2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aman kızlar dikkat edin.. Allah korusun..

evlendiğimizde bende 1 sene katlandım btün bu dediklerine baktım olucak gibi değil hem ayağını kestim işim var bahaneleriyle zor oldu ama iyi oldu bahenlerle kandırdım
sende işle kandır
Ayyy aynı benim kv. :) Tek benimki böyle sanıyodumm.. Benim kv çok iyidir Allah razı olsun. Ama bu konuda beni çok zorluyo. Bende bana yaptığı güzelliklerin hatırına katlanıyorum.. babyforwe canım maalesef o dediğin bahaneler bizde işe yaramadı. Salı işin varsa Çarşamba gideriz o da olmadı Perşembe der.. Kurtuluş yok yani bahaneyle.. :) Kesin çözüm bulursanız bana da iletin arkadaşlar.. Tabi karşı tarafı da kırmayacak cinsten.. :)

Kızlar sizden iyi haberler almak hepimizi psikolojik olarak rahatlatıyo inanın.. Çok sevindim.. :)

kizlar bugun ilk defa adedersiniz buyuk abdest sirasinda fazla ikindim heralde ki meme ucu gibi sisti canim yanio. Bi care bilen var mi
Canım ahh ahh anlıyorum seni.. 2 hafta kadar önce aynı dertten muzdarip olduğumu yazmıştım. Hemde benimki kanamalı. Şişlikte 2 tane.. Dr bi krem önerdi o kadar iyi geldi ki anlatamam. 1 haftadır kullanıyorum şişlikler hissedilir derecede küçüldü diyebilirim.. Şiddetle tavsiye ediyorum.. Dene pişman olmicaksın.. İsmi: Procto-Glyvenol Krem
Ayy ben heyecan yaptım.. Hadiii hayırlı haberlerini bekliyoruz..

hera^^ canim catlamamak icin biseyler yapiyor muydun? Bebde sizden okuyunca tirsmaya basladim iyice, simdiye kadar bisey yok ama biranda oluyor heralde bu catlama isi, bi sabah uyandigimda sok yasamam insallah

S ssule07 canim varsin biraz minyon olsun, saglikli olsunlarda, bende hep kilosunu duaunuyorum kac dogar boyu kac cm olur, kendim icin yada bebegim icimde degil, bi arkadas var hep kiyaslama yapan birisi simdi benimkinide kiyaslayip lohusa halimle sinirimi bozarsa diye takiyorum

ayyy ne kdr doğru bilmiyorum ama dün tecrübeli annişler vardı dedilerki büyük geniş kalçalı kadın lar çok daha kolay doğururlarmış,tmm dev gibi bişi oldum çok şişmanladım ama bnm halen popom yokki,şimdi kolay doğuramıycakmıyım acaba

Buralardayim cnm ya hep okuyorum ama yazmak nasip olmuyo bende geriden geriye takip ediyorum agrilarim sancilarim artti bnm asagi dogru hep yatiyom bnde sen napiyorsun nasil gidiyo

Buralardayim cnm ya hep okuyorum ama yazmak nasip olmuyo bende geriden geriye takip ediyorum agrilarim sancilarim artti bnm asagi dogru hep yatiyom bnde sen napiyorsun nasil gidiyo

3 gündür bende anormaldim,çok uykusuz kaldım gözümden uyku akıyo zombi gibiyim,ama yok yatağa girince tık yok ilk defa dün gece 11 de çocuk gibi yatağa gittim uyumuşum ama 4-5 gibi o uyku bile yetti bana,namazı kıldım bidaha yatmadım,ne sağa dönebiliyorum,telefon titreşimi gibi kıpırdıyor benm oğlan,sola dönüyorum titiryor
bu arada dün bebek görmeye gittim,medilife da doğmuş,kötüleye kötüleye bitiremediler,bebeği bile yıkamamışlar,mendille silmişler,saçları kan içindeymiş,hemşireler çocuk yaştaymış,aptal aptal cvp veriyorlmrmış,ebe desen oda bir manyakmış,keşke duymasaydım bunları biraz tabi cnm sıkıldı,kalmış şurda sayılı günler bu saatten sonra dr mu değiştircem diye kara kara düşünüyorum cnm

