Ve su yazdıkların benim sana yaptıgım yorumdan daha kırıcı ve sert!!!!peki sen benimle voyle konuşma hakkını nerden aliyorsun . Sen şakamisin filn ne biçim konuşmalar bunlar . Burda soru soran kişilere cvp vermek bilgdm bşyi paylaşmk kendini çok bilmişlk zannetmekmi sana gore. Oyleyse hepimz senin için çk bilmişlik yapıyrz. Ayrıca 4 kilo yu nerdn çıkardın kendin soylyp kndn inaniyosun . Demedgm seyleri demişim gbi alip yorumluyosun . Ayrıca kimseyle bn alaycı konuşmadım . Aslında sen bunları yazmk için boyle bi fırsat bekliyodun eline geçti ve kndi çapında degerlendrdn . Ayrıca bu yazıyı begenenlerede çok tesuf edyrm kızlar . Bu yazıya degil ama begenildgine çok uzuldm ve kırıldım. Burda iki aydr yazıyrm soru sordm cvp verdim bilgmi paylştım bişeyler paylaştım bu yorumu begenrk szde aynı şeyleri duşndgnuzu gostermş oldnz ve gerçktn çk kırıldım . Bu saattn snrada artık buraya yazmnın bi anlami yok . Hepinize hayırlı dogumlar diliyrm kalbm kırık bi şeklde ayrılıyrm burdan hoşçakalin.
canimmmmkızlar ya iolurkonusuyla başım dertte aslında ben kesin karar vermiştim lakin kafamı karıştırdılar hanne kesin ama bunun yanına ben normalde iklima koycaktım ama şimdi iklima yerine ne koysam bilemiyorum ya bbbb
Dun gece bizde esimle konusuyorduk onu getirdi aklima yazdiklarin.acaba biz gorurmuyz buyudufunu okula baslasifini falan diye.. evlat daha dogmadan ciger yakan biseymis..cok baska yani bunu hisssediyorum mervecimZamanyazdiklarimemişti hiç kızımdada... Son 1 ay bana 1 sene gibi geldi...
Son dönemler hastaneye sürekli gidiyoruz ya her gitmmde nst ye baglıyolardı ben ıkınıyosum deli gibi soguö baslasında kızımı kollarıma alayım diye.. Halbukı ne aşakaysa... Zarar vermkten baska bişi degil..az önce kızım su istedi bnden sonra arkasını dönüp yattı bi an aklıma geldi...duygusal bi kac dk yasadım...
Can gibisi yok derler ya cok dogru!!!!
gunaydın hayırlı sabahlar canım.. Eflalim bugun yarın dr gidicek bakalıö.. Hepimizin aklında katdeşmiz..inş güzel haberlerle döner ne diyelim..Dun gece bizde esimle konusuyorduk onu getirdi aklima yazdiklarin.acaba biz gorurmuyz buyudufunu okula baslasifini falan diye.. evlat daha dogmadan ciger yakan biseymis..cok baska yani bunu hisssediyorum mervecim
Aminnnnn :) simdidenndogunca tekmelerini ozleyecegimi hissediyorum. Esim diyoki dogmadan kafayi yedirtti bize dogddugunda nasil olacaz acaba :) rabnimm herkese nasip etsin bizimkileri de sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin..saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallahgunaydın hayırlı sabahlar canım.. Eflalim bugun yarın dr gidicek bakalıö.. Hepimizin aklında katdeşmiz..inş güzel haberlerle döner ne diyelim.. inş görüceksniz tabi.. Bıcır bıcır olucak o ev... Büyücek dillencek kök söktürcek size .....
Daha 2 sene 4 ay önce kucagıma aldıgım veled:: D şimdi bana kızınca anne sus diyo... Dillenmişte hanfendi dün gece kibar kibar cagırıyo bni.. Anne su dedede... O dededede yi getirmisin diye anladım ben... Ahh ahh zaman cabuk geçiyo.. En cok yıpranan biz anneler oluyoruz ama o uyuyup kalınca bakıyorum, kokluyorum, yada bana sarıldıı zaman diyorum ki deger be vallahıde deger billahide deger....
