O kasılmamlar cok olunca erken dogum riski mi olyo mus...son zamanlarda daha sık kasılmam oluyor
bugün saydım şimdiye kadar 6 kere kasılmam oldu
kasılma dediğim karnım sertleşip taş gibi oluyo sonra normale dönüyo
erkenmi dogurcam acaba
Evet insan ne zamn cagiracagini şaşırıyor ya. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmayınca. . :)ayy hepsi alem yaa bu eşlerin Allah başımızdan eksik etmesin onlarıbende alacağım bu aralar ya bu hafta yada haftaya
dr yarın daha var derse doğuma haftaya alırım
Benim eşim de bulasiklar konusunda aynı. Güya diziyo ama ben gidip tekrar düzeltiyorum.. :) Allah razı olsun düşünmesi yeter kocaciimin.. :)Ayy baya güldüm :))) cnm benim esimde aynen evi supuruyor cok sukur kahvalti hazirliyor ama makina olmasina rağmen bulasiklari yerlestirmiyor yikamiyor dokundurmuyor ve hallederim diyor nasil olacaksa odun mutfak savas alanin donmustu esim disari cikinca kalktim resmen boğuştum bulasiklarla :))))) gelip mutfagi tertemiz gordu aman neden yaptın neden kalktin ben yapacaktim simdi beni cok uzdun hi hi kesin oyledir sevincten havaya uctu bana rol kesiyor beyefendi :)))))))))))
Ayyy koptum çok hoş yaa
dıyorum hep aynı gun doguracagz dıye ama kıtyy dewn sonra umudum yok sende benden once dogurursunMasallah kızzzz.....
Allah bagısşasın... Tosununu... Senin ilki kızceydi simi kızzz bnm gibisin he... Aynıyız.. Bide aynı gün dogurursak tam olcek
canım kızımda hep gec dollenme yok kılosu az dedıler yok bu gec dogar gec dogmadıı 40+4te yanı adetıme gore olan zamanda 3200 kg51 cm dogdu cocuk o arayı yakalıyor sn adetını baz al derımKizlar
Benim son adet tarihin 14 nisan
Ama doktor geç döllenme olduğu için 2 ay önce 27 nişana almisti
Bu hafta 33 haftaligim
Ama bu hafta girdigim ayritilida da 32 haftalik ciktim.
Hangisini baz almaliyim şimdi?
Doktora da söylemeyi unuttum en son kontrolde
31 haftaliksam subaya kalacak dogum
ayy canım kıyamam bosver senınkınınde kulvarı ayrı onlar romantık senınkı ormantık olsun senı sevıyor ya bızdede ben ormantık tavırlıyım hem erkekler cıns cıns tayfa tayfa hıc bırı bırbırıne bnzemıyor bosver kendıne benzetemıyorsan da zararı dokunmasınAnammm kızlar, burada inme inecek bana :)) kocalarınıza bin kere maşallah:)) yok evi temizletmez yok salonu sildi süpürdü :) yok Ağladım geldi sardı sarmaladı:))
Kocişkom 7 saat sonra burada inş :)) gelsin de bir tartışayım
Benimki temizlik yapmaz sen de yapma der, yüzünü sildiği havluyu bile asmaz geri :) temizliği filan geçtim:)) zararı dokunmasa keşke...
Bir De süprizlerini merakla bekliyorum diyor geliyor ya süprizler karşılayacağımı sanıyor, ben gelin almışım da haberim yok damat diye :))
Ben 1 doğuruyormuşum başka erkekler 9 doğuruyormuş ama kendisi 90 doğuruyormuş :))
Cinnet geçirtecek bana :)) benim doğumumda da ya fenalaşır bayılır ya da eyvah eyvah 3 teki doğum sahnesi gibi yapar :))
canım korkma hayırlısı olsun bızım gelın 28,ncı haftada sancılandı sancı kesıcı yaptılar sonra 41de anca dogurdu :)Çok sağ olun kızlar sancım çok var inş.geçer hepiniz sağolun
O kasılmamlar cok olunca erken dogum riski mi olyo mus...
Bnmde oluyo da artık hamilelik takvimime göre 20 gün seref bey dr uma göre 9 gün remzi bey kendi dr göre ise 14 gün var...
Bugunde dogursam artık bebegim gelişimin tamamladı aslında.. Son ay naz ayımı yoksa.....!
