2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ve su yazdıkların benim sana yaptıgım yorumdan daha kırıcı ve sert!!!!
Ben alıskınım ama pınarcım..... Alısıyo insan bi zaman sonra...

Zaman son ayda geçmemişti hiç kızımdada... Son 1 ay bana 1 sene gibi geldi...
Son dönemler hastaneye sürekli gidiyoruz ya her gitmmde nst ye baglıyolardı ben ıkınıyosum deli gibi soguö baslasında kızımı kollarıma alayım diye.. Halbukı ne aşakaysa... Zarar vermkten baska bişi degil..az önce kızım su istedi bnden sonra arkasını dönüp yattı bi an aklıma geldi...duygusal bi kac dk yasadım...
Can gibisi yok derler ya cok dogru!!!!

Günaydın kızlar nasilsjniz.tlfdan girince ne adamakilli yazabiliyorum ne alinti yapabiliyorum. .eflalim den haber var mi.. aklimdab çıkmıyor..diger dogum yapan kizlar yazdilar mi dun hic giremedim ben..bugun evdeyim kardeşim yanimda tek kalmayim diye.ne kadar adanadan kacmak istesemde ailem burada oldugu icin kendimi cok sansli hissediyorum. .iyiki varlar onlar olmsa napardim bilmiyorum

canimmmm
Canim nedem tek isimde kalmiyorsun..iki isim cocuklarda zir okur

Dun gece bizde esimle konusuyorduk onu getirdi aklima yazdiklarin.acaba biz gorurmuyz buyudufunu okula baslasifini falan diye.. evlat daha dogmadan ciger yakan biseymis..cok baska yani bunu hisssediyorum mervecim

Dun gece bizde esimle konusuyorduk onu getirdi aklima yazdiklarin.acaba biz gorurmuyz buyudufunu okula baslasifini falan diye.. evlat daha dogmadan ciger yakan biseymis..cok baska yani bunu hisssediyorum mervecim
gunaydın hayırlı sabahlar canım.. Eflalim bugun yarın dr gidicek bakalıö.. Hepimizin aklında katdeşmiz..inş güzel haberlerle döner ne diyelim..
Sevdacım ahh inş görüceksniz tabi.. Bıcır bıcır olucak o ev... Büyücek dillencek kök söktürcek size .....
Daha 2 sene 4 ay önce kucagıma aldıgım veled:: D şimdi bana kızınca anne sus diyo... Dillenmişte hanfendi dün gece kibar kibar cagırıyo bni.. Anne su dedede... O dededede yi getirmisin diye anladım ben... Ahh ahh zaman cabuk geçiyo.. En cok yıpranan biz anneler oluyoruz ama o uyuyup kalınca bakıyorum, kokluyorum, yada bana sarıldıı zaman diyorum ki deger be vallahıde deger billahide deger....
Rabbim evladınızı ilk önce kucagınıza sag salim almayı nasip etsin.. Sonra ona size hayırlı saglıklı uzuun ömürler versin rabbim înşallah..

Aminnnnn :) simdidenndogunca tekmelerini ozleyecegimi hissediyorum. Esim diyoki dogmadan kafayi yedirtti bize dogddugunda nasil olacaz acaba :) rabnimm herkese nasip etsin bizimkileri de sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin..saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah

mervenin burda en cok muhabbet ettigi in

Ve su yazdıkların benim sana yaptıgım yorumdan daha kırıcı ve sert!!!!
Ben alıskınım ama pınarcım..... Alısıyo insan bi zaman sonra...