Rabbim evladınızı ilk önce kucagınıza sag salim almayı nasip etsin.. Sonra ona size hayırlı saglıklı uzuun ömürler versin rabbim înşallah..
mervenin burda en cok muhabbet ettigi inpeki sen benimle voyle konuşma hakkını nerden aliyorsun . Sen şakamisin filn ne biçim konuşmalar bunlar . Burda soru soran kişilere cvp vermek bilgdm bşyi paylaşmk kendini çok bilmişlk zannetmekmi sana gore. Oyleyse hepimz senin için çk bilmişlik yapıyrz. Ayrıca 4 kilo yu nerdn çıkardın kendin soylyp kndn inaniyosun . Demedgm seyleri demişim gbi alip yorumluyosun . Ayrıca kimseyle bn alaycı konuşmadım . Aslında sen bunları yazmk için boyle bi fırsat bekliyodun eline geçti ve kndi çapında degerlendrdn . Ayrıca bu yazıyı begenenlerede çok tesuf edyrm kızlar . Bu yazıya degil ama begenildgine çok uzuldm ve kırıldım. Burda iki aydr yazıyrm soru sordm cvp verdim bilgmi paylştım bişeyler paylaştım bu yorumu begenrk szde aynı şeyleri duşndgnuzu gostermş oldnz ve gerçktn çk kırıldım . Bu saattn snrada artık buraya yazmnın bi anlami yok . Hepinize hayırlı dogumlar diliyrm kalbm kırık bi şeklde ayrılıyrm burdan hoşçakalin.
Ben bunları yazmak için neden fırsat beklıyorum... Kendi çapında ne demek ya....
Bildiklerini paylasmak baska birsey.. Azarlar gibi paylasmak baska birsey.. Yanlış birsey dedıgımı düşünmüyorum..
Kalbin kırılmasın...
Ayrıca burda tek ben yokum.. Bana yorumlarıma cevap yazmak zorunda degilsin arkadasım..
Burası arkadaşlar topiği degil anneler topiği...
Bana yazmazsın yok sayarsın bu kadar... Kalbin kırık bi şekılde gitmeni istemem ....
Annesin sonucta..
Ama seninle bi alıp veremedigim yok!!
Bir fırsat kolladıgıöda yok!! Kİ NEDEN OLSUN...
Kafanı böle seylere yorma...
Ve su yazdıkların benim sana yaptıgım yorumdan daha kırıcı ve sert!!!!
Ben alıskınım ama pınarcım..... Alısıyo insan bi zaman sonra...
Canım çok teşekkürler...darısını tüm arkadaşlarımın başına sağlıkla inşallahGozun aydin canim allah analiz Babıali büyütsün masallah
Amin canım koklarımmm..darısı başınaÇoook şükür... Rabbim analı babalı büyütsün yawrularını.. Saglık sıhht hzıuzr mutluluk içinde yasayıp gidin inşallah..
Kızını kokla yerime.... Minik ellerini öp yerime annesi... Immöö aglarsada totosunu acıl ısır yerime annesi...
Allah bagıslasın telrardan
canım sadece karnındaysa kaşıntı büyük ihtimal çatlıycaksın gidince doktoruna söyle tahlil istey,p bakıyor ama benim de karnımdaydı sadece ve rahatsız edici hatta beni uyutmayacak derecedeydi çatladı ve kaşıntılar geçtiherkese merhabalar,
son 2 gündür ellerim ve ayaklarım şişti ve acayip bi kaşıntı oluyor. Ellerim, ayaklarım ve göbeğimin altında kaşıntı var, kaşımamak için zor tutuyorum kendimi. Bu şekilde kaşıntısı olan var mı?Pazartesi doktorumla randevum var, ama bu saat oldu uyuyamadım kaşıntıdan
Canım çok geçmiş olsun, çok zor yavrun hasta olunca için yanıyor çok iyi anlıyorum Rabbim şifa versin, oğlunda olmaz canım içini ferah tutBende dun yıne kızım ıcın acıldeydık yawrum astım atagı gecırdı hafta ıcı bı gezmeuye gıttım hemen boyle olduk valla Allah daha beter sey yasatmasın hep hasta yavrum ama cozumu bellı evde ventolın vermek bı daha doktora goturmucem aynı ıslemı yapıyolar hastanede perısan oluyoruz ıns kızımda sılınır astım oglumdada hıc olmaz... Benıde bu halde goren doktorlar aman cocuk acılde gecen ay bırı dogurdu sen dogurm adedıler... :) yarın sabah nst var bakalım nolcak