minione offf hadi yaaa bu hic iyi olmadi cnm sikildi simdi yaaa bnde değiştiremem ki bu saatten sonra en yakin bu hastane var burcu hnm danda memnunum ondn baskasinda yapmayi dusunemiyom hayirlisi artik ins ole olmaz ona ole denk gelmistir

emnens evet ya uyku yok masallah geceleri bi enerji geliyor bana, sonra gunduz zombi gibi ortalikta geziyorum :))

minione haha aynen beninkide cok buyumedi ustten sistim ben

en büyük derdim göğüslerden,zaten büyüklerdim bi gzl zayıfladım 2 yıl önce onlarda ufaldı,gittimm hep küçük küçük sütyenler almışım,sonra ilk bebeğe hamıle kaldım ,işten çıktım,kılo aldım,onu kaybettim,kılo veremedim,dahada aldım derken benm göğüsler kocamn oldu,üstüne 17 kg aldım,şimdi onlar yıne kocaman hiçbir sütyen olmuyor malesef,o emzirme sütyenleri zaten hepsi tipsiz,atlerler keza öyle,normalde göğüslerime zar zor sütyen bulurken şimdi o korkunç penyelerle nasıl gezerşm bilmiyorum,bide bebk doğasıya göğüslr artık dahada büyüycekmiş,diyorum yokkk artıkk,o halini sdüşünemiyorum,artık seneye kalmaz perti çıkar,sarkarlar artık elveda kız tipim,hoşgeldin inek göğüslerim

umarım cnm,bizimde tek duamız o,eşime diyorum pişkin pişjkin olsun diyor rica ederiz gzl yıkayın deriz bidaha yıkarlar

minione yaaa cnmm buarada dun cnm cok sikildi bnm eltimde hamile doktorundan memnun degilmis kaynim dun esimi ariyo bnm hanimida sizin doktora goturelim siz ne zmn gideceksiniz filab bizimkide carsamba 11demis kaynim bn o saatte gelemm sizinkini iptal edelim ogleden sonraya birlikte alalim demis bizim kide aramis iptal etmis ikimize birden yakin saatte almis banada eve gelince soledi cnm cok sikildi bana sormadan niye bole bsy yapiyon diye offf k.bakma gercekten

saçmala cnm ne alakası var :) zaten sık sık gidiyoruz ben hep öğleden sonra giderdim şimdi ilk defa sabah gitmiş olucam belki daha çok memnun kalırım,hiç bir sıkıntı yok

Canim o zaman gidicekmis gibi davranip, son anda evden cikilacagi zaman arayip agrin sizin rahatsizkigin vs oldugunu soyleyip gelemeyecegini ileteceksin. Boylece onlar da son anda iptal edemeyecegi icin erteleyip baska bi gune birakilmayacaktir :)

Evet bi de oyle luzumsuzlar var malesef. Bak sen oyle diyince aklima esimin teyzeleri geldi. Kesin demediklerini birakmazlar yok minik dogmus yok soyle boyle, bi suru laf dinle artik

Canim saglikli olan bebegin yikanmamasi zaten. Ortalama ilk 3 gun yikanmamasi gerekiyor bebegin. Cunku uzerindeki sivi bebegin bagisikliligini guclendiriyor ve dunyaya uyum saglarken koruma kalkani gorevi yapiyor. Sadece az biraz kanini temizliyorlar silerek o kadar. Yani uzulmeyin yapilmasi gerekeni yapmis hemsireler zaten. Ben de hastaneme ilk bunu sordum zaten. Bebegi yikiyor musunuz sikiyor musunuz diye. Yikiyoruz deselerdi itiraz edecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…