizlik var çok düşecekmişim gibi oluyor
eşimle dün süpürdü yukarıyı bugünde aşağıyı süpürür bende silerim az olsun temizlenir ev bari
bu hafta ful edeyim perşembe temizlikçi alsam erken mi olur diyorum bilmiyorum belki haftaya salı da alabilirim
pazartesi bi dr uma gideyim durumuma göre çağırıcam artık kadın yakın falan derse perşembe
değil var zamanın derse bir hafta sonra artık
sabah ilk sancımı hissettim sanırım belime doğru ama 1 kere oldu bir daha olmadı bunu yazıyım kenara bir yere kızçem için hatıra

buda kapı süsümüzün bitmiş hali

Eklentiler

• 2014-12-14-2472.webp
    2014-12-14-2472.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 147
  • 2014-12-14-2471.webp
    2014-12-14-2471.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 112
  • 2014-12-14-2470.webp
    2014-12-14-2470.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 120
  • 2014-12-14-2469.webp
    2014-12-14-2469.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 111
  • 2014-12-14-2468.webp
    2014-12-14-2468.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 135

Allah hayırlı şifalar versin inşallah
inşallah her şey rast gider

Merhaba annisler.birazdan evimde ailr arasinda ufak bi okuma olucak.henuz kimsecikler gelmeden size bakayim dedim. Temizlik falan anca vakit buldum.ama asiri bi tuhaflik var bende bi meyve soydum yiyim dedim isteyerek ama.yerken canim istemedi geri biraktim soyup tansiyonummu dustu nedir kendini halsiz afedersiniz salak gibi hissediyorum :-(

Günaydın annisler midem çok ağrıyo yanması na alıştım da ağrı neden anlamadım doktora gitsemmi kızlar ağrı normalmi dayanamıyorum ...
Normal normal merak etme. Benimde ağrıdı bi gece çok fena. Dayanamadım acile gittim. Bebek midene baskı yapıyo o yüzden ağrıyo normal dedi. Serum verdi o gün. Sonrası için de gebelik mide ağrısı için bi şurup verdi. Geçti bi zaman sonra..

Normal normal merak etme. Benimde ağrıdı bi gece çok fena. Dayanamadım acile gittim. Bebek midene baskı yapıyo o yüzden ağrıyo normal dedi. Serum verdi o gün. Sonrası için de gebelik mide ağrısı için bi şurup verdi. Geçti bi zaman sonra..
Çok Sağol cnm korktum bian bişey olurmu diye tekrar Sağol :)

herkese merhabalar,
son 2 gündür ellerim ve ayaklarım şişti ve acayip bi kaşıntı oluyor. Ellerim, ayaklarım ve göbeğimin altında kaşıntı var, kaşımamak için zor tutuyorum kendimi. Bu şekilde kaşıntısı olan var mı?Pazartesi doktorumla randevum var, ama bu saat oldu uyuyamadım kaşıntıdan:KK43:
göbeğini altına sür ben badem yağı sürüyorum ellerin ve ayaklarında muhtemelen şişliklerden dolayı kaşıntı yapıyor onun zararı yokta göbeğin çatladığı için kaşınıyodur nemli tut

Çok çOk geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: :KK43:

Hepiniz çok sağolun, çok ağladım çok kahroldum ama şimdi elimden bir şey gelmiyor dua edicez yavrum sağlıkla doğsun hayatına sağlıkla devam etsin tek dileğimiz bu, nasıl farkedilmedi ayrıntılıda diye bende sordum o dönem küçük oluyor böbrekler vs. dedi dr, tabi ki tatmin olmadım ben, ilk işim devlette ki erkek dr uma gitmek olacak, nasıl görülmedi ona sorucam, sonra devlette doğumumu yapmasını istediğim dr a sorucam ve tabiki araştırma hastanesine gidicem hem bakılması için hem de nasıl ayrıntılıda görmemişler sormak için hatta bakan dr a hesap sorucam büyük bir şok yaşadık kızlar çok büyük hem de:KK43: tarifi mümkün değil kimse yaşamasın, hayatına nasıl devam edecek yavrum hayat onun için zor olacak mı deli deli sorular kafamda...

Sakin olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi bebeğim için olmak zorundayım tansiyon sıkıntım nüksederse kendimi affetmem yine:KK43:

Eşim bir dr la karşılaşmış az su içtiği için olmuş demiş benim sinirim iyice bozuldu ne alakası var benim içtiğim suyla diye haliyle birde ona ağladım ben mi sebep oldum diye ki suyu normal içiyorum, yok işte bazı ilaçlar yaparmış eee ilaç kullanmadım ki vitamin dışında

Devlette ki dr umun beni yönlendireceğini düşünüyorum çok özverili bir dr

Tabi ki haber vericem kızlar, lütfen dua edin sağlıkla doğsun büyüsün yavrum:KK61:
[/QUOTE]
dua ediyoruz canım..

Back
X