geçmiş olsun canım temizlikten olmuştur bundan sonra dinlenmek lazım artık@Mrv5534 ya cnm msjin icin cok sagol allah razi olsun insan bi cvp alinca rahatliyo aslinda hic yormadim kendimi dun mutfagi temizlemistim bugun full dinlendim ama once bi adet olcakmis gibi bi agri belim hep agriyodu zaten kac gundur sag tarafimdan kalcama vuruyodu simdi isi rahim sancisi bebegin hareketleride canimi yakicak sekilde
Canım inşaallah sancıyı durdururlar bebeğin sağlıkla vaktinde doğarKızlar şimdi acile geldim.sancım vardı hafif hafif nst ye soktular iki tane sancı çıktı.açılma varmı diye muayene ettiler 1 cm çıktı yatış verdiler.serumlayım şimdi ciğer geliştirici iğne yaptılar çok korkuyorum.daha 33 +3 nolur dua edin biraz daha beklesin bebeğim ya
son zamanlarda daha sık kasılmam oluyor
bugün saydım şimdiye kadar 6 kere kasılmam oldu
kasılma dediğim karnım sertleşip taş gibi oluyo sonra normale dönüyo
erkenmi dogurcam acaba
Sende bakmışsın zaten canım, 10 dk da 3 kere girerse o da 50 sn ye sürerse doğum başlamış oluyor@Mrv5534
şimdi okudum netten aynen şöyle diyor;
''on dakikada iki kez gelmeye başlarsa bu ağrılar doğum sancıları olarak kabul edilir. Kasılmalar giderek regüler (düzenli) bir hal alır ve üç dakikada bir gelir.''
salı günü kontrolüm var doktoruma söyliym kasılma sayımı
bide yarın kasılma saatlerimi bi kağıda not ediym ne kadar aralıklarla kaç kere kasılıyorum bi bakiym
doktora da daha iyi bilgi vermiş olurum
Canım geçmiş olsun, bende 3 hafta kadar önce antibiyotik ve fitil kullandım çok rahatlattı beni yoksa bir ay sancı çekmiştim, trambosit benimde 135 çıkmıştı sonraki tahlilde düzeldi, takip ettir yinedeSlm kızlar doktora gittik midem çok ağrıyodu gaviscon verdi renni yerine onu deniycem bide Geçmezse lansor veririm dedi. tahlil yaptı idrar ve kan idrarda kum ve kan çıkmış üromisin saşe verdi tek kullanım için gece zararlı olmaz inşallah aranızda kullanan varmı yada bilgisi olan. trombosit 132 çıktı 150 olması lazımmış ama çok önemli değil dedi. 2850 olmuş kilosu miniğimin kendi doktorumun yeğeni bu gittiğim doktor çok ilgilendi sağolsun yüzünü kapattı oğlum göremedik. ..
Canım bri an önce toparlansın bebeğin inşaallah sağlıkla büyütünkızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza almak da nasip olur...
hayırlı haberlerle gel canımİyi geceler herkesciklere.
Sabah doktora gidecem sira alma sansim yoktu doktor kontrole cagirdi sen gel sekreterimden al dedi ama kim bilir kaça alicam.üniversite hastanesine gidicem.tansiyon takibi yaptim 2 gundur genelde 9/6 10/5 civarinda dikti bir tek CMT sabah 8/6 mi ne cikti ama digitallerden çokta güvenmiyorum ölçümlerine.inşallah benden 24 idrar takibi falan istemezler bu hastaneleri bu yuzden sevmiyorum sürekli git gel yaparim.sali günü 34 haftaya giricez ama benim kizin hala 2 kilo olamadi off offf hep 2 haftaya yakin geriden geliyo :-( :-(
canım kilolu bebeğin doğumu daha kolay olur çünkü bebek kuvvetli olur hemen çıkarkızlar bence zor doğumun bebek kilosuyla direk alakası yok benim oğlumda kızımda 4 kilo doğdu doğumlarım zor değildi bunada 4 kiloyu geçer dedi ama ben de korkmuyorum desem yalan olur ama bazen tecrübede çok iyi değildir allah yardımcımız olsun bir avazda inşallah
sağol canım , eşimle dün yine konuştum ben sen sebep oldun demiyorum niye böyle anladın suyu çok iç ki suyunda sıkıntı olmasın diye diyorum dedi, ben epey ağladım böyle yaparak beni üzüyor kahrediyorsun dedim, şimdi bir şey demiyor daha, o da çok kötü ben ağlıyorum ama o öyle ruh gibiHayırlı geceler hatunlar.
