- 9 Ekim 2014
- 446
- 681
- 123
- 42
Isallah bende 3200 le suni sanciyladogurdum oglumu isallah bu cabuk ve kolay oluramın cnm kılo falan hıkaye saglık sıhhat versın kızım 3200gr dogdu benmkı de cok zor oldu sunı sancılar falan tek duam bu kolay olsunnn ya
Bende gecen hafta gittim 34 +0 da 2380 dedi boyunu soylemedi benimkide oyle oluyor tas gibi geceleri bi taraftan diger tarafa donerken mahfoluyorumselam kızlar bir süredir giremedim. nasılsınız?
Birşey sormak istiyorum. cuma günü 34+3 de kızım 2520 gr boyuda 48cm çıktı. Kilosu ve boyu nasıl sizce????
Erken doğum tehlikesi yok dedi doktor ama karnımda acayip bir sertleşme var. Karın sertleşmesi erken doğum tehdidimi?
cnmm gozun aydin oncelikle dualarimiz seninle sen icini ferah tut ins tez zmnda saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebeginikızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza almak da nasip olur...
Kontrole gidincede odanin resmini cekicem.çok gzl olmuşlar,emin ol beşiğe geçirince gayet gzl duracak,ohh terlikte hastanede giy gönül rahatlığyla eve getirmeden o paraya orda bırakabilirsin,fiyatına göre gayet çok gzl duruyor,hayırlı günlerde kullan inşaallah
Bende yarin gidecem haftada bir cagiriyor artik birde idrar tahlil sonucumu alicam erkenden gitmekİyi geceler herkesciklere.
Sabah doktora gidecem sira alma sansim yoktu doktor kontrole cagirdi sen gel sekreterimden al dedi ama kim bilir kaça alicam.üniversite hastanesine gidicem.tansiyon takibi yaptim 2 gundur genelde 9/6 10/5 civarinda dikti bir tek CMT sabah 8/6 mi ne cikti ama digitallerden çokta güvenmiyorum ölçümlerine.inşallah benden 24 idrar takibi falan istemezler bu hastaneleri bu yuzden sevmiyorum sürekli git gel yaparim.sali günü 34 haftaya giricez ama benim kizin hala 2 kilo olamadi off offf hep 2 haftaya yakin geriden geliyo :-( :-(
419 uda unutma onu da gez ,tabi boşsaKontrole gidincede odanin resmini cekicem.
Elimdeki susleri nereye asacagima kara veririm boylelikle
Iyi hatirlattin onada bakim.bu akşam bir kız arkadaşımın b ko
419 uda unutma onu da gez ,tabi boşsa
bu akşam bir kız arkadaşımın b ko
419 uda unutma onu da gez ,tabi boşsa
Kızlar midem çok ağrıyo ne olur bi cvp sizdede oluyomu doktora gitsemmi
Kızlar şimdi acile geldim.sancım vardı hafif hafif nst ye soktular iki tane sancı çıktı.açılma varmı diye muayene ettiler 1 cm çıktı yatış verdiler.serumlayım şimdi ciğer geliştirici iğne yaptılar çok korkuyorum.daha 33 +3 nolur dua edin biraz daha beklesin bebeğim ya
kızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza almak da nasip olur...
Kizlar benim 6. Aydan beri akiyor sutum normal mi ya doguma 42 gunum var tahmini . Sutum digumdan sonra olmaz diye de korkmuyo degilim ya mama vermek istemiyorum bebegime . Ama 3 aydir da bosa akiyo sutum ped koyuyorum bayagi akiyo cunkuayy dokunma kıızz ben dokunmuyorum ödüm kopuyor dokununca hemen doğuracam sanıyorum
normal diyorlar süt olması artık
bende arada 1 damla oluyor atlet giyince farkediyorum ama nun dışında ellermiyorum
peki sen benimle voyle konuşma hakkını nerden aliyorsun . Sen şakamisin filn ne biçim konuşmalar bunlar . Burda soru soran kişilere cvp vermek bilgdm bşyi paylaşmk kendini çok bilmişlk zannetmekmi sana gore. Oyleyse hepimz senin için çk bilmişlik yapıyrz. Ayrıca 4 kilo yu nerdn çıkardın kendin soylyp kndn inaniyosun . Demedgm seyleri demişim gbi alip yorumluyosun . Ayrıca kimseyle bn alaycı konuşmadım . Aslında sen bunları yazmk için boyle bi fırsat bekliyodun eline geçti ve kndi çapında degerlendrdn . Ayrıca bu yazıyı begenenlerede çok tesuf edyrm kızlar . Bu yazıya degil ama begenildgine çok uzuldm ve kırıldım. Burda iki aydr yazıyrm soru sordm cvp verdim bilgmi paylştım bişeyler paylaştım bu yorumu begenrk szde aynı şeyleri duşndgnuzu gostermş oldnz ve gerçktn çk kırıldım . Bu saattn snrada artık buraya yazmnın bi anlami yok . Hepinize hayırlı dogumlar diliyrm kalbm kırık bi şeklde ayrılıyrm burdan hoşçakalin.Pınar sen sakamısın .... Ne bu kendını cok bişey biliyo halleri...