Salı veya carsamba kontrol var.. Bebegim nasıl ne durumda merak ediyorum acıkcası
36+4 deyekn 2800 demişti.. Saglıklı sükür.....dıyorum hep aynı gun doguracagz dıye ama kıtyy dewn sonra umudum yok sende benden once dogurursunmas oglum ıyı gdıyo bakalım yarın kac olmus senınkı en son kactı
canım kızımda hep gec dollenme yok kılosu az dedıler yok bu gec dogar gec dogmadıı 40+4te yanı adetıme gore olan zamanda 3200 kg51 cm dogdu cocuk o arayı yakalıyor sn adetını baz al derım
ayy canım kıyamam bosver senınkınınde kulvarı ayrı onlar romantık senınkı ormantık olsun senı sevıyor ya bızdede ben ormantık tavırlıyım hem erkekler cıns cıns tayfa tayfa hıc bırı bırbırıne bnzemıyor bosver kendıne benzetemıyorsan da zararı dokunmasın
canım korkma hayırlısı olsun bızım gelın 28,ncı haftada sancılandı sancı kesıcı yaptılar sonra 41de anca dogurdu :)
:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ayyyy ne güldüm yaaaaaaaa.. :) ) ) ) ) ) ) ) ) )Slm güzel annisler gecmisi okudum masallah kocalariniza nazar degmesin benimki benle birlikte hamilelik yaşadı mübarek ben yorgunsam o bendn daha yorgundu benim sancim varsa o da hemen sancilaniyodu benim uykum varsa benden once bakarim ki yatmis uyumus ev temizlenecek derim öf hıc halim yok öyle kalsın der süt icerim hemen banada hazirla der kalkayimda hazirlayim demez hep diyorum ki ona sen mi hamilesin ben mi belli degil benden nazlısın
Yalniz değilmişim :) bende sürekli duygu değişimi yaşıyorum gulerken ağlıyorum ağlarken guluyorum. Sinirden etrafındaki herşeyi tekmelemek geliyor içimden kesimde neyin var niye agkiyorsun dedikce daha çok cildiriyorum :)
Slm güzel annisler gecmisi okudum masallah kocalariniza nazar degmesin benimki benle birlikte hamilelik yaşadı mübarek ben yorgunsam o bendn daha yorgundu benim sancim varsa o da hemen sancilaniyodu benim uykum varsa benden once bakarim ki yatmis uyumus ev temizlenecek derim öf hıc halim yok öyle kalsın der süt icerim hemen banada hazirla der kalkayimda hazirlayim demez hep diyorum ki ona sen mi hamilesin ben mi belli degil benden nazlısın
son zamanlarda daha sık kasılmam oluyor
bugün saydım şimdiye kadar 6 kere kasılmam oldu
kasılma dediğim karnım sertleşip taş gibi oluyo sonra normale dönüyo
erkenmi dogurcam acaba
Evet insan ne zamn cagiracagini şaşırıyor ya. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmayınca. . :)
Benim eşim de bulasiklar konusunda aynı. Güya diziyo ama ben gidip tekrar düzeltiyorum.. :) Allah razı olsun düşünmesi yeter kocaciimin.. :)
:)
son zamanlarımız saabredelim inş muradımıza erecğiz :)
olsun ya yapmasada illa sen yap demiyo en azından boşver diyor
.
ağrı hissetmiyorsun demi canım sadece sertleşme oluyor
bende de oluyor öyle de
ağrımadığı için sancı diye adlandırmıyorum bilmediğim için
aynen yaa neyse artık yarın ne dicek bakalım ona göre ayarlıcam kadın
Belkide cnm ya bana göre büyük karnım ama bilmiyorum çok fena midem yaaa allahım biran önce kurtarsin sağlıkla inşallah :):) benim karnim cok buyumedi normal haftama gore, midem ağrıdıginda dr bana demişti ki karin yapısı dar olanlarda daha sık görülür. Bebek büyüdükçe sigamaz ve dolayısıyla mideye daha çok baskı yapar..
amın cnm kılo falan hıkaye saglık sıhhat versın kızım 3200gr dogdu benmkı de cok zor oldu sunı sancılar falan tek duam bu kolay olsunnn ya36+4 deyekn 2800 demişti.. Saglıklı sükür.....
200 gr artı eksi yanılma payı var işte.. Normal dedi.. Bn kızımı 3 kılo dogurdum.. Zor dogurdum.. Bu 100 gr fazla olursa bası dpguecam diye düşünüyorum...
Varya ilkte öle deli cesaretim varmıs.. Herkes doguryo Allahın izniyle bnde dogurcam diyodum.. Zor bi dogum süreci yasadım.. Şimdi zaman yaklastıkca diyorum Allahım sen yardım et ben cok korkuyorum.. Dua ediyrum. İkincide daha bir korkak mı oldum ne oldun ben .
Sürekki kızmdaki sancılarım aklıma geliyo.. Tanam zor ama olucak kacısı yok...:)
Duam rabbimn bni ve bebegimi saglıkla imtihan etmesin..burdakı tüm arkadaslarımıda öyle inşallah..
Hle evlad ile sınamasın rabb"im.... Aminnn
Sağol canım geç oldu ama kusura bakma. 2kilo 400gr doğdu boyu 50cmAyyy canim gozunuz aydin. Rabb'im saglikla buyutmeyi nasip etsin insaallah. Sutun de gelmis hemen masaallah.. iyi ki de ciger gelistirici vurulmussun. Darisi da bize olsun en hayirli zamanda. Uygun oldugunda ayrintilari da bekliyoruz senden, bebisin kac kilo vs..
canım nerelerdesın onceden sık gırerdın hıc yazmıyosun ozlettn kendını
canım ben ca ve mg ılacı osteocare kullanıyrodum yalnz burdan bı arkadas japonyada dogum sancısını hafıflettıgı kasılmaları engelledıgı ıcın o tur ılacları yasakladıklarını soyleynce bıraktm bacak kasılması dursun derken rahm kasılmasıda durmasın
Aynen ya doktorların hepsi başka şey söylüyor . Bağışıklık sistemi ile alakali dedi kilo olumsuz etkiliyormus bende ilk defa böyle birşey duydum bir de şeker hastası olma ihtimali yüksek dedi. Aman belki de dikkat çekmeye çalışıyordur bilmem.neye gore ve neden dort kilo uzeri bebekler kolay hastalaniyomuş. Amaaann doktorların biri bişey soylerkn digeri aksini soyluyor hangisine inancaz. Bi saglk problemi olmadgı surece neden hastalansınki . Bnde sendn duydm ilk defa. İri bebegin kolay dogdugunu bi çok kişi soyluyor. Ama doktorlar iri diye sezeryana aliyolar bilmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?