@KALABALIKamaYALNIZ gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en kısa zamanda hayırla sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Allah bebişe sağlık sıhhat afiyet versin, annesine de kolaylıklar vede bol bol doyurucu besleyici sütler inşallah.
Baya erken olmuş. Bir nedeni var mıydı? Erken doğum tehliken?
@Mrssuperfine canım iyiyim ben çok şükür elhamdülillah. Gözün aydın çok sevindim kocan geliyormuş, nazlı kocan
Allah sağlık sıhhat afiyetle kavuştursun inşallah. Ablan yanında mı hala?
Sen nasılsın?
Nego aynen canım, her geçen gün güçleneceksin ve sakinleşeceksin inşallah.
Şimdi önemli olan, bu böbrek durumunu netleştirmek. Daha sonrada gerçekten öyleyse doğumdan sonra nasıl bir yol izlenmeli onu öğrenmek. Çok öpüyorum canım, kendini üzecek bir durum yok. Ama eşin böyle yapmamalı...
Bizim cuma günü kontrolümüz vardı.
bebeğimiz 10 günde 200 gram almış ve 3 cm uzamış elhamdülillah.
Yani 36+2 'de 2800 gram, 49 cm olmuş. (bazı hesaplamalara göre 35+2 de diyebiliriz. Biri transfer tarihime göre, diğeri bebeğin gelişimine göre. Hangi tarihe göre doğururum belli değil. Ama sezeryan tarihim 8 Ocak
)
Bebeğin suyu iyi kordon kan akışı iyi, zaten maşallah sübhanallah çok hareketli.
Her şikayetime normal dedi.Son ay biraz zordur hepsi normal dedi.
Ayak el şişmelerim, kasık sancılarım, nefes darlıklarım, çarpıntılarım, aşırı yorgunluklarım, mide rahatsızlıklarım vs hepsi normal dedi.
Kan ve su normal olmayanlar, onlar olursa anında haber vermem gerekiyormuş.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Bu hafta içi annemle ablam derin temizliğe gelecekler, mutfak dolap içleri örtüleri fırın, bulaşık makinesi buzdolabı içi dışı, arkaları vs . Halıları göndereceğim yıkatmaya.
Ve cumartesi günüde kadın gelecek. Cam, kapı, koltuk silmeye.
Benim çağırdığım kadın aşırı yoğun bir kadın. Aslında şöyle 1 hafta sonrasına çağırabilseydik iyi olacaktı ama derin temizlikten sonra evde o kadar kirlenmez zannımca
peki sen benimle voyle konuşma hakkını nerden aliyorsun . Sen şakamisin filn ne biçim konuşmalar bunlar . Burda soru soran kişilere cvp vermek bilgdm bşyi paylaşmk kendini çok bilmişlk zannetmekmi sana gore. Oyleyse hepimz senin için çk bilmişlik yapıyrz. Ayrıca 4 kilo yu nerdn çıkardın kendin soylyp kndn inaniyosun . Demedgm seyleri demişim gbi alip yorumluyosun . Ayrıca kimseyle bn alaycı konuşmadım . Aslında sen bunları yazmk için boyle bi fırsat bekliyodun eline geçti ve kndi çapında degerlendrdn . Ayrıca bu yazıyı begenenlerede çok tesuf edyrm kızlar . Bu yazıya degil ama begenildgine çok uzuldm ve kırıldım. Burda iki aydr yazıyrm soru sordm cvp verdim bilgmi paylştım bişeyler paylaştım bu yorumu begenrk szde aynı şeyleri duşndgnuzu gostermş oldnz ve gerçktn çk kırıldım . Bu saattn snrada artık buraya yazmnın bi anlami yok . Hepinize hayırlı dogumlar diliyrm kalbm kırık bi şeklde ayrılıyrm burdan hoşçakalin.
