Canım hosgeldinn... Nasılsın iyimisin... Prenses nasıl... Bizi telaslandordınız ama şükür iyi haberlerinizi aldık... Gözünüz aydın
Canım çok teşekkürler... İyiyiz şükürler olsun..bende çok korktum ama herşey yolunda gitti şükürler olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hosgeldinn... Nasılsın iyimisin... Prenses nasıl... Bizi telaslandordınız ama şükür iyi haberlerinizi aldık... Gözünüz aydın
selam herkese
bende dünden beri baş dönmesi halsizlik var çok düşecekmişim gibi oluyor
eşimle dün süpürdü yukarıyı bugünde aşağıyı süpürür bende silerim az olsun temizlenir ev bari
bu hafta ful edeyim perşembe temizlikçi alsam erken mi olur diyorum bilmiyorum belki haftaya salı da alabilirim
pazartesi bi dr uma gideyim durumuma göre çağırıcam artık kadın yakın falan derse perşembe
değil var zamanın derse bir hafta sonra artık
sabah ilk sancımı hissettim sanırım belime doğru ama 1 kere oldu bir daha olmadı bunu yazıyım kenara bir yere kızçem için hatıra
buda kapı süsümüzün bitmiş hali
Kızlar nasılsınızzz?...
canım bız ıyıyız ya senınle uyakınız dıyordum sen dogurdun ben hala beklıyrm ..prensesın adı ne optum sızı bol sutlu gunlerKızlar nasılsınızzz?...
Çoook şükür... Rabbim analı babalı büyütsün yawrularını.. Saglık sıhht hzıuzr mutluluk içinde yasayıp gidin inşallah..Canım çok teşekkürler... İyiyiz şükürler olsun..bende çok korktum ama herşey yolunda gitti şükürler olsun
cok güseller canım benim...Selam annişkolar bunlar da bizim cicişlerimiz. Lavanta kesemiz. Cikolata kutumuz. Hastane besiği süsümüz :)Eki Görüntüle 1336185 Eki Görüntüle 1336186 Eki Görüntüle 1336185 Eki Görüntüle 1336187
Canım korkma ....Yaa kizlar cok kotuyum rahmime cok sanci vuruyo hic anlam veremiyom neden diye nedendir acaba off cocukta asagi dogru vuruyo ya sanki rahmim yirtilir gibi bi aci ilk defa oluyo korkuyorum ya
canım nerelerdesın onceden sık gırerdın hıc yazmıyosun ozlettn kendınıCanim cok gecmis olsun yeni gordum rabbim buyuk uzulme demekle olmayacak biliyorum dualarimiz seninle ins problemsiz dogacak bebegin ama sikinti yapma daha kotu etkilenmesin bebegin hepimiz allaha emanetiz
canım ben ca ve mg ılacı osteocare kullanıyrodum yalnz burdan bı arkadas japonyada dogum sancısını hafıflettıgı kasılmaları engelledıgı ıcın o tur ılacları yasakladıklarını soyleynce bıraktm bacak kasılması dursun derken rahm kasılmasıda durmasınKizlar ben cok sukur bi iki gündür daha iyiyim magnezyum almayana tavsiye ederim alsin kemik agrilarimda hafifleme gordum
Sagolasın canımm..Daha guzelleri hepimizin olsun :) annem yaptı keseyle besik süsünü sagolsun. Terliklerimle tacım da yolda onları da annem yapıyo.cok güseller canım benim...
İkramalrını ve hediyelerinizi agız tadıyla dagıtmak nasip olsun inşallah.. Beşik süsüde süper yanlız...
Yakısırr....
canım en son gecen pazartesı gıttım 3100 olmustu oglumKizlar nezeman gittiniz kontrole bebislerinizin kilolar ne durumda
pendik bölge hastanesi çok iyi , mustafa özbek ve doğan cüceloğlu,,, hastanede çok iyi ve ucuz sanırsam şehir dışı diye,,,Kızlar bende 25 ocakta tahmini doğum yapacam çok kafam karışık hiç bir şey bilmiyorum ilk çocuğum hangi hastane hangi doktor daha tam karar veremedim kafayı yemek üzereyim tuhaf bi duygu icindeyim ne yapmalıyım anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi bi doktor var mıdevamlı gittiğim hastane ler var ama hic doktorları begenemiyorum
benim icin davranis bicimi cok onemli
Gecmiş olsun canım ben astım için keciboynuzu pekmezinin iyi geldiğini.duymuştum bi araştır istersen. Gerçi sen de duymuşsundur muhtemelen ama yine de söliim dedim.Bende dun yıne kızım ıcın acıldeydık yawrum astım atagı gecırdı hafta ıcı bı gezmeuye gıttım hemen boyle olduk valla Allah daha beter sey yasatmasın hep hasta yavrum ama cozumu bellı evde ventolın vermek bı daha doktora goturmucem aynı ıslemı yapıyolar hastanede perısan oluyoruz ıns kızımda sılınır astım oglumdada hıc olmaz... Benıde bu halde goren doktorlar aman cocuk acılde gecen ay bırı dogurdu sen dogurm adedıler... :) yarın sabah nst var bakalım nolcak