2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende gecen hafta gittim 34 +0 da 2380 dedi boyunu soylemedi benimkide oyle oluyor tas gibi geceleri bi taraftan diger tarafa donerken mahfoluyorum

Kontrole gidincede odanin resmini cekicem.
Elimdeki susleri nereye asacagima kara veririm boylelikle

Bende yarin gidecem haftada bir cagiriyor artik birde idrar tahlil sonucumu alicam erkenden gitmek

yazılarımda karışmış birbirine
bu akşam kızlar bir kız arkadaşım doğum yaptıı bebeğini görmeye gittik,maşallah çokkkkk güzeldi,ağzı burnu okka gibi,erke bebek,45 günlüktü dahaa,1 saat kdr kucağımda uyudu,karnımdaki hissetti sanırım kıskandımı ne olduysa savaş çıktı sanki karnımda çılgın a döndü oğluşum
kocamda ilk kez hayatında bugün bebek tuttu oda 1 dk kdr falan
yalnız bebek doğduğu günden beri hep gaz sorunu varmış,yarım saatte bir ağluyor,hiç susmuyor,gazdan çok çekiyormuş,o kdr ağladığı morardı adeta bide abi var evde 7 yaşında ,kıskançlıktan o annesine yapmadığını bırakmıyor içim acıdı valla,2 saat bile oturamadan eşim kalkalım hadi dedikde zor attık kendimizi arabaya,ayy bu bnm kocam çok korkttu bu durumdan
eyvahlar olsun diyip diyip durdu yol boyu,ben dedi hiç böyle tahmin etmiyordum,bebeğin babası yine çok ilgiliydi,anne uyumuyorsa oda hiç uyumuyormuş,o kdr gzl ilgileniyorduki,ama hergece uykusum dedi ,ahh bunlarıda duyunca benmki kahroldu,arkasına bakmadan kaçtı,her bebek öyle olmaz dimi kızlar
bende oturur ağlarım onla,naparım ben yaa ,inşallah çok mutlu gazsız bebeklerimiz olsun kızlar ya,memişi emsin uyusun,emsin uyusun,hiç ağlamasın yaaa

Kızlar midem çok ağrıyo ne olur bi cvp sizdede oluyomu doktora gitsemmi

Canim bende olmuyor. Ama bebislee buyudugu icin baski yapiyor olabilir.

Canim Allah yardimcin olsun. Insaallah bekler bebegin. Zamaninda saglikla gelir dunyaya. Bi gelisme olursa bizi de haberdar et.

kızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza almak da nasip olur...

Hayirli ugurlu olsun bebisin canim. Insaallah kisa zamanda cikar kuvozden, saglikla kucagina alir evine goturursun bebisini.

Kizlar benim biraz yuruyunce karnimdan asagi doğru cok fazla baski ve agri oluyor erken mi olacak yoksa dogum.ilk hamileliğim yardimci olur musunuz

Hayırlı geceler hatunlar.
K KALABALIKamaYALNIZ gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en kısa zamanda hayırla sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Allah bebişe sağlık sıhhat afiyet versin, annesine de kolaylıklar vede bol bol doyurucu besleyici sütler inşallah.
Baya erken olmuş. Bir nedeni var mıydı? Erken doğum tehliken?

@Mrssuperfine canım iyiyim ben çok şükür elhamdülillah. Gözün aydın çok sevindim kocan geliyormuş, nazlı kocan
Allah sağlık sıhhat afiyetle kavuştursun inşallah. Ablan yanında mı hala?
Sen nasılsın?

@eflalim aynen canım, her geçen gün güçleneceksin ve sakinleşeceksin inşallah.
Şimdi önemli olan, bu böbrek durumunu netleştirmek. Daha sonrada gerçekten öyleyse doğumdan sonra nasıl bir yol izlenmeli onu öğrenmek. Çok öpüyorum canım, kendini üzecek bir durum yok. Ama eşin böyle yapmamalı...

Bizim cuma günü kontrolümüz vardı.
bebeğimiz 10 günde 200 gram almış ve 3 cm uzamış elhamdülillah.
Yani 36+2 'de 2800 gram, 49 cm olmuş. (bazı hesaplamalara göre 35+2 de diyebiliriz. Biri transfer tarihime göre, diğeri bebeğin gelişimine göre. Hangi tarihe göre doğururum belli değil. Ama sezeryan tarihim 8 Ocak