Allah yardimcin olsun çok geçmiş olsunbenımde 4 aylıkken bebegın beynınde kıst oldugu goruldu ıkı tane unv. hastanesıne gıdıyorum hoca ınceledı eger kuculmez buyurse amıyosentez yaparız dedı 15 gun sonra yıne gel bakalım dedı 15 gun neler cektık down sendromlu olma durumu var dendı. ıkıncı gıdısımde kuculmeye baslamı amıyosenteze gerek yok dendı ama bırde kalbıne baklsın fetal eko cekıldı kalbınde ıkı tane acıklık var dedı dr dogumdan sonra 20 gun ıcınde gel bakalım dedı. dogacaz ama neelerle karsılacaz bılmıuorum allahyardımcımız olsu
Gülücükler ataraatarak uyusun bebeğin besikte çok güzel ya minik kuşlar çok tatlıEki Görüntüle 1335218 kizimin besigi geldiii
cnm çok üzüldüm durumuna. inş . farklı bir sonuç alırsın mr da farklı çıkar. bazı doktorlar böyle duyarsızlaşıyor zamanla. vicdanını köreltiyor. allah böylelerindn korusun.Günaydın herkese
Dün devlet hastanesine gittim acilde doğumu yapmak istediğim bayan dr vardı, ilgilenmedi hanfendi! Yok üniversiteye git yok işte şöyle böyle o kadar umursamazdı ki zaten yüreği yanan bir anneyim halimi düşünün ilgisizliği kahretti, eşim arkadaşını aradı o aracı olacaktı bu dr için, aramış meşgulüm hastam çok demiş arkadaşına ki yoktu içerde hastası! Eşim bekleyelim dedi iyi dedim neyi bekliyceksek kadın başından savdı, Allah'a havale ettim o dr u onunda çocuğu var hastası olarak kabul etmeyebilir en azından empati kur ya sende annesin benim canım yanıyor ağlamaktan şişmiş kızarmış gözlerimide görmüyorsun, bekledik bekledik ses yok, ben o arada içimden dua ediyorum Allah'ım kendi dr um çıkıp gelsin ne olur diyorum, tam kalkıcaz bir baktım karanlıktan benim dr eşime dedim canım yanlış mı görüyorum bizim dr mu bu dedim, oymuş, hemen tanıdı bu devlet hastanesinde bir günde 300 hastaya bakan bir dr! Doğuruyormusn hayırdır dedi, eşimde hocam tam sizi arayacaktık dedi, hayırdır dedi gösterdim kağıdı, şok oldu yüzü düştü, kızlar dr budur senle üzülüp senle sevinen bir adam bu, dedim hocam nasıl farkedilmez ben ayrıntılıya boşunamı girdim dünya başıma yıkıldı, açıklam ayaptı güzelce, olabiliyormuş bebeğin kemikleri gölge edebiliyormuş idrara sıkışık değilse o an farkedilmeye biliyormuş, doğunca mr çektirin dedi bende hocam doğunca bizi neler bekliyor nerde doğum yapmam uygun olur müdahale gerekirmi ben bunları merak ediyorum dedim, o da bir tane hasta vardı böyle doğum yaptı bu hastanede dedi, önce çocuk dr una danışın bakalım o ne diyecek doğumun nerde olacağı hakkında dedi, sonra fetal mr diye bir şey varmış anne karnından bebekteki sorunları kesin teşhis ediyormuş Allah razı olsun ne özeldeki ne de acildeki o bayan demedi bunu, tamam dedik, bugün çocuk dr una gidicez önce inşaallah sonra araştırma hastanesine, özeldeki dr uma, bugün umarım tatmin edici şeyler duyarız içimizi rahatlatacak şeyler
eve gelince fetal mr ı araştırdım ultarasonda sorun olupda mr da temiz çıkan çokmuş dua edin bana lütfen tek isteğim, bu önce yanılmış olmaları yok yanılmadılarsa da tek börekle sağlıklı yaşayabilceğini duymak istiyorum
O dr a gelince, eşimin arkadaşına şey demiş benim hastam değil bunca zaman gelmemiş prensip olarak kabul etmiyorum vs... Bunu bana söylemesi çok muz ordu acaba!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?