2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
son zamanlarda daha sık kasılmam oluyor
bugün saydım şimdiye kadar 6 kere kasılmam oldu
kasılma dediğim karnım sertleşip taş gibi oluyo sonra normale dönüyo
erkenmi dogurcam acaba
O kasılmamlar cok olunca erken dogum riski mi olyo mus...
Bnmde oluyo da artık hamilelik takvimime göre 20 gün seref bey dr uma göre 9 gün remzi bey kendi dr göre ise 14 gün var...
Bugunde dogursam artık bebegim gelişimin tamamladı aslında.. Son ay naz ayımı yoksa .....!
Salı veya carsamba kontrol var.. Bebegim nasıl ne durumda merak ediyorum acıkcası

ayy hepsi alem yaa bu eşlerin Allah başımızdan eksik etmesin onları bende alacağım bu aralar ya bu hafta yada haftaya
dr yarın daha var derse doğuma haftaya alırım
Evet insan ne zamn cagiracagini şaşırıyor ya. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmayınca. . :)

Benim eşim de bulasiklar konusunda aynı. Güya diziyo ama ben gidip tekrar düzeltiyorum.. :) Allah razı olsun düşünmesi yeter kocaciimin.. :)
Ayyy koptum çok hoş yaa

:)

Masallah kızzzz.....
Allah bagısşasın... Tosununu... Senin ilki kızceydi simi kızzz bnm gibisin he... Aynıyız.. Bide aynı gün dogurursak tam olcek
dıyorum hep aynı gun doguracagz dıye ama kıtyy dewn sonra umudum yok sende benden once dogurursun mas oglum ıyı gdıyo bakalım yarın kac olmus senınkı en son kactı
canım kızımda hep gec dollenme yok kılosu az dedıler yok bu gec dogar gec dogmadıı 40+4te yanı adetıme gore olan zamanda 3200 kg51 cm dogdu cocuk o arayı yakalıyor sn adetını baz al derım

ayy canım kıyamam bosver senınkınınde kulvarı ayrı onlar romantık senınkı ormantık olsun senı sevıyor ya bızdede ben ormantık tavırlıyım hem erkekler cıns cıns tayfa tayfa hıc bırı bırbırıne bnzemıyor bosver kendıne benzetemıyorsan da zararı dokunmasın
Çok sağ olun kızlar sancım çok var inş.geçer hepiniz sağolun
canım korkma hayırlısı olsun bızım gelın 28,ncı haftada sancılandı sancı kesıcı yaptılar sonra 41de anca dogurdu :)

valla canım ben hemşireyim ama acil hemşiresiyim
bu konularda pek bilgim yok bende sizin gibiyim

36+4 deyekn 2800 demişti.. Saglıklı sükür.....
200 gr artı eksi yanılma payı var işte.. Normal dedi.. Bn kızımı 3 kılo dogurdum.. Zor dogurdum.. Bu 100 gr fazla olursa bası dpguecam diye düşünüyorum...
Varya ilkte öle deli cesaretim varmıs.. Herkes doguryo Allahın izniyle bnde dogurcam diyodum.. Zor bi dogum süreci yasadım.. Şimdi zaman yaklastıkca diyorum Allahım sen yardım et ben cok korkuyorum.. Dua ediyrum. İkincide daha bir korkak mı oldum ne oldun ben .
Sürekki kızmdaki sancılarım aklıma geliyo.. Tanam zor ama olucak kacısı yok...:)
Duam rabbimn bni ve bebegimi saglıkla imtihan etmesin..burdakı tüm arkadaslarımıda öyle inşallah..
Hle evlad ile sınamasın rabb"im.... Aminnn

:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ayyyy ne güldüm yaaaaaaaa.. :) ) ) ) ) ) ) ) ) )

@Mrv5534
şimdi okudum netten aynen şöyle diyor;
''on dakikada iki kez gelmeye başlarsa bu ağrılar doğum sancıları olarak kabul edilir. Kasılmalar giderek regüler (düzenli) bir hal alır ve üç dakikada bir gelir.''
salı günü kontrolüm var doktoruma söyliym kasılma sayımı
bide yarın kasılma saatlerimi bi kağıda not ediym ne kadar aralıklarla kaç kere kasılıyorum bi bakiym
doktora da daha iyi bilgi vermiş olurum

son zamanlarımız saabredelim inş muradımıza erecğiz :)

olsun ya yapmasada illa sen yap demiyo en azından boşver diyor

son zamanlarda daha sık kasılmam oluyor
bugün saydım şimdiye kadar 6 kere kasılmam oldu
kasılma dediğim karnım sertleşip taş gibi oluyo sonra normale dönüyo
erkenmi dogurcam acaba

ağrı hissetmiyorsun demi canım sadece sertleşme oluyor
bende de oluyor öyle de
ağrımadığı için sancı diye adlandırmıyorum bilmediğim için

aynen yaa neyse artık yarın ne dicek bakalım ona göre ayarlıcam kadın

yarın güzel haberlerle dön inş kontrolden.
canım kasık agrılarımda oluyo ama kasık agrılarım uzun zamandır var zaten
dur bakiym ben yarın kaç dk aralıklarla kaç kere kasılıyorum bi kağıda saatiyle birlikte not alıcam

Slm kızlar doktora gittik midem çok ağrıyodu gaviscon verdi renni yerine onu deniycem bide Geçmezse lansor veririm dedi. tahlil yaptı idrar ve kan idrarda kum ve kan çıkmış üromisin saşe verdi tek kullanım için gece zararlı olmaz inşallah aranızda kullanan varmı yada bilgisi olan. trombosit 132 çıktı 150 olması lazımmış ama çok önemli değil dedi. 2850 olmuş kilosu miniğimin kendi doktorumun yeğeni bu gittiğim doktor çok ilgilendi sağolsun yüzünü kapattı oğlum göremedik. ..

Belkide cnm ya bana göre büyük karnım ama bilmiyorum çok fena midem yaaa allahım biran önce kurtarsin sağlıkla inşallah :)

amın cnm kılo falan hıkaye saglık sıhhat versın kızım 3200gr dogdu benmkı de cok zor oldu sunı sancılar falan tek duam bu kolay olsunnn ya

herkeze iyi akşamlar kızlar doğum yapınca herkeze toplu mesaj atmak istiyorum ama kafam durdu ya ne yazsam bilemedim fikirverirseniz cok sevinirim

Sağol canım geç oldu ama kusura bakma. 2kilo 400gr doğdu boyu 50cm

canim cok giremiyorum oyle bi bakip cikiyorum ama coguzaman hep okuyorum

Aynen ya doktorların hepsi başka şey söylüyor . Bağışıklık sistemi ile alakali dedi kilo olumsuz etkiliyormus bende ilk defa böyle birşey duydum bir de şeker hastası olma ihtimali yüksek dedi. Aman belki de dikkat çekmeye çalışıyordur bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…