Biz ne diyoruz sen me diyorsın arkadasım işine gelmeyen bi kou olursa agzına geleni sölüyosun.. Biz karsımızdaki insanı görmesekte kalbinin kırılcanı yada yanlış anlıcanı düşünerekten yazıyoruz... Dün banada böle bi tavırlı konustun anlamadım ne bu kılo merakı ister 4 dogur ister 5.. Sana kötü bişi diyomsuz gbi saglıklı olsunda 4 kılo olmasına gerek tok demenın neresınde samımıyetsizlik..samimi bulmıyosan yazma cevap verme...
Evet burda cok paylastık.. Ama onu soranlar bebegim kılolu olsunda kılolu olsun diyenler degil usg de dr un bebegınız kılo almamıs gelişimi iyi degil diyen kişilerin sordugu sorular..
Sakaysan sınırını koru.. Kimseyi bu sekılde eleştiremessin..ben bişi diyince hep olay oluyo biliyorum, ya ortaokul muhabbeti oluyo kimilerine göre ama samimi bulmadıgım kişilerin söledikleri umrumda degil, ama pınar iyi bi annesin tmm bazı seyleri bilebilirsin.. Ama sana gelen yorumlara yada annelerin düşüncelerine böle alaycı alaycı konusma canım...
peki sen benimle voyle konuşma hakkını nerden aliyorsun . Sen şakamisin filn ne biçim konuşmalar bunlar . Burda soru soran kişilere cvp vermek bilgdm bşyi paylaşmk kendini çok bilmişlk zannetmekmi sana gore. Oyleyse hepimz senin için çk bilmişlik yapıyrz. Ayrıca 4 kilo yu nerdn çıkardın kendin soylyp kndn inaniyosun . Demedgm seyleri demişim gbi alip yorumluyosun . Ayrıca kimseyle bn alaycı konuşmadım . Aslında sen bunları yazmk için boyle bi fırsat bekliyodun eline geçti ve kndi çapında degerlendrdn . Ayrıca bu yazıyı begenenlerede çok tesuf edyrm kızlar . Bu yazıya degil ama begenildgine çok uzuldm ve kırıldım. Burda iki aydr yazıyrm soru sordm cvp verdim bilgmi paylştım bişeyler paylaştım bu yorumu begenrk szde aynı şeyleri duşndgnuzu gostermş oldnz ve gerçktn çk kırıldım . Bu saattn snrada artık buraya yazmnın bi anlami yok . Hepinize hayırlı dogumlar diliyrm kalbm kırık bi şeklde ayrılıyrm burdan hoşçakalin.Pınar sen sakamısın .... Ne bu kendını cok bişey biliyo halleri...
Biz ne diyoruz sen me diyorsın arkadasım işine gelmeyen bi kou olursa agzına geleni sölüyosun.. Biz karsımızdaki insanı görmesekte kalbinin kırılcanı yada yanlış anlıcanı düşünerekten yazıyoruz... Dün banada böle bi tavırlı konustun anlamadım ne bu kılo merakı ister 4 dogur ister 5.. Sana kötü bişi diyomsuz gbi saglıklı olsunda 4 kılo olmasına gerek tok demenın neresınde samımıyetsizlik..samimi bulmıyosan yazma cevap verme...
Evet burda cok paylastık.. Ama onu soranlar bebegim kılolu olsunda kılolu olsun diyenler degil usg de dr un bebegınız kılo almamıs gelişimi iyi degil diyen kişilerin sordugu sorular..
Sakaysan sınırını koru.. Kimseyi bu sekılde eleştiremessin..ben bişi diyince hep olay oluyo biliyorum, ya ortaokul muhabbeti oluyo kimilerine göre ama samimi bulmadıgım kişilerin söledikleri umrumda degil, ama pınar iyi bi annesin tmm bazı seyleri bilebilirsin.. Ama sana gelen yorumlara yada annelerin düşüncelerine böle alaycı alaycı konusma canım...
Ben bunları yazmak için neden fırsat beklıyorum... Kendi çapında ne demek ya....peki sen benimle voyle konuşma hakkını nerden aliyorsun . Sen şakamisin filn ne biçim konuşmalar bunlar . Burda soru soran kişilere cvp vermek bilgdm bşyi paylaşmk kendini çok bilmişlk zannetmekmi sana gore. Oyleyse hepimz senin için çk bilmişlik yapıyrz. Ayrıca 4 kilo yu nerdn çıkardın kendin soylyp kndn inaniyosun . Demedgm seyleri demişim gbi alip yorumluyosun . Ayrıca kimseyle bn alaycı konuşmadım . Aslında sen bunları yazmk için boyle bi fırsat bekliyodun eline geçti ve kndi çapında degerlendrdn . Ayrıca bu yazıyı begenenlerede çok tesuf edyrm kızlar . Bu yazıya degil ama begenildgine çok uzuldm ve kırıldım. Burda iki aydr yazıyrm soru sordm cvp verdim bilgmi paylştım bişeyler paylaştım bu yorumu begenrk szde aynı şeyleri duşndgnuzu gostermş oldnz ve gerçktn çk kırıldım . Bu saattn snrada artık buraya yazmnın bi anlami yok . Hepinize hayırlı dogumlar diliyrm kalbm kırık bi şeklde ayrılıyrm burdan hoşçakalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?