2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sezincim hiç korkulacak bir şey değil. Bana ilaç verildikten sonra uyurken takılmıştı uyandığımda Çıkarın diye Ağladım, ama acı germiyor tuvaletin gelmiş hissi veriyor sadece yoksa hiçbir şey olmuyor. Bildiğim gördüğüm kadarıyla sezaryana da sonda takılıyor ama zaten sen ameliyathanedryken takarlar anlamazsın bile..

kizlar bugun ilk defa adedersiniz buyuk abdest sirasinda fazla ikindim heralde ki meme ucu gibi sisti canim yanio. Bi care bilen var mi
Canım vazelin zeytinyağı gliserin gibi kremler sür, çok Geçmiş olsun..

Al nenden de o kadar.. Bir De başbakan sanki telefonları hiç susmuyor ya da namaz kılalım diyorlar e kıl tabi ama namaz teravihe Dönüyor :)) lakllaklak la akşam ediyorlar

Insllh temiz yaparlar bide bana sen git dinlen hamilesin diyip baslarindan gönderiyorlardı bende saf saf beni dusunuyorlar diyorum meger 1 deterjan 1 bez siliverip koyuyorlarmis onlar gidince fark ettim butun bezler tertemiz kupkuru duruyor
Kazandıkları helal değil valla ( şu halinle yaptıklarına bak..

Pinking Tree gözün aydın canim kavuşmussun eşine dogumdada yaninda olur inşallah
Allah Razı olsun canım artık Yanımda inş :)

Kızlar bebekle ilgili hangi Kitapları aldınız okudunuz bilgi verir misiniz izne ayrılınca boşluğa düştüm de
Doğal doğum hikayeleri
Mahallenin en mutlu bebeği ve hypnobirthing i okudum, ama tavsiye eder miyim bilmiyorum.. Nette Parça Parça dolaşan şeylerin toplu haliydi..

Inş canım kolay olur:) hayırlı sabahlar olsun inş

Sağol canım Allah Razı olsun tüm yuvalar mutlu olsun inş hehehe :) âmin canım hep birlikte mutlulukla alırız kucağımıza bebeklerimizi :)

Karnımın sancımalarından yatamadım kalktım. Göbek deliğimin üzerindeki bölgede sancı. Bugün nst de çok sıktılar ondan mı acaba. Eşim derin uykularda ben kendimle baş başa oturuyorum.

Canım nst yi sıkmalarına gerek yok oturur gibi yerleş öyle daha rahat edersin... Çok geçmiş olsun.. Nst bi haftalık sonucu gösterir derler sonuçlar güzelse ağrıların doğjm Sancısı vs değildir çok sıktıklarındandır belki de.. Krşke söyleseydin, ben kendim gevşetiyorum valla :)) daral geldikçe..

Sağolasın canım inş.. Anneler hisseder derler hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzun..

Canım ben de bir gecede çatladım spor geçmişim var yağ oranım vs az ama ona bakmadı;(( bir gecede OLMASINA da ayrıca üzüldüm alıştıra alıştıra gelseydi bari sana da çok geçmiş olsun, lierac kullan.. Ara verince affetmiyor (
Eşim bebek için kimono almış çok tatlı :)) bana da parfüm getirmiş. Insanlarına bayılmış ama Şehirleri sevmemiş.. Inş sana da gitmek ve hayallerini gerçekleştirmek nasip olur :)

Annecimmm... Gamzem Allah yardımcın olsun duş Alıp diblenmeye bak, hayırlı haberler ver bize inş..

Bende de popo kalça namına bir şey yok ama öyle OLDUĞUNU sanmıyorum bu japonlar uzak doğulular çatır çatır doğuruyor :)) biz de yaparız evelallah memişlerin için de Triumph marka sütyenlerr bak istersen biraZ fiyatlı ama küçültücü modelleri güzel topluyor..

Aslında dünya sağlık örgütü bebek doğunca yıkanmamalı sadece silinmeli diyor ama hastane bunu bilerek mi yaptı acaba yoksa beceremediklrrinden mi öyle kaldı..

Eşim hamile yastığımı almış uyuyor :)) ve çoraplarını da misafir hangi odaya gelecekse Prada bir yerlere atıyor dedektörleri varmış gibi :)) ben de dün su içmeyr Kalktım yerde çoraplarını görünce her evimin erkeği gelmiş dedim, sabah da sizde aynı muhabbeti görünce güldüm epey :))
benim midem cayır cayır ablamı uçağa bindirdik çok şükür yolcu ettik.. Yarın da doktor randevumuz var.. Benden şimdilik bu kadar.