PINAR45 burda mervenin en çok muhabbet ettiği kişilerden biri sensin.
neyin fırsatını kollasın sana karşı bak bunu söylemen bile çok yanlış
onun yerine yanlış anlamışsın diyebilirdin mesela...
bu söylediğin gerçekten kırıcı.
mervenin yazdıklarını begenenlerede teessüf etmişsin evet bende begendim
begenme nedenime gelince senin burda bi çok defa insanları tokatlar gibi konuştuguna şahit oldum
bunu kötü niyetinle yapıyorsun demiyorum ama dön bak geçmişe yazdıklarını tekrar oku bi bakalım
herkese cevaap veriyorsun evet ama USLUBÜN YANLIŞ hayatım.
kalbim kırık ayrılıyorum burdan demişsin
bence kalbi kırık bi şekilde ayrılmak yerine, insanlara cevap verirken yada onlarla konuşurken TAKINDIĞIN TAVRI yeniden gözen geçirmek gibi bişey yapsan daha doğru hareket etmiş olacaksın kanımca..

Günaydın kızlar herkese mutlu bir hafta olsun inşallah. Ben yıkama yerleştirmelere başladım artık, dün biberonları göğüs pompasını filan kaynattım, kaynattıktan sonra bu pompayı nasıl saklayacağım ben yaa hemen kirlenecek gibi geliyor dokunamıyorum bile

Amin canım koklarımmm..darısı başına

canım sadece karnındaysa kaşıntı büyük ihtimal çatlıycaksın gidince doktoruna söyle tahlil istey,p bakıyor ama benim de karnımdaydı sadece ve rahatsız edici hatta beni uyutmayacak derecedeydi çatladı ve kaşıntılar geçti

Canım çok geçmiş olsun, çok zor yavrun hasta olunca için yanıyor çok iyi anlıyorum Rabbim şifa versin, oğlunda olmaz canım içini ferah tut
geçmiş olsun canım temizlikten olmuştur bundan sonra dinlenmek lazım artık
Canım inşaallah sancıyı durdururlar bebeğin sağlıkla vaktinde doğar
son zamanlarda daha sık kasılmam oluyor
bugün saydım şimdiye kadar 6 kere kasılmam oldu
kasılma dediğim karnım sertleşip taş gibi oluyo sonra normale dönüyo
erkenmi dogurcam acaba

Sende bakmışsın zaten canım, 10 dk da 3 kere girerse o da 50 sn ye sürerse doğum başlamış oluyor
Canım geçmiş olsun, bende 3 hafta kadar önce antibiyotik ve fitil kullandım çok rahatlattı beni yoksa bir ay sancı çekmiştim, trambosit benimde 135 çıkmıştı sonraki tahlilde düzeldi, takip ettir yinede

maşaallah oğluna
kızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza almak da nasip olur...
Canım bri an önce toparlansın bebeğin inşaallah sağlıkla büyütün
hayırlı haberlerle gel canım
canım kilolu bebeğin doğumu daha kolay olur çünkü bebek kuvvetli olur hemen çıkar
sağol canım , eşimle dün yine konuştum ben sen sebep oldun demiyorum niye böyle anladın suyu çok iç ki suyunda sıkıntı olmasın diye diyorum dedi, ben epey ağladım böyle yaparak beni üzüyor kahrediyorsun dedim, şimdi bir şey demiyor daha, o da çok kötü ben ağlıyorum ama o öyle ruh gibi

maşaallah şehzadene annesi süphanallah

karışmıyım dedim ama pınar gerçekten bazı zamanlar kırıcı cevapların oluyor, merveye böyle yazman hoş olmamış merve senle en çok sohbete eden insan, geçen gün yazmışsın yaşım küçük ama olgunum diye, kendini böyle övmen bile insanları kırdığının farkında olmadığını gösterir, yazılarına bakarak çok olgun olduğunu düşünmüyorum, kırmak istemiyorum ama gerçekleri birilerinin söylemesi lazım diye düşünüyorum, doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş ama önemli değil, haksızlığa susan dilsiz şeytandır demiş Hz Ali susamıycam

