- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
İşten çıkınca başladım bugünü okumaya, eve geldim yemek yaptım o arada biraz okudum,ütü yaptım biraz, sonra homeland izledik kocacıımla o arada çaktırmadan yine okudum biraz, dizi bittiğinden beri okuyorum bugünü ancak bitirebildim. Maşallah kızlar muhabbetiniz bol olsun
O kadar çok ilerlemiş ki konu dedim herhalde bugün 3-4 doğum birden olduneyse ki beklenmedik bir durum yokmuş.
Şu sonda konusunu merak ettim, sezeryanda sonda kesin takılıyor mu? Bana hiç takılmadı da, çok rahatsız edici bişeydir diye korkuyorum.
Sezincim hiç korkulacak bir şey değil. Bana ilaç verildikten sonra uyurken takılmıştı uyandığımda Çıkarın diye Ağladım, ama acı germiyor tuvaletin gelmiş hissi veriyor sadece yoksa hiçbir şey olmuyor. Bildiğim gördüğüm kadarıyla sezaryana da sonda takılıyor ama zaten sen ameliyathanedryken takarlar anlamazsın bile..
Canım vazelin zeytinyağı gliserin gibi kremler sür, çok Geçmiş olsun..kizlar bugun ilk defa adedersiniz buyuk abdest sirasinda fazla ikindim heralde ki meme ucu gibi sisti canim yanio. Bi care bilen var mi
Al nenden de o kadar.. Bir De başbakan sanki telefonları hiç susmuyor ya da namaz kılalım diyorlar e kıl tabi ama namaz teravihe Dönüyor :)) lakllaklak la akşam ediyorlarYa bu temizlik icin kadin isi gerçekten yorucu bana gelen 2 kisi vardı 120 tl sabahtan geliyorlar kahvalti veriyorum ondn sonra basliolr temizlige arada kahve ya da cay molasi öglen yemek hazırlıyorum onu yedikten sonra ustune tekrar cay yemekti caydi kahveydi derken dunya kadar zaman kaybediyolar bende hazirlamktn yoruluyorum bide ben o kadar mikrofiber bez alıyorum 2 bezle heryeri halletmisler cesit cesit temizlik ürünü alıyorum 1 tanesiyle tüm evi hallediyolr onlar gidince bi daha ustundn geciyorm hic gelmesnlr daha iyi cagirmicam zaten bundan sonra
Kazandıkları helal değil vallaInsllh temiz yaparlar bide bana sen git dinlen hamilesin diyip baslarindan gönderiyorlardı bende saf saf beni dusunuyorlar diyorum meger 1 deterjan 1 bez siliverip koyuyorlarmisonlar gidince fark ettim butun bezler tertemiz kupkuru duruyor
Allah Razı olsun canım artık Yanımda inş :)Pinking Tree gözün aydın canim kavuşmussun eşine dogumdada yaninda olur inşallah
Doğal doğum hikayeleriKızlar bebekle ilgili hangi Kitapları aldınız okudunuz bilgi verir misiniz izne ayrılınca boşluğa düştüm de
Mahallenin en mutlu bebeği ve hypnobirthing i okudum, ama tavsiye eder miyim bilmiyorum.. Nette Parça Parça dolaşan şeylerin toplu haliydi..
Inş canım kolay olur:) hayırlı sabahlar olsun inşMrssuperfin hiç soram arkadasım... Bezdim canmdan D D
Canım msjı bdsayara yazdım da sonunda belirttim.. O yüsden baska arkadaslarda dogurduö sanmıs.. İnş öle kolay dogumm olur hepimizin inşallah..
Hep duacıyım...
Ben bugunki kadar entrıka yasamadım.. Bunyem kaldırmadı uykum geldi bu saatte ilk defa
İYİ GECELER KIZLAR...
İnş yarın güzel bi sabaha uyanırım ve uyanırız.. Yetti gari bu kadarı.. 1 senelık kotamı doldurdum ... :)
Pinking Tree canim gozun aydin. Sonunda kavustun esine ne guzel. Rabb'im ayriliklarinizi kisa tutsun insaallah. Su halde yabanci yerde ailelerden memleketinden uzak iyi dayandin canim masaallah. Kizin da insaallah en hayirli zamanda en guzel sekilde saglikla gelir..
Sağol canım Allah Razı olsun tüm yuvalar mutlu olsun inş hehehe :) âmin canım hep birlikte mutlulukla alırız kucağımıza bebeklerimizi :)
Karnımın sancımalarından yatamadım kalktım. Göbek deliğimin üzerindeki bölgede sancı. Bugün nst de çok sıktılar ondan mı acaba. Eşim derin uykularda ben kendimle baş başa oturuyorum.
Canım nst yi sıkmalarına gerek yok oturur gibi yerleş öyle daha rahat edersin... Çok geçmiş olsun.. Nst bi haftalık sonucu gösterir derler sonuçlar güzelse ağrıların doğjm Sancısı vs değildir çok sıktıklarındandır belki de.. Krşke söyleseydin, ben kendim gevşetiyorum valla :)) daral geldikçe..
