2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kızlar bir süredir giremedim. nasılsınız?

Birşey sormak istiyorum. cuma günü 34+3 de kızım 2520 gr boyuda 48cm çıktı. Kilosu ve boyu nasıl sizce????
Erken doğum tehlikesi yok dedi doktor ama karnımda acayip bir sertleşme var. Karın sertleşmesi erken doğum tehdidimi?

Benim iş yerinden arkadaşlarımda benden bekliyorlar baby shower partisini süpriz fakan yok yani :)

çok şanslısın. Umarım iyi geçer doktor randevun :)

herkeze iyi akşamlar kızlar doğum yapınca herkeze toplu mesaj atmak istiyorum ama kafam durdu ya ne yazsam bilemedim fikirverirseniz cok sevinirim
Merakla beklenen haberi vermekten büyük mutluluk duyuyorum, bebeğimiz sağ salim dünyaya geldi :) diye yazmıştım ben

kızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza almak da nasip olur...

hayırlı uğurlu olsun inşallah. dualarımız seninle canım.

canım kaç kilo doğdu? bu haftalarda doğum yaparsak küvezemi alıyorlar???

Eyvah eyvah senin de oyle erken o zaman. Beklemeliler valla. Bizim de babamiz bi 29-4 ü bir de 9-15 i arasi yanimiza gelecek. Dogumu bu araliklarda tutturalim istiyoruz. Tutmazsa babasiziz mecbur

bende yarın sabah dr a gideceğim yarın 36+0 olacağım ve hala nts ye sokmadı beni dr
bakalım yarın sokacakmı merak içindeyim inş bebişim de iyidir ve yerinde mutludur

Canim ben de 36 dayim sali kontrolum var 10 gun once vardi bi de. Doktor nst sokmadi benim de kafama takilmisti bakalım bu dega soracağım

kızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
Geçmiş olsun canım inşaallah çok iyi olur bebişin evine gelir annesinin bol sütü olsun Gözünüz aydın :)

canim bol bol dua et bizde edioruz ins aceleci olmayacak bebisin

çok gzl olmuşlar,emin ol beşiğe geçirince gayet gzl duracak,ohh terlikte hastanede giy gönül rahatlığyla eve getirmeden o paraya orda bırakabilirsin,fiyatına göre gayet çok gzl duruyor,hayırlı günlerde kullan inşaallah

inanmıyorummm bunu senmi yaptın ben hazır zannettim,inanılmaz güzl başarılı olmuş cnm,gzl dünlerd ekullanman dileğiyle şahane olmuş

İste benim kocamin aynisindan
Yalniz değilsin canim.beni nazlayan bi kocam yok :-( sanirim hamileligim fazla zorlamadi beni bundan kaynaklaniyo hani biride beni pohpohlasa fena olmazdi
Hayirli olsun canim.inşallah en Lisa zamanda kucaginada almak nasip olur..fazla soru sormuyorum nasilsa yazabilirsen detaya gidersin sen..

eşimi anlattın adeta,bu kdr benzeyemezlerrr

İyi geceler herkesciklere.
Sabah doktora gidecem sira alma sansim yoktu doktor kontrole cagirdi sen gel sekreterimden al dedi ama kim bilir kaça alicam.üniversite hastanesine gidicem.tansiyon takibi yaptim 2 gundur genelde 9/6 10/5 civarinda dikti bir tek CMT sabah 8/6 mi ne cikti ama digitallerden çokta güvenmiyorum ölçümlerine.inşallah benden 24 idrar takibi falan istemezler bu hastaneleri bu yuzden sevmiyorum sürekli git gel yaparim.sali günü 34 haftaya giricez ama benim kizin hala 2 kilo olamadi off offf hep 2 haftaya yakin geriden geliyo :-( :-(

ben 34+2 deylen bebeim 2350 gr boyuda 47 cm di,kilosuna normal ama boyu için çok uzun boylu demişti,52 cm den aşağı doğmaz dedi dr um

amın cnm kılo falan hıkaye saglık sıhhat versın kızım 3200gr dogdu benmkı de cok zor oldu sunı sancılar falan tek duam bu kolay olsunnn ya
kızlar bence zor doğumun bebek kilosuyla direk alakası yok benim oğlumda kızımda 4 kilo doğdu doğumlarım zor değildi bunada 4 kiloyu geçer dedi ama ben de korkmuyorum desem yalan olur ama bazen tecrübede çok iyi değildir allah yardımcımız olsun bir avazda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…