)
Bebeğin suyu iyi kordon kan akışı iyi, zaten maşallah sübhanallah çok hareketli.
Her şikayetime normal dedi.Son ay biraz zordur hepsi normal dedi.
Ayak el şişmelerim, kasık sancılarım, nefes darlıklarım, çarpıntılarım, aşırı yorgunluklarım, mide rahatsızlıklarım vs hepsi normal dedi.
Kan ve su normal olmayanlar, onlar olursa anında haber vermem gerekiyormuş.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu hafta içi annemle ablam derin temizliğe gelecekler, mutfak dolap içleri örtüleri fırın, bulaşık makinesi buzdolabı içi dışı, arkaları vs . Halıları göndereceğim yıkatmaya.
Ve cumartesi günüde kadın gelecek. Cam, kapı, koltuk silmeye.
Benim çağırdığım kadın aşırı yoğun bir kadın. Aslında şöyle 1 hafta sonrasına çağırabilseydik iyi olacaktı ama derin temizlikten sonra evde o kadar kirlenmez zannımca

Kzılar birde ciciler sayfasına ekleme yaptığınızda buraya da ekleseniz.
Yadaaaaaa link verseniz eklediğiniz sayfasını olmaz mııı?
Ben orayı hep ama hep unutuyorum, ama burada görürsem hemen tıklarım bakarım.
Görmediğim yüzlerce sayfa var diyebilirim herhalde
Ki en sevdiğim yer orası benim.
Evet benim ihmalim ama ekleyince link koyuun nütfeen

babyforwe dolabınızı gördüm bayıldım bayıldım maşallah sübhanallah.
Ayrıntılı çekmişsin çok hoşuma gitti. Örtülerinde çok güzel olmuş. Bende odaya halı beğenebilirsek şayet, birde tül perde ekleyeceğim inşallah.
Odamız vede dolabımız bizimde yerleşik. Sürekli kendimi odada dolabın karşısında dikilirken buluyorum

bu akşam kızlar bir kız arkadaşım doğum yaptıı bebeğini görmeye gittik,maşallah çokkkkk güzeldi,ağzı burnu okka gibi,erke bebek,45 günlüktü dahaa,1 saat kdr kucağımda uyudu,karnımdaki hissetti sanırım kıskandımı ne olduysa savaş çıktı sanki karnımda çılgın a döndü oğluşum
kocamda ilk kez hayatında bugün bebek tuttu oda 1 dk kdr falan
yalnız bebek doğduğu günden beri hep gaz sorunu varmış,yarım saatte bir ağluyor,hiç susmuyor,gazdan çok çekiyormuş,o kdr ağladığı morardı adeta bide abi var evde 7 yaşında ,kıskançlıktan o annesine yapmadığını bırakmıyor içim acıdı valla,2 saat bile oturamadan eşim kalkalım hadi dedikde zor attık kendimizi arabaya,ayy bu bnm kocam çok korkttu bu durumdan
eyvahlar olsun diyip diyip durdu yol boyu,ben dedi hiç böyle tahmin etmiyordum,bebeğin babası yine çok ilgiliydi,anne uyumuyorsa oda hiç uyumuyormuş,o kdr gzl ilgileniyorduki,ama hergece uykusum dedi ,ahh bunlarıda duyunca benmki kahroldu,arkasına bakmadan kaçtı,her bebek öyle olmaz dimi kızlar
bende oturur ağlarım onla,naparım ben yaa ,inşallah çok mutlu gazsız bebeklerimiz olsun kızlar ya,memişi emsin uyusun,emsin uyusun,hiç ağlamasın yaaa[/QUOTE]
Kardesiminde var bebegi bana bu iyi gunlerin dogunca ayvayi yiyecen cinsinden seyler soyluyo. uykusuz geceler aglamalar. Kardesim psikolojik olarak alistirdi beni. Hazirlikliyim y ani

ayy dokunma kıızz ben dokunmuyorum ödüm kopuyor dokununca hemen doğuracam sanıyorum
normal diyorlar süt olması artık
bende arada 1 damla oluyor atlet giyince farkediyorum ama nun dışında ellermiyorum
Kizlar benim 6. Aydan beri akiyor sutum normal mi ya doguma 42 gunum var tahmini . Sutum digumdan sonra olmaz diye de korkmuyo degilim ya mama vermek istemiyorum bebegime . Ama 3 aydir da bosa akiyo sutum ped koyuyorum bayagi akiyo cunku

Kizlar iyi geceler, uyuyamiyorum esim masallah horul horul uyuyor yanimda az once bi kasinti tuttu karnimi, baktim atletim İyice kuculmus dikis izleri cikmis hep meger o kasindiriyormus, esimin atletini giydim oh mis rahat ettim, altimdada esimin pijamasi cok mutluyuz boyle