Dualarım sizlerle vr tüm annelerle inş

Canim o zaman gidicekmis gibi davranip, son anda evden cikilacagi zaman arayip agrin sizin rahatsizkigin vs oldugunu soyleyip gelemeyecegini ileteceksin. Boylece onlar da son anda iptal edemeyecegi icin erteleyip baska bi gune birakilmayacaktir :)
hee canım onu denedim de her zaman aynı bahane tutmuyo..

çok geçmiş olsun canım. ulaşabileceğin bi yerde var mı bilmiyorum ama astıma eşek sütü çok iyi geliyor. yengemde vardı eşek civarda bu tür solunum rahatsızlığı çekenler 10 15 gün hergün gelip günde bi bardak içiyolardı ve hepsi faydasını gördüğünü söylüyodu bi araştırıp dene istersen

Herkese hayırlı sabahlar...... Erkenciyiz yine kızımla... Ahh gece oglan gündüz kızım uyutmuyor....
Suamdada öle bi uykum var.. Sabah bi kalktım midem yanıyor ymek boruma asit dökmüşler sanki.....
Süte saldırdım.. Suan iyiyim

o nasıl temizlikmis
benim abla kendi diyor mutfaga su banyoya su diyor gerçi ayni şeyleri kullanıyoruz..
hak meselesini düşünecek gelecek kişi inşallah daha iyi birini bulursun

Ne yapalim canım benimki de cimcik dogacak ama benim ilk zamanlarda et falan yememem onu etkiledi sonradan yesem de yani cok merak ediyorum kac kilo oldu haftaya cumaya kadar bekle bekle

valla benimki kocaman bakalim olacak mi rahat

günaydın bacılarr... bugün çok mutluyum. dün dr giittik. bebişim iki haftada 700 gr almış. 2726 gr çıktı boyuda iki hafta önde gidiyor. 3700 falan doğar dedi dr. elleri yine yüzündeydi göremedik paşayı. kızım çok zayıftı. bu toplu bi bebek olucak bakımı daha kolay olacak o yüzden mutluyum çok. birde doğumun ertesi günü sünnet olacağı için kilo bizim için önemliydi.

ay canım ya tüh şimdi nasılsın????????????????????

Ben hala evdeym kızlar bu kadar hafıf sancı olursa doguramam dye gtmedm gunduz olsa barı oglum bakıyorum ne kadar da sanvcı var olduguna kahvaltı yapıcam kızımda ac durdum da halsız dustum sonra ısım bıtınce dus alırım baakalım nolcak :)

haha çok iyiymiş ya. şeyim açık ama başım kapalı olcak hiç üzülme deseydin :)

allah seni ben de doğurdun sandım nasıl heyecanlandım :))

bende ki popoyu da görme :)) ki zaten çok zayıf olduğumda bile popom vardı sen düşün.. ama sanmıyorum canım öyle bişey olduğunu. benim anneminde poposu büyük ama çok zorlanmış doğum yaparken...

Hayirli olsun canim.bi daha ayrilmazsiniz insallah..beraber benisi beklersiniz :)
:-( ama çok kotu ya inşallah bir an önce gecer hepimizim yangisi..

Sımdı bakıyorum 2.40 bakalım kac dk surecek ayy uyuyabılmek ıstoyorum uyumak ıstıyorum belkı uyurum
Ayy bende heyecanlandim şimdi. Güzel haberler bekliyoruz canim.hayirlisiyla tabiki.
Maşallah bebise canim benim kizim 1700 civariydi dun arasinda 1 kilo fark var
kılzra size bir şey soracağım... dün nst ye girdim doktor normal dedi. ama sancı var mı yok mu onu sormayı unuttum o da bir şey demedi (
Canim sanci olsa söylerdi sana.yani en azimdan aksi bi durum olsa bilgilendirirdi.

kılzra size bir şey soracağım... dün nst ye girdim doktor normal dedi. ama sancı var mı yok mu onu sormayı unuttum o da bir şey demedi (
Sancın olsa söylerdi canım, benim doktor bu ara pek rahat, geçen hafta kontrolüm vardı 3 hafta sonra gel dedi, ama ben dayanamayıp haftaya giderim. Seninki kaç hafta sonra gel dedi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…