en son normal doğum ve sezaryan hakkında yazdıklarına takıldım neyse dedim, sezaryan yaşamadığın halde yoookk normal doğum sancısı zor sezaryanın ki zor değil demişsin yaşamadan nerden biliyorsun s ğdan soldan gördüğünle bu kanaate varamazsın, ben hem normal doğum sancısını yaşadım hem suni sancıyı 8 kere de tuşe muayene oldum üstüne sezaryan oldum, hep diyorum normal doğım sancısında yaşadıklarımı sezaryana tercih ederim yaşamış biri olarak söylüyorum bunu, yine her ikisini yaşayan ablama görede sezaryan ağrısı daha kolay, senin genelleme yapman çok yanlış, bu konuya niye takıldın ne alaka dersen benim mesajımın üstüne yadığın bir mesaj olduğu için, kırılmak yerine nerde hatam var diye düşün derim sana

Allah yardimcin olsun çok geçmiş olsun

Günaydın herkese

Dün devlet hastanesine gittim acilde doğumu yapmak istediğim bayan dr vardı, ilgilenmedi hanfendi! Yok üniversiteye git yok işte şöyle böyle o kadar umursamazdı ki zaten yüreği yanan bir anneyim halimi düşünün ilgisizliği kahretti, eşim arkadaşını aradı o aracı olacaktı bu dr için, aramış meşgulüm hastam çok demiş arkadaşına ki yoktu içerde hastası! Eşim bekleyelim dedi iyi dedim neyi bekliyceksek kadın başından savdı, Allah'a havale ettim o dr u onunda çocuğu var hastası olarak kabul etmeyebilir en azından empati kur ya sende annesin benim canım yanıyor ağlamaktan şişmiş kızarmış gözlerimide görmüyorsun, bekledik bekledik ses yok, ben o arada içimden dua ediyorum Allah'ım kendi dr um çıkıp gelsin ne olur diyorum, tam kalkıcaz bir baktım karanlıktan benim dr eşime dedim canım yanlış mı görüyorum bizim dr mu bu dedim, oymuş, hemen tanıdı bu devlet hastanesinde bir günde 300 hastaya bakan bir dr! Doğuruyormusn hayırdır dedi, eşimde hocam tam sizi arayacaktık dedi, hayırdır dedi gösterdim kağıdı, şok oldu yüzü düştü, kızlar dr budur senle üzülüp senle sevinen bir adam bu, dedim hocam nasıl farkedilmez ben ayrıntılıya boşunamı girdim dünya başıma yıkıldı, açıklam ayaptı güzelce, olabiliyormuş bebeğin kemikleri gölge edebiliyormuş idrara sıkışık değilse o an farkedilmeye biliyormuş, doğunca mr çektirin dedi bende hocam doğunca bizi neler bekliyor nerde doğum yapmam uygun olur müdahale gerekirmi ben bunları merak ediyorum dedim, o da bir tane hasta vardı böyle doğum yaptı bu hastanede dedi, önce çocuk dr una danışın bakalım o ne diyecek doğumun nerde olacağı hakkında dedi, sonra fetal mr diye bir şey varmış anne karnından bebekteki sorunları kesin teşhis ediyormuş Allah razı olsun ne özeldeki ne de acildeki o bayan demedi bunu, tamam dedik, bugün çocuk dr una gidicez önce inşaallah sonra araştırma hastanesine, özeldeki dr uma, bugün umarım tatmin edici şeyler duyarız içimizi rahatlatacak şeyler

eve gelince fetal mr ı araştırdım ultarasonda sorun olupda mr da temiz çıkan çokmuş dua edin bana lütfen tek isteğim, bu önce yanılmış olmaları yok yanılmadılarsa da tek börekle sağlıklı yaşayabilceğini duymak istiyorum

O dr a gelince, eşimin arkadaşına şey demiş benim hastam değil bunca zaman gelmemiş prensip olarak kabul etmiyorum vs... Bunu bana söylemesi çok muz ordu acaba!!!

cnm çok üzüldüm durumuna. inş . farklı bir sonuç alırsın mr da farklı çıkar. bazı doktorlar böyle duyarsızlaşıyor zamanla. vicdanını köreltiyor. allah böylelerindn korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…