2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım hosgeldinn... Nasılsın iyimisin... Prenses nasıl... Bizi telaslandordınız ama şükür iyi haberlerinizi aldık... Gözünüz aydın

Canım çok teşekkürler... İyiyiz şükürler olsun..bende çok korktum ama herşey yolunda gitti şükürler olsun

selam herkese

bende dünden beri baş dönmesi halsizlik var çok düşecekmişim gibi oluyor
eşimle dün süpürdü yukarıyı bugünde aşağıyı süpürür bende silerim az olsun temizlenir ev bari
bu hafta ful edeyim perşembe temizlikçi alsam erken mi olur diyorum bilmiyorum belki haftaya salı da alabilirim
pazartesi bi dr uma gideyim durumuma göre çağırıcam artık kadın yakın falan derse perşembe
değil var zamanın derse bir hafta sonra artık
sabah ilk sancımı hissettim sanırım belime doğru ama 1 kere oldu bir daha olmadı bunu yazıyım kenara bir yere kızçem için hatıra

buda kapı süsümüzün bitmiş hali

maşallah harika olmuş cok profesyonelce gerçekten tebrik ederim :nazar::KK9:

Kızlar nasılsınızzz?...

agırlaştık iyice canım
yatamıyoz kalkamıyoz oturamıyoz yürüyemiyoz
birimizin kıçı agrıyo birimizin başı, midesi agrıyo
bi doğursak rahatlıycaz:KK53:

sen nasılsın
kuzucuğun iyiymi
gögüs uçların çatladımı emzirmekten en çok ondan korkuyorum ben

@eflalim canım geçmişi okuyup ancak yazabildim.Biliyorum telaşlanmamak elde degil ama Allaha sıgın inşallah bir sıkıntı olmaz.Bu gün saklıklıyız ama yarın nasıl olacagımızı bilemeyiz. Tevekkül etmek lazım.Dualarımda sana ve ogluna yer vericem...iyi haberler duyucaz inşallah

Canım çok teşekkürler... İyiyiz şükürler olsun..bende çok korktum ama herşey yolunda gitti şükürler olsun
Çoook şükür... Rabbim analı babalı büyütsün yawrularını.. Saglık sıhht hzıuzr mutluluk içinde yasayıp gidin inşallah..
Kızını kokla yerime.... Minik ellerini öp yerime annesi... Immöö aglarsada totosunu acıl ısır yerime annesi...
Allah bagıslasın telrardan

Kızlar nasılsınız...Allaha şükür işler bitti... Allah razı olsun kardeşlerimden...
Birtek bevresim takımlarım yıkancak onlarıda bn gün içinde yıkayıp asarım inşallah o problem degil ...
Avizedeb kapıya koltuk altlarından halılar heryer silinip süpürüldü... Beşigim de nevresimi falan geçirdşm artık..
Cantamıda içine koydum ..ohhhhhhh

Selam annişkolar bunlar da bizim cicişlerimiz. Lavanta kesemiz. Cikolata kutumuz. Hastane besiği süsümüz :) DSC_0092.webp DSC_0094.webp DSC_0092.webp DSC_0095.webp

Yaa kizlar cok kotuyum rahmime cok sanci vuruyo hic anlam veremiyom neden diye nedendir acaba off cocukta asagi dogru vuruyo ya sanki rahmim yirtilir gibi bi aci ilk defa oluyo korkuyorum ya

Kızlar bende 25 ocakta tahmini doğum yapacam çok kafam karışık hiç bir şey bilmiyorum ilk çocuğum hangi hastane hangi doktor daha tam karar veremedim kafayı yemek üzereyim tuhaf bi duygu icindeyim ne yapmalıyım anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi bi doktor var mı:KK61: devamlı gittiğim hastane ler var ama hic doktorları begenemiyorum :KK61:benim icin davranis bicimi cok onemli

Yaa kizlar cok kotuyum rahmime cok sanci vuruyo hic anlam veremiyom neden diye nedendir acaba off cocukta asagi dogru vuruyo ya sanki rahmim yirtilir gibi bi aci ilk defa oluyo korkuyorum ya
Canım korkma ....
Arada olur öle agrılar sancılar.. Agrı şiddetleniyomu saat geçtikce dikkat et ayaklarını uzat yat.. Bi dinlen... Yordunmu kendini ne yaptın..
Kasıklarına beline adet sancısı gibi bi sancı vuruyo ve dayanamıypsab dr git bi derim... Artık son ay hiç bişi belli olmaz ve ihmale gelmez

Canim cok gecmis olsun yeni gordum rabbim buyuk uzulme demekle olmayacak biliyorum dualarimiz seninle ins problemsiz dogacak bebegin ama sikinti yapma daha kotu etkilenmesin bebegin hepimiz allaha emanetiz
canım nerelerdesın onceden sık gırerdın hıc yazmıyosun ozlettn kendını
Kizlar ben cok sukur bi iki gündür daha iyiyim magnezyum almayana tavsiye ederim alsin kemik agrilarimda hafifleme gordum
canım ben ca ve mg ılacı osteocare kullanıyrodum yalnz burdan bı arkadas japonyada dogum sancısını hafıflettıgı kasılmaları engelledıgı ıcın o tur ılacları yasakladıklarını soyleynce bıraktm bacak kasılması dursun derken rahm kasılmasıda durmasın ;)

cok güseller canım benim...
İkramalrını ve hediyelerinizi agız tadıyla dagıtmak nasip olsun inşallah.. Beşik süsüde süper yanlız...
Yakısırr....
Sagolasın canımm..Daha guzelleri hepimizin olsun :) annem yaptı keseyle besik süsünü sagolsun. Terliklerimle tacım da yolda onları da annem yapıyo. :D

Merve gule gule kırlet evını bebısınle bol ılgılen ıns... Gkcnbrt ıkramlar falan ohh sana bebek gormeye mı gelsem cok guzeller saglıklı gunlerde kullnamak nasıp olsun cnm...

Bende dun yıne kızım ıcın acıldeydık yawrum astım atagı gecırdı hafta ıcı bı gezmeuye gıttım hemen boyle olduk valla Allah daha beter sey yasatmasın hep hasta yavrum ama cozumu bellı evde ventolın vermek bı daha doktora goturmucem aynı ıslemı yapıyolar hastanede perısan oluyoruz ıns kızımda sılınır astım oglumdada hıc olmaz... Benıde bu halde goren doktorlar aman cocuk acılde gecen ay bırı dogurdu sen dogurm adedıler... :) yarın sabah nst var bakalım nolcak

@Mrv5534 ya cnm msjin icin cok sagol allah razi olsun insan bi cvp alinca rahatliyo aslinda hic yormadim kendimi dun mutfagi temizlemistim bugun full dinlendim ama once bi adet olcakmis gibi bi agri belim hep agriyodu zaten kac gundur sag tarafimdan kalcama vuruyodu simdi isi rahim sancisi bebegin hareketleride canimi yakicak sekilde

Kızlar bende 25 ocakta tahmini doğum yapacam çok kafam karışık hiç bir şey bilmiyorum ilk çocuğum hangi hastane hangi doktor daha tam karar veremedim kafayı yemek üzereyim tuhaf bi duygu icindeyim ne yapmalıyım anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi bi doktor var mı:KK61: devamlı gittiğim hastane ler var ama hic doktorları begenemiyorum :KK61:benim icin davranis bicimi cok onemli
pendik bölge hastanesi çok iyi , mustafa özbek ve doğan cüceloğlu,,, hastanede çok iyi ve ucuz sanırsam şehir dışı diye,,,

Gecm
Bende dun yıne kızım ıcın acıldeydık yawrum astım atagı gecırdı hafta ıcı bı gezmeuye gıttım hemen boyle olduk valla Allah daha beter sey yasatmasın hep hasta yavrum ama cozumu bellı evde ventolın vermek bı daha doktora goturmucem aynı ıslemı yapıyolar hastanede perısan oluyoruz ıns kızımda sılınır astım oglumdada hıc olmaz... Benıde bu halde goren doktorlar aman cocuk acılde gecen ay bırı dogurdu sen dogurm adedıler... :) yarın sabah nst var bakalım nolcak
Gecmiş olsun canım ben astım için keciboynuzu pekmezinin iyi geldiğini.duymuştum bi araştır istersen. Gerçi sen de duymuşsundur muhtemelen ama yine de söliim dedim.

Back
X