Sağolasın canım inş.. Anneler hisseder derler hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzun..Pinking Tree canım arkadasım kafam bi acayip
Gözün aydın bitanem ya.. Sevindim eşinin gelmesine...hayorlısıyla bi prensesiniz kaldı dimi... Oda gelicek inşallah...
Zaten surda ocaga ne kaldı..
Bnm kide ocak ta gibi ... Aslında dr en son 28 aralık dedı 3 ocakta sogrcam sanki...
I imspecial gün içinde okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum, bu saate kadar ödevle uğraştım, bitmesi birkaç haftayı daha bulur herhaldesen 39.haftaya girmişsin maşaallah, görünce heyecan yaptım çok pis :)
@eflalim çok sevindim, daha da güzel haberler alır bize de mutlu mutlu anlatırsın inşallah.
Pinking Tree gözünaydın, ne mutlu olmuşsundur ne güzel.. Eşin bir şey getirmiş mi Japonya'dan :) bir gün gitmeyi hayal ettiğim tek ülke.. Rüyalarda gidiyorum şimdilik belirli aralıklarla :)
Kaç gündür okuyorum yazamıyorum, bir sürü alıntı yapacağım şey vardı ama unuttum hep. Telefondan yazdığım için bu @ olayı olmamış olabilir, nicklerinizi kafamdan yazdım yanlışlık yoktur inşallah :)
Bu arada ben son on günde resmen çatır çatır çatladım. Bebegim sağlıklı olsun tabi her şeyden önemlisi o ama benim hiç çatlağım olmadı şimdiye kadar. Vücuduma da çok önem verirdim, hiç kilo almazdım sporumu yapardım. O yüzden bu halimi görmek o kadar üzüyor ki benikıpkırmızı kocaman yarıklar var karnımda, hızla da yayılmaya devam ediyor maalesef
Canım ben de bir gecede çatladım spor geçmişim var yağ oranım vs az ama ona bakmadı;(( bir gecede OLMASINA da ayrıca üzüldüm alıştıra alıştıra gelseydi bari
Eşim bebek için kimono almış çok tatlı :)) bana da parfüm getirmiş. Insanlarına bayılmış ama Şehirleri sevmemiş.. Inş sana da gitmek ve hayallerini gerçekleştirmek nasip olur :)
Annecimmm... Gamzem Allah yardımcın olsun duş Alıp diblenmeye bak, hayırlı haberler ver bize inş..Tam karnımın ust tarafı gobek delıgının 4 parmak ustu mıdeyse dıye gavıscon ıctım yok degıl bebegmde acayp acıtarak hareket edıyr sanırım asagıya ınıyor vajınada arada ıgne batması acılmaya basladı sanırım kalkıyım ben bı kac hurma yıyım dua edıyım bı ped koyuyum nolur nolmaz sabaha karısda dus alır gıderm optm benden haber alamazsanz merak etmeyn adım gamze ahmetim ıcın dua edın
Bende de popo kalça namına bir şey yok ama öyle OLDUĞUNU sanmıyorum bu japonlar uzak doğulular çatır çatır doğuruyor :)) biz de yaparız evelallahayyy ne kdr doğru bilmiyorum ama dün tecrübeli annişler vardı dedilerki büyük geniş kalçalı kadın lar çok daha kolay doğururlarmış,tmm dev gibi bişi oldum çok şişmanladım ama bnm halen popom yokki,şimdi kolay doğuramıycakmıyım acaba
Aslında dünya sağlık örgütü bebek doğunca yıkanmamalı sadece silinmeli diyor ama hastane bunu bilerek mi yaptı acaba yoksa beceremediklrrinden mi öyle kaldı..3 gündür bende anormaldim,çok uykusuz kaldım gözümden uyku akıyo zombi gibiyim,ama yok yatağa girince tık yok ilk defa dün gece 11 de çocuk gibi yatağa gittim uyumuşum ama 4-5 gibi o uyku bile yetti bana,namazı kıldım bidaha yatmadım,ne sağa dönebiliyorum,telefon titreşimi gibi kıpırdıyor benm oğlan,sola dönüyorum titiryor
bu arada dün bebek görmeye gittim,medilife da doğmuş,kötüleye kötüleye bitiremediler,bebeği bile yıkamamışlar,mendille silmişler,saçları kan içindeymiş,hemşireler çocuk yaştaymış,aptal aptal cvp veriyorlmrmış,ebe desen oda bir manyakmış,keşke duymasaydım bunlarıbiraz tabi cnm sıkıldı,kalmış şurda sayılı günler bu saatten sonra dr mu değiştircem diye kara kara düşünüyorum cnm
Eşim hamile yastığımı almış uyuyor :)) ve çoraplarını da misafir hangi odaya gelecekse Prada bir yerlere atıyor dedektörleri varmış gibi :)) ben de dün su içmeyr Kalktım yerde çoraplarını görünce her evimin erkeği gelmiş dedim, sabah da sizde aynı muhabbeti görünce güldüm epey :))
benim midem cayır cayır ablamı uçağa bindirdik çok şükür yolcu ettik.. Yarın da doktor randevumuz var.. Benden şimdilik bu kadar.
Dualarım sizlerle vr tüm annelerle inş