İyi geceler kızlar...
Minione larkin bugdaytanesi praline masaşlah kızlar ayaktayıx...
Ahhh ahhh.. Bende bugun yoruldum ister isteemz cok uykum var ama uyuyamoyrum tekmelerden hareketlerden.. Artık alıstım sanırım...
Bi gece oglum hiç hareket etmedi bu sefer niye hareket etmedi diye uyuyamadım.... Hihihi..
Hersey güzel olacak...
Foxa bakıyodum. Bir erkek bir kadın 2 cocuk.. Kadın deliriyo falan..
Güldüm degiştirdim..
Yani ilk bebekte tecrübe yok bişi yok.. Milletin lafları... Heycan.. Endişe korku hepsi bi arada oluyo..
Ama geçiyo o günlerde be... Beni bilenler bu lafımıda bilir..
Anneliğe ilk adımı yüreginize sabır tohumlaı atarak baslayın.. Hep sabır hep savır hep sabır.. Sonra sefkat sonra sevgi..bnm kızımı büyütürlen ondan ögrendigim tek şey sabretmek oldu..gercekten böle dibine kadar sabretmk gerekiyo.. Eşinizlw aranız bozulcak.. Sinirler laflar havada ucısacak bazen.. Cocuk geldi ilgi gitti diye konu bile acabılırsınız benim gbi.. Ama hayır aslında cocuk geldi hersey geldi olucak hayt.. Arkadalasarım benim size en büyük tavsiyem sabredin.. Gerisi oluyo.. İnş bunları dogumdan sonra tekrar anlıcaksonız....
Ahh ahhh gece gece cwnem düştü iyimi...

peki sen benimle voyle konuşma hakkını nerden aliyorsun . Sen şakamisin filn ne biçim konuşmalar bunlar . Burda soru soran kişilere cvp vermek bilgdm bşyi paylaşmk kendini çok bilmişlk zannetmekmi sana gore. Oyleyse hepimz senin için çk bilmişlik yapıyrz. Ayrıca 4 kilo yu nerdn çıkardın kendin soylyp kndn inaniyosun . Demedgm seyleri demişim gbi alip yorumluyosun . Ayrıca kimseyle bn alaycı konuşmadım . Aslında sen bunları yazmk için boyle bi fırsat bekliyodun eline geçti ve kndi çapında degerlendrdn . Ayrıca bu yazıyı begenenlerede çok tesuf edyrm kızlar . Bu yazıya degil ama begenildgine çok uzuldm ve kırıldım. Burda iki aydr yazıyrm soru sordm cvp verdim bilgmi paylştım bişeyler paylaştım bu yorumu begenrk szde aynı şeyleri duşndgnuzu gostermş oldnz ve gerçktn çk kırıldım . Bu saattn snrada artık buraya yazmnın bi anlami yok . Hepinize hayırlı dogumlar diliyrm kalbm kırık bi şeklde ayrılıyrm burdan hoşçakalin.

peki sen benimle voyle konuşma hakkını nerden aliyorsun . Sen şakamisin filn ne biçim konuşmalar bunlar . Burda soru soran kişilere cvp vermek bilgdm bşyi paylaşmk kendini çok bilmişlk zannetmekmi sana gore. Oyleyse hepimz senin için çk bilmişlik yapıyrz. Ayrıca 4 kilo yu nerdn çıkardın kendin soylyp kndn inaniyosun . Demedgm seyleri demişim gbi alip yorumluyosun . Ayrıca kimseyle bn alaycı konuşmadım . Aslında sen bunları yazmk için boyle bi fırsat bekliyodun eline geçti ve kndi çapında degerlendrdn . Ayrıca bu yazıyı begenenlerede çok tesuf edyrm kızlar . Bu yazıya degil ama begenildgine çok uzuldm ve kırıldım. Burda iki aydr yazıyrm soru sordm cvp verdim bilgmi paylştım bişeyler paylaştım bu yorumu begenrk szde aynı şeyleri duşndgnuzu gostermş oldnz ve gerçktn çk kırıldım . Bu saattn snrada artık buraya yazmnın bi anlami yok . Hepinize hayırlı dogumlar diliyrm kalbm kırık bi şeklde ayrılıyrm burdan hoşçakalin.

Ben bunları yazmak için neden fırsat beklıyorum... Kendi çapında ne demek ya....
Bildiklerini paylasmak baska birsey.. Azarlar gibi paylasmak baska birsey.. Yanlış birsey dedıgımı düşünmüyorum..
Kalbin kırılmasın...
Ayrıca burda tek ben yokum.. Bana yorumlarıma cevap yazmak zorunda degilsin arkadasım..
Burası arkadaşlar topiği degil anneler topiği...
Bana yazmazsın yok sayarsın bu kadar... Kalbin kırık bi şekılde gitmeni istemem ....
Annesin sonucta..
Ama seninle bi alıp veremedigim yok!!
Bir fırsat kolladıgıöda yok!! Kİ NEDEN OLSUN...
Kafanı böle seylere yorma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…