dün akşam banyoda makinaya çamaşır yerleştirdim tam kapağı kapatacaktım makinanın üstündeki dolapın üstü cam ona tutunuyum da kapatayım derken elim bi kaydı zor topladım kendimi düşünüyordum az daha ama belim çok incindi kuyruk sokumu yerim
Aman kızlar dikkat edin.. Allah korusun..böyle durumlarda insan çok korkuyor. cumartesi kardeşim halıyı topluyordu yıkmaya vermek için. koca halıyla farketmeden karnıma vurdu küt diye. nasıl korktuk hepimiz. tüm gün hareketlerini kontrol ettim bende. can taşımak çok büyük sorumluluk.
ayy kızlar sinirden patlıycam herşeyim normal ama bu kv yüzünden stresten erkenden doğurabilirim evlendiğimizden beri bana ne misafiri bitti getirmedik ne götürmesi bitti köye kente bir de ben çalışıyorum evde olsam napardı bilemiyorum hadi sabrettim hep iyilikle dedim eşim dedi yok olmuşum ben 9 aylık hala bu akşam mecbur bu köye oturmaya gidicez diyor ve ben 4 gündür gripten yataktan çıkamıyorum gözüyle gördü geldi baktı bana bugün daha başladım işe son haftam sırf bu yüzden bunun derdine çalışabnilir aldım evde durursam hiç dinlenemem beni evde oturtmaz diye eşim de kızdı hasta hasta bu haliyle nereye diye duygu sömürüsü yapıyor bir kaşık suda boğcam ben artık ya sabrım falan hiç bir şey kalmadı dün gece daha rüyamda eşim köye gidelim diyor ben de tokat atıyordum ona rüyam bile çıktı bakarmısınız gülüyğm mü ağlıyım mı ben napıyım
evlendiğimizde bende 1 sene katlandım btün bu dediklerine baktım olucak gibi değil hem ayağını kestim işim var bahaneleriyle zor oldu ama iyi oldu bahenlerle kandırdım
sende işle kandır
Ayyy aynı benim kv. :) Tek benimki böyle sanıyodumm..canım aynı şey bana da oldu. görümcemler istediği yere gider istmediğine gitmez biz her yerde hazır asker gibi bulunmak zorunda kalırdık. bende kimse gücenmesin kırılmasın diye hep uymaya çalıştım.
arkadaslar hepinıze merhaba..nasılsınız.ben ıyıyım cok sukur bugun 11 gun oldu kızım yogun bakımda.ama ıyı haber getırdım sıze.doktor hersey ıyı devam ederse bu hafta cıkartırm ddı.allahma cok sukur.kızımda haraketlendı ıyıce.gıttıgmzde gozlerını acıp bıze bakıyo beslenmesıde max sevıyedymıs.bendn haberler boyle
Hayırlı akşamlar güzel anneler. Kızımla ilgilenmekten yazmaya fırsat bulamıyorum. Artık evimizdeyiz, Allaha şükürler olsun hersey yolunda. Inşallah sizlerden de güzel haberler alırız. Annelik çok başkaymış. Allah isteyen herkese yaşatsın.
Kızlar sizden iyi haberler almak hepimizi psikolojik olarak rahatlatıyo inanın.. Çok sevindim.. :)Gelelim bana
Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam
Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah
Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız
Eşimle aramızda geçen diyaoloğu yazayım da sizde gülün
Ayy ama eşime yine güldüm, diyor ki erkek dr a hiç istemiyorum ama mecburuz dedi, işte başın açık mı oluyor diyordedim ne başı her yerin açık oluyor nasıl yani dedi anlattım böyle kaldı başım açık olmuyor korkma bone oluyor dedim safım ya birde sağlık personeli
Canım ahh ahh anlıyorum seni.. 2 hafta kadar önce aynı dertten muzdarip olduğumu yazmıştım. Hemde benimki kanamalı. Şişlikte 2 tane.. Dr bi krem önerdi o kadar iyi geldi ki anlatamam. 1 haftadır kullanıyorum şişlikler hissedilir derecede küçüldü diyebilirim.. Şiddetle tavsiye ediyorum.. Dene pişman olmicaksın.. İsmi: Procto-Glyvenol Kremkizlar bugun ilk defa adedersiniz buyuk abdest sirasinda fazla ikindim heralde ki meme ucu gibi sisti canim yanio. Bi care bilen var mi
Ayy ben heyecan yaptım..Kızlar ya alttan muayene dogumumu tetıkledı acabayoksa doguracaktm da anlamadm aksam on bırde basladı sankı oturdugum yerde soguk ter dokuyordum kım yanıyorum herkes usuyor ben yatarken esıme sankı sancım var dedım olsun askım dedı sımdı de uyandım wc ye gttm bısey yok ama ama karnımın ust tarafına gırınce cıkmayan sancı gırıyor sabaha kadar annemı faln uyandırmıcam sabah 8de esım babamı hastaneye goturecektı eger sancım gecmezse annemle benı de doguma bıraksın ıslerı kısa gerı gelsın yanıma kızımdada bu saatte baslamıstı sancım ıkındı 16.20de dogdu fıstıgım en ıyısı ben sabahı bekleym busefer yarn sabah onda dogar en gec bana dua edın ya Allahım sen yawrumu ve benı saglıkla kurtar evımıze kızımıza kavustur
Buralardayim cnm ya hep okuyorum ama yazmak nasip olmuyo bende geriden geriye takip ediyorum agrilarim sancilarim artti bnm asagi dogru hep yatiyom bnde sen napiyorsun nasil gidiyo
umarım cnm,bizimde tek duamız o,eşime diyorum pişkin pişjkin olsun diyor rica ederiz gzl yıkayın deriz bidaha yıkarlarminione offf hadi yaaa bu hic iyi olmadi cnm sikildi simdi yaaa bnde değiştiremem ki bu saatten sonra en yakin bu hastane var burcu hnm danda memnunum ondn baskasinda yapmayi dusunemiyom hayirlisi artik ins ole olmaz ona ole denk gelmistir
minione yaaa cnmm buarada dun cnm cok sikildi bnm eltimde hamile doktorundan memnun degilmis kaynim dun esimi ariyo bnm hanimida sizin doktora goturelim siz ne zmn gideceksiniz filab bizimkide carsamba 11demis kaynim bn o saatte gelemm sizinkini iptal edelim ogleden sonraya birlikte alalim demis bizim kide aramis iptal etmis ikimize birden yakin saatte almis banada eve gelince soledi cnm cok sikildi bana sormadan niye bole bsy yapiyon diye offf k.bakma gercekten
Ayyy aynı benim kv. :) Tek benimki böyle sanıyodumm..Benim kv çok iyidir Allah razı olsun. Ama bu konuda beni çok zorluyo. Bende bana yaptığı güzelliklerin hatırına katlanıyorum.. babyforwe canım maalesef o dediğin bahaneler bizde işe yaramadı. Salı işin varsa Çarşamba gideriz o da olmadı Perşembe der.. Kurtuluş yok yani bahaneyle.. :) Kesin çözüm bulursanız bana da iletin arkadaşlar.. Tabi karşı tarafı da kırmayacak cinsten.. :)
hera^^ canim catlamamak icin biseyler yapiyor muydun? Bebde sizden okuyunca tirsmaya basladim iyice, simdiye kadar bisey yok ama biranda oluyor heralde bu catlama isi, bi sabah uyandigimda sok yasamam insallah
S ssule07 canim varsin biraz minyon olsun, saglikli olsunlarda, bende hep kilosunu duaunuyorum kac dogar boyu kac cm olur, kendim icin yada bebegim icimde degil, bi arkadas var hep kiyaslama yapan birisi simdi benimkinide kiyaslayip lohusa halimle sinirimi bozarsa diye takiyorum
3 gündür bende anormaldim,çok uykusuz kaldım gözümden uyku akıyo zombi gibiyim,ama yok yatağa girince tık yok ilk defa dün gece 11 de çocuk gibi yatağa gittim uyumuşum ama 4-5 gibi o uyku bile yetti bana,namazı kıldım bidaha yatmadım,ne sağa dönebiliyorum,telefon titreşimi gibi kıpırdıyor benm oğlan,sola dönüyorum titiryor
bu arada dün bebek görmeye gittim,medilife da doğmuş,kötüleye kötüleye bitiremediler,bebeği bile yıkamamışlar,mendille silmişler,saçları kan içindeymiş,hemşireler çocuk yaştaymış,aptal aptal cvp veriyorlmrmış,ebe desen oda bir manyakmış,keşke duymasaydım bunlarıbiraz tabi cnm sıkıldı,kalmış şurda sayılı günler bu saatten sonra dr mu değiştircem diye kara kara